Canım farketmez bizim gönlümüzde topiğimizde geniş :))O Olivenoil canım aksam geleceğini yazmissisn,sen gelmeden arkadaşı bırakıp kacsam mi acababi arkadaş daha getirsem caiz midir??
Topikteki kızlar da diyecek Suriyeli gibi oldu bu hatun surekli birilerini getiriyor diye ama bunu başka hiçbir topige yapmadim.sizin topoginizden çok şey öğrendim vee en güzeli de diyet yolculuğunda acayip olumlu etkilediniz beni,tekrar tesekkur ederim:-*
Seyy iiii kemm küm
Ve huzurlarinizda @Ses35 :-*
Hoşgeldin tatlım , ben fazla aktif olamıyorum son günlerde yoğunlukdan ama geceleri en azından buralardayım .. Boy kaç hayatım ?Teşekkür ederim canım
Bende 34 yaşında 72 kiloluk fit bir bayanım :) daha olamadım ama olucaz inşallah
Canım arkadaş keyen tohumu da yiyin demişdi yaparsanız .. Bende kabızlık zaten müzmin olarak sürekli var .. Diyet dönemlerinde tabii normalde dğil de :)Yok canım yapanların yorumlarını okudum neredeyse tamamı kabızlıktan şikayetçi olmuş. Reglimin son günlerine doğru yapacağım hafta sonu gibi.
Aaa bizde isteriz o resimleri görmeyi cicim hemen koy hemen :))geçen hafta ben kilo verdikten sonra ki resimlerimi yayınlamıştım, bende ki kıvramları @yolcukardelen görünce
baktım spor topiğine fırlamış,
Ayy canlarım duygulandırdınız beni amma sizler bana toz duman attırırsınız ayy şöle yeter ki iki ay sabredip sporunuza devam edin bak ben arkanızdan elim gözümün üzerinde bakarım sizlere ayy :))
Detoks gibi olmuş zaten bugünkü menün canım gayet hafif :) hemde sağlıklı şeyler var ..Bugünkü menüm:
Sabah:
1 omlet
Yarım KK peynir
Domates, salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
Yarım salatalık
1 kase yoğurtlu semizotu
Akşam:
1 kase salata
1 kase zerdeçallı pulbiberli naneli yoğurt
1 kase kemik suyuna çorba
Kız iki Aslı olduk galiba ben de dedim ben mezdeke yapmadım ki falan sonra jeton düşdü anam :))hele beli düzelsin jillian aslı olur o
Regli olduğum hafta ben de mi denesem acaba bi araştırayımcanım haftaya yapacak gibiyim ramazan olunca sıkıntı olu mu hani ac kalıyoruz ya nihayetinde.bünyem dayanır açlığa hani sıkıntı değil.verilen kilolar da alınmıyormuş değil mi?
Gayet hafif ve güzel menün canım o kaçamaksız hemde .. Sınav sırasında fazla zorlamayın zaten kendinizi canım stresi bile yetiyordur kuzum :)Bugünki menüm
Kahvaltım
1 dikim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
Öğle
3 yk yoğurt
2 küçük parça ızgara tavuk
Ara
1 çay bardağı süt
Akşam
2 yumurta ve yarım kibrit kutusu peynir ile omlet
867 kalori ile bugünü kapadım
Su 1.5 litre şimdilik
Spor sabah 45 dakika yürüyüş
(5 dakika bile harcayacak zamanım yok perşembe günü çok ağır bir sınavım var sürekli okuma yapıyorum o yüzden BF yapamadım)
Geçen hafta bim e geldi ben aldım bi bak istersen canımKeten tohumu ve chia alicam ben de, evimin civarlarinda bulamiyorum, Alsancak'a falan indigimde bakicam ama sinavlardan firsat yok, ev okul :)) iyi olur alman canim hem tok tutuyor, hem de cok saglikli bi tohum:)
Ne iş yapıyorsun tatlım , gece çalışmam gerekdi deyince kendim geldi aklıma da :))Çok güzel canım gece acıkırsan bol bol limonlu su iç. Dün gece sabah 5e kadar çalışmam gerekti midem her kazındığında diktim 1.5 litre sudan içtim sadece. Bu diyet bu şekilde mükemmel sakın 1 gram daha fazla karbonhidrat ekleme şu liste ile bir metabolik problemin yoksa haftada 3 kilo garanti.
Bu hafta menülerin süper Edacıgım kesinlikle eksileri göreceksin inşallah tatlım.. Sporlarında harika canım :)Gunun ozeti...
Kahvalti/Ogle 11:20
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Acuka sosu
Zeytin
3 cherry domates
Kasar peyniri
Ara 13:40
1 sade turk kahvesi
Spor sonrasi 15:30
1 bardak tarcinli sut
Ara 16:30
10 yer fistigi
Aksam 19:00
1 porsiyon etli nohut
3-4 kasik yogurt
Ara 21:00
1 fincan yesil cay
Su: 2 lt
Spor: 30 dk hiit cardio workout
40 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri (tek tek yazip sıkmak istemedim)
Aa ilk defa duyuyorum bende kullanmayayım madem :))Tatlım uzun süredir mi böyle besleniyorsun?bin kalorinin altına inmemek lazım diyorlar ya hani?
