- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
ben yavaş yavaş sıkılıyorum galiba jillden
Eki Görüntüle 1844237 kaçamaklı menüm:-(
sahurda dengeledim galiba
Aa neden canim?
Kacamakli diye uzulup pisman olma hic canim dengelemeye bak
sahurda dengeledim galibabilmiyorum canım ya zımba,leslie gibi müzikli olmayınca mi zor gelince mi oldu anlamadım;(
Ayy ben de o saatte anca dalabildimAy kizlar bu saatte uyandim nedense, simdi de uyuyamiyorum
84.6 çıktım kız noldu bizeTartildim simdi, 59.8im hala
ben daha önce yapmıştım , fark ediyor ve tok tutuyor, pirinç lapasına baharatlardan da kattım nane, kekik gibi, limon, maydanoz marul ve domates kattım , çünkü tuz atmadan ancak böyle yiyebildim, bir öğün için yarım çay bardağı pirinç lapası fazlasıyla yetti banaKızlar pirinç lapası diyeti yapmayı düşünen var mı regl olup da?
Gayet iyide. Pilav olmasada olurmuş . Ayy bende iyice denetleme müdürü oldum.Herkesin bir kaçamağını yakalıyorum. En sonunda tepki alacağım diye tırstım valla
Kızlar malesef fazla giremiyorum canlarım ama birlikde Maşallah güzel bir ekibimiz oldu hepniz çok güzel enerjilerle yazmışsınız :)
Benim yoğunluğum bir on gün daha devam edecek canlarım ya , işlerim var bitirmem gereken bir tarafdan akşamları eşim birlikde sohbet falan dinlemek istiyor çok yalnız bırakdım son zamanlarda onu .. Onuda ihmal etmemem gerekicek , gündüz Kur' anımı okuyorum iş yemek derken iftar öncesi spor derken malesef bir süre böyle gidecek canlarım..
Hepinize tek tek cvp yazamıycam ama
Kaizen- ve Smiile kızum her ikinizde çok dikkat ediyorsunuz yerken tebrik ederim yeni kilolarınızı @malahit cimcime kuzumdan da cuma günü bir atak bekliyorum şimdi söylemiyor ama :)
@yolcukardelen şekerim ve arkadaşlarınız renk getirdiniz can getirdiniz ama şu yoğunluğum olmayaydı acayip eğlenirdik kıı burda , bekleyin beni anacıım :) adaşım senin boy kaç Aslılar üst bedenden mi alıyoruz acep kıı bende aynen öelyim tatlım üst kilolu bacaklar manken mübarek :))
@malahit canım benim kardio ile o bacaklar eriyecek kızum merak etme hiç tatlım :)
@Ses35 canım sen çalışıyor musun tatlım?
EceZ tatlım sende gayet güzel gidiyorsun , Cuma günleri tartı günümüz eminim vermiş olacaksın .. Bugünkü fasulye salatana da bayıldım haa eminim çok lezzetlidir.. Fasulye haşlama mıydı yoksa turşu olan fasulye miydi kuzum ???
Kızlar menümü de yazayım
Sahur( dün )
Tavuk kırmızıbıber yeşilbiber kabak fırınlanmış
2 kaşık yoğurt
İftar
2 hurma
5 kiraz
1 kase tavuklu şehriye çorbası salçalı
1 yemek tabağı türlü güveç
1 kaşık yoğurt
Dünkü revani için hala kendime o kadar kızgınım ki tüm revaniyi dökesim var ama eşim seviyor az az yer diye ellemiyorum :)) hurmalarda öyle güzel ki kız 2 tane yerken @yolcukardelen kuzum sen geldin aklıma üçlesem mi diye :)) ama genede yapmadım bir taneyi belki sahırda yerim :)
Sporumuda iftardan önce yaptım 1 saat :))
Hepinizi öpüyorum :)))
Kizlar yarina 2 sinavim var, dua edin bana, iyi geceler hepinizeee
Kaizen- kuzum sana da basarilar dilerim simdiden, insallah guzel gecer sinavlarimiz
Kızlar malesef fazla giremiyorum canlarım ama birlikde Maşallah güzel bir ekibimiz oldu hepniz çok güzel enerjilerle yazmışsınız :)
Benim yoğunluğum bir on gün daha devam edecek canlarım ya , işlerim var bitirmem gereken bir tarafdan akşamları eşim birlikde sohbet falan dinlemek istiyor çok yalnız bırakdım son zamanlarda onu .. Onuda ihmal etmemem gerekicek , gündüz Kur' anımı okuyorum iş yemek derken iftar öncesi spor derken malesef bir süre böyle gidecek canlarım..
