Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kizlar 3 gundur Jill'i biraktim diye kendime hazirladigim programla gidiyorum ve karin kaslarina Jill'in yaptigindan daha fazla yukleniyorum, su an bile acidigini hissediyorum, Jill 30 Day Shred karin egzersizi konusunda yetersizmis demek ki, ekstra karin egzersizi yapmak lazimmis

Bugünkü menüm:

Sabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt

Öğle:
1 bardak süt

Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye

Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-

Gayet guzel canimm

Bugun sabah erkenden ve gun icinde de okula gidip gelme durumlarim oldugu icin cok alakasiz saatler oldu.

13:00
1 sade turk kahvesi
1 erik
1 kayisi

16:00
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Zeytin
Kasar peyniri
1 bardak tarcinli sut
2 cherry domates

19:15
1 fincan yesil cay
8-10 yer fistigi
1 kucuk antepfistik ezmesi

Su: 2 lt
Spor: 30 dk hiit cardio workout
30 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri

Bugun aburcubur ve cikolatasiz 17. gunumu tamamladim kizlar:) 21 gunde vucut unutur diyolar ama benim canim istiyo bakalim unutcak mi?  eskisi kadar degil gerci

Peki 17 günde kaç kilo verdin canım

Ozaman gayet iyi vermişsin bende deneyim neler yemiyor sun

Paketli abur cuburlari hicbir sekilde yemiyorum canm, biskuvi, cips, kek...
Cikolata bitter olunca yenebilir olculu olarak ama ben hirs yaptigim ve olculu olarak tuketmeyip hepsine saldirdigim icin onu da yemiyorum 17 gundur.
Beyaz makarna ve beyaz pilav agzima surmuyorum.
Ekmegi de 3 gundur biraktim, daha tok oluyorum kahvaltida.
Hamur isi olarak da cok nadir kahvaltida gozleme, boyoz, pogaca ya da gevrek yiyorum ama tabi ki olculu olarak.

Iyiymiş ben de yapmaya çalışayım

Evet canım. Bende %90 aburcubur yemiyorum çok farkediyor.

Benim bugünkü menüm
Sahurda iki küçük yağsız tost. Regl im ama kocamla birlikte sahurda yedim 1 kk peynir 5 zeytin.

Öğle . 3 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam. Şehriye çorbası. 3 kaşık nohutlu pilav. Salata

Gün içinde 1.5 lt su

Spor olark
15 dk lesli +30 dakikada 100 adet bel kıvırma ve yanlara eğilerek belimin fazlalıklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…