Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Öyle yapacağım canım. :)

KK'da birçok diyeti inceledim ancak belli listelere uymak bana göre olmuyor. O yüzden bol proteinli ve düşük karbonhidratlı beslenme yöntemini uyguluyorum.

Bugünlük yediklerim:

Sabah:

1 kase susamlı ve kekikli yoğurt

Öğle:

1 kase yoğurt ve 1 kase taze fasulye

İkindi:

3 kaşık yoğurtlu semizotu salatası ve 3 çatal et döner

Akşam yemeğini yemeyi düşünmüyorum.

Sizce nasıl kızlar?

Sakatlıktan yeni çıktığım için kalsiyum ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktorum. O yüzden yoğurdu bol buldum yiyorum. :))

Abla harika bir haber bu çok sevindim tebrik ederim :))

Level 2 yaparken birakan bi kiz var burda noldu bana anlamadim bi anda biraktim odaklanamiyorum tekrar baslamaya ama bugun yapicam, yapmaliyim...
Edacım bence zorlama bugün kendine izin ver finallerin stresi çok geriyor insanı ben de öyleyim bugün spor yapamadım vaktim de yok ders çalışmaktan, böyle dönemlerimiz olacak kuzum önemli olan bırakmamak

Selam kızlar. Yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum, bugün diyetine başlayan birisi olarak. :)
Hoşgeldinnn :)))

Bence gayet iyi canım ikindiyi saat kaçta yedin?

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peniyr
1 domates
1 tatlı kaşığı paprika sosu
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
(Kahvaltıya arkadaşlar gelince biraz karıştı)

Öğle
1 dilim ekmeğe paprika sosu sürdüm
1 küçük kase de yoğurt

Akşam
3 yk tavuk sote
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase cacık
3-4 çatal tavuk göğsü tatlısı

Yemekten sonra 3 ısırık brownie
Ay bugün neden bilmiyorum tatlı krizinden ölücem sandım, 979 kalori ile günü kapadım

Su 2,5 litre
Spor 20 dakika yürüyüş sadece

Bugün kahvaltıdan sonra 2 öğün hurma+yoğurt yapacaktım. Öğle yemeğinde hazırladım hurmaları tam yerken karıncalandığını gördüm marketten yeni almıştım oysaki ama bir daha marketten almayacağım, eski aldığım yerden aktardan alacağım

Akşam üzeri 5 gibi yedim canım. Şu saatten sonra yemeyi düşünmüyorum. Zaten çoook sıcak.

Hoşbuldum :))

Bulgur pilavı ve brownie dışında benim için de gayet uygun bir liste olurdu bu.

Brownie yediysen karbonhidrat yüklemesi yapmışsın belki yarın daha az karbonhidrat tüketirsen dengeleyebilirsin^^

Bulgur pilavı ve brownie dışında benim için de gayet uygun bir liste olurdu bu.

Brownie yediysen karbonhidrat yüklemesi yapmışsın belki yarın daha az karbonhidrat tüketirsen dengeleyebilirsin^^
Yedim valla dayanamadım ay bu finaller boğazıma vuruyor benim

haha oluyor iyi bilirim. :) Ama 3 ısırık 5 ısırık diye düşünme hemen dengeleme yoluna git. Mesela yarın daha az ekmek, pilav, hamur işi şeyleri yersen bugünün zararını yarına düzeltebilirsin. ^^

Yok balım 3 aydır ayağım alçıda yatıyordum. Yarın alçım çıkıyor, yürüyebilirsem hafif hafif yürüyüşlere başlayacağım her gün artık. ^^
Geçmiş olsun canımm

haha oluyor iyi bilirim. :) Ama 3 ısırık 5 ısırık diye düşünme hemen dengeleme yoluna git. Mesela yarın daha az ekmek, pilav, hamur işi şeyleri yersen bugünün zararını yarına düzeltebilirsin. ^^
Çok haklısın kuzum dengeleyeceğim :))

Olsun kuzum omrumuzun sonuna kadar vazgecemicez bu besinlerden, ertesi gun dengelemek onemli olan.. Sinav zamani benim bu aralar istahima vurmuyo, direkt moralime vuruyo deli gibi agladim sporu yapamadim diye... Aksam yemegi de yemedim bi turk kahvesi iciyorum o kadar.. Cok dengesiz bi donemden geciyorum

Canım yapma böyle inan kendini üzeceğin hiçbir şey yok bak sen level 1 i hiç aksatmadan yaptın ne güzel bu büyük bir başarı :)

Öyle yapacağım canım. :)

KK'da birçok diyeti inceledim ancak belli listelere uymak bana göre olmuyor. O yüzden bol proteinli ve düşük karbonhidratlı beslenme yöntemini uyguluyorum.
Canım bende bu beslenmeye göre yapmaya çalışıyorum genelde, arada bir başka şeylere kaysada genel yöntemim benimde karbonhidratı sınırlamak :) bende en çok işe yarayan yöntem bu çünkü :) sebze yemek bana kilo yapıyor :)

O Olivenoil abla son cardioda biraktim. Yapamıyorum, cok zorlaniyorum. Kendimi tasiyamiyorum adeta.. Sanirim yapamicam artik bunu....
Edacığım ilk denemelerde olur böyle şeyler, hatta düşünsene sen ilk gün sonuna kadar götürdün ben epey şaşırmışdım ben dahil birçok kişi ilk denemede halıyla öpüşüyor ayy :)) senin Maşallahın var ki genede nerdeyse son tura kadar devam etmişsin bence çok başarılısın tatlım Maşallah .. Önemli olan birden hepsini yapabilmek değil kuzum zaten önemli olan devamlılığı sürdürmek . Sonraki günler zaten kondüsyonun artıp tamamlıyacaksın merak etme canım benim :)

Gayet güzel hafif beslenmişsin canım :) kemiklerin için kemik suyu çorba falan da iyi gelir tatlım .. Yoğurt tercihinde mükemmel ama sabah yumurta falanda yesen olurdu :)

Ben sebzeden kısamıyorum ya onu da kısarsam sadece et yemek kalıyor geriye. Ben de öğlen tavuk akşam et yiyebilecek birisi değilim.

Hele hele süt ürünlerinden vazgeçemiyorum.

O yüzden benimkisi az karbonhidrat yüksek protein oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…