Tenhada gıstıralım kızlarGayet iyide. Pilav olmasada olurmuş . Ayy bende iyice denetleme müdürü oldum.Herkesin bir kaçamağını yakalıyorum. En sonunda tepki alacağım diye tırstım valla
Bugünkü menüm bence hafif değildi iyi beslendim tabi karar sizin
Menü
Sabah 9.30
1 tereyağlı yumurta
1 bardak tarçınlı süt
3 cherry domates
Yarım salatalık
Marul
Peynir (Ben ölçmüyorum peyniri canım ne kadar isterse yiyorum Ama aşıyada kaçmıyorum)
Öğle 14.00
2 parça haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Akşam 20.30 ( Bizimkilerle yediğim için geç oluyor biliyorum)
1 tabak yeşil mercimek çorbası
2 tane haşlanmış kanat butu(derisi çıkardım)
1 kase yoğurt
1.5 lt su
Ayy çiğ köftemi bayılırım. Valla olsa ben daha çok yerim. İyi yapmışsın boşver. Söz konusu çiğ köfteyse feda olsun kilocuklar ona :)Ay kızlar menümü yazayım, anca girebildim çok zor bir sınavım var da yarın. Yazıp kaçıcam hemen
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 salatalık
2 zeytin
Öğle
1 muz
1 bardak süt
Akşam
100-150 gr arası çiğköfte(lavaşsız)
2 yaprak marul
1 bardak ayran
Çiğköfte yarın artı çıkaracak beni :/
Spor banish fat
Su 2 litre
Yaptım kuzum 1 gün yapmayınca özlüyorum kız ben bu JilliBence gayet iyi canim, arada olur boyle seyler
Banish yapmissin buguuun
Ay olması kız bugün ne güzel 84 ü görmüştüm yarın gene 85e merhaba diyeceğim sanırımAyy çiğ köftemi bayılırım. Valla olsa ben daha çok yerim. İyi yapmışsın boşver. Söz konusu çiğ köfteyse feda olsun kilocuklar ona :)
Teslim oluyorum gerek yok şiddete tatlı tatlı çözebiliriz :) Bir daha yapmam sözTenhada gıstıralım kızlar
Söyle tabi canım bilelim nerde yanlış yaptık
Ödemdir o ödem :) Geçer 2 güne etkisi. çiğ köfteyi savunmak için iyice polyannacılığa başladım. Aslında ben ondan nefret ediyordum. Ne ara böyle oldum bilmiyorumYaptım kuzum 1 gün yapmayınca özlüyorum kız ben bu Jilli
Ay olması kız bugün ne güzel 84 ü görmüştüm yarın gene 85e merhaba diyeceğim sanırım
Kolay gelsin ablacım, ayrıca Allah kabul etsin. Çok özletme kendini öptük seniKızlar malesef fazla giremiyorum canlarım ama birlikde Maşallah güzel bir ekibimiz oldu hepniz çok güzel enerjilerle yazmışsınız :)
Benim yoğunluğum bir on gün daha devam edecek canlarım ya , işlerim var bitirmem gereken bir tarafdan akşamları eşim birlikde sohbet falan dinlemek istiyor çok yalnız bırakdım son zamanlarda onu .. Onuda ihmal etmemem gerekicek , gündüz Kur' anımı okuyorum iş yemek derken iftar öncesi spor derken malesef bir süre böyle gidecek canlarım..
Hepinize tek tek cvp yazamıycam ama
Kaizen- ve Smiile kızum her ikinizde çok dikkat ediyorsunuz yerken tebrik ederim yeni kilolarınızı malahit cimcime kuzumdan da cuma günü bir atak bekliyorum şimdi söylemiyor ama :)
@yolcukardelen şekerim ve arkadaşlarınız renk getirdiniz can getirdiniz ama şu yoğunluğum olmayaydı acayip eğlenirdik kıı burda , bekleyin beni anacıım :) adaşım senin boy kaç Aslılar üst bedenden mi alıyoruz acep kıı bende aynen öelyim tatlım üst kilolu bacaklar manken mübarek :))
malahit canım benim kardio ile o bacaklar eriyecek kızum merak etme hiç tatlım :)
@Ses35 canım sen çalışıyor musun tatlım?
EceZ tatlım sende gayet güzel gidiyorsun , Cuma günleri tartı günümüz eminim vermiş olacaksın .. Bugünkü fasulye salatana da bayıldım haa eminim çok lezzetlidir.. Fasulye haşlama mıydı yoksa turşu olan fasulye miydi kuzum ???
