Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Çok hafif beslenmişsin canım :) kız eriycen gitcen bu gidişle bebeğim sen :))

Oyy kuzum benim o senin iyiliğinden yatlım benimsin :)) muccck :))
Buraya yeterince yazamıyorum içim huzursuz aslında canlarım..

Canım hiç üzülme koşturuyorsun ders çalışıyorsun kesinlikle kalori harcaman normale göre fazladır zaten .. Sınav sonrası hemen kampa alırız seni :))

Eşim eve geldiğinde spor yapıyordum nefes nefese açtım kapıyı , sen oruç tutmuyor musun ya ne bu enerji dedi :) bende hee sen yokken yiyip içiyom oruçlu taklidi yapıyom dedim :))
Normal zamana göre enerji azda olsa farkediyor birde ikinci ay epey zor hem hareketler zor hem süre uzun ama yapcak bişey yok devam :))

Kızlar gelelim benim bugünkü kaçamak dolu menüme , affedin beni ama epey kaçamaklı oldu bugünkü iftarım yaa

Sahur( dünkü )

2 omlet kaşarlı
1 kepçe biberkavurma
İki kaşık yoğurt
Yarım kepçe zyağlı taze fasulye

İftar
2 hurma
2 kaşık pilav
5 kiraz
1 tane tavuk but fırında
2 dolu kaşık Kırmızı biber kabak yeşil biber 1 dilim patates
2 kaşık yoğurt

Az evvelde 1 dilim revani

Soğuk soğuk güzeldi ya
Ama bugün çok kaçamaklı oldu benim için , neyse sahırdan itibaren toparlanma vakti :))

Canım hiç üzülme koşturuyorsun ders çalışıyorsun kesinlikle kalori harcaman normale göre fazladır zaten .. Sınav sonrası hemen kampa alırız seni :))
Seve seve ablacımm :))

Ya abla enerjiyi de geçtim susuz nasıl spor yapıyorsun ben çok su içiyorum spor esnasında :/

Afiyet olsun ablacım tüm gün enerji harcıyorsun hiçbir şey yemeden, bence büyütme gözünde bunları :))

Vanım bende çok su içiyordum ama gerçekden hiç susamıyorum üstelik önce sonra tartıldığımda 300 gr ter atmış oluyorum normalde spor sonrası şişeriz artı çıkarız böyle e eksi çıkıyoruz :))

Ayy Büşraxığım acayip pişmanım özellikle Revani için , bir dilimle 55 gr karbonu sadece revaniden aldım ki zayıflamak için 30 ile 50 arasında kalmak gerekiyor.. 120 yi falan bulmuşumdur heralde .. Neyse yapcak bişey yok , bundan sonra ders olsun bana iki gün saf pro yapıcam gene ceza :)

En iyisini yaparsın canım sasır tabi
Allah kolaylık vere...
Huzursuz olma,her insanin hayatında belli dönemler vardır,ramazanda da yoğun olman normal,iyi bile yetisiyorsun maşallah,huzursuz hissetme kendini :-*

En iyisini yaparsın canım sasır tabi
Allah kolaylık vere...
Huzursuz olma,her insanin hayatında belli dönemler vardır,ramazanda da yoğun olman normal,iyi bile yetisiyorsun maşallah,huzursuz hissetme kendini :-*

Ben de abla diyim mi sana yas farkımız var ama istemezsin belki diye ses etmemistim,hazır kızım da demişken gireyim konuya
Canım diyebilirsin tabi adım Aslı :)
Kızım yanlışlıkla olmuş canım bazen ben kuzum yazmak isterken kızım yazmış oluyorum :) u ve ı harflari yanyana olunca :) yanlış anlamayın emi kızım yazsamda :))

Ask olsun olur mu öyle şey,niye yanlış anlayalim ablacım ben severim abla abi demeyi,sıkı ti yok<3<3
Jillian i dun aksam bitirdim ilk defa abla,belki de ondan kalkmakta zorlandimkaç kalori yakıyordu hatırlıyor musun?

Biraz önce de ne bulursam yedim,kaçamaklı oldu ama birazda bi cay kaşığı bal a düşürme kararı almadan önce yiyeyim dedim
2yk bal petekli tabiki, 2,5dlm tb ekmeği i, 1,5yk krem beynir,salatalik,5siyah zeytin

Ask olsun olur mu öyle şey,niye yanlış anlayalim ablacım ben severim abla abi demeyi,sıkı ti yok<3<3
Jillian i dun aksam bitirdim ilk defa abla,belki de ondan kalkmakta zorlandimkaç kalori yakıyordu hatırlıyor musun?
Bravo kuzum ne güzel yapmışsın programını :) tam kalori harcamasını bilmiyorum tatlım ama en az 250 yakmışsındır spor sırasında ve sonrasında da devam etmişdir kalori harcaman .. Bi araştırmak lazım :) önemli olan zaten hareket etmek canım kaloriye fazla takılmamak lazım :)

Biraz önce de ne bulursam yedim,kaçamaklı oldu ama birazda bi cay kaşığı bal a düşürme kararı almadan önce yiyeyim dedim
2yk bal petekli tabiki, 2,5dlm tb ekmeği i, 1,5yk krem beynir,salatalik,5siyah zeytin
Amann kuzum kaçamak dediğin bal olsun hayatım ben gibi revani götürmemişsin ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…