Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

yerken video da çekseyin de tam olsaydı, , @yolcukardelen bütün detayları anlattın
şimdi kargoyla göndermezsen bence ayıp olur valla, şurasında çikolata var , burasında hisdistan cevizi var

tebrik ediyorum bir kere daha ,artık ramazandan sonra yaparım,
çünkü regl bitti, yarın oruçlu olucam Allah izin verirse

Ya Kizlar o kadar bunaldim ki artik derslerden, sabah bi sinavdan ciktim geldim, 6da yine sinavim var calisamiorum resmen o kadar bunaldim ki(

ne bileyim sana nasıl tavsiyede bulunsak, açık havada kulaklığı takıp müzik dinleyerek gezme imkanın var mı şu an,
kafan dağılır canım

arkadaşım hoşgeldin , bende senin gibi çalışanım, ben hiç bir şey yapamıyorsam , kulaklığı takıp son ses acıp, hareketli bir şekilde dans ediyorum, hiç olmadı mezdeke yapıyorum

o bile bana yarıyor farkındayım

Ay benim de tam tersi önümüzdeki haftam çok ağır

Nasıl bi diyet ve spor uyguluyosunn
Hurma yogurt diyeti yapıyorum 7 hurma 1 kase yoğurt sabah akşam öğlen ama ben sadece sabah ve öğlen yapıyorum arada meyve ya da canımın istediği bişey olursa yuklenmeden yiyorum çorba falan mesela
Spor olarak da sadece bacak çalışıyorum eritme hareketleri yapıyorum ama kaldım dediğim gibi

Kizlarr diyete başladığım kilo 59.5 di suan 57.3 um ama kaldım böyle gitmiyooo

Sen nerelerdesin Bakiim hic gelmiyosun ki gorelim menuleri
Tatlim boyle duraklama donemleri oluyor, ozellikle fazlaliklarin azaldikca.. Istikrarini bozma, detoks yap bi kac gun, ya da 1 gun izin ver kendine ne istiyosan ye, vucudu sasirt yani... Egzersizlerini artir, hiit cardio workout falan yapabilirsin canm

Kizlaar gunumun ozetini yazayim:)

Sabah 7:30
1 sade turk kahvesi
1 hurma
Biraz fistik ve leblebi

Kahvalti/Ogle 12:00
2 yumurta ile omlet
Kasar peyniri
Zeytin
3 cherry domates
1 salatalik
1 dilim hindi fume
1 bardak tarcinli sut

Ara 15:00
(Aslinda yapmicaktim ama ders calisirken canim nasiil deli gibi tatli cekti anlatamam, boyle resmen ders calismami engelleyecek sekilde)
2 hurma, yogurtla yedim

Aksam 17:00
5 inegol kofte
1 kasik nohut
2 kozlenmis biber
1 kase yogurt

Su: 2 lt
Spor: Leslie 3 mile
10 dk kol calismasi

Bugun 2 Sinavim oldugu icin spora fazla bi zaman ayiramadim, zaten leslie'yi de ozledim diye onu yaptim<3
Bi de kol sirt ve karin kaslarima son gunlerde epey yuklendigim icin komple govde kaslarim agriyo :/

kuzum menün gayet güzel, sporunda jillden sonra farklılık olmuş kasların şaşırmıştır azıcık, hem onların da dinlenmesi gerek :)

Ya Kizlar o kadar bunaldim ki artik derslerden, sabah bi sinavdan ciktim geldim, 6da yine sinavim var calisamiorum resmen o kadar bunaldim ki(
Sabret canım , her sınavdan sonra kendine iki saat izin ver ve canın ne istiyorsa yap,rahatlatacak bi şeyler ozellikle
yerken video da çekseyin de tam olsaydı, , @yolcukardelen bütün detayları anlattın
şimdi kargoyla göndermezsen bence ayıp olur valla, şurasında çikolata var , burasında hisdistan cevizi var
Canım canım sen iste yeter ki hemenya da gel ben sana bi tepsi yapayim
Ayy oynarken nasıl merak ettim anlatamam
Kizlarr diyete başladığım kilo 59.5 di suan 57.3 um ama kaldım böyle gitmiyooo
Ne kadar zamandır yapıyorsun?
Katılıyorum
Sinavi atlatip geldim kizlar, orta derecedeydi:/ yarin yine sinavim var ama aksam 7de o yuzden simdi biraz dinlenmeyi hak ediyorum (sanki cok calistim da sabahtan beri)
Geçmiş olsun,sonuç istediğin gibi olur inşallah canım
ayy o ders çalışırken oluyo zaten ne olursa,ben koda çalışