O kadarcıktan bir şey olmaz herhalde :)Shakeini kullanıyorum ama hiç düzenli kullanmadım, öğünüm olmadığında bunu kullanıyorum ara ara:))
Şükür ki spor yarışması vesilesiyle tanıştık cancagizim,burdan yaparız komsulugumuzuAhh keşke olsaydık :) hiç Türk komşum yok zaten Almanların içinde , onlarında komşuluklarını unut gitsin nerde bizdeki komşuluklar canım .. Neyse ki burdan arkadaşız canım benim :))
Canım ben Ekonometri mezunuyum .. Burda kendi iş yerimiz var.. 5 yıldan beri Homeoffice çalışıyorum Finans, satış kontrol, personel işleri muhasebe gibi işleri uzakdan bağlantıyla hallediyorum evimin rahatlığında işde :) o yüzden çogunlukla geceleri sabahlıyorum özellikle ay sonları yoğun oluyorum :)
plank yapıyorum ben de uç gündür ama ya bir ya iki set 50ye kadar sayiyorm. Bi de canim ip atlamak göğüslerin sarkmasina sebep oluyo diyorlar,sende oldu mu?ben bi ara başlamıştım duyunca bıraktım daMaşallah tatlım başladın demek hadi bundan sonrası gelir inşallah canım :) plank zor evet ya :)
800 ip ilk gün için gayet güzel tatlım benim :) ama tabii 4000 falan atlıyordun demi :)) neyse sen geçersinde yakında o rakamı :)
Meyve ye mi demişdim ben sana :))Ayy abla sen dün çok az yemişsin biraz meyve yiyebilirsin dedin diye kendi mi bugün şeftali ile ödüllendirdim. Zaten yerken çok düşündüm yiyeyim mi diye yarım dan bir şey olmaz dedim :) Hoşaf sıfır şeker ve çok ekşiydi. Ben hoşaftan şüphelenirken şeftali kaçamak çıktı :))
Abla ben yarın menümü yazayım mı ? Ramazanda şimdi canınız çekmesin günaa girmeyeyim. Perşembeye kadar yazmayayım mı ? Ama gerçi akşamları yazıyorum
Sen daha iyi bilirsin ama 2. aya hemen başlamak zorlayıcı olmaz mı Hem bu hafta biraz kaslarında dinlenir. Ben olsam 1 hafta ara verirdim :)
Tamam sabah yiyeceğim. Senin ramazan menünü çok merak ediyorum :)Meyve ye mi demişdim ben sana :))
Meyve ye ama yoğurt tarçın üçlüsüyle ye kuzum :) ve sabah ye :)
Akşamları menü paylaşıyoruz canım sorun olmaz tatlım yaz sen :)
Yok kuzum bir hafta ara versem başlayamam bu sefer heralde .,
Ayy zaten biz iftarı 21:45 de yapıcaz vakitler bir koşturmacalı gececek :) bir de spor bakalım nasıl kalkıcam altından programda 1 saat sürecek ikinci ay :)
Burun gelin tatlım :)) ahh keşke gelseniz :)Şükür ki spor yarışması vesilesiyle tanıştık cancagizim,burdan yaparız komsulugumuzuben konyaya bu yıl taşındım,4 yıldır Erzurumda görev yapıyordum, komsuluk nasıl olur ki derken şükür çok iyi komsularim var.gurbette hele ki yurt disinda daha bi zor tabi kapısını c alacak kimsenin olmaması:-( Rabbim sana hayırlı komşular versin inşallah:-* gerçi nurdan iyi komşuluk yapıyoruz bi gun toplanıp gelirmisiz tüm topik surpriiizz diye
Ayy ne güzel evde çalışmak,kulaga çok hoş geliyor
plank yapıyorum ben de uç gündür ama ya bir ya iki set 50ye kadar sayiyorm. Bi de canim ip atlamak göğüslerin sarkmasina sebep oluyo diyorlar,sende oldu mu?ben bi ara başlamıştım duyunca bıraktım da
Evet canım vakitler burda epey ızın , Allah sabrını veriyor o sorun değil de iftar sonrasını yetiştirmek benim derdim :)Tamam sabah yiyeceğim. Senin ramazan menünü çok merak ediyorum :)
21.45 mi ayy şu an tr de yaşamaktan çok mutlu oldum şu an. Allah yardımcınız olsun. Benim ara ver demekten kastı o 1 haftalık ara programdı hani bugün yaptığın. Ne bileyim hem oruca alışana kadar o 1 haftalık programı yapmak gayet mantıklı geldi.
