Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

sahurda dengeledim galiba bilmiyorum canım ya zımba,leslie gibi müzikli olmayınca mi zor gelince mi oldu anlamadım;(

Ya Evet zumba ve leslie daha eglenceli ama Jill de cabuk sonuc almayi vadediyor o yonden iyi:) beni de cok zorladi 2. seviye ve yapamamayinca sikilmaktan korktum, 1e de donmek istemedim hep aymi seyden yine sikilirsam diye.. Bu yuzden Ara verdim ona.. Onemli olan hareket etmemiz canm eger seni de bunaltip sogutacaksa spordan, diger alternatiflere don simdilik, ramazandan sonra birlikte baslariz yine Jill'e:)

Kızlar pirinç lapası diyeti yapmayı düşünen var mı regl olup da?
ben daha önce yapmıştım , fark ediyor ve tok tutuyor, pirinç lapasına baharatlardan da kattım nane, kekik gibi, limon, maydanoz marul ve domates kattım , çünkü tuz atmadan ancak böyle yiyebildim, bir öğün için yarım çay bardağı pirinç lapası fazlasıyla yetti bana
Gayet iyide. Pilav olmasada olurmuş . Ayy bende iyice denetleme müdürü oldum.Herkesin bir kaçamağını yakalıyorum. En sonunda tepki alacağım diye tırstım valla

denetleme müdürü bu güzelmiş, 1,5 aydan sonra normal pilav yedim canım

benim boyum 160 canım , birde hurma ile ilgili nacizane bilgi paylaşıcam
Hz. Muhammed (S.A.V) buyur duki;
hurmayı 1 , 3 yada 5 tane yiyiniz
Amerikalı bilim adamları diyorki;
hurmayı tek sayılar (1-3-5-7) üzerinde yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor.
eğer cift olarak yerseniz (2-4-6-8) şeker potasyuma dönüyor ve böbrekleri olumsuz etkliyor......

''O asla nefsinden konuşmaz. O sadece vahiy ile konuşur '' Necm suresi 3/4

aynen bugün lacivert kumaş pantolonumu giydim , aşağısı bildiğin manken inceliği bacaklar incecik, kalça neredeyse erkek gibi dümdüz , ama üst maşallah ım vardır

maşallah diyorum, çok takip edemiyorum, nasıl verdin 3 günde bu kadar, hele bizede deyiver bacımmm

Sabahları klasik

Domates, salatalık
1 KK peynir
Zeytin
1 bardak tarçınlı süt

Öğlenleri
1 bardak tarçınlı süt yada 1 kase yoğurt

Akşamları
1 kase yoğurt
salata
sebze yemeği veya tavuk

Bu şekilde beslendim canım yani UN TUZ ve ŞEKERİ sıfır tükettim. 3 günde sonuç ortada. ^^

Kızlar ben dde bu sabah 55.00 ile başlıyorum 13 Haziran da 54.00 görmüş olarak sizlere yazacağım inşallah tüm tavsiyelerinize açığım yağ oranını düşürerek başlayacağım inşaallah ofiste çalışıyorum 18.30dan sonra ne gibi spor yapabilirim spor salonu şansım yok lütfen destek olun ::) Mutlu kilo verellimmmm

Birazdan oturup bi spor programı hazırlayacağım kendime galiba vazgeçeceğim:-( ramazandan sonra evde olmayacağım canım eylüle yakin dönerim galiba
@yolcukardelen bisküvi pastayı diyince dayanamamışsın , ye canım ye içinde uhte kalmasın
komşum getirdi,çiğ pasta dedikleri var ya altı bisküvi kırıntısı ustu irmik hindistan cevizi daha da ustu çikolata sosu ama benim yediğim visneliydi...offff ağzımın suyu altı yine:-(uzun zamandır yenmeyince tabi

6 Haziran sabahı: 61.8
9 Haziran sabahı: 60.1

Gitsin kilolar ooh oooh
Oyy maşallah,darısı kalan kilolarının basina

Ayy ben de o saatte anca dalabildim

84.6 çıktım kız noldu bize

Koruyoruz en azindan bebegim bu da super bir sey, fazla cikmayalim da hic

Rabbim yardımcınız olsun, zihin açıklığı versin kızçeler

Cok Tesekkurler canimm

6 Haziran sabahı: 61.8
9 Haziran sabahı: 60.1

Gitsin kilolar ooh oooh

Ay masallah supeer

Merhaba hosgeldin canim:) yakin zaman once spor yaptin mi? Uzun aradan sonra yapicaksan leslie ve zumba gibi cardiolarla, basit egzersizlerle ve agirliklarla yavas yavas kondusyonunu guclendir derim. Bi sure sonra da Jillian Michales 30 Day Shred'e baslayip Jill'le devam edersin:)

Birazdan oturup bi spor programı hazırlayacağım kendime galiba vazgeçeceğim:-( ramazandan sonra evde olmayacağım canım eylüle yakin dönerim galiba

Tamamdir olsun hareket edelim de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…