canım benim geçmiş olsun,rabbim şifa versin
Alt tarafı beş gün dayanırım tabi ki canım ama ramazanda olması sağlıklı değilse erteleyebilirim de.sağlıktan da olmayalım dayoksa iradeleyim yemem deyince yemem
As çok yakiniz ben de 59.8oldum bugün, 60tim hedefim de 52 ama boy farkımız var155im ben
Yeşilçay kurunu denediniz mi?o da çok rahatlatiyo
Tarçınlı sütun yaninda elma da yersen bağırsakların mutluluktan bayram edebilir
göğüs mu büyütüyor,ayy kullanmayayım o zaman:-(
Iftar öncesi nasıl yapabilir bravo ben de şimdi yapcam sahura kadar oturuyorum nasılsaİftar öncesi sporumu yaptım Insanity 2. Ay 1. Hafta 2. Gün MAX INTERVAL CARDIO CIRCUIT tam 60 dk idi
Bu halimle genede 359 kalori yaktım, saati çıkarıyorum çünkü abdest falan almam gerekdi .. Devamında ne kadar oldu bilemiyorum :)
Ahh canım gündüzleri yoğun oluyorum sporumuda iftar öncesine alınca böle oldu birden acayip bir yoğunluğa düşdüm :)) işlerimide gündüz yapıyorum mecburen .. birde bizim iftar sizdeki saat le 22:51 de yani düşün ben gelene kadar siLer nerdeyse uyuyacaksınız :))
160.olsun ben de gece kuşuyumHoşgeldin tatlım , ben fazla aktif olamıyorum son günlerde yoğunlukdan ama geceleri en azından buralardayım .. Boy kaç hayatım ?
Ah inşallah caniko spor yapmayı seviyorum ben ama başlamak dertAyy canlarım duygulandırdınız beni amma sizler bana toz duman attırırsınız ayy şöle yeter ki iki ay sabredip sporunuza devam edin bak ben arkanızdan elim gözümün üzerinde bakarım sizlere ayy :))
Ne iş yapıyorsun tatlım , gece çalışmam gerekdi deyince kendim geldi aklıma da :))
Kızlar ancak oturabildim ya günlerim gerçekden çok yoğun geçiyor.. Yazdıklarınızı bile okuyamadım daha .. Sizde alışın ben geceleri ancak yazabilicem sanırım canlarım ya
İftar öncesi sporumu yaptım Insanity 2. Ay 1. Hafta 2. Gün MAX INTERVAL CARDIO CIRCUIT tam 60 dk idi
Bu halimle genede 359 kalori yaktım, saati çıkarıyorum çünkü abdest falan almam gerekdi .. Devamında ne kadar oldu bilemiyorum :)
Geçen hafta bim e geldi ben aldım bi bak istersen canım
Bu hafta menülerin süper Edacıgım kesinlikle eksileri göreceksin inşallah tatlım.. Sporlarında harika canım :)
Regli olduğum hafta ben de mi denesem acaba bi araştırayım
Canım arkadaş keyen tohumu da yiyin demişdi yaparsanız .. Bende kabızlık zaten müzmin olarak sürekli var .. Diyet dönemlerinde tabii normalde dğil de :)
yok daha varÖyle yap kuzum bir denersin olmuyorsa sonra tutarsın . Sınavın tarihi ne zaman ?? Bu hafta mı yoksa ??
Dedim bile bari ölçüsünü azalt canım 1 yemek kaşığı ne yahu 1 çay kaşığı yeter canım zamanla onuda kesersin zatenayy demeee öyle mukaddes deme öyleben helvaları, tahinli pekmezleri, reçelleri, nutellayı fındık ezmesini çıkarıp yerine azıcık bal koydumm inşallah zamanla ondan da vazgecebilirim
ayy yanlış mı hatırladım canım elektronik tartının doğruluğunu test etmek için eczanede sen tartılmayacaktın o zaman
Gayet güzel menün canım kaçamaksız bir gün olmuş :)Bugünkü menüm:
Sabah:
1 omlet
Yarım KK peynir
Domates, salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
Yarım salatalık
1 kase yoğurtlu semizotu
Akşam:
1 kase salata
1 kase zerdeçallı pulbiberli naneli yoğurt
1 kase kemik suyuna çorba
Gayet iyi süper gidiyorsun :)Bugünki menüm
Kahvaltım
1 dikim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
Öğle
3 yk yoğurt
2 küçük parça ızgara tavuk
Ara
1 çay bardağı süt
Akşam
2 yumurta ve yarım kibrit kutusu peynir ile omlet
867 kalori ile bugünü kapadım
Su 1.5 litre şimdilik
Spor sabah 45 dakika yürüyüş
(5 dakika bile harcayacak zamanım yok perşembe günü çok ağır bir sınavım var sürekli okuma yapıyorum o yüzden BF yapamadım)
Maşallah maşallah bugün baya kaçamaksız bir gün olmuş herkes için :)Gunun ozeti...
Kahvalti/Ogle 11:20
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Acuka sosu
Zeytin
3 cherry domates
Kasar peyniri
Ara 13:40
1 sade turk kahvesi
Spor sonrasi 15:30
1 bardak tarcinli sut
Ara 16:30
10 yer fistigi
Aksam 19:00
1 porsiyon etli nohut
3-4 kasik yogurt
Ara 21:00
1 fincan yesil cay
Su: 2 lt
Spor: 30 dk hiit cardio workout
40 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri (tek tek yazip sıkmak istemedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?