Kuzum bir atkadaşımız yaptı 5 kilo hatta küsürü vardı verdi Maşallah !
Ben bir gün ananas diyeti yaptım hiç veremedim ya :)))) benim bünye meyveyi anında ödeme çeviriyor sebzeyide :))
Düşündükçe ben de guluyorum zaten canım toz toprak içinde sektim durdum topuklularla,Kız napıp edip güldürecek bişey buluyon anam :))
Güle güle kullan kuzum ayakkabını .. Bende geçenlerde aldım eskisini görsen spor yapmaktan yanlarını falan patlatmışdım o derece spor severim düşün :)) ki sadece spor yaparken kullandım :) yenisi fitness ayakkabısı olduğundan daha iyi geldi :) bende firmamoza giderken klasik giyiniyordum şimdi evde terliklerimle bazen pijamalarımla çalışıyom ayy :))
Hoşgeldin inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın :)26 yaşındayım. Geçmiş yıllarda da kilo vermek için KK klubünü kullandım ve başarılı da olmuştum. :)
Yaklaşık 3 ay önce geçirdiğim bir sakatlık nedeniyle 3 aydır evden dışarı çıkamadım ve sürekli yatmak zorunda kaldım. Bu süreçte de yat, ye, yat, ye modeli ile gidince malum bol bol da kilo aldım.
Şuan ortalama 63,64 kilo civarındayım ve hedef kilom 53. Boyum: 1.66 civarında.
Yarın ayağımdaki kırık alçısı çıkıyor ve inşallah bir aksilik yaşamazsam hafiften yürümeye başlayabileceğim. Tabi alçının çıkmasıyla birlikte sıkı bir diyete de girmek istiyorum. :)
Bakalım Ramazan sonrası ne olur belki denerim :) ya da tok kalır gene saf pro yaparım :)Ramazandan sonra beraber yapabiliriz istersen. Ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum günde 3 kez ilaçlarımı almam gerekiyor malum sakatlık.
Ya da en kötü ben bir 10 gün sonra o diyete girişirim sen de canlı canlı sonuçlarını görürsün. :)
Ahh keşke olsaydık :) hiç Türk komşum yok zaten Almanların içinde , onlarında komşuluklarını unut gitsin nerde bizdeki komşuluklar canım .. Neyse ki burdan arkadaşız canım benim :))Düşündükçe ben de guluyorum zaten canım toz toprak içinde sektim durdum topuklularla,ay insaalh benimki de öyle eskir ama kaç yıl sürer bilmem, senin masallahin var,kiz buralarda olsan hanı Komşum falan beni iyi yola getirir din sen taa oralardan bile böyle etkiliyorsun Komşum falan olsan bir ayda forma sokardin
Aa ben sana çalışıp çalışmadığını soramadim de e mi
Maşallah tatlım başladın demek hadi bundan sonrası gelir inşallah canım :) plank zor evet ya :)geç oldu ama yazayım .bu günki sporum plank 3 set ysptım 20sn baya zor oldu.800 tanede ip atladım .kondüsyonum düşmüş baya yoruldumm .ama biyerden başlamak güzelll
Oyy kuzum gelmiş :))Hepinizin listesi çok güzelmiş.
Smiile biraz rahatla tatlım. Sen halledersin her şeyi. Eminimki ben başlayınca jill e sen diğer programları çok rahat yapacaksın.
Hepinize hayırlı ramazanlar :) Ben anca perşembe oruç tutabileceğim. Allah kolaylık versin size
Bugünkü menüm
Sabah 9.00
4 salatalık
1 cherry domates
5 fındık
1 ceviz
1 kk peynir
1 br tarçınlı süt
Biraz marul
Öğle 13.00
2 tane haşlanmış tavuk
4 yk yoğurt
Yarım şeftali
Ara 15.00
1 tane hurma
Akşam 17.00
1 tabak sulu köfte (10 adet)
1 kase erik hoşafı
2.5 lt su
2 br kiraz saplı yeşilçay
Köfteyi biraz fazla mı kaçırdım ne
Bugün dünkü halimden eser yoktu. Maşallah iştah 1 günde 4-5 kat arttı. Artık kendim kenme şaşırıyorum
Yazdım abla :) Yapmamaya çalışdım ama hoşaf belki sayılabilir. Gerçi o da hem şekersiz hem de çok ekşiydi. Ayıptır söylemesi kaç gündür biraz kabızlık vardı belki iyi gelir diye çok içtim.Oyy kuzum gelmiş :))
E nerde senin menü şekerciim :)) gerçi sen azimlisin kaçamak yapmamışsındır :)
Sanada hayırlı Ramazanlar tatlım :)
Zaten reglim Hoşaf ekşi kayısıydı ani onların rengi daha koyu. Hem şekersiz yapıyoruz biz. Hem biraz kabızlık şikayetim varda iyi gelir diye içtim. Yanlış mı yoksa tadı oldukça ekşiydi ama yaBence liste olabileceklerinin en iyilerinden sadece hoşafa takıldım. Benim bildiğim hoşaf bol şekerli olmuyor muydu? Eğer öyleyse diyet için fazla şeker kötü olabilir diye düşündüm.
