Bugünki menüm
Kahvaltım
1 dikim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
Öğle
3 yk yoğurt
2 küçük parça ızgara tavuk
Ara
1 çay bardağı süt
Akşam
2 yumurta ve yarım kibrit kutusu peynir ile omlet
867 kalori ile bugünü kapadım
Su 1.5 litre şimdilik
Spor sabah 45 dakika yürüyüş
(5 dakika bile harcayacak zamanım yok perşembe günü çok ağır bir sınavım var sürekli okuma yapıyorum o yüzden BF yapamadım)
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 omlet
Yarım KK peynir
Domates, salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
Yarım salatalık
1 kase yoğurtlu semizotu
Akşam:
1 kase salata
1 kase zerdeçallı pulbiberli naneli yoğurt
1 kase kemik suyuna çorba
Çok güzel canım. Tarçınlı süte senden görüp başladım her sabah içiyorum.Gunun ozeti...
Kahvalti/Ogle 11:20
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Acuka sosu
Zeytin
3 cherry domates
Kasar peyniri
Ara 13:40
1 sade turk kahvesi
Spor sonrasi 15:30
1 bardak tarcinli sut
Ara 16:30
10 yer fistigi
Aksam 19:00
1 porsiyon etli nohut
3-4 kasik yogurt
Ara 21:00
1 fincan yesil cay
Su: 2 lt
Spor: 30 dk hiit cardio workout
30 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri (tek tek yazip sıkmak istemedim)
Çok güzel canım. Tarçınlı süte senden görüp başladım her sabah içiyorum.
Bu gidişle acuka sosuna da başlayacağım.
Hahahahahahah basla tatlim aci seviyorsantarcinli sutu sevmissindir ama di mi, cok iyi gidiyor <3
Şimdi akşam 8-9'dan sonra yemeği kesince benim gece yatışım da sabah 5i bulunca ortalama bir 8 saat aç duruyorum öyle uyuyorum. Sabah da kalkınca anlatamayacağım şekilde aç kalkıyorum resmen saldırıyorum kahvaltıya.
O anda işte ilk süt ile başlayınca önümü kesiyor zaten kahvaltıda öyle reçel bal kaymak yiyen bir tip olmadığım için, ekmeği de hayatımdan çıkarınca geriye peynir zeytin domates yumurta yani klasik sofra kalıyor.
Yanına da süt ekledim her sabah artık temiiiz.
Bu arada yarın keten tohumu (tohum değil dövdürüp toz halinde) alıp akşam yemeğimdeki yoğurda keten tohumu atmayı düşünüyorum böylece tokluk hissi ile kolay acıkmayız gece vakti.
Keten tohumu ve chia alicam ben de, evimin civarlarinda bulamiyorum, Alsancak'a falan indigimde bakicam ama sinavlardan firsat yok, ev okul :)) iyi olur alman canim hem tok tutuyor, hem de cok saglikli bi tohum:)
Ya sağol kuzum uzun zamandır aslında böyle gidiyor menülerim ama çok hızlı kilo veremiyorum nedenkiÇok güzel canım gece acıkırsan bol bol limonlu su iç. Dün gece sabah 5e kadar çalışmam gerekti midem her kazındığında diktim 1.5 litre sudan içtim sadece. Bu diyet bu şekilde mükemmel sakın 1 gram daha fazla karbonhidrat ekleme şu liste ile bir metabolik problemin yoksa haftada 3 kilo garanti.
Sağol tatlımm :))Supersiiiin canim
Acuka soscum benim bugün de harikasın :))Gunun ozeti...
Acuka sosu
Zeytin
3 cherry domates
Kasar peyniri
1 sade turk kahvesi
1 bardak tarcinli sut
10 yer fistigi
1 porsiyon etli nohut
3-4 kasik yogurt
1 fincan yesil cay
40 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri (tek tek yazip sıkmak istemedim)
Ya sağol kuzum uzun zamandır aslında böyle gidiyor menülerim ama çok hızlı kilo veremiyorum nedenki
Sağol tatlımm :))
Acuka soscum benim bugün de harikasın :))
Aktarlarda kolaylıkla bulursun keten tohumu satmayan aktarı dövüyorlarmış zaten
Göğüsleri falan da büyütüyor kilo verirken memikleri de korumak lazım ondan her gün yemeliyiz yani.
Ya sağol kuzum uzun zamandır aslında böyle gidiyor menülerim ama çok hızlı kilo veremiyorum nedenki
Sağol tatlımm :))
Acuka soscum benim bugün de harikasın :))
Tatlım uzun süredir mi böyle besleniyorsun?bin kalorinin altına inmemek lazım diyorlar ya hani?Bugünki menüm
Kahvaltım
1 dikim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
Öğle
3 yk yoğurt
2 küçük parça ızgara tavuk
Ara
1 çay bardağı süt
Akşam
2 yumurta ve yarım kibrit kutusu peynir ile omlet
867 kalori ile bugünü kapadım
Su 1.5 litre şimdilik
Spor sabah 45 dakika yürüyüş
(5 dakika bile harcayacak zamanım yok perşembe günü çok ağır bir sınavım var sürekli okuma yapıyorum o yüzden BF yapamadım)
canım benim geçmiş olsun,rabbim şifa versinFire vermem ve tam yaparım çünkü ben iradeli bir kadınım!! diyorsan birlikte yapabiliriz. ^^
Evet zaten ramazan zamanı etkili olmaz. Tüm gün aç oturunca sadece sudan kilo verirsin ve zaten gözün döneceği için tek tür gıda yemek iftarda seni kesmez muhtemelen ilk gününde diyeti bozar patlatırsın. :)
Beraber yapabiliriz yapmak istediğinde. Ben şuanda reglim o yüzden tek gıda beslenemiyorum. Haftaya pazardan sonra uygunum.
