Çok hafif beslenmişsin canım :) kız eriycen gitcen bu gidişle bebeğim sen :))Gelelim bana
Sabah
İki gündür geç kalkıyorum o yüzden yok
Öğle 13.00
1 tereyağlı yumurta
2 cherry domates
6 salatalık
4 zeytin
Peynir
1 br tarçınlı süt
Ara 15.00
1 hurma gene tutamadım kendimi
Akşam 20.30
1 kase mercimek çorbası
Salata
1.5 lt su
Çok dengesizim bugünler inş saatleri oturtcam yakın zamanda
Oyy kuzum benim o senin iyiliğinden yatlım benimsin :)) muccck :))tamam canım ama misafir çağıracağım güleri kararlaştırayım lakin h.sonu misafirim olabilir.Orucumu etkilemez inşallah da benim tereddüdüm bunu sıktüketmek gerekiyo ben de iki kere tüketeceğim için işe yarar mı bilemedim?Nedersin canım?Regl de yeni bitti aslında o zaman da yapabilirdim, oruç tutmazken
canım benim finallerde allah yardımcın olsun.Ben bin cal altında beslenince metabolizmanın kıtlıksinyali verip korumaya aldığını duymustum.Herhangi bi takımdaysan tartı gününden sonra vücudunu şaşırtsan, ne istersen yesen ama tabi abartmamak şartıyla.bi de kalori takibi yapıp binin altına düşmesen.
ayy birden kanım kaynadı bak şimdi, zaten sevmiştim daha bi sevdim
takımlarda mısın sen de?olursun canım, anladığım kadarıyla gençsin de m.hızın iyidir senin ben 29 olunca yavaşladı garibimben verdiğim kilolarda şuna dikkatettim hep hani neyi yiyip neyi yemeyeceğimiz belli zaten de .akşamlari bü süre elma ve tarçınlı süt ile beslendim ve su ile yeşilçay dışında sabaha kadar bi şey tüketmedim, tavsiye ederim.Leptin hormonunu bi araştırsana canım.bakalım yatacak mı aklına
sağlık olsun canım sen iyi ol da okursun, burdayız biz, bekliyoruz gemiyi
ay sen çok yaşa e mio film repliği idi.bi dönem pek meşhurdu buralarda Fatmagül'ün sucu ne diye bi dizivardı ya, izlemezken ben bile öğrenmiştim, o kadar meşhur yani
sen nasıl güzel bi insansın böyleağlatma beni akşam akşam, ramazan ramazan gözüme çöp kaçtıyalanını söyletme işte
bi araştır konuşuruz neden olmasın canım
de mi canım, maşallah
uyumadık dört gözle bekledik canım
Kuzum bu kadar yemeyle ne artısı eksilerin tavan yapcak cumaya inşallah :))Unutuyorum ben şu yogurtu yanında yemeyi
kız bu hafta artı çıkmam di mi 2 gündür 20.30 yiyorum
Koz uyandırıyım diycem ama sesim de gitmez şimdi taaa Konyalara bebeğim :))kızlar spor da yapınca dayanamayacagım galiba ben uyuyorum, sahurda yzarım inşallah, iyi geceler:* anam davulcu geldi ya
Canım hiç üzülme koşturuyorsun ders çalışıyorsun kesinlikle kalori harcaman normale göre fazladır zaten .. Sınav sonrası hemen kampa alırız seni :))Sağol ablacım sadece sporum aksıyor ona üzülüyorum :/
O zaman bugünden sonra kaloriye daha dikkat edeceğim canım, haftanın bi günü şaşıtıyorum zaten metabolizmayı bana da iyi motivasyon oluyor hem :)))
Eşim eve geldiğinde spor yapıyordum nefes nefese açtım kapıyı , sen oruç tutmuyor musun ya ne bu enerji dedi :) bende hee sen yokken yiyip içiyom oruçlu taklidi yapıyom dedim :))
Seve seve ablacımm :))Canım hiç üzülme koşturuyorsun ders çalışıyorsun kesinlikle kalori harcaman normale göre fazladır zaten .. Sınav sonrası hemen kampa alırız seni :))
Ya abla enerjiyi de geçtim susuz nasıl spor yapıyorsun ben çok su içiyorum spor esnasında :/Eşim eve geldiğinde spor yapıyordum nefes nefese açtım kapıyı , sen oruç tutmuyor musun ya ne bu enerji dedi :) bende hee sen yokken yiyip içiyom oruçlu taklidi yapıyom dedim :))
Normal zamana göre enerji azda olsa farkediyor birde ikinci ay epey zor hem hareketler zor hem süre uzun ama yapcak bişey yok devam :))
Afiyet olsun ablacım tüm gün enerji harcıyorsun hiçbir şey yemeden, bence büyütme gözünde bunları :))Kızlar gelelim benim bugünkü kaçamak dolu menüme , affedin beni ama epey kaçamaklı oldu bugünkü iftarım yaa
Sahur( dünkü )
2 omlet kaşarlı
1 kepçe biberkavurma
İki kaşık yoğurt
Yarım kepçe zyağlı taze fasulye
İftar
2 hurma
2 kaşık pilav
5 kiraz
1 tane tavuk but fırında
2 dolu kaşık Kırmızı biber kabak yeşil biber 1 dilim patates
2 kaşık yoğurt
Az evvelde 1 dilim revani
Soğuk soğuk güzeldi ya
Ama bugün çok kaçamaklı oldu benim için , neyse sahırdan itibaren toparlanma vakti :))
Vanım bende çok su içiyordum ama gerçekden hiç susamıyorum üstelik önce sonra tartıldığımda 300 gr ter atmış oluyorum normalde spor sonrası şişeriz artı çıkarız böyle e eksi çıkıyoruz :))Seve seve ablacımm :))
Ya abla enerjiyi de geçtim susuz nasıl spor yapıyorsun ben çok su içiyorum spor esnasında :/
Afiyet olsun ablacım tüm gün enerji harcıyorsun hiçbir şey yemeden, bence büyütme gözünde bunları :))
En iyisini yaparsın canım sasır tabiSağol ablacım sadece sporum aksıyor ona üzülüyorum :/
O zaman bugünden sonra kaloriye daha dikkat edeceğim canım, haftanın bi günü şaşıtıyorum zaten metabolizmayı bana da iyi motivasyon oluyor hem :)))
Allah kolaylık vere...
