Ben de yazayım menümü..
Kahvaltı
1muz
2 kaşık tarçınlı yoğurt
Menüm
Sabah
Yok
Canım benim bugün geç kalktım sabah 7 de yatınca öğlen 12 ye doğru kalkdım bugün hayatım ondan :)Menü çok güzel sadece şu kısım birazcık tedirgin etti. Acaba öğle yemeğine kadar aç susuz oturmasak mı
Yani çok sık tüketilmesi önerilmesede mız içindeki potasyum ve magnezyum nedeniyle çok faydalı bir meyve.. Yani arada bir kahvaltı yerine yenebilir, Edanın yaptığı gibi ardından tarcınlı yoğurtda yenilirse şekerimiz dengelenip acıkmayız :)Muz birçok diyette yasak meyve olarak söyleniyor ve sırf bu yüzden sanırım yıllardır muz yimedim.
Yoğurda tarçın atmanın sebebi nedir zayıflamaya etkisi mi oluyormuş canım_?
Canım benim bugün geç kalktım sabah 7 de yatınca öğlen 12 ye doğru kalkdım bugün hayatım ondan :)
Akrep burcu değil miyiz anam huylar bilem benziyor :))Evet ablacım kırmızı biberden yapılmış bu da:)) ayy sen de benim gibi biber canavarısım abla ben de çok seviyorumm yaa :))
Biz de seni seviyoruz kuzumm üzme kendini artık :))
Gitmişdir inşallah ödemler canım.. Hadi yarın Allah yardımcın olsun güzel geçsin başarılı geçsin hep sınavlarınız tatlım :)Evet abla yarinkini bi atlatayim zaten digerlerine hazirim, stres olmicam insallah:) sabah tartilcam insallah odem gitmistir
Ben kalori hesabı yapmıyorum hiç tatlım en fazla karbon miktarlarına bakıyorum .. Üç gündür de sırf protein günü yaptım Ramazan öncesi az kilo vereyim diye :)Ha o zaman normal tabi ki hatta çok güzel benden daha az kalorili beslenmişsin sanırım tebrik ederim. :)
Ben kalori hesabı yapmıyorum hiç tatlım en fazla karbon miktarlarına bakıyorum .. Üç gündür de sırf protein günü yaptım Ramazan öncesi az kilo vereyim diye :)
Boşuna idolümsün demiyorum ablaAkrep burcu değil miyiz anam huylar bilem benziyor :))
Canım malesef işde et tavuk balık .. Yumurta ile de yapılabilir .. Yumurta diyeti ilede güzel kilo veriyorum benProtein gününe bir örnek verebilir misin? Onu ben de yapmaya çalışıyorum ama aklıma sürekli tavuk, et ve balık geliyor. Sürekli et yemek de malum hem bütçeyi hem de mideyi zorluyor. :/
Boşuna idolümsün demiyorum abla
Menüm
Sabah
Yok
Öğlen
1 yumurta
3 köfte
2 çatal patlıcan biber közlenmiş sos
2 kaşık haşlama etin sadece etlerinden
Akşam
2 kaşık kaymaklarıyla yoğurt
Eşime orman kebabı pilav yaptım , ama inanın tadına bile bakmadım, içinde bezelye patates var diye ..
Haşlama et vardı canım şu an istemiyor.. Sırf pro yaptığım için bugün başka da birşey yemiycem sanırım sahurda yerim artık acıkırsam gene yogurt yerim muhtemelen ..
Muz birçok diyette yasak meyve olarak söyleniyor ve sırf bu yüzden sanırım yıllardır muz yimedim.
Yoğurda tarçın atmanın sebebi nedir zayıflamaya etkisi mi oluyormuş canım_?
Gitmişdir inşallah ödemler canım.. Hadi yarın Allah yardımcın olsun güzel geçsin başarılı geçsin hep sınavlarınız tatlım :)
Canım malesef işde et tavuk balık .. Yumurta ile de yapılabilir .. Yumurta diyeti ilede güzel kilo veriyorum ben
Sabah haşlama yumurta peynir zeytin yeşillikler
Akşam sebzeli yumurta ( mantarlı, ıspanaklı, pırasalı menemen vb gibi )
Yanında yoğurt olabilir
Bu şekilde canım..
