pc den silmiştim ama bir ara yükleyeyim tekrar canım,Aaa bizde isteriz o resimleri görmeyi cicim hemen koy hemen :))
bende de müzmin olarak var, malesef ama yaptıklarımın biraz olsun faydası oldu , kayısı yedim bir süre pek olmadıCanım arkadaş keyen tohumu da yiyin demişdi yaparsanız .. Bende kabızlık zaten müzmin olarak sürekli var .. Diyet dönemlerinde tabii normalde dğil de :)
Kız iki Aslı olduk galiba ben de dedim ben mezdeke yapmadım ki falan sonra jeton düşdü anam :))
anammmmm acıyın banaMezdekede yarım kaldı
Senden jillian I bekliyoruz
Kızlar gelelim benim bugünkü kaçamak dolu menüme , affedin beni ama epey kaçamaklı oldu bugünkü iftarım yaa
Sahur( dünkü )
2 omlet kaşarlı
1 kepçe biberkavurma
İki kaşık yoğurt
Yarım kepçe zyağlı taze fasulye
İftar
2 hurma
2 kaşık pilav
5 kiraz
1 tane tavuk but fırında
2 dolu kaşık Kırmızı biber kabak yeşil biber 1 dilim patates
2 kaşık yoğurt
Az evvelde 1 dilim revani
Soğuk soğuk güzeldi ya
Ama bugün çok kaçamaklı oldu benim için , neyse sahırdan itibaren toparlanma vakti :))
Aktarlarda kolaylıkla bulursun keten tohumu satmayan aktarı dövüyorlarmış zaten
Göğüsleri falan da büyütüyor kilo verirken memikleri de korumak lazım ondan her gün yemeliyiz yani.
sürekli diyet psikolojisi de kötü etkiliyor canım,Ablacim hak ettin sen onu artik, hem bunlardan sonsuza de vazgecemicez malesef, arada kendini simartmak gerek, sonrasinda toparlamak onemlisi
Hem bu defa çok zorlanmadım,sadece iki defa durdurdum ama hepsini yaptım çok şükürBravo kuzum ne güzel yapmışsın programını :) tam kalori harcamasını bilmiyorum tatlım ama en az 250 yakmışsındır spor sırasında ve sonrasında da devam etmişdir kalori harcaman .. Bi araştırmak lazım :) önemli olan zaten hareket etmek canım kaloriye fazla takılmamak lazım :)
Tabi öyle bal yine de, bugünden sonra gün aşırı yiyerek azaltacagim inşallahAmann kuzum kaçamak dediğin bal olsun hayatım ben gibi revani götürmemişsin ya :)
tabi tabi değnekleri figür için hic eksik etmezsin bilmez miyimanammmmm acıyın bana, nerde değneklerim ben hasta ve yaşlı bir bayanımmm
Abla hergün olan bir şey değil ki bu hiç sıkma canını toparlarsın hemen sen :)))Vanım bende çok su içiyordum ama gerçekden hiç susamıyorum üstelik önce sonra tartıldığımda 300 gr ter atmış oluyorum normalde spor sonrası şişeriz artı çıkarız böyle e eksi çıkıyoruz :))
Ayy Büşraxığım acayip pişmanım özellikle Revani için , bir dilimle 55 gr karbonu sadece revaniden aldım ki zayıflamak için 30 ile 50 arasında kalmak gerekiyor.. 120 yi falan bulmuşumdur heralde .. Neyse yapcak bişey yok , bundan sonra ders olsun banaiki gün saf pro yapıcam gene ceza :)
sürekli diyet psikolojisi de kötü etkiliyor canım,
arada vücudu şaşırtmak gerekiyor
Hem bu defa çok zorlanmadım,sadece iki defa durdurdum ama hepsini yaptım çok şüküryarim litre spor esnasinda yarim litre de sonrasında limonlu su içtim.Yeşilçay demlemiştim ama ona yer kalmadı artik
Tabi öyle bal yine de, bugünden sonra gün aşırı yiyerek azaltacagim inşallahtatlısız kahvaltıyı da hic sevmem ama:-(
tabi tabi değnekleri figür için hic eksik etmezsin bilmez miyim
Aynen oyle, ben diyetteyim deniyorum asla, beslenme tarzimi duzene soruyorum diyorum:)
Kizlar bu arada sabah aceleyle okula gidiyorum diye yazamadim, 59.8'i gordum bu sabah tartidainsallah 6li rakamlara donmem bi daha
Ne diyosunnnn@yolcukardelen , bana kahvaltıda bir kaç dilim bisküvi pastası verseler , gerisine bakmadan tüm kahvaltıyı tamamlarım,
bende senin kadar tatlıyı seviyorum ,
ah bir de ara öğün olarak sadece albeni çikolatası , ben koptum iyice tutun beniiii
Ne diyosunnnn
Kızlar selam dün leslie yaptım 45 dk bura ya da menü yazıyor muyuz
Kuzum benim tebrik ederimm ben de bugün 84.9 u gördüm ilk hedef tamamdır çok mutluyumKizlar bu arada sabah aceleyle okula gidiyorum diye yazamadim, 59.8'i gordum bu sabah tartidainsallah 6li rakamlara donmem bi daha
Kızlar selam dün leslie yaptım 45 dk bura ya da menü yazıyor muyuz
Akşam toplu yazıyoruz kızlar karışmaması içinben paylaşımlara baktım yazıyorlar sanırım, bende burda belirtmedim henüz,
sabah 15 dk lesli yaptım, öğleden sonra en az 100 kere belimi çevirdim kıvırdım, hiç yazmasamıydım,
diğer arkadaşların yaptıklarının yanında benim ki sinek kadar kaldı da
Olurmu canım spor spor dur yalnız yaptığın sporları bizim topiğe dk olarak yaz olur muben paylaşımlara baktım yazıyorlar sanırım, bende burda belirtmedim henüz,
sabah 15 dk lesli yaptım, öğleden sonra en az 100 kere belimi çevirdim kıvırdım, hiç yazmasamıydım,
diğer arkadaşların yaptıklarının yanında benim ki sinek kadar kaldı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?