Geçmiş olsun tatlım, inşallah sağlığına kavuşursun .. Akşamları menülerimizi paylaşıyoruz kuzum . Sende gün içinde yediklerini paylaşırsan hep beraber motive oluruz inş.. Daha öncedende KK de bulunduysan zaten diyet konusunda fikrin vardır canım :)
Spor yapamazsın şimdi ama dikkat ederek de verirsin kilonu doktoruna sorarsın ne zaman yürüyüş yapanileceğini sonra az az eklersin yürüyüşle falan sporunuda canım :)
Öyle yapacağım canım. :)
KK'da birçok diyeti inceledim ancak belli listelere uymak bana göre olmuyor. O yüzden bol proteinli ve düşük karbonhidratlı beslenme yöntemini uyguluyorum.
Abla harika bir haber bu çok sevindim tebrik ederim :))Kızlar hayırlı pazarlar canlarım :))
Önce güzel haberle başlıyım :))
Saf protein diyetimin sonuçlarını almaya başladım bugün :))
Bu gün -1,300 le 73,300 geldim OLEY OLEY :)))
Tabili ödem ve wc sorunum gittiğinden bu kadar çok oldu ama zaten bizi bu ödemler çogunlukla mahvediyor :)
Yarına 72 leri görsem keşke :))
Edacım bence zorlama bugün kendine izin ver finallerin stresi çok geriyor insanı ben de öyleyim bugün spor yapamadım vaktim de yok ders çalışmaktan, böyle dönemlerimiz olacak kuzum önemli olan bırakmamakLevel 2 yaparken birakan bi kiz var burdanoldu bana anlamadim bi anda biraktim odaklanamiyorum tekrar baslamaya ama bugun yapicam, yapmaliyim...
Hoşgeldinnn :)))Selam kızlar. Yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum, bugün diyetine başlayan birisi olarak. :)
Bence gayet iyi canım ikindiyi saat kaçta yedin?Bugünlük yediklerim:
Sabah:
1 kase susamlı ve kekikli yoğurt
Öğle:
1 kase yoğurt ve 1 kase taze fasulye
İkindi:
3 kaşık yoğurtlu semizotu salatası ve 3 çatal et döner
Akşam yemeğini yemeyi düşünmüyorum.
Sizce nasıl kızlar?
Sakatlıktan yeni çıktığım için kalsiyum ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktorum. O yüzden yoğurdu bol buldum yiyorum. :))
Abla harika bir haber bu çok sevindim tebrik ederim :))
Edacım bence zorlama bugün kendine izin ver finallerin stresi çok geriyor insanı ben de öyleyim bugün spor yapamadım vaktim de yok ders çalışmaktan, böyle dönemlerimiz olacak kuzum önemli olan bırakmamak
Hoşgeldinnn :)))
Bence gayet iyi canım ikindiyi saat kaçta yedin?
Bulgur pilavı ve brownie dışında benim için de gayet uygun bir liste olurdu bu.Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peniyr
1 domates
1 tatlı kaşığı paprika sosu
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
(Kahvaltıya arkadaşlar gelince biraz karıştı)
Öğle
1 dilim ekmeğe paprika sosu sürdüm
1 küçük kase de yoğurt
Akşam
3 yk tavuk sote
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase cacık
3-4 çatal tavuk göğsü tatlısı
Yemekten sonra 3 ısırık brownie
Ay bugün neden bilmiyorum tatlı krizinden ölücem sandım, 979 kalori ile günü kapadım
Su 2,5 litre
Spor 20 dakika yürüyüş sadece
Bugün kahvaltıdan sonra 2 öğün hurma+yoğurt yapacaktım. Öğle yemeğinde hazırladım hurmaları tam yerken karıncalandığını gördümmarketten yeni almıştım oysaki ama bir daha marketten almayacağım, eski aldığım yerden aktardan alacağım
5 iyiymiş canım akşam yemeği yerine sayılabilir :)) spor yapıyır musunAkşam üzeri 5 gibi yedim canım. Şu saatten sonra yemeyi düşünmüyorum. Zaten çoook sıcak.
Hoşbuldum :))
Yedim valla dayanamadım ay bu finaller boğazıma vuruyor benimBulgur pilavı ve brownie dışında benim için de gayet uygun bir liste olurdu bu.
Brownie yediysen karbonhidrat yüklemesi yapmışsın belki yarın daha az karbonhidrat tüketirsen dengeleyebilirsin^^
5 iyiymiş canım akşam yemeği yerine sayılabilir :)) spor yapıyır musun
Yedim valla dayanamadım ay bu finaller boğazıma vuruyor benim
Geçmiş olsun canımmYok balım 3 aydır ayağım alçıda yatıyordum. Yarın alçım çıkıyor, yürüyebilirsem hafif hafif yürüyüşlere başlayacağım her gün artık. ^^
Çok haklısın kuzum dengeleyeceğim :))haha oluyor iyi bilirim. :) Ama 3 ısırık 5 ısırık diye düşünme hemen dengeleme yoluna git. Mesela yarın daha az ekmek, pilav, hamur işi şeyleri yersen bugünün zararını yarına düzeltebilirsin. ^^
Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peniyr
1 domates
1 tatlı kaşığı paprika sosu
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
(Kahvaltıya arkadaşlar gelince biraz karıştı)
Öğle
1 dilim ekmeğe paprika sosu sürdüm
1 küçük kase de yoğurt
Akşam
3 yk tavuk sote
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase cacık
3-4 çatal tavuk göğsü tatlısı
Yemekten sonra 3 ısırık brownie
Ay bugün neden bilmiyorum tatlı krizinden ölücem sandım, 979 kalori ile günü kapadım
Su 2,5 litre
Spor 20 dakika yürüyüş sadece
Bugün kahvaltıdan sonra 2 öğün hurma+yoğurt yapacaktım. Öğle yemeğinde hazırladım hurmaları tam yerken karıncalandığını gördümmarketten yeni almıştım oysaki ama bir daha marketten almayacağım, eski aldığım yerden aktardan alacağım
Yedim valla dayanamadım ay bu finaller boğazıma vuruyor benim
Canım yapma böyle inan kendini üzeceğin hiçbir şey yok bak sen level 1 i hiç aksatmadan yaptın ne güzel bu büyük bir başarı :)Olsun kuzum omrumuzun sonuna kadar vazgecemicez bu besinlerden, ertesi gun dengelemek onemli olan.. Sinav zamani benim bu aralar istahima vurmuyo, direkt moralime vuruyo deli gibi agladim sporu yapamadim diye... Aksam yemegi de yemedim bi turk kahvesi iciyorum o kadar.. Cok dengesiz bi donemden geciyorum
İyi olur kuzum bir yerden başla gerisi gelir inşallah tatlım, yapacağına inanıyorum senin canım :)abla plank ls bsşlayıp max a devam etcem inş bi kaç gün bi yapayım da gaza grlirim diye düşününüyorum inşallah
Canım bende bu beslenmeye göre yapmaya çalışıyorum genelde, arada bir başka şeylere kaysada genel yöntemim benimde karbonhidratı sınırlamak :) bende en çok işe yarayan yöntem bu çünkü :) sebze yemek bana kilo yapıyor :)Öyle yapacağım canım. :)
KK'da birçok diyeti inceledim ancak belli listelere uymak bana göre olmuyor. O yüzden bol proteinli ve düşük karbonhidratlı beslenme yöntemini uyguluyorum.
Edacığım ilk denemelerde olur böyle şeyler, hatta düşünsene sen ilk gün sonuna kadar götürdün ben epey şaşırmışdım ben dahil birçok kişi ilk denemede halıyla öpüşüyor ayy :)) senin Maşallahın var ki genede nerdeyse son tura kadar devam etmişsin bence çok başarılısın tatlım Maşallah .. Önemli olan birden hepsini yapabilmek değil kuzum zaten önemli olan devamlılığı sürdürmek . Sonraki günler zaten kondüsyonun artıp tamamlıyacaksın merak etme canım benim :)
Gayet güzel hafif beslenmişsin canım :) kemiklerin için kemik suyu çorba falan da iyi gelir tatlım .. Yoğurt tercihinde mükemmel ama sabah yumurta falanda yesen olurdu :)Bugünlük yediklerim:
Sabah:
1 kase susamlı ve kekikli yoğurt
Öğle:
1 kase yoğurt ve 1 kase taze fasulye
İkindi:
3 kaşık yoğurtlu semizotu salatası ve 3 çatal et döner
Akşam yemeğini yemeyi düşünmüyorum.
Sizce nasıl kızlar?
Sakatlıktan yeni çıktığım için kalsiyum ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktorum. O yüzden yoğurdu bol buldum yiyorum. :))
Canım bende bu beslenmeye göre yapmaya çalışıyorum genelde, arada bir başka şeylere kaysada genel yöntemim benimde karbonhidratı sınırlamak :) bende en çok işe yarayan yöntem bu çünkü :) sebze yemek bana kilo yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?