Hepinize tek tek cvp yazamıycam ama
Kaizen- ve Smiile kızum her ikinizde çok dikkat ediyorsunuz yerken tebrik ederim yeni kilolarınızı @malahit cimcime kuzumdan da cuma günü bir atak bekliyorum şimdi söylemiyor ama :)
@yolcukardelen şekerim ve arkadaşlarınız renk getirdiniz can getirdiniz ama şu yoğunluğum olmayaydı acayip eğlenirdik kıı burda , bekleyin beni anacıım :) adaşım senin boy kaç Aslılar üst bedenden mi alıyoruz acep kıı bende aynen öelyim tatlım üst kilolu bacaklar manken mübarek :))
@malahit canım benim kardio ile o bacaklar eriyecek kızum merak etme hiç tatlım :)
@Ses35 canım sen çalışıyor musun tatlım?
EceZ tatlım sende gayet güzel gidiyorsun , Cuma günleri tartı günümüz eminim vermiş olacaksın .. Bugünkü fasulye salatana da bayıldım haa eminim çok lezzetlidir.. Fasulye haşlama mıydı yoksa turşu olan fasulye miydi kuzum ???
Kızlar menümü de yazayım
Sahur( dün )
Tavuk kırmızıbıber yeşilbiber kabak fırınlanmış
2 kaşık yoğurt
İftar
2 hurma
5 kiraz
1 kase tavuklu şehriye çorbası salçalı
1 yemek tabağı türlü güveç
1 kaşık yoğurt
Dünkü revani için hala kendime o kadar kızgınım ki tüm revaniyi dökesim var ama eşim seviyor az az yer diye ellemiyorum :)) hurmalarda öyle güzel ki kız 2 tane yerken @yolcukardelen kuzum sen geldin aklıma üçlesem mi diye :)) ama genede yapmadım bir taneyi belki sahırda yerim :)
Sporumuda iftardan önce yaptım 1 saat :))
Hepinizi öpüyorum :)))
amanınnnnn eli zopalı çıktı benim rakibecimmmmTenhada gıstıralım kızlar
Söyle tabi canım bilelim nerde yanlış yaptık
Eki Görüntüle 1844237 kaçamaklı menüm:-(
6 Haziran sabahı: 61.8
9 Haziran sabahı: 60.1
Gitsin kilolar ooh oooh
maşallah diyorum, çok takip edemiyorum, nasıl verdin 3 günde bu kadar, hele bizede deyiver bacımmm
Birazdan oturup bi spor programı hazırlayacağım kendime galiba vazgeçeceğim:-( ramazandan sonra evde olmayacağım canım eylüle yakin dönerim galibaYa Evet zumba ve leslie daha eglenceli ama Jill de cabuk sonuc almayi vadediyor o yonden iyi:) beni de cok zorladi 2. seviye ve yapamamayinca sikilmaktan korktum, 1e de donmek istemedim hep aymi seyden yine sikilirsam diye.. Bu yuzden Ara verdim ona.. Onemli olan hareket etmemiz canm eger seni de bunaltip sogutacaksa spordan, diger alternatiflere don simdilik, ramazandan sonra birlikte baslariz yine Jill'e:)
komşum getirdi,çiğ pasta dedikleri var ya altı bisküvi kırıntısı ustu irmik hindistan cevizi daha da ustu çikolata sosu ama benim yediğim visneliydi...offff ağzımın suyu altı yine:-(uzun zamandır yenmeyince tabi
Oyy maşallah,darısı kalan kilolarının basina6 Haziran sabahı: 61.8
Gitsin kilolar ooh oooh
Ayy ben de o saatte anca dalabildim
84.6 çıktım kız noldu bize
Rabbim yardımcınız olsun, zihin açıklığı versin kızçeler
6 Haziran sabahı: 61.8
Gitsin kilolar ooh oooh
Kızlar ben dde bu sabah 55.00 ile başlıyorum 13 Haziran da 54.00 görmüş olarak sizlere yazacağım inşallah tüm tavsiyelerinize açığım yağ oranını düşürerek başlayacağım inşaallah ofiste çalışıyorum 18.30dan sonra ne gibi spor yapabilirim spor salonu şansım yok lütfen destek olun ::) Mutlu kilo verellimmmm
Birazdan oturup bi spor programı hazırlayacağım kendime galiba vazgeçeceğim:-( ramazandan sonra evde olmayacağım canım eylüle yakin dönerim galiba
Koruyoruz en azindan bebegim bu da super bir sey, fazla cikmayalim da hic
Cok Tesekkurler canimm
Ay masallah supeer
Merhaba hosgeldin canim:) yakin zaman once spor yaptin mi? Uzun aradan sonra yapicaksan leslie ve zumba gibi cardiolarla, basit egzersizlerle ve agirliklarla yavas yavas kondusyonunu guclendir derim. Bi sure sonra da Jillian Michales 30 Day Shred'e baslayip Jill'le devam edersin:)
Hoşbulduk Canım :))
3 ay oldu sporu bırakalı. Çok gerilememişimdir diye umuyorum dediklerini deneyeceğim çok teşekkürler inşallah güzel sonuçlarla post yapıyor olurum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?