Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Şükür ki spor yarışması vesilesiyle tanıştık cancagizim,burdan yaparız komsulugumuzuben konyaya bu yıl taşındım,4 yıldır Erzurumda görev yapıyordum, komsuluk nasıl olur ki derken şükür çok iyi komsularim var.gurbette hele ki yurt disinda daha bi zor tabi kapısını c alacak kimsenin olmaması:-( Rabbim sana hayırlı komşular versin inşallah:-* gerçi nurdan iyi komşuluk yapıyoruz bi gun toplanıp gelirmisiz tüm topik surpriiizz diye
Ayy ne güzel evde çalışmak,kulaga çok hoş geliyor
plank yapıyorum ben de uç gündür ama ya bir ya iki set 50ye kadar sayiyorm. Bi de canim ip atlamak göğüslerin sarkmasina sebep oluyo diyorlar,sende oldu mu?ben bi ara başlamıştım duyunca bıraktım da

Meyve ye mi demişdim ben sana :))
Meyve ye ama yoğurt tarçın üçlüsüyle ye kuzum :) ve sabah ye :)
Akşamları menü paylaşıyoruz canım sorun olmaz tatlım yaz sen :)
Yok kuzum bir hafta ara versem başlayamam bu sefer heralde .,
Ayy zaten biz iftarı 21:45 de yapıcaz vakitler bir koşturmacalı gececek :) bir de spor bakalım nasıl kalkıcam altından programda 1 saat sürecek ikinci ay :)

Tamam sabah yiyeceğim. Senin ramazan menünü çok merak ediyorum :)
21.45 mi ayy şu an tr de yaşamaktan çok mutlu oldum şu an. Allah yardımcınız olsun. Benim ara ver demekten kastı o 1 haftalık ara programdı hani bugün yaptığın. Ne bileyim hem oruca alışana kadar o 1 haftalık programı yapmak gayet mantıklı geldi.

Burun gelin tatlım :)) ahh keşke gelseniz :)
Plank yapman çok faydalı devam et bencede tatlım :)
Canım hoplamalı zıplamalı sporlarda sporcu sütyeni kullanılması gerekiyor,, yoksa gögüs kasları üstten sarkma yapabilirmiş .. Bedeninizden bir küçük beden alın bence, hem rahat ediyor insan .. İlk zamanlar ben üstten sarıyordum bir şal ile hatta zıplamasınlar diye :))
İç çamaşırımın üzerine giyorum sağlam oluyor şimdi :)

Evet canım vakitler burda epey ızın , Allah sabrını veriyor o sorun değil de iftar sonrasını yetiştirmek benim derdim :)
Canım onu yapana kadar ikinci ayı yaparım daha iyi :) bakalım ak koyun kara koyun yarın belli olacak şimdi konuşuyorum da :))
Sahurda tavuk kanat yedim tavada kızardı derileri kendi yağında ve peynir yedim yağlı çökelek :) akşam yememişdim :)
İftarda bakalım sebze ilavesi yaparım artık heralde yeter 3 günlük saf protein :))

var sporcu sudyenim bi de onu giyeyim ama onda bilenler olmayınca daha çok sarkar diye dusunmustum lakin tecrubeyi dinlemek lazım,bugun öyle yapayım:sarmak aklıma geliyor da tutmaz diyordum toplarken ek elimle tutuyordum bir de öyle deniyeyim bakalım
Plank i kaç set kaç dk yapayim

Zamanla alisiyor canım insan,tadimlik yeter diyor, bence zorla kendinimahrum kalma karpuzdan
Yeni başladım canım level 1 henüz.s en?

Ben de dun level2ye basladim ama cok zorladi beni malesef 1i hic Ara vermeden gayet guzel bitirmistim.

5te 5i ramazandan sonra birlikte yapaliiim

Insallah kuzum, cok stresli ve gerginim bu aralar, her seye yansiyor malesef sana da hayirli ramazanlar kuzum biz de sınavlardan dolayi tutamicaz Busrayla.. Aksam yazariz menulerimizi:)

Seker yoksa problem yok canim

Gunaydin kizlaaar, bugun biraz gec ugradim buraya, cunku moralim sifir, kotu bi haber aldim. Lisede cok cook yakin arkadaslarimdan biri 4 gundur kayipmis. Ve bugun dogum gunu o kadar endiseli ve mutsuzum ki.. Inanin bugunku sinavim bile umrumda degil

çok üzüldüm canım,neden böyle acaba sorunları falan mı vardı ki?

Kız varda niye giymiyon anam işde giy sıkı tutsun.. Sarma işini ben sporcu sudyeni tokken rahatsızlığımdan yapmışdım canım :) uzun süreli bir çare degil o yani :))
Canım onun programı var sanırım 130488 arkadaşımız gecen kendi için yazmış ama nerden yazmış bilmiyorum, Efsa kuzum bidaha atsana o plank programını :)

Neden kayıpmış kuzum ya ? Kız mı erkek mi ??
İnşallah hayırlısıyla bulunur başına kötü bir durum gelmemişdir.

çok üzüldüm canım,neden böyle acaba sorunları falan mı vardı ki?

Neden kayıpmış kuzum ya ? Kız mı erkek mi ??
İnşallah hayırlısıyla bulunur başına kötü bir durum gelmemişdir.

Erkek.. Cok saf kalpli asla fesatlik tasimayan biriydi. Antalyayi kazandi Orada okuyodu.. Biz 1 senedir falan gorusmemistik ama ne zaman karsilassak da hic o samimiyetimizden bir sey kaybetmemis oluyoduk yani kotu seylere bulasacak bi insan da degildi, cubuk sinirlenirdi ama hemen de sakinlesirdi. Insallah bir sey olmamistir cok uzuluyorum, aklimdan cikmiyo hep boyle lise anilarimiz falan

bu akşam max yapmak istiyorum abla bakalım oruç dengemi bozmaz inşallah.bi arkadaşım iftar sahur arası uyumadığını söyledi ve sporda dahil oruçken yapamadığı herşeyi o saatlerde yaptığını söyledi bende deniyim diyorum bakalım srn ne dersin abla

ben iki ay ip atladım canım sarkma falan olmuyo ama iyi bi çamaşırkullanmak şartıyla plankbende yei başladım 20sn 3setyaptım bacaklarım bayatitredi

Eklentiler

• RVlbZR.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 37
İnşallah hayırlı haberler alırsınız ya bende uzuldum sağ salim bulunur inşallah canım ..

Başla bakalım şekerim :)
Bende uyumuyorum da iftar sahur arası bizde epey az vakit yetiştirebilirim inşallah bakalım .. Enerjim olursa iftardan bir saat önce bir denemek istiyorum aslında , öyle olursa süper olur ..
Dene kuzum karar verdikden sonra insan yapabilir neden yapamıyacaksın canım . Sevindim canım toparlanmana , hadi bakalım devamı gelsin hayırlısıyla :)

sağol ablacım seni
n sayende birazda kendimi sana karşı sorumlu hissediyorum sanki

iftar ve sahur saatleriniz kaçta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…