Bu arada sakatlık geçiriyor olduğum için günde 3 kez ilaç tedavisi görüyorum bu sebeple forumun oruç tutmayan üyelerindenim yani her an farklı bir diyet denemeye hazırım. -.-
As çok yakiniz ben de 59.8oldum bugün, 60tim hedefim de 52 ama boy farkımız var60.8 kiloydum bu sabah.
Hedefim: 52
Boyum: 1.66 civarlarında tatlım. ^^
Yeşilçay kurunu denediniz mi?o da çok rahatlatiyoÇok güzel canım gece acıkırsan bol bol limonlu su iç. Dün gece sabah 5e kadar çalışmam gerekti midem her kazındığında diktim 1.5 litre sudan içtim sadece. Bu diyet bu şekilde mükemmel sakın 1 gram daha fazla karbonhidrat ekleme şu liste ile bir metabolik problemin yoksa haftada 3 kilo garanti.
Tarçınlı sütun yaninda elma da yersen bağırsakların mutluluktan bayram edebilirGunun ozeti...
Acuka sosu
Zeytin
3 cherry domates
Kasar peyniri
1 sade turk kahvesi
1 bardak tarcinli sut
10 yer fistigi
1 porsiyon etli nohut
3-4 kasik yogurt
1 fincan yesil cay
40 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri (tek tek yazip sıkmak istemedim)
göğüs mu büyütüyor,ayy kullanmayayım o zaman:-(Aktarlarda kolaylıkla bulursun keten tohumu satmayan aktarı dövüyorlarmış zaten
Göğüsleri falan da büyütüyor kilo verirken memikleri de korumak lazım ondan her gün yemeliyiz yani.
Tatlım uzun süredir mi böyle besleniyorsun?bin kalorinin altına inmemek lazım diyorlar ya hani?
canım benim geçmiş olsun,rabbim şifa versin
Alt tarafı beş gün dayanırım tabi ki canım ama ramazanda olması sağlıklı değilse erteleyebilirim de.sağlıktan da olmayalım dayoksa iradeleyim yemem deyince yemem
As çok yakiniz ben de 59.8oldum bugün, 60tim hedefim de 52 ama boy farkımız var155im ben
Yeşilçay kurunu denediniz mi?o da çok rahatlatiyo
Tarçınlı sütun yaninda elma da yersen bağırsakların mutluluktan bayram edebilir
göğüs mu büyütüyor,ayy kullanmayayım o zaman:-(
Şu finalleri bitireyim birkaç değişiklik yapacağım canım :))Bak kendin yazıyorsun uzun zamandır aynı gidiyorum diye. Vücut arada bir kendini tıkar kilo verme durur böyle zamanlarda vücudu şaşırtmak için 1-2 günlük detoks diyetleri ya da şu 2 günlük şok diyet dedikleri diyetlerle kilo verme olayını tekrar hızlandırabilirsin. ^^
Baua uzun süredir hem de :/Tatlım uzun süredir mi böyle besleniyorsun?bin kalorinin altına inmemek lazım diyorlar ya hani?
canım benim geçmiş olsun,rabbim şifa versin
Alt tarafı beş gün dayanırım tabi ki canım ama ramazanda olması sağlıklı değilse erteleyebilirim de.sağlıktan da olmayalım dayoksa iradeleyim yemem deyince yemem
As çok yakiniz ben de 59.8oldum bugün, 60tim hedefim de 52 ama boy farkımız var155im ben
Yeşilçay kurunu denediniz mi?o da çok rahatlatiyo
Tarçınlı sütun yaninda elma da yersen bağırsakların mutluluktan bayram edebilir
göğüs mu büyütüyor,ayy kullanmayayım o zaman:-(
Sevindim kuzum benim , çalışkan benim kozlarım hepicide ua Maşallah Barekallah :))Güzeldi ablacım bunu da atlattım çok şükür :))
Allah kabul etsin ablacım öptük biz dee :))
Kız onun adı mukaddes deeelll bi keremm ahahaaahhh kız sen bi alemsin anam :))ayy demeee öyle mukaddes deme öyleben helvaları, tahinli pekmezleri, reçelleri, nutellayı fındık ezmesini çıkarıp yerine azıcık bal koydumm inşallah zamanla ondan da vazgecebilirim
ayy yanlış mı hatırladım canım elektronik tartının doğruluğunu test etmek için eczanede sen tartılmayacaktın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?