Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bol proteinli, guzel bi gun olmus canim:)

Ayy çiğ köftemi bayılırım. Valla olsa ben daha çok yerim. İyi yapmışsın boşver. Söz konusu çiğ köfteyse feda olsun kilocuklar ona :)

Bence gayet iyi canim, arada olur boyle seyler
Banish yapmissin buguuun
Yaptım kuzum 1 gün yapmayınca özlüyorum kız ben bu Jilli

Ayy çiğ köftemi bayılırım. Valla olsa ben daha çok yerim. İyi yapmışsın boşver. Söz konusu çiğ köfteyse feda olsun kilocuklar ona :)
Ay olması kız bugün ne güzel 84 ü görmüştüm yarın gene 85e merhaba diyeceğim sanırım

Kızlar malesef fazla giremiyorum canlarım ama birlikde Maşallah güzel bir ekibimiz oldu hepniz çok güzel enerjilerle yazmışsınız :)
Benim yoğunluğum bir on gün daha devam edecek canlarım ya , işlerim var bitirmem gereken bir tarafdan akşamları eşim birlikde sohbet falan dinlemek istiyor çok yalnız bırakdım son zamanlarda onu .. Onuda ihmal etmemem gerekicek , gündüz Kur' anımı okuyorum iş yemek derken iftar öncesi spor derken malesef bir süre böyle gidecek canlarım..
Hepinize tek tek cvp yazamıycam ama
Kaizen- ve Smiile kızum her ikinizde çok dikkat ediyorsunuz yerken tebrik ederim yeni kilolarınızı malahit cimcime kuzumdan da cuma günü bir atak bekliyorum şimdi söylemiyor ama :)
@yolcukardelen şekerim ve arkadaşlarınız renk getirdiniz can getirdiniz ama şu yoğunluğum olmayaydı acayip eğlenirdik kıı burda , bekleyin beni anacıım :) adaşım senin boy kaç Aslılar üst bedenden mi alıyoruz acep kıı bende aynen öelyim tatlım üst kilolu bacaklar manken mübarek :))
malahit canım benim kardio ile o bacaklar eriyecek kızum merak etme hiç tatlım :)
@Ses35 canım sen çalışıyor musun tatlım?
EceZ tatlım sende gayet güzel gidiyorsun , Cuma günleri tartı günümüz eminim vermiş olacaksın .. Bugünkü fasulye salatana da bayıldım haa eminim çok lezzetlidir.. Fasulye haşlama mıydı yoksa turşu olan fasulye miydi kuzum ???

Kızlar menümü de yazayım

Sahur( dün )
Tavuk kırmızıbıber yeşilbiber kabak fırınlanmış
2 kaşık yoğurt

İftar
2 hurma
5 kiraz
1 kase tavuklu şehriye çorbası salçalı
1 yemek tabağı türlü güveç
1 kaşık yoğurt

Dünkü revani için hala kendime o kadar kızgınım ki tüm revaniyi dökesim var ama eşim seviyor az az yer diye ellemiyorum :)) hurmalarda öyle güzel ki kız 2 tane yerken @yolcukardelen kuzum sen geldin aklıma üçlesem mi diye :)) ama genede yapmadım bir taneyi belki sahırda yerim :)

Sporumuda iftardan önce yaptım 1 saat :))

Hepinizi öpüyorum :)))

Tenhada gıstıralım kızlar
Söyle tabi canım bilelim nerde yanlış yaptık
Teslim oluyorum gerek yok şiddete tatlı tatlı çözebiliriz :) Bir daha yapmam söz
Aynen böyledaha dikkatli davranıyoruz. Burası olmasa ben asla bu kadar dikkat etmezdim. Sizlerin sayesinde dikkatli davranıyorum :)

Yaptım kuzum 1 gün yapmayınca özlüyorum kız ben bu Jilli

Ay olması kız bugün ne güzel 84 ü görmüştüm yarın gene 85e merhaba diyeceğim sanırım
Ödemdir o ödem :) Geçer 2 güne etkisi. çiğ köfteyi savunmak için iyice polyannacılığa başladım. Aslında ben ondan nefret ediyordum. Ne ara böyle oldum bilmiyorum

Kolay gelsin ablacım, ayrıca Allah kabul etsin. Çok özletme kendini öptük seni

Ödemdir o ödem :) Geçer 2 güne etkisi. çiğ köfteyi savunmak için iyice polyannacılığa başladım. Aslında ben ondan nefret ediyordum. Ne ara böyle oldum bilmiyorum
Ay inşallah kuzum :))
Valla ne yalan söyleyeyim ben de bayılırım uzun süredir yemiyordum aşerdim resmen hhahah

Ayy inşallah abla :) Seninde bugün menün gayet güzel. Zaten sporda rambo gibisin maşallah :)

Yok canım normal taze fasulye zeytinyağlı yapıyorsun. İçine turşu, mısır, dereotu, kırmızı biber, bol limon, nar ekşisi, sirke atıyorsun mükemmel bir şey oluyor mutlaka dene. ^^

Aynen canım beraber yapalım diyecektim de senin bitmiş işe yaramaz o sende şimdi.
ben dayanamam ramazanda canım ya onu sürekli yemek gerekiyor ya:s
Gayet iyide. Pilav olmasada olurmuş . Ayy bende iyice denetleme müdürü oldum.Herkesin bir kaçamağını yakalıyorum. En sonunda tepki alacağım diye tırstım valla
Çete kurcaz sana karşı,bütün pastaları çörekleri zorla yedireceğiz
bayrama kadar üç kere daha yiyeyim ya da 59.0-58.0-57.0 gördükçe ödül olsun
ben yavaş yavaş sıkılıyorum galiba jillden
Tenhada gıstıralım kızlar
Söyle tabi canım bilelim nerde yanlış yaptık
ses35 alemdar
ayyy canım çekti, daha gecen sene bu vakitler ıyy derdim oysa ki
canım benim sen iyi ol da bağrımıza taş basar bekleriz artık napalımama sohbetini özlüyoruz bilesin, bu kadar kısa sürede bağımlılık yaptın
beyini de al topiğe,burdan mesajlaşırsınız artık, kızlarımı ihmal edemem derabbim zamanını bereketlendirsin ne güzel her şeye yetişmeye çalışıyorsun
Ayy inşallah abla :) Seninde bugün menün gayet güzel. Zaten sporda rambo gibisin maşallah :)
vuuuvvv benzetme on numara beş yıldız olmus

sınavı olan canlar;Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…