İştah bir anda artıyorsa muhtemelen regl dönemi geliyordur. :)
Zaten reglim Hoşaf ekşi kayısıydı ani onların rengi daha koyu. Hem şekersiz yapıyoruz biz. Hem biraz kabızlık şikayetim varda iyi gelir diye içtim. Yanlış mı yoksa tadı oldukça ekşiydi ama ya
Ayy çok teşekkür ederim canım. Düzelmezse hemen alıp deneyeceğim. Benim normalde böyle şikayetim asla olmamıştı düzelir inş. :)Canım sıfır şeker kullandım diyorsan tabi ki zararı yok, hatta dediğin gibi kabızlığa da iyi gelir ama ben kabızlık için keten tohumunu öneririm. Ne zaman kabız olsam en geç 2 günde çözmüştür benim sorunlarımı.
Üşenmedim bak netteki bir makaleden de bir yeri yapıştırıyorum:
Kabızlık Tedavisi için Kullanımı
Bu sebeple; kabızlığı hafifletme amacıyla, keten tohumunun en çok tavsiye edilen tüketim şekillerinden biri, geceden bir bardak suya bol miktarda keten tohumu koyup sabah bu tohumlu suyu aç karnına içmektir.
Bu yöntemi uyguladıysanız ve suyun kıvamından hoşlanmadıysanız, (yoğunlaştığı için) tohumları; süt, meyve suyu, yoğurt ve hatta salatalarla karıştırmanızı öneririz. Böylece, karıştıracağınız yiyeceğin zengin tadı sayesinde, yemesi daha kolay olacaktır. İşte bu süreçte müsilaj, bağırsaklardaki su bulunan bölgede harekete geçeceğinden, inanılmaz etkilerini göreceksiniz.
iştahının artmasının sebebi o yediğin yarım şeftali canım :)Bugünkü menüm
Sabah 9.00
4 salatalık
1 cherry domates
5 fındık
1 ceviz
1 kk peynir
1 br tarçınlı süt
Biraz marul
Öğle 13.00
2 tane haşlanmış tavuk
4 yk yoğurt
Yarım şeftali
Ara 15.00
1 tane hurma
Akşam 17.00
1 tabak sulu köfte (10 adet)
1 kase erik hoşafı
2.5 lt su
2 br kiraz saplı yeşilçay
Köfteyi biraz fazla mı kaçırdım ne
Bugün dünkü halimden eser yoktu. Maşallah iştah 1 günde 4-5 kat arttı. Artık kendim kenme şaşırıyorum
Ayy çok teşekkür ederim canım. Düzelmezse hemen alıp deneyeceğim. Benim normalde böyle şikayetim asla olmamıştı düzelir inş. :)
Ayy abla sen dün çok az yemişsin biraz meyve yiyebilirsin dedin diye kendi mi bugün şeftali ile ödüllendirdim. Zaten yerken çok düşündüm yiyeyim mi diye yarım dan bir şey olmaz dedim :) Hoşaf sıfır şeker ve çok ekşiydi. Ben hoşaftan şüphelenirken şeftali kaçamak çıktı :))Kızlar bugün INSANITY 1. Ay bitiminde bir hafta aynı program yapılıyor normalde CORE CARDIO &BALANCE
ama ben sadece bugün yaptım , yarın kısmetse 2. Ayıma geçicem Ramazanda inşallah bitirmek istiyorum bayram sonuna kalsın istemiyorum bakalım :)
Toplamda 40 dk da 222 kalori yatım tempo diğerlerine göre sakindi zorlayıcı değildi bir hafya uzaktamaya gerek yok o nedenlede bir gün yeter :)
iştahının artmasının sebebi o yediğin yarım şeftali canım :)
Ama genede aşırı kaçamaklı sayılmaz .. Erik hoşafı şekerlimiydi :) yarın meyve ve tatlı şeylerden uzak dur canım :)
Meyve yiyeceksen sabah ve arkasından mutlaka yoğurt ve tarçınla ye ki acıktırıp başka şeylere saldırtmasın seni :)
İyi geceler :)Rica ederim balım ayrıca midede şişer ve seni tok tutar bu yüzden pek çok diyette sabahları 1 bardak su ile 1 yemek kaşığı keten tohumu önerirler bilgin olsun. :*
Benden bu kadar iyi geceler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?