var sporcu sudyenim bi de onu giyeyim ama onda bilenler olmayınca daha çok sarkar diye dusunmustum lakin tecrubeyi dinlemek lazım,bugun öyle yapayım:Burun gelin tatlım :)) ahh keşke gelseniz :)
Plank yapman çok faydalı devam et bencede tatlım :)
Canım hoplamalı zıplamalı sporlarda sporcu sütyeni kullanılması gerekiyor,, yoksa gögüs kasları üstten sarkma yapabilirmiş .. Bedeninizden bir küçük beden alın bence, hem rahat ediyor insan .. İlk zamanlar ben üstten sarıyordum bir şal ile hatta zıplamasınlar diye :))
İç çamaşırımın üzerine giyorum sağlam oluyor şimdi :)
Zamanla alisiyor canım insan,tadimlik yeter diyor, bence zorla kendinimahrum kalma karpuzdan
Yeni başladım canım level 1 henüz.s en?
Kuzum bir atkadaşımız yaptı 5 kilo hatta küsürü vardı verdi Maşallah !
Ben bir gün ananas diyeti yaptım hiç veremedim ya :)))) benim bünye meyveyi anında ödeme çeviriyor sebzeyide :)) o yüzden tırsdım devam etmedim :)) belki bir ara göze alırsam Ramazan sonrası falan bir deneme daha yaparım inş :))
Evet şimdi yapma sen canım :) kalsiyumlarını bol bol al da çabucak iyileş inş :)
Ramazandan sonra beraber yapabiliriz istersen. Ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum günde 3 kez ilaçlarımı almam gerekiyor malum sakatlık.
Ya da en kötü ben bir 10 gün sonra o diyete girişirim sen de canlı canlı sonuçlarını görürsün. :)
Hepinizin listesi çok güzelmiş.
Smiile biraz rahatla tatlım. Sen halledersin her şeyi. Eminimki ben başlayınca jill e sen diğer programları çok rahat yapacaksın.
Hepinize hayırlı ramazanlar :) Ben anca perşembe oruç tutabileceğim. Allah kolaylık versin size
Yazdım abla :) Yapmamaya çalışdım ama hoşaf belki sayılabilir. Gerçi o da hem şekersiz hem de çok ekşiydi. Ayıptır söylemesi kaç gündür biraz kabızlık vardı belki iyi gelir diye çok içtim.
çok üzüldüm canım,neden böyle acaba sorunları falan mı vardı ki?Gunaydin kizlaaar, bugun biraz gec ugradim buraya, cunku moralim sifir, kotu bi haber aldim. Lisede cok cook yakin arkadaslarimdan biri 4 gundur kayipmis. Ve bugun dogum gunuo kadar endiseli ve mutsuzum ki.. Inanin bugunku sinavim bile umrumda degil
Kız varda niye giymiyon anam işde giy sıkı tutsun.. Sarma işini ben sporcu sudyeni tokken rahatsızlığımdan yapmışdım canım :) uzun süreli bir çare degil o yani :))var sporcu sudyenim bi de onu giyeyim ama onda bilenler olmayınca daha çok sarkar diye dusunmustum lakin tecrubeyi dinlemek lazım,bugun öyle yapayım:sarmak aklıma geliyor da tutmaz diyordum toplarken ek elimle tutuyordum bir de öyle deniyeyim bakalım
Plank i kaç set kaç dk yapayim
Neden kayıpmış kuzum ya ? Kız mı erkek mi ??Gunaydin kizlaaar, bugun biraz gec ugradim buraya, cunku moralim sifir, kotu bi haber aldim. Lisede cok cook yakin arkadaslarimdan biri 4 gundur kayipmis. Ve bugun dogum gunuo kadar endiseli ve mutsuzum ki.. Inanin bugunku sinavim bile umrumda degil
çok üzüldüm canım,neden böyle acaba sorunları falan mı vardı ki?
