Kuzum benim tebrik ederimm ben de bugün 84.9 u gördüm ilk hedef tamamdır çok mutluyum
Tamam canım yazdımOlurmu canım spor spor dur yalnız yaptığın sporları bizim topiğe dk olarak yaz olur mu
Kuzum benim tebrik ederimm ben de bugün 84.9 u gördüm ilk hedef tamamdır çok mutluyum
Akşam toplu yazıyoruz kızlar karışmaması için
80Yaa supeeeeer bebegiiimm hadi bakalim darisi basima, 2. hedef nedir?
Bugünkü menüm:
Sabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
1 bardak süt
Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye
Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-
Peki 17 günde kaç kilo verdin canımBugun sabah erkenden ve gun icinde de okula gidip gelme durumlarim oldugu icin cok alakasiz saatler oldu.
13:00
1 sade turk kahvesi
1 erik
1 kayisi
16:00
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Zeytin
Kasar peyniri
1 bardak tarcinli sut
2 cherry domates
19:15
1 fincan yesil cay
8-10 yer fistigi
1 kucuk antepfistik ezmesi
Su: 2 lt
Spor: 30 dk hiit cardio workout
30 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri
Bugun aburcubur ve cikolatasiz 17. gunumu tamamladim kizlar:) 21 gunde vucut unutur diyolar ama benim canim istiyo bakalim unutcak mi? eskisi kadar degil gerci
Peki 17 günde kaç kilo verdin canım
Menüm
Sahur 1 kase mısır gevreği müsli karışık lıght süt 2 büyük erik
Iftar 3 hurma az leblebi
7 köfte 4 kaşık makarna domates biber 1 kase cacık
Ara meyve yerim
Su 2 litre yi geçer
Spor az sonra
Ozaman gayet iyi vermişsin bende deneyim neler yemiyor sunBasladigimda baskulum yoktu canim ama 64,2den 59,8e dustum 37 gunde. Ilk 20 gun kacamaklarim da oluyodu, 8den sonra bisiler de yiyodum, egzersizlerim hafifti.
Aslında bi gün önce iftarda 2 dilim ekmekle çok sağlam yedim gece aslında hiç bişey istemedi ama şekerim düşer diye yedim tuttu yani acıkmadım ama tercihim kahvaltı tabiSahurda o yetti mi canim? Kahvalti yaparsan daha iyi tutar seni.
Ozaman gayet iyi vermişsin bende deneyim neler yemiyor sun
Aslında bi gün önce iftarda 2 dilim ekmekle çok sağlam yedim gece aslında hiç bişey istemedi ama şekerim düşer diye yedim tuttu yani acıkmadım ama tercihim kahvaltı tabi
Iyiymiş ben de yapmaya çalışayımPaketli abur cuburlari hicbir sekilde yemiyorum canm, biskuvi, cips, kek...
Cikolata bitter olunca yenebilir olculu olarak ama ben hirs yaptigim ve olculu olarak tuketmeyip hepsine saldirdigim icin onu da yemiyorum 17 gundur.
Beyaz makarna ve beyaz pilav agzima surmuyorum.
Ekmegi de 3 gundur biraktim, daha tok oluyorum kahvaltida.
Hamur isi olarak da cok nadir kahvaltida gozleme, boyoz, pogaca ya da gevrek yiyorum ama tabi ki olculu olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?