Gayet güzel hafif beslenmişsin canım :) kemiklerin için kemik suyu çorba falan da iyi gelir tatlım .. Yoğurt tercihinde mükemmel ama sabah yumurta falanda yesen olurdu :)
Kız paprika Türkçeye de mi girdi hayatım :))Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peniyr
1 domates
1 tatlı kaşığı paprika sosu
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
(Kahvaltıya arkadaşlar gelince biraz karıştı)
Öğle
1 dilim ekmeğe paprika sosu sürdüm
1 küçük kase de yoğurt
Akşam
3 yk tavuk sote
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase cacık
3-4 çatal tavuk göğsü tatlısı
Yemekten sonra 3 ısırık brownie
Ay bugün neden bilmiyorum tatlı krizinden ölücem sandım, 979 kalori ile günü kapadım
Su 2,5 litre
Spor 20 dakika yürüyüş sadece
Bugün kahvaltıdan sonra 2 öğün hurma+yoğurt yapacaktım. Öğle yemeğinde hazırladım hurmaları tam yerken karıncalandığını gördümmarketten yeni almıştım oysaki ama bir daha marketten almayacağım, eski aldığım yerden aktardan alacağım
Erkenden yemek de güzel sonuçlar veriyor, sen epey bilgilisin canım bu konuda gördüğüm kadarıyla hadi bakalım birbirimizi motive edelimde gitsin şu kilolar :))Akşam üzeri 5 gibi yedim canım. Şu saatten sonra yemeyi düşünmüyorum. Zaten çoook sıcak.
Hoşbuldum :))
Ayy kızzz Edaaa bebeğim ben sana kıyamam yaa ağlamış bide yaaa inanmıyorum kuzum sana :))Olsun kuzum omrumuzun sonuna kadar vazgecemicez bu besinlerden, ertesi gun dengelemek onemli olan.. Sinav zamani benim bu aralar istahima vurmuyo, direkt moralime vuruyo deli gibi agladim sporu yapamadim diye... Aksam yemegi de yemedim bi turk kahvesi iciyorum o kadar.. Cok dengesiz bi donemden geciyorum
Ay abla paprika sos diye geçiyormuş heryerde ben de anlamadımKız paprika Türkçeye de mi girdi hayatım :))
Büşracığım İzmir' e döndüğünden beri çok dikkatli ve az besleniyordun , bugün iyi olmuş hem ödül gibi aşırı abartmadan az kaçamaklarla vücudunu sevindirmişsin kuzum hiç pişman olma :)
Sınav sırasında da azcık relax takılın canım birşey olmaz sınavlarınız önemli sonuçda bebeğim :*
Evet hemde ilk günden bile tamamlıyarak yaptı uani kondüsyon sorunu asla yok bugünkünü tamamalıyamasının tek nedeni moral eksikliği .. Oda geçici , yarın ben enerjik Edamızı istiyorummmm :))Canım yapma böyle inan kendini üzeceğin hiçbir şey yok bak sen level 1 i hiç aksatmadan yaptın ne güzel bu büyük bir başarı :)
Kesinlikle Eda mükemmel iyi ilerledi ablacım bundan sonra da öyle devam edecek ben ona inanıyorum :))Evet hemde ilk günden bile tamamlıyarak yaptı uani kondüsyon sorunu asla yok bugünkünü tamamalıyamasının tek nedeni moral eksikliği .. Oda geçici , yarın ben enerjik Edamızı istiyorummmm :))
Canım ben sebze yemeği delisiyim normalde, zeytinyağlı soğuk yemeklere hele bayılırım .. Ama onlarıda ölçülü yemezsem şişlik yapıyor bende ertesi gün kilo almış oluyorum hani şu 4 kaşık kuralını aşmamam gerekiyor :)Ben sebzeden kısamıyorum ya onu da kısarsam sadece et yemek kalıyor geriye. Ben de öğlen tavuk akşam et yiyebilecek birisi değilim.
Hele hele süt ürünlerinden vazgeçemiyorum.
O yüzden benimkisi az karbonhidrat yüksek protein oluyor.
Sürekli yiyince bıktırıcı oluyor bir süre sonra haklısın canım , bazen ara vermek özletiyor :))Yumurtayı hastalığımın ilk haftalarında her sabah yiyordum en sonunda bıktım. Şu ara biraz uzak duruyorum belki yarın kahvaltıya dereotlu güzel bir omlet yapabilirim ^^
Kırmızı sarı kocaman dolma biber gibi biberler var ya etli onların adı Paprika burda canım .. Demek ki o biberlerden yapılmış sos :)) bunlarda sivri biber yok zaten bilmezler sadece o paprikaları birde kırmızı yağ biberlerini biliyorlar.. Biber delisi biri olarak ben ancak türk marketinden alıyorum sivri biber çeşitlerini :) bazen valizimde sivri biber getiriyorum düşünebiliyor musun bibere aşkımı ayy :))Ay abla paprika sos diye geçiyormuş heryerde ben de anlamadım
Abla o kadar garip hissettim ki her akşam yumrta ve yoğurt yemekten sıkılmıştım bugün düzgün bir yemek yemek istedim :)
Kızlar iyi akşamlar, ramazaniniz mübarek olsun,rabbim tekrarına eristirsin.
DunDpiknikten sonra kalkamadim:-(12ydi sofraya oturduğumda. Peynirli sucuklu omletin yanında salatalık,3 zeytin ,2yk bal ve ne yazık ki 3 dlm ekmek:-( kocam ekmeğin çeyreğini bıraktı sadece ben onun yanında otlanmis sayılırım3gibi 3dlm karpuz ve aksam6da bir kase yoğurt ve yeşil mercimek yegi.aciktim ama bi şey yemeyecegim .Yeşilçay içerim sadece.
