Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Şu 5 te 5 nasıl oluyor benide bilgilendirin azcık :)

Canım sabah ne ile başlarsan onla devam ediyorsun. 1 gün sebze günü 1 gün meyve 1 gün süt 1 gün yumurta ve 1 gün patatesti sanıyorum ki listesi var KK'da.

Sırasına göre gidiyorsun mesela 1. gün patates diyelim o gün akşama kadar patates sınırsız baharatla bol bol yiyebiliyorsun zaten tok tutuyor.

2. gün sebze diyelim mesela sabah ıspanak, domates, salata, havuç yedin. Akşama kadar sadece bu yediğin 4 şeyle devam ediyorsun. Dışına çıkmak yok.

Ay 3 gıdım pide yedim, 2 kare bitter yedim gibi şeylere girersen diyetin bir amacı kalmıyor. Olay zaten harfi harfine uymak. Sınırsız olduğu için zaten doyuyorsun. 5 günde 3 kilo garanti tam yaparsan.

Sen izmir desin heralde demi bak canım kalmıştır büyük ihtimalle öğütülmemiş keten tohumu da vardı

Gelelim bana
Sabah
İki gündür geç kalkıyorum o yüzden yok
Öğle 13.00
1 tereyağlı yumurta
2 cherry domates
6 salatalık
4 zeytin
Peynir
1 br tarçınlı süt
Ara 15.00
1 hurma gene tutamadım kendimi
Akşam 20.30
1 kase mercimek çorbası
Salata

1.5 lt su
Çok dengesizim bugünler inş saatleri oturtcam yakın zamanda

Eee patates glikoz indeksi yüksek değil miydi ? Birde bu biraz şok diyet kız ben yapmayayım yavaş yavaş gitsin benimkiler :)

Sen izmir desin heralde demi bak canım kalmıştır büyük ihtimalle öğütülmemiş keten tohumu da vardı

Evet canim:) tamamdir bakicam

Olsun kuzum, 1 tane yemissin zaten, sut urunleriyle tuketirsen daha iyi meyve ve kuru meyveleri

Orucunu etkilemeyecekse Cumartesi günü başlayabiliriz ya da Pazar olabilir. Benim bugün 1.gün, 6. günüm pazara denk geliyor o gün yaparsam daha mantıklı olur bi bitsin de reglim.
tamam canım ama misafir çağıracağım güleri kararlaştırayım lakin h.sonu misafirim olabilir.Orucumu etkilemez inşallah da benim tereddüdüm bunu sıktüketmek gerekiyo ben de iki kere tüketeceğim için işe yarar mı bilemedim?Nedersin canım?Regl de yeni bitti aslında o zaman da yapabilirdim, oruç tutmazken
Şu finalleri bitireyim birkaç değişiklik yapacağım canım :))

Baua uzun süredir hem de :/
canım benim finallerde allah yardımcın olsun.Ben bin cal altında beslenince metabolizmanın kıtlıksinyali verip korumaya aldığını duymustum.Herhangi bi takımdaysan tartı gününden sonra vücudunu şaşırtsan, ne istersen yesen ama tabi abartmamak şartıyla.bi de kalori takibi yapıp binin altına düşmesen.
@yolcukardelen bizim boylar da kilolar da hedefler de yakinmis yaa:)) ben 157yim, 60,3 kg ve hedefim de 52:)) su anlik 57 gerci de :) ayy ben de bildirim gunune kadar 5li rakamlari gorsem tartidaaa
ayy birden kanım kaynadı bak şimdi, zaten sevmiştim daha bi sevdim
takımlarda mısın sen de?olursun canım, anladığım kadarıyla gençsin de m.hızın iyidir senin ben 29 olunca yavaşladı garibim ben verdiğim kilolarda şuna dikkatettim hep hani neyi yiyip neyi yemeyeceğimiz belli zaten de .akşamlari bü süre elma ve tarçınlı süt ile beslendim ve su ile yeşilçay dışında sabaha kadar bi şey tüketmedim, tavsiye ederim.Leptin hormonunu bi araştırsana canım.bakalım yatacak mı aklına
Kızlar ancak oturabildim ya günlerim gerçekden çok yoğun geçiyor.. Yazdıklarınızı bile okuyamadım daha .. Sizde alışın ben geceleri ancak yazabilicem sanırım canlarım ya
sağlık olsun canım sen iyi ol da okursun, burdayız biz, bekliyoruz gemiyi
Kız onun adı mukaddes deeelll bi keremm ahahaaahhh kız sen bi alemsin anam :))
ay sen çok yaşa e mio film repliği idi.bi dönem pek meşhurdu buralardaFatmagül'ün sucu ne diye bi dizivardı ya, izlemezken ben bile öğrenmiştim, o kadar meşhur yani
Canım farketmez bizim gönlümüzde topiğimizde geniş :))
Suriyelileride severiz kız biz ayriyeten :))
sen nasıl güzel bi insansın böyleağlatma beni akşam akşam, ramazan ramazan gözüme çöp kaçtıyalanını söyletme işte
Regli olduğum hafta ben de mi denesem acaba bi araştırayım
bi araştır konuşuruz neden olmasın canım
Gayet hafif ve güzel menün canım o kaçamaksız hemde .. Sınav sırasında fazla zorlamayın zaten kendinizi canım stresi bile yetiyordur kuzum :)