Neden kayıpmış kuzum ya ? Kız mı erkek mi ??
İnşallah hayırlısıyla bulunur başına kötü bir durum gelmemişdir.
ben iki ay ip atladım canım sarkma falan olmuyo ama iyi bi çamaşırkullanmak şartıyla plankbende yei başladım 20sn 3setyaptım bacaklarım bayatitrediŞükür ki spor yarışması vesilesiyle tanıştık cancagizim,burdan yaparız komsulugumuzuben konyaya bu yıl taşındım,4 yıldır Erzurumda görev yapıyordum, komsuluk nasıl olur ki derken şükür çok iyi komsularim var.gurbette hele ki yurt disinda daha bi zor tabi kapısını c alacak kimsenin olmaması:-( Rabbim sana hayırlı komşular versin inşallah:-* gerçi nurdan iyi komşuluk yapıyoruz bi gun toplanıp gelirmisiz tüm topik surpriiizz diye
Ayy ne güzel evde çalışmak,kulaga çok hoş geliyor
plank yapıyorum ben de uç gündür ama ya bir ya iki set 50ye kadar sayiyorm. Bi de canim ip atlamak göğüslerin sarkmasina sebep oluyo diyorlar,sende oldu mu?ben bi ara başlamıştım duyunca bıraktım da
Kız varda niye giymiyon anam işde giy sıkı tutsun.. Sarma işini ben sporcu sudyeni tokken rahatsızlığımdan yapmışdım canım :) uzun süreli bir çare degil o yani :))
Canım onun programı var sanırım130488 arkadaşımız gecen kendi için yazmış ama nerden yazmış bilmiyorum, Efsa kuzum bidaha atsana o plank programını :)
İnşallah hayırlı haberler alırsınız ya bende uzuldum sağ salim bulunur inşallah canım ..Erkek.. Cok saf kalpli asla fesatlik tasimayan biriydi. Antalyayi kazandi Orada okuyodu.. Biz 1 senedir falan gorusmemistik ama ne zaman karsilassak da hic o samimiyetimizden bir sey kaybetmemis oluyodukyani kotu seylere bulasacak bi insan da degildi, cubuk sinirlenirdi ama hemen de sakinlesirdi. Insallah bir sey olmamistir cok uzuluyorum, aklimdan cikmiyo hep boyle lise anilarimiz falan
Başla bakalım şekerim :)bu akşam max yapmak istiyorum abla bakalım oruç dengemi bozmaz inşallah.bi arkadaşım iftar sahur arası uyumadığını söyledi ve sporda dahil oruçken yapamadığı herşeyi o saatlerde yaptığını söyledi bende deniyim diyorum bakalım srn ne dersin abla
n sayende birazda kendimi sana karşı sorumlu hissediyorum sankiBaşla bakalım şekerim :)
Bende uyumuyorum da iftar sahur arası bizde epey az vakit yetiştirebilirim inşallah bakalım .. Enerjim olursa iftardan bir saat önce bir denemek istiyorum aslında , öyle olursa süper olur ..
Dene kuzum karar verdikden sonra insan yapabilir neden yapamıyacaksın canım . Sevindim canım toparlanmana , hadi bakalım devamı gelsin hayırlısıyla :)
iftar ve sahur saatleriniz kaçta ?Başla bakalım şekerim :)
Bende uyumuyorum da iftar sahur arası bizde epey az vakit yetiştirebilirim inşallah bakalım .. Enerjim olursa iftardan bir saat önce bir denemek istiyorum aslında , öyle olursa süper olur ..
Dene kuzum karar verdikden sonra insan yapabilir neden yapamıyacaksın canım . Sevindim canım toparlanmana , hadi bakalım devamı gelsin hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?