Ogluma mısır pisirdim bi yerim sismesin diye ya bi kere ısırırim ya da sahurda yarısını yerim
Jill cigim ile yirmi dkya yakın takıldık bugün, ilk defa ayakkabıyla yaptım,gercekten fark ediyormuş daha rahat zipladim
Seninde Ramazanın mübarek olsun tatlım :) Allah mağfiretinden faydalananlardan eylesin cümlemizide inşallah canım ..Kızlar iyi akşamlar, ramazaniniz mübarek olsun,rabbim tekrarına eristirsin.
DunDpiknikten sonra kalkamadim:-(12ydi sofraya oturduğumda. Peynirli sucuklu omletin yanında salatalık,3 zeytin ,2yk bal ve ne yazık ki 3 dlm ekmek:-( kocam ekmeğin çeyreğini bıraktı sadece ben onun yanında otlanmis sayılırım3gibi 3dlm karpuz ve aksam6da bir kase yoğurt ve yeşil mercimek yegi.aciktim ama bi şey yemeyecegim .Yeşilçay içerim sadece.
Ogluma mısır pisirdim bi yerim sismesin diye ya bi kere ısırırim ya da sahurda yarısını yerim
Jill cigim ile yirmi dkya yakın takıldık bugün, ilk defa ayakkabıyla yaptım,gercekten fark ediyormuş daha rahat zipladim
Canım benim bizde seni çok seviyoruz kuzum :)O OlivenoilKaizen- iyi ki varsiniz, cok seviyorum sizi
Aslı abla, yarın en çok korktuğum sınav var, belki de bu yüzden bende çok stres yarattı, bol tırnak kemirmeli bi hafta sonu oldu, ne kadar verimli çalışabildim bilmiyorum ama kendimi yormaktan bıktım, olursa olur olmazsa da üzülmicem artık, az önce aynaya baktım da ne hale gelmişim, göz altı torbalarım çıkmış ağlamaktan.. Dönemsel bir şeydir inşallah geçer abla
Ben de yazayım menümü..
Kahvaltı
1muz
2 kaşık tarçınlı yoğurt
Öğle
2dilim tb ekmeği
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Yarım salam
3 cherry domates
2 ince dilim kaşar
7-8 zeytin
Acuka sosu
Ara
8-10 yer fıstığı
Akşam
1 sade türk kahvesi
Yemek yiyesim gelmedi, şu an acıktım tabi bu yüzden ama yeşil çay içicem o beni tutar:) eskiden diyet girişimlerimde gece saldırırdım yemeklere adeta.. Sanırım artık 1 aydır alışkanlık oldu, akşamları acıksam da elim buzdolabına gitmiyor:) bir de bugün abur cubursuz ve tatlısız 14. günümü tamamladım:)[/QUOTEım çok hafif detoks gibi bir gün olmuş .. Morali bozukken yemeğe saldıranlardan olmadığını anladık canım :) iyiki öyle değilsin bende hiç yiyemem moralim bozuksa :)
Hatta bir keresinde genel bir olaya üzüntümden bir haftada iki beden falan zayıflamışdım.. Neyse Allah üzüntü yaşatmadan sağlıklı zayıflamak nasip etsin canım :)
Evet ablacım kırmızı biberden yapılmış bu da:)) ayy sen de benim gibi biber canavarısım abla ben de çok seviyorumm yaa :))Kırmızı sarı kocaman dolma biber gibi biberler var ya etli onların adı Paprika burda canım .. Demek ki o biberlerden yapılmış sos :)) bunlarda sivri biber yok zaten bilmezler sadece o paprikaları birde kırmızı yağ biberlerini biliyorlar.. Biber delisi biri olarak ben ancak türk marketinden alıyorum sivri biber çeşitlerini :) bazen valizimde sivri biber getiriyorum düşünebiliyor musun bibere aşkımı ayy :))
Valla kuzum bugün çok güzel yapmışsın ayy can kan gelsin accık anamm :))
Biz de seni seviyoruz kuzumm üzme kendini artık :))O OlivenoilKaizen- iyi ki varsiniz, cok seviyorum sizi
Aslı abla, yarın en çok korktuğum sınav var, belki de bu yüzden bende çok stres yarattı, bol tırnak kemirmeli bi hafta sonu oldu, ne kadar verimli çalışabildim bilmiyorum ama kendimi yormaktan bıktım, olursa olur olmazsa da üzülmicem artık, az önce aynaya baktım da ne hale gelmişim, göz altı torbalarım çıkmış ağlamaktan.. Dönemsel bir şeydir inşallah geçer abla
Canım benim bizde seni çok seviyoruz kuzum :)
Tatlım bence sınav stresinden ya da regl olacaksan oda bir iki gün önceden çok sıkıntı yapar anlam veremezsin içindeki sıkıntıya keyifsizliğe canım her ikiside olabilir ama regl sıkıntısı olma ihtimali yüksek sanki canım ..
Yarına toparlanırsın kuzum.. Kuzum sınav kötü geçse ne olcak amaaannn üzüldüğün şeye bak Büt' de verirsin.. Ölüm mü var ucunda çocuğum ya :) tabi kalmasa daha iyi ama kalsa ne olcak yanii sen sorumluluk sahibi birisin, elinden geleni yaptığına göre , gerisi hayırlısı artık bebeğim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?