Aa ilk defa duyuyorum bende kullanmayayım madem :))

Iftar öncesi nasıl yapabilir bravo ben de şimdi yapcam sahura kadar oturuyorum nasılsa
de mi canım, maşallah
uyumadık dört gözle bekledik canım

Eee patates glikoz indeksi yüksek değil miydi ? Birde bu biraz şok diyet kız ben yapmayayım yavaş yavaş gitsin benimkiler :)
5 günde 1 kere patates var balım onu da zaten sürekli patates yediğinden vücut depolamadan dışarı atıyor. Ama tabi sen sağlığın için en iyisini yap arkadaş sordu o yüzden söyledim. :*

Canım ben oruçluyken hiç yapmadım daha önce o diyeti o yüzden bilemedim. günde 2 kere yemek iyi sonuç da verebilir kötü sonuç da verebilir. İstersen ben yapınca gör sonucunu ona göre ramazan sonunda sende denersin.

5 günde 1 kere patates var balım onu da zaten sürekli patates yediğinden vücut depolamadan dışarı atıyor. Ama tabi sen sağlığın için en iyisini yap arkadaş sordu o yüzden söyledim. :*
Bana böyle şeyler yaramıyor o yüzden dedim bünye tepetaklak oluyor Bir ara böyle bir şey denedim bana yaramadı :)

Yok canim takimlarda degilim, bu topikteyim sadece:) 21 yasindayim aslinda yaptigima diyet bile denemez, son 1 aydir beslenme duzenimi degistirdim sadece.. Cok cok kotu besleniodum ciddi anlamda abue cuburda fast foodda asla sinir tanimiyodum. Simdi insan gibi yemek yemeyi ogreniyorum:) biraz daha bu duzeni otutturunca ve iyice alisinca o tarz bir sey deneyebilirim. Detoks falan bile yapamiyorum ben Su an, hemen acikiyorum. Midem iyice kuculmeli

vicdansız sabuhaa bi çay kaşıpı ne , ağlarım baksahurda deneyeceğim canım, ama gönlüm razı olmadan elim zor razı olur gibi Kalori ve şeker açısından dengeliyorum aslında ama...... hem doğal da
20 haziran da olcam ben uyarsa neden olmasın
inşallah atlım bakalım
sen yapacağında oruç mu olacaksın?Yok olmaz öyle caım anca beraber kanca beraber, seni önden öyle yalnız bırakamam

canım ben de beslenme düzenimi değiştirdim önce, en iyisini yapmışsın, fazlan da yok yavaş yavaş verirsin.hem yaşam biçimi haline gelince geri de almazsın:)

Gayet hafif ve güzel menün canım o kaçamaksız hemde .. Sınav sırasında fazla zorlamayın zaten kendinizi canım stresi bile yetiyordur kuzum :)
Sağol ablacım sadece sporum aksıyor ona üzülüyorum :/

O zaman bugünden sonra kaloriye daha dikkat edeceğim canım, haftanın bi günü şaşıtıyorum zaten metabolizmayı bana da iyi motivasyon oluyor hem :)))

O Olivenoil ablasıı yine şaşırtmadın beni harikalar yarattın azmine hayranım :))

Yazdıklarınızı ayrıntılı okudum ama hepsine yorum yapamadım kızlar 3 4 saattir dersten hiç başımı kaldırmadım baya şaşı görüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…