Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Supersiiiin canim

Gunun ozeti...

Kahvalti/Ogle 11:20
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Acuka sosu
Zeytin
3 cherry domates
Kasar peyniri

Ara 13:40
1 sade turk kahvesi

Spor sonrasi 15:30
1 bardak tarcinli sut

Ara 16:30
10 yer fistigi

Aksam 19:00
1 porsiyon etli nohut
3-4 kasik yogurt

Ara 21:00
1 fincan yesil cay

Su: 2 lt
Spor: 30 dk hiit cardio workout
40 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri (tek tek yazip sıkmak istemedim)

Çok güzel canım. Tarçınlı süte senden görüp başladım her sabah içiyorum.

Bu gidişle acuka sosuna da başlayacağım.

Hahahahahahah basla tatlim aci seviyorsan tarcinli sutu sevmissindir ama di mi, cok iyi gidiyor <3

Şimdi akşam 8-9'dan sonra yemeği kesince benim gece yatışım da sabah 5i bulunca ortalama bir 8 saat aç duruyorum öyle uyuyorum. Sabah da kalkınca anlatamayacağım şekilde aç kalkıyorum resmen saldırıyorum kahvaltıya.

O anda işte ilk süt ile başlayınca önümü kesiyor zaten kahvaltıda öyle reçel bal kaymak yiyen bir tip olmadığım için, ekmeği de hayatımdan çıkarınca geriye peynir zeytin domates yumurta yani klasik sofra kalıyor.

Yanına da süt ekledim her sabah artık temiiiz.

Bu arada yarın keten tohumu (tohum değil dövdürüp toz halinde) alıp akşam yemeğimdeki yoğurda keten tohumu atmayı düşünüyorum böylece tokluk hissi ile kolay acıkmayız gece vakti.

Keten tohumu ve chia alicam ben de, evimin civarlarinda bulamiyorum, Alsancak'a falan indigimde bakicam ama sinavlardan firsat yok, ev okul :)) iyi olur alman canim hem tok tutuyor, hem de cok saglikli bi tohum:)

Keten tohumu ve chia alicam ben de, evimin civarlarinda bulamiyorum, Alsancak'a falan indigimde bakicam ama sinavlardan firsat yok, ev okul :)) iyi olur alman canim hem tok tutuyor, hem de cok saglikli bi tohum:)

Aktarlarda kolaylıkla bulursun keten tohumu satmayan aktarı dövüyorlarmış zaten

Göğüsleri falan da büyütüyor kilo verirken memikleri de korumak lazım ondan her gün yemeliyiz yani.

Ya sağol kuzum uzun zamandır aslında böyle gidiyor menülerim ama çok hızlı kilo veremiyorum nedenki

Supersiiiin canim
Sağol tatlımm :))

Acuka soscum benim bugün de harikasın :))

Ya sağol kuzum uzun zamandır aslında böyle gidiyor menülerim ama çok hızlı kilo veremiyorum nedenki

Bak kendin yazıyorsun uzun zamandır aynı gidiyorum diye. Vücut arada bir kendini tıkar kilo verme durur böyle zamanlarda vücudu şaşırtmak için 1-2 günlük detoks diyetleri ya da şu 2 günlük şok diyet dedikleri diyetlerle kilo verme olayını tekrar hızlandırabilirsin. ^^

Göğüsleri falan da büyütüyor kilo verirken memikleri de korumak lazım ondan her gün yemeliyiz yani.

Ayy memisler onemli

Tatlım uzun süredir mi böyle besleniyorsun?bin kalorinin altına inmemek lazım diyorlar ya hani?
canım benim geçmiş olsun,rabbim şifa versin
Alt tarafı beş gün dayanırım tabi ki canım ama ramazanda olması sağlıklı değilse erteleyebilirim de.sağlıktan da olmayalım dayoksa iradeleyim yemem deyince yemem
60.8 kiloydum bu sabah.

Hedefim: 52

Boyum: 1.66 civarlarında tatlım. ^^
As çok yakiniz ben de 59.8oldum bugün, 60tim hedefim de 52 ama boy farkımız var155im ben
Yeşilçay kurunu denediniz mi?o da çok rahatlatiyo
Tarçınlı sütun yaninda elma da yersen bağırsakların mutluluktan bayram edebilir

göğüs mu büyütüyor,ayy kullanmayayım o zaman:-(

Orucunu etkilemeyecekse Cumartesi günü başlayabiliriz ya da Pazar olabilir. Benim bugün 1.gün, 6. günüm pazara denk geliyor o gün yaparsam daha mantıklı olur bi bitsin de reglim.

Şu finalleri bitireyim birkaç değişiklik yapacağım canım :))

Baua uzun süredir hem de :/

Kızlar ancak oturabildim ya günlerim gerçekden çok yoğun geçiyor.. Yazdıklarınızı bile okuyamadım daha .. Sizde alışın ben geceleri ancak yazabilicem sanırım canlarım ya

İftar öncesi sporumu yaptım Insanity 2. Ay 1. Hafta 2. Gün MAX INTERVAL CARDIO CIRCUIT tam 60 dk idi
Bu halimle genede 359 kalori yaktım, saati çıkarıyorum çünkü abdest falan almam gerekdi .. Devamında ne kadar oldu bilemiyorum :)

Kız onun adı mukaddes deeelll bi keremm ahahaaahhh kız sen bi alemsin anam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…