Ayy guldurdün beni ya :) Kız bende yiyordum hemde saglik icin yiyordum. seker dediler bende kestim. Gerçi kışın gene yiyecegim. Bir çay kasıgı yeter sana hatta artarda. Bak yine vicdanlıyim en azindan azalt dedim. Hem seker sahurda yemeyin diyo doktorlar çabuk acıkırsınvicdansız sabuhaa bi çay kaşıpı ne , ağlarım baksahurda deneyeceğim canım, ama gönlüm razı olmadan elim zor razı olur gibi Kalori ve şeker açısından dengeliyorum aslında ama...... hem doğal da
inşallah atlım bakalım
sen yapacağında oruç mu olacaksın?Yok olmaz öyle caım anca beraber kanca beraber, seni önden öyle yalnız bırakamam
Ayy yanlış yerden eriyorum kafayı yiyecegim. Ustten kemiklerim cıktı. Sanki yukardakiler alt tarafa yapisiyor. Bana bir care soyle. Bacak ve popo gitmiyor yapıstı galiba beni cok sevdiler.Çok hafif beslenmişsin canım :) kız eriycen gitcen bu gidişle bebeğim sen :))
Gorende sanır sen cok yiyorsun kuş kadar yiyorsun. Burada en fazla yiyen yine benim:) Hem sporda yokKuzum bu kadar yemeyle ne artısı eksilerin tavan yapcak cumaya inşallah :))
Bana çok cabuk yetiştin canım,hoşgeldin bakalım<3Kizlar bu arada sabah aceleyle okula gidiyorum diye yazamadim, 59.8'i gordum bu sabah tartidainsallah 6li rakamlara donmem bi daha
Ben de sofranın bi kenarından tırtıklasam valla sesim çıkmaz@yolcukardelen , bana kahvaltıda bir kaç dilim bisküvi pastası verseler , gerisine bakmadan tüm kahvaltıyı tamamlarım,
bende senin kadar tatlıyı seviyorum ,
ah bir de ara öğün olarak sadece albeni çikolatası , ben koptum iyice tutun beniiii
Ben de ben de desemNe diyosunnnn
Ben biraz önce vücudumu şaşırtmak için minik bi dilim ev yapımı çok ama çok masum yağsız pasta yidiimmmepey zamandır yemeyince gözümde uçmaya başladılar sanırım
Oy maşallah,tebrik ederim darısı başımıza tatlimKuzum benim tebrik ederimm ben de bugün 84.9 u gördüm ilk hedef tamamdır çok mutluyum
Akşam toplu yazıyoruz kızlar karışmaması için
Essah mii,bana da şöyle ben de yapayım gerçi jill bence iyi yakıyo ama dediğin gibi karin egzersizi eklenebilirKizlar 3 gundur Jill'i biraktim diye kendime hazirladigim programla gidiyorum ve karin kaslarina Jill'in yaptigindan daha fazla yukleniyorum, su an bile acidigini hissediyorum, Jill 30 Day Shred karin egzersizi konusunda yetersizmis demek ki, ekstra karin egzersizi yapmak lazimmis
Kahvaltıda boyle yaparsan gün ici de sorun yaşarsın canım, sahur ihmal etmeMenüm
Sahur 1 kase mısır gevreği müsli karışık lıght süt 2 büyük erik
Iftar 3 hurma az leblebi
7 köfte 4 kaşık makarna domates biber 1 kase cacık
Ara meyve yerim
Su 2 litre yi geçer
Spor az sonra
canım bi ara ben düşünmüştüm de ayran detoksunu o erdiler,bana mantıklı geldi ama ikisini de yapmadım,bi araştır bakalimKızlar pirinç lapası diyeti yapmayı düşünen var mı regl olup da?
İnş 53 lerie gorursun tatlim supersinKizlar bu arada sabah aceleyle okula gidiyorum diye yazamadim, 59.8'i gordum bu sabah tartidainsallah 6li rakamlara donmem bi daha
canım bi ara ben düşünmüştüm de ayran detoksunu o erdiler,bana mantıklı geldi ama ikisini de yapmadım,bi araştır bakalim
Canım mesajına cevap yazaMadim niyeyse hata verdi sürekli.cevap veriyorum değilim,yeni bitti:-(detoks mu diyecektin?Kızlar pirinç lapası diyeti yapmayı düşünen var mı regl olup da?
Ayy cok sevindim :) Simdi kaca dusmek istiyon kiz ?Kuzum benim tebrik ederimm ben de bugün 84.9 u gördüm ilk hedef tamamdır çok mutluyum
Akşam toplu yazıyoruz kızlar karışmaması için
Gül canım gül kalori yakarsın isteAyy guldurdün beni ya :) Kız bende yiyordum hemde saglik icin yiyordum. seker dediler bende kestim. Gerçi kışın gene yiyecegim. Bir çay kasıgı yeter sana hatta artarda. Bak yine vicdanlıyim en azindan azalt dedim. Hem seker sahurda yemeyin diyo doktorlar çabuk acıkırsın
Ayy yanlış yerden eriyorum kafayı yiyecegim. Ustten kemiklerim cıktı. Sanki yukardakiler alt tarafa yapisiyor. Bana bir care soyle. Bacak ve popo gitmiyor yapıstı galiba beni cok sevdiler.
