Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Muz birçok diyette yasak meyve olarak söyleniyor ve sırf bu yüzden sanırım yıllardır muz yimedim.

Yoğurda tarçın atmanın sebebi nedir zayıflamaya etkisi mi oluyormuş canım_?
Yani çok sık tüketilmesi önerilmesede mız içindeki potasyum ve magnezyum nedeniyle çok faydalı bir meyve.. Yani arada bir kahvaltı yerine yenebilir, Edanın yaptığı gibi ardından tarcınlı yoğurtda yenilirse şekerimiz dengelenip acıkmayız :)

Ha o zaman normal tabi ki hatta çok güzel benden daha az kalorili beslenmişsin sanırım tebrik ederim. :)
Ben kalori hesabı yapmıyorum hiç tatlım en fazla karbon miktarlarına bakıyorum .. Üç gündür de sırf protein günü yaptım Ramazan öncesi az kilo vereyim diye :)

Ben kalori hesabı yapmıyorum hiç tatlım en fazla karbon miktarlarına bakıyorum .. Üç gündür de sırf protein günü yaptım Ramazan öncesi az kilo vereyim diye :)

Protein gününe bir örnek verebilir misin? Onu ben de yapmaya çalışıyorum ama aklıma sürekli tavuk, et ve balık geliyor. Sürekli et yemek de malum hem bütçeyi hem de mideyi zorluyor. :/

Protein gününe bir örnek verebilir misin? Onu ben de yapmaya çalışıyorum ama aklıma sürekli tavuk, et ve balık geliyor. Sürekli et yemek de malum hem bütçeyi hem de mideyi zorluyor. :/
Canım malesef işde et tavuk balık .. Yumurta ile de yapılabilir .. Yumurta diyeti ilede güzel kilo veriyorum ben
Sabah haşlama yumurta peynir zeytin yeşillikler

Akşam sebzeli yumurta ( mantarlı, ıspanaklı, pırasalı menemen vb gibi )
Yanında yoğurt olabilir

Bu şekilde canım..

Muz birçok diyette yasak meyve olarak söyleniyor ve sırf bu yüzden sanırım yıllardır muz yimedim.

Yoğurda tarçın atmanın sebebi nedir zayıflamaya etkisi mi oluyormuş canım_?

Tarcin tatli istegimi bastirdigi ve tadini da sevdigim icin yogurda ekliyorum genelde:) diyet degil acikcasi benim yaptigim, herhangi bir kalori karbonhidrat sayimi falan da yapmiyorum, sadece sagliksiz seyleri minimum duzeye indirdim hayatimda

Gitmişdir inşallah ödemler canım.. Hadi yarın Allah yardımcın olsun güzel geçsin başarılı geçsin hep sınavlarınız tatlım :)

Amiin Tesekkurler ablacim

Bu dediğin şekilde yapabilirim bunu biraz kurcalayayım. Çünkü o kadar diyet içerisinde en kolay şu 5 günde 5 kilo diyeti ve protein diyetleri ile zayıflamıştım bu zamana kadar.

Güzel bi gün olmuş, karpuzda ben 3dilimi sınırlayamam diye hiç bulaşmıyorum, çok aşığım Benim de yeşil çay saatim geldi:) Jill'in hangi programını yapıyorsun?
Zamanla alisiyor canım insan,tadimlik yeter diyor, bence zorla kendinimahrum kalma karpuzdan
Yeni başladım canım level 1 henüz.s en?
Yedim gitti valla canım ya çok severim zaten,yine de gece diye yemezdim asliada yarına birakirdim ama zaten gece de yiyeceğim dusunvesiyle yedim
Ayakkabim iyi (adidas),yeni almıştım ama önceki ayakkabim (kinetiks)daha rahat olunca görmemiştim artikasporla ayağım alışır ayakkabiyadisara giymeye başlayınca da yenisini alirim laf aramızda ben hamileliklehbirlikte başladım spor giymeye de giyinmeye de,minik topuklu giyerdim hep hatta piknikleri bile topukluyla gitmisligim var o derece yaniderdim neyse artik

Bu dediğin şekilde yapabilirim bunu biraz kurcalayayım. Çünkü o kadar diyet içerisinde en kolay şu 5 günde 5 kilo diyeti ve protein diyetleri ile zayıflamıştım bu zamana kadar.
5 de 5 diyetini aslında bende denemek istiyorum ama sebze ve meyve günü beni tırsdırıyor...

5 de 5 diyetini aslında bende denemek istiyorum ama sebze ve meyve günü beni tırsdırıyor...

O diyet bir efsane ya. Acıkmayarak yaptığım ve en çok keyif aldığım diyettir. Zaten yorumlarda görürsün sürekli kilo veriyorlar o diyetle. Ben şuan günlük kalsiyum almak zorunda olduğum için 5 günde sadece 1 kere süt içme işine girişemiyorum haliyle o diyeti yapamam. Ancak 15 gün sonra deneyebilirim. :)

Ama KK'da yazılan birçok diyete göre sınırsız yeme imkanı ile acıkmadan yapabildiğin tek diyet diyebilirim. :)

Kız napıp edip güldürecek bişey buluyon anam :))
Güle güle kullan kuzum ayakkabını .. Bende geçenlerde aldım eskisini görsen spor yapmaktan yanlarını falan patlatmışdım o derece spor severim düşün :)) ki sadece spor yaparken kullandım :) yenisi fitness ayakkabısı olduğundan daha iyi geldi :) bende firmamoza giderken klasik giyiniyordum şimdi evde terliklerimle bazen pijamalarımla çalışıyom ayy :))

Kuzum bir atkadaşımız yaptı 5 kilo hatta küsürü vardı verdi Maşallah !
Ben bir gün ananas diyeti yaptım hiç veremedim ya :)))) benim bünye meyveyi anında ödeme çeviriyor sebzeyide :)) o yüzden tırsdım devam etmedim :)) belki bir ara göze alırsam Ramazan sonrası falan bir deneme daha yaparım inş :))

Evet şimdi yapma sen canım :) kalsiyumlarını bol bol al da çabucak iyileş inş :)

Ramazandan sonra beraber yapabiliriz istersen. Ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum günde 3 kez ilaçlarımı almam gerekiyor malum sakatlık.

Ya da en kötü ben bir 10 gün sonra o diyete girişirim sen de canlı canlı sonuçlarını görürsün. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…