Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar sahurda tavuk ve az sebze fırınlardan yoğurtla yedim , tavuk görmek istemiyorum şu an :))
Sırf pro gene olmadı ama azdı sebzeler :) iftarda gene saf pro düşünüyorum ama içim alacak mı bilmiyorum acıkınca değişirim belki :)
Hepinize güzel mutlu bir gün olsun inşallah canlarım :)
Sınavı olanlar ve sınava hazırlananlara zihin açıklığı versin Allahım :)
Öpüyorum hepinizide :)

Canım arkadaş keyen tohumu da yiyin demişdi yaparsanız .. Bende kabızlık zaten müzmin olarak sürekli var .. Diyet dönemlerinde tabii normalde dğil de :)
bende de müzmin olarak var, malesef ama yaptıklarımın biraz olsun faydası oldu , kayısı yedim bir süre pek olmadı
akşamdan 1 yada 2 ceviz 1 bardak suya koyup sabah suyu ile birlikte içiyorum, 2. olarak süt yada yoğurt la yulaf kepeği,
suyu da artırdım tabiki, birde dışarıdan süt alıp kendi yoğurdumu kendim yapıyorum, en çok o fayda ediyor bence

Ablacim hak ettin sen onu artik, hem bunlardan sonsuza de vazgecemicez malesef, arada kendini simartmak gerek, sonrasinda toparlamak onemlisi

Aktarlarda kolaylıkla bulursun keten tohumu satmayan aktarı dövüyorlarmış zaten

Göğüsleri falan da büyütüyor kilo verirken memikleri de korumak lazım ondan her gün yemeliyiz yani.

ben hiç almayayım, hep büyük zaten toparlayıcı takıyorum, görünmesinler diye, göğüsler yüzünden alt 40 üst 42 giyiyorum

Hem bu defa çok zorlanmadım,sadece iki defa durdurdum ama hepsini yaptım çok şükür yarim litre spor esnasinda yarim litre de sonrasında limonlu su içtim.Yeşilçay demlemiştim ama ona yer kalmadı artik
Amann kuzum kaçamak dediğin bal olsun hayatım ben gibi revani götürmemişsin ya :)
Tabi öyle bal yine de, bugünden sonra gün aşırı yiyerek azaltacagim inşallahtatlısız kahvaltıyı da hic sevmem ama:-(
anammmmm acıyın bana , nerde değneklerim ben hasta ve yaşlı bir bayanımmm
tabi tabi değnekleri figür için hic eksik etmezsin bilmez miyim

Abla hergün olan bir şey değil ki bu hiç sıkma canını toparlarsın hemen sen :)))

@yolcukardelen , bana kahvaltıda bir kaç dilim bisküvi pastası verseler , gerisine bakmadan tüm kahvaltıyı tamamlarım,
bende senin kadar tatlıyı seviyorum ,
ah bir de ara öğün olarak sadece albeni çikolatası , ben koptum iyice tutun beniiii

Aynen oyle, ben diyetteyim deniyorum asla, beslenme tarzimi duzene soruyorum diyorum:)

evet canım, bende herşeyden yiyip ama dozunu kaçırmadan yemek , ( birde bana sor bu kadar azaltana kadar bile kedi ciğere bakar gibi devamlı baktım eskiden daha çok yediklerime )
Kizlar bu arada sabah aceleyle okula gidiyorum diye yazamadim, 59.8'i gordum bu sabah tartida insallah 6li rakamlara donmem bi daha

evet tebrik ederim canım, , bende bayrama kadar 57 olsam , dört dörtlük bayram edicem valla

Kızlar selam dün leslie yaptım 45 dk bura ya da menü yazıyor muyuz

ben paylaşımlara baktım yazıyorlar sanırım, bende burda belirtmedim henüz,

sabah 15 dk lesli yaptım, öğleden sonra en az 100 kere belimi çevirdim kıvırdım, hiç yazmasamıydım,
diğer arkadaşların yaptıklarının yanında benim ki sinek kadar kaldı da

Kizlar bu arada sabah aceleyle okula gidiyorum diye yazamadim, 59.8'i gordum bu sabah tartida insallah 6li rakamlara donmem bi daha
Kuzum benim tebrik ederimm ben de bugün 84.9 u gördüm ilk hedef tamamdır çok mutluyum

Kızlar selam dün leslie yaptım 45 dk bura ya da menü yazıyor muyuz

Akşam toplu yazıyoruz kızlar karışmaması için

Olurmu canım spor spor dur yalnız yaptığın sporları bizim topiğe dk olarak yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…