Zamanla alisiyor canım insan,tadimlik yeter diyor, bence zorla kendiniGüzel bi gün olmuş, karpuzda ben 3dilimi sınırlayamam diye hiç bulaşmıyorum, çok aşığımBenim de yeşil çay saatim geldi:) Jill'in hangi programını yapıyorsun?
Yedim gitti valla canım ya çok severim zaten,yine de gece diye yemezdim asliada yarına birakirdim ama zaten gece de yiyeceğim dusunvesiyle yedimSeninde Ramazanın mübarek olsun tatlım :) Allah mağfiretinden faydalananlardan eylesin cümlemizide inşallah canım ..
Gayet hafif geçmiş bugün canım.. Mısırın yarısını ye gitsin anam oruç başlıyor artık fazla yiyemiycez nasılsa :)
Gayet iyi yapmışsın 20 dakika canım, zamanla daha da artar kuzum . Ayakkabılar gerçekden önemli, ayakkabıdan ayakkabıya bile rahatlık farkediyor yani.. Çok iyi yapmışsın ayakkabıni ihmal etme canım :)
Ee ses çıkıyor mu merak ettim , aşağı komsudan naber :))
5 de 5 diyetini aslında bende denemek istiyorum ama sebze ve meyve günü beni tırsdırıyor...Bu dediğin şekilde yapabilirim bunu biraz kurcalayayım. Çünkü o kadar diyet içerisinde en kolay şu 5 günde 5 kilo diyeti ve protein diyetleri ile zayıflamıştım bu zamana kadar.
5 de 5 diyetini aslında bende denemek istiyorum ama sebze ve meyve günü beni tırsdırıyor...
Kız napıp edip güldürecek bişey buluyon anam :))Zamanla alisiyor canım insan,tadimlik yeter diyor, bence zorla kendinimahrum kalma karpuzdan
Yeni başladım canım level 1 henüz.s en?
Yedim gitti valla canım ya çok severim zaten,yine de gece diye yemezdim asliada yarına birakirdim ama zaten gece de yiyeceğim dusunvesiyle yedim
Ayakkabim iyi (adidas),yeni almıştım ama önceki ayakkabim (kinetiks)daha rahat olunca görmemiştim artikasporla ayağım alışır ayakkabiyadisara giymeye başlayınca da yenisini alirim laf aramızda ben hamileliklehbirlikte başladım spor giymeye de giyinmeye de,minik topuklu giyerdim hep hatta piknikleri bile topukluyla gitmisligim var o derece yani derdim neyse artik
Kuzum bir atkadaşımız yaptı 5 kilo hatta küsürü vardı verdi Maşallah !O diyet bir efsane ya. Acıkmayarak yaptığım ve en çok keyif aldığım diyettir. Zaten yorumlarda görürsün sürekli kilo veriyorlar o diyetle. Ben şuan günlük kalsiyum almak zorunda olduğum için 5 günde sadece 1 kere süt içme işine girişemiyorum haliyle o diyeti yapamam. Ancak 15 gün sonra deneyebilirim. :)
Ama KK'da yazılan birçok diyete göre sınırsız yeme imkanı ile acıkmadan yapabildiğin tek diyet diyebilirim. :)
Kuzum bir atkadaşımız yaptı 5 kilo hatta küsürü vardı verdi Maşallah !
Ben bir gün ananas diyeti yaptım hiç veremedim ya :)))) benim bünye meyveyi anında ödeme çeviriyor sebzeyide :)) o yüzden tırsdım devam etmedim :)) belki bir ara göze alırsam Ramazan sonrası falan bir deneme daha yaparım inş :))
Evet şimdi yapma sen canım :) kalsiyumlarını bol bol al da çabucak iyileş inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?