Kızlar menümü de yazayım
Sahur( dün )
Tavuk kırmızıbıber yeşilbiber kabak fırınlanmış
2 kaşık yoğurt
İftar
2 hurma
5 kiraz
1 kase tavuklu şehriye çorbası salçalı
1 yemek tabağı türlü güveç
1 kaşık yoğurt
Dünkü revani için hala kendime o kadar kızgınım ki tüm revaniyi dökesim var ama eşim seviyor az az yer diye ellemiyorum :)) hurmalarda öyle güzel ki kız 2 tane yerken @yolcukardelen kuzum sen geldin aklıma üçlesem mi diye :)) ama genede yapmadım bir taneyi belki sahırda yerim :)
Sporumuda iftardan önce yaptım 1 saat :))
Hepinizi öpüyorum :)))
Oy beni de düşünüşünü yerimm, sağol kuzum benim sana da başarılar dilerim iyi gecelerKizlar yarina 2 sinavim var, dua edin bana, iyi geceler hepinizeee
Kaizen- kuzum sana da basarilar dilerim simdiden, insallah guzel gecer sinavlarimiz
Ay inşallah kuzum :))Ödemdir o ödem :) Geçer 2 güne etkisi. çiğ köfteyi savunmak için iyice polyannacılığa başladım. Aslında ben ondan nefret ediyordum. Ne ara böyle oldum bilmiyorum
Ayy inşallah abla :) Seninde bugün menün gayet güzel. Zaten sporda rambo gibisin maşallah :)Kızlar malesef fazla giremiyorum canlarım ama birlikde Maşallah güzel bir ekibimiz oldu hepniz çok güzel enerjilerle yazmışsınız :)
Benim yoğunluğum bir on gün daha devam edecek canlarım ya , işlerim var bitirmem gereken bir tarafdan akşamları eşim birlikde sohbet falan dinlemek istiyor çok yalnız bırakdım son zamanlarda onu .. Onuda ihmal etmemem gerekicek , gündüz Kur' anımı okuyorum iş yemek derken iftar öncesi spor derken malesef bir süre böyle gidecek canlarım..
Kaizen- ve Smiile kızum her ikinizde çok dikkat ediyorsunuz yerken tebrik ederim yeni kilolarınızı malahit cimcime kuzumdan da cuma günü bir atak bekliyorum şimdi söylemiyor ama :)
@yolcukardelen şekerim ve arkadaşlarınız renk getirdiniz can getirdiniz ama şu yoğunluğum olmayaydı acayip eğlenirdik kıı burda , bekleyin beni anacıım :) adaşım senin boy kaç Aslılar üst bedenden mi alıyoruz acep kıı bende aynen öelyim tatlım üst kilolu bacaklar manken mübarek :))
malahit canım benim kardio ile o bacaklar eriyecek kızum merak etme hiç tatlım :)
EceZ tatlım sende gayet güzel gidiyorsun , Cuma günleri tartı günümüz eminim vermiş olacaksın .. Bugünkü fasulye salatana da bayıldım haa eminim çok lezzetlidir.. Fasulye haşlama mıydı yoksa turşu olan fasulye miydi kuzum ???
Kızlar menümü de yazayım
Sahur( dün )
2 kaşık yoğurt
İftar
2 hurma
5 kiraz
1 kaşık yoğurt
Dünkü revani için hala kendime o kadar kızgınım ki tüm revaniyi dökesim var ama eşim seviyor az az yer diye ellemiyorum :)) hurmalarda öyle güzel ki kız 2 tane yerken @yolcukardelen kuzum sen geldin aklıma üçlesem mi diye :)) ama genede yapmadım bir taneyi belki sahırda yerim :)
ahahaha :)Ay inşallah kuzum :))
Valla ne yalan söyleyeyim ben de bayılırım uzun süredir yemiyordum aşerdim resmen hhahah
Teşekkürler canlarımmAllah sınavlarınızda yardımcınız olsun tatlılarım dualarımdasınız hepinizde çok öptüm şimdi sohbet dinliycem muccckk :))
ben dayanamam ramazanda canım ya onu sürekli yemek gerekiyor ya:sAynen canım beraber yapalım diyecektim de senin bitmiş işe yaramaz o sende şimdi.
Çete kurcaz sana karşı,bütün pastaları çörekleri zorla yedireceğizGayet iyide. Pilav olmasada olurmuş . Ayy bende iyice denetleme müdürü oldum.Herkesin bir kaçamağını yakalıyorum. En sonunda tepki alacağım diye tırstım valla
bayrama kadar üç kere daha yiyeyim ya da 59.0-58.0-57.0 gördükçe ödül olsunO zaman hep beraber gülüp hep beraber yakalım yoldaşlarım :) Ayy birazdan savaşa gitcekmişiz gibi oldu Bencede çıkar. Bende şimdi çıkarıp kışın eklicem. Kışın balla zencefil zerdeçal falan karıştırıyorum Her gün 1 çay kaşığı hiç grip falan olmuyorum
Turşu tuzluysa ödem yapar. Turşunun başka zararı yokki bildiğim kadarıyla :) Mısırıda boşver olur o kadar :)
ben yavaş yavaş sıkılıyorum galiba jilldenEvet canimm, beraber ilerleriz artik:)
Jill supeer bisi, kesinlikle devam et ama karin egzersizleri yetersiz.. Ben de zaten mekik çeşitleri yapıyorum her gün artirarak..
Insallah canimm:)
Yemek yiyorum ki ben hep kuzum, diger menulerimi gormemistin sanirim:)) sadece bugün böyle oldu
ses35 alemdarTenhada gıstıralım kızlar
Söyle tabi canım bilelim nerde yanlış yaptık
ayyy canım çekti, daha gecen sene bu vakitler ıyy derdim oysa kiAyy çiğ köftemi bayılırım. Valla olsa ben daha çok yerim. İyi yapmışsın boşver. Söz konusu çiğ köfteyse feda olsun kilocuklar ona :)
Kızlar malesef fazla giremiyorum canlarım ama birlikde Maşallah güzel bir ekibimiz oldu hepniz çok güzel enerjilerle yazmışsınız :)
Kızlar menümü de yazayım
Sahur( dün )
2 kaşık yoğurt
İftar
2 hurma
5 kiraz
1 kaşık yoğurt
vuuuvvv benzetme on numara beş yıldız olmusAyy inşallah abla :) Seninde bugün menün gayet güzel. Zaten sporda rambo gibisin maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?