Huzursuz olma,her insanin hayatında belli dönemler vardır,ramazanda da yoğun olman normal,iyi bile yetisiyorsun maşallah,huzursuz hissetme kendini :-*Oyy kuzum benim o senin iyiliğinden yatlım benimsin :)) muccck :))
Buraya yeterince yazamıyorum içim huzursuz aslında canlarım..
Koz uyandırıyım diycem ama sesim de gitmez şimdi taaa Konyalara bebeğim :))[/QUOTE/]uyuyakaliyordumuyuyakaliyordum ama komşum uyandırdı sağolsun<3 ezan okunuyor simdi, normalde bi saat kadar bekliyordum ama bugün bekleyemeyeceğim o kadar
@yolcukardelen kızım kalkabildin mi sahura kızz ?? Uyuyup kalmayasın tatlım :)
En iyisini yaparsın canım sasır tabiSağol ablacım sadece sporum aksıyor ona üzülüyorum :/
Allah kolaylık vere...
Huzursuz olma,her insanin hayatında belli dönemler vardır,ramazanda da yoğun olman normal,iyi bile yetisiyorsun maşallah,huzursuz hissetme kendini :-*Oyy kuzum benim o senin iyiliğinden yatlım benimsin :)) muccck :))
Buraya yeterince yazamıyorum içim huzursuz aslında canlarım..
Koz uyandırıyım diycem ama sesim de gitmez şimdi taaa Konyalara bebeğim :))[/QUOTE/]uyuyakaliyordumuyuyakaliyordum ama komşum uyandırdı sağolsun<3 ezan okunuyor simdi, normalde bi saat kadar bekliyordum ama bugün bekleyemeyeceğim o kadar
@yolcukardelen kızım kalkabildin mi sahura kızz ?? Uyuyup kalmayasın tatlım :)
Ben de abla diyim mi sana@yolcukardelen kızım kalkabildin mi sahura kızz ?? Uyuyup kalmayasın tatlım :)
Canım diyebilirsin tabi adım Aslı :)Ben de abla diyim mi sanayas farkımız var ama istemezsin belki diye ses etmemistim,hazır kızım da demişken gireyim konuya
Ask olsun olur mu öyle şey,niye yanlış anlayalim ablacımCanım diyebilirsin tabi adım Aslı :)
Kızım yanlışlıkla olmuş canım bazen ben kuzum yazmak isterken kızım yazmış oluyorum :) u ve ı harflari yanyana olunca :) yanlış anlamayın emi kızım yazsamda :))
Bravo kuzum ne güzel yapmışsın programını :) tam kalori harcamasını bilmiyorum tatlım ama en az 250 yakmışsındır spor sırasında ve sonrasında da devam etmişdir kalori harcaman .. Bi araştırmak lazım :) önemli olan zaten hareket etmek canım kaloriye fazla takılmamak lazım :)Ask olsun olur mu öyle şey,niye yanlış anlayalim ablacımben severim abla abi demeyi,sıkı ti yok <3<3
Jillian i dun aksam bitirdim ilk defa abla,belki de ondan kalkmakta zorlandimkaç kalori yakıyordu hatırlıyor musun?
Amann kuzum kaçamak dediğin bal olsun hayatım ben gibi revani götürmemişsin ya :)Biraz önce de ne bulursam yedim,kaçamaklı oldu ama birazda bi cay kaşığı bal a düşürme kararı almadan önce yiyeyim dedim
2yk bal petekli tabiki, 2,5dlm tb ekmeği i, 1,5yk krem beynir,salatalik,5siyah zeytin
Gayet güzel menün de tatlım :)Eki Görüntüle 1843754 dünkü menüm canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?