Hem bugün iyi beslendim
Gorende sanır sen cok yiyorsun kuş kadar yiyorsun. Burada en fazla yiyen yine benim:) Hem sporda yok
olur canım,sen bilirsin.ödem atarsin hem ... ama ama boyle yaparsan beni geçersin ühüüReglim devam ediyor ya yarın 3. günü. Yarın ve öbür gün yapayım diyorum.
Aynen canım beraber yapalım diyecektim de senin bitmiş işe yaramaz o sende şimdi.Canım mesajına cevap yazaMadim niyeyse hata verdi sürekli.cevap veriyorum değilim,yeni bitti:-(detoks mu diyecektin?
Çok hafif bir menü maşallah :)Bugünkü menüm:
Sabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
1 bardak süt
Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye
Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-
Kız sen hiç yemek pişirmiyor musun? Hep kahvaltılıkla besleniyorsun :) Bağışıklığın zayıflayacak kız :)Bugun sabah erkenden ve gun icinde de okula gidip gelme durumlarim oldugu icin cok alakasiz saatler oldu.
13:00
1 sade turk kahvesi
1 erik
1 kayisi
16:00
2 yumurta ve dereotu ile omlet
Zeytin
Kasar peyniri
1 bardak tarcinli sut
2 cherry domates
19:15
1 fincan yesil cay
8-10 yer fistigi
1 kucuk antepfistik ezmesi
Su: 2 lt
Spor: 30 dk hiit cardio workout
30 dk kol, bacak, karin, popo egzersizleri
Bugun aburcubur ve cikolatasiz 17. gunumu tamamladim kizlar:) 21 gunde vucut unutur diyolar ama benim canim istiyo bakalim unutcak mi? eskisi kadar degil gerci
Makarna dışında gayet iyi olmuş :)Menüm
Sahur 1 kase mısır gevreği müsli karışık lıght süt 2 büyük erik
Iftar 3 hurma az leblebi
7 köfte 4 kaşık makarna domates biber 1 kase cacık
Ara meyve yerim
Su 2 litre yi geçer
Spor az sonra
Gayet iyide. Pilav olmasada olurmuş . Ayy bende iyice denetleme müdürü oldum.Herkesin bir kaçamağını yakalıyorum. En sonunda tepki alacağım diye tırstım vallaEvet canım. Bende %90 aburcubur yemiyorum çok farkediyor.
Benim bugünkü menüm
Sahurda iki küçük yağsız tost. Regl im ama kocamla birlikte sahurda yedim 1 kk peynir 5 zeytin.
Öğle . 3 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam. Şehriye çorbası. 3 kaşık nohutlu pilav. Salata
Gün içinde 1.5 lt su
Spor olark
15 dk lesli +30 dakikada 100 adet bel kıvırma ve yanlara eğilerek belimin fazlalıklari
O zaman hep beraber gülüp hep beraber yakalım yoldaşlarım :) Ayy birazdan savaşa gitcekmişiz gibi oldu Bencede çıkar. Bende şimdi çıkarıp kışın eklicem. Kışın balla zencefil zerdeçal falan karıştırıyorum Her gün 1 çay kaşığı hiç grip falan olmuyorumGül canım gül kalori yakarsın istevalla gece öyle uykum vardı ki yedim gözümü karartıp hic açıkmadim ama bal market bali değil güvenilir bi amcadan petekli bal,hatta polenli de var ama bana agir geliyo.ama yine de hedefime ulaşana kadar çıkarayım diyorum, ulaşınca az az yine yerim
olur canım,sen bilirsin.ödem atarsin hem ... ama ama boyle yaparsan beni geçersin ühüü
Turşu tuzluysa ödem yapar. Turşunun başka zararı yokki bildiğim kadarıyla :) Mısırıda boşver olur o kadar :)Yok ya bugün hafif olmadı. Turşu ve mısır vardı fasulyenin içinde. Valla yedim 1 kase ama içime oturdu keşke yemeseydim..
Bana çok cabuk yetiştin canım,hoşgeldin bakalım<3
Essah mii,bana da şöyle ben de yapayım gerçi jill bence iyi yakıyo ama dediğin gibi karin egzersizi eklenebilir
İnş 53 lerie gorursun tatlim supersin
Kız sen hiç yemek pişirmiyor musun? Hep kahvaltılıkla besleniyorsun :) Bağışıklığın zayıflayacak kız :)
80 var tatlım sıradaaAyy cok sevindim :) Simdi kaca dusmek istiyon kiz ?
Ay kızlar menümü yazayım, anca girebildim çok zor bir sınavım var da yarın. Yazıp kaçıcam hemen
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 salatalık
2 zeytin
Öğle
1 muz
1 bardak süt
Akşam
100-150 gr arası çiğköfte(lavaşsız)
2 yaprak marul
1 bardak ayran
Çiğköfte yarın artı çıkaracak beni :/
Spor banish fat
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?