Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım farketmez bizim gönlümüzde topiğimizde geniş :))
Suriyelileride severiz kız biz ayriyeten :))

Yok canım yapanların yorumlarını okudum neredeyse tamamı kabızlıktan şikayetçi olmuş. Reglimin son günlerine doğru yapacağım hafta sonu gibi.
Canım arkadaş keyen tohumu da yiyin demişdi yaparsanız .. Bende kabızlık zaten müzmin olarak sürekli var .. Diyet dönemlerinde tabii normalde dğil de :)

Ya zayıfladıkça bizde yükseltiriz belki çıtayı .hem üzüm üzüme baka baka biliyosun biz de O Olivenoil e bakıp ona benzeriz belki :)
Ayy canlarım duygulandırdınız beni amma sizler bana toz duman attırırsınız ayy şöle yeter ki iki ay sabredip sporunuza devam edin bak ben arkanızdan elim gözümün üzerinde bakarım sizlere ayy :))

Detoks gibi olmuş zaten bugünkü menün canım gayet hafif :) hemde sağlıklı şeyler var ..

Gayet hafif ve güzel menün canım o kaçamaksız hemde .. Sınav sırasında fazla zorlamayın zaten kendinizi canım stresi bile yetiyordur kuzum :)

Ne iş yapıyorsun tatlım , gece çalışmam gerekdi deyince kendim geldi aklıma da :))

Bu hafta menülerin süper Edacıgım kesinlikle eksileri göreceksin inşallah tatlım.. Sporlarında harika canım :)

Aa ilk defa duyuyorum bende kullanmayayım madem :))
Iftar öncesi nasıl yapabilir bravo ben de şimdi yapcam sahura kadar oturuyorum nasılsa

O Olivenoil Asli abla gozlerim seni ariyor
Ahh canım gündüzleri yoğun oluyorum sporumuda iftar öncesine alınca böle oldu birden acayip bir yoğunluğa düşdüm :)) işlerimide gündüz yapıyorum mecburen .. birde bizim iftar sizdeki saat le 22:51 de yani düşün ben gelene kadar siLer nerdeyse uyuyacaksınız :))

Hoşgeldin tatlım , ben fazla aktif olamıyorum son günlerde yoğunlukdan ama geceleri en azından buralardayım .. Boy kaç hayatım ?
160.olsun ben de gece kuşuyum
Ayy canlarım duygulandırdınız beni amma sizler bana toz duman attırırsınız ayy şöle yeter ki iki ay sabredip sporunuza devam edin bak ben arkanızdan elim gözümün üzerinde bakarım sizlere ayy :))
Ah inşallah caniko spor yapmayı seviyorum ben ama başlamak dert

Kızlar ancak oturabildim ya günlerim gerçekden çok yoğun geçiyor.. Yazdıklarınızı bile okuyamadım daha .. Sizde alışın ben geceleri ancak yazabilicem sanırım canlarım ya

Yaaa olsun ama ablacim gece geliyorum ya:) bugun ben de biraz gece kuslugu yapip dizi izliyorum

Ayy abla masallah supersin ya, ayakta alkisliyorum

Geçen hafta bim e geldi ben aldım bi bak istersen canım

Aa bi bakayim. A101e gelmisti yetisemedim, kalmamisti bisi. Tesekkur ederim canim soyledigin icin

Bu hafta menülerin süper Edacıgım kesinlikle eksileri göreceksin inşallah tatlım.. Sporlarında harika canım :)

Insallah ablacimm ekmegi birakmanin etkisi baya oldu galiba ya daha uzun sure tok hissediyorum

Canım arkadaş keyen tohumu da yiyin demişdi yaparsanız .. Bende kabızlık zaten müzmin olarak sürekli var .. Diyet dönemlerinde tabii normalde dğil de :)

Yapacağım canım bugün şansıma sabah kalktığımda regl olmuştum. Regl dönemi bilirsin insan ekstra acıkıyor. Cesaret edemedim bozarım diye. Hafta sonuna doğru önce lapa peşine de o diyeti düşünüyorum.

Öyle yap kuzum bir denersin olmuyorsa sonra tutarsın . Sınavın tarihi ne zaman ?? Bu hafta mı yoksa ??
yok daha var
Dedim bile bari ölçüsünü azalt canım 1 yemek kaşığı ne yahu 1 çay kaşığı yeter canım zamanla onuda kesersin zaten
Gayet güzel menün canım kaçamaksız bir gün olmuş :)
Gayet iyi süper gidiyorsun :)
Maşallah maşallah bugün baya kaçamaksız bir gün olmuş herkes için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…