Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy guldurdün beni ya :) Kız bende yiyordum hemde saglik icin yiyordum. seker dediler bende kestim. Gerçi kışın gene yiyecegim. Bir çay kasıgı yeter sana hatta artarda. Bak yine vicdanlıyim en azindan azalt dedim. Hem seker sahurda yemeyin diyo doktorlar çabuk acıkırsın
Çok hafif beslenmişsin canım :) kız eriycen gitcen bu gidişle bebeğim sen :))
Ayy yanlış yerden eriyorum kafayı yiyecegim. Ustten kemiklerim cıktı. Sanki yukardakiler alt tarafa yapisiyor. Bana bir care soyle. Bacak ve popo gitmiyor yapıstı galiba beni cok sevdiler.
Hem bugün iyi beslendim
Kuzum bu kadar yemeyle ne artısı eksilerin tavan yapcak cumaya inşallah :))
Gorende sanır sen cok yiyorsun kuş kadar yiyorsun. Burada en fazla yiyen yine benim:) Hem sporda yok

Kizlar bu arada sabah aceleyle okula gidiyorum diye yazamadim, 59.8'i gordum bu sabah tartida insallah 6li rakamlara donmem bi daha
Bana çok cabuk yetiştin canım,hoşgeldin bakalım<3
Ben de sofranın bi kenarından tırtıklasam valla sesim çıkmaz
Ben de ben de desem
epey zamandır yemeyince gözümde uçmaya başladılar sanırım
Ben biraz önce vücudumu şaşırtmak için minik bi dilim ev yapımı çok ama çok masum yağsız pasta yidiimmm
Kuzum benim tebrik ederimm ben de bugün 84.9 u gördüm ilk hedef tamamdır çok mutluyum

Akşam toplu yazıyoruz kızlar karışmaması için
Oy maşallah,tebrik ederim darısı başımıza tatlim
Essah mii,bana da şöyle ben de yapayım gerçi jill bence iyi yakıyo ama dediğin gibi karin egzersizi eklenebilir
Menüm
Sahur 1 kase mısır gevreği müsli karışık lıght süt 2 büyük erik
Iftar 3 hurma az leblebi
7 köfte 4 kaşık makarna domates biber 1 kase cacık
Ara meyve yerim
Su 2 litre yi geçer
Spor az sonra
Kahvaltıda boyle yaparsan gün ici de sorun yaşarsın canım, sahur ihmal etme
Kızlar pirinç lapası diyeti yapmayı düşünen var mı regl olup da?
canım bi ara ben düşünmüştüm de ayran detoksunu o erdiler,bana mantıklı geldi ama ikisini de yapmadım,bi araştır bakalim

Gül canım gül kalori yakarsın istevalla gece öyle uykum vardı ki yedim gözümü karartıp hic açıkmadim ama bal market bali değil güvenilir bi amcadan petekli bal,hatta polenli de var ama bana agir geliyo.ama yine de hedefime ulaşana kadar çıkarayım diyorum, ulaşınca az az yine yerim
Reglim devam ediyor ya yarın 3. günü. Yarın ve öbür gün yapayım diyorum.
olur canım,sen bilirsin.ödem atarsin hem ... ama ama boyle yaparsan beni geçersin ühüü

Çok hafif bir menü maşallah :)
O Olivenoil abla bunlar bendende hafif yiyor. :)

Kız sen hiç yemek pişirmiyor musun? Hep kahvaltılıkla besleniyorsun :) Bağışıklığın zayıflayacak kız :)

Gayet iyide. Pilav olmasada olurmuş . Ayy bende iyice denetleme müdürü oldum.Herkesin bir kaçamağını yakalıyorum. En sonunda tepki alacağım diye tırstım valla

O zaman hep beraber gülüp hep beraber yakalım yoldaşlarım :) Ayy birazdan savaşa gitcekmişiz gibi oldu Bencede çıkar. Bende şimdi çıkarıp kışın eklicem. Kışın balla zencefil zerdeçal falan karıştırıyorum Her gün 1 çay kaşığı hiç grip falan olmuyorum
Yok ya bugün hafif olmadı. Turşu ve mısır vardı fasulyenin içinde. Valla yedim 1 kase ama içime oturdu keşke yemeseydim..
Turşu tuzluysa ödem yapar. Turşunun başka zararı yokki bildiğim kadarıyla :) Mısırıda boşver olur o kadar :)

Bana çok cabuk yetiştin canım,hoşgeldin bakalım<3

Essah mii,bana da şöyle ben de yapayım gerçi jill bence iyi yakıyo ama dediğin gibi karin egzersizi eklenebilir

Evet canimm, beraber ilerleriz artik:)
Jill supeer bisi, kesinlikle devam et ama karin egzersizleri yetersiz.. Ben de zaten mekik çeşitleri yapıyorum her gün artirarak..

İnş 53 lerie gorursun tatlim supersin

Insallah canimm:)

Kız sen hiç yemek pişirmiyor musun? Hep kahvaltılıkla besleniyorsun :) Bağışıklığın zayıflayacak kız :)

Yemek yiyorum ki ben hep kuzum, diger menulerimi gormemistin sanirim:)) sadece bugün böyle oldu

Ay kızlar menümü yazayım, anca girebildim çok zor bir sınavım var da yarın. Yazıp kaçıcam hemen
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 salatalık
2 zeytin

Öğle
1 muz
1 bardak süt

Akşam
100-150 gr arası çiğköfte(lavaşsız)
2 yaprak marul
1 bardak ayran

Çiğköfte yarın artı çıkaracak beni :/
Spor banish fat
Su 2 litre

Bence gayet iyi canim, arada olur boyle seyler
Banish yapmissin buguuun

Bugünkü menüm bence hafif değildi iyi beslendim tabi karar sizin
Menü
Sabah 9.30

1 tereyağlı yumurta
1 bardak tarçınlı süt
3 cherry domates
Yarım salatalık
Marul
Peynir (Ben ölçmüyorum peyniri canım ne kadar isterse yiyorum Ama aşıyada kaçmıyorum)
Öğle 14.00
2 parça haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Akşam 20.30 ( Bizimkilerle yediğim için geç oluyor biliyorum)
1 tabak yeşil mercimek çorbası
2 tane haşlanmış kanat butu(derisi çıkardım)
1 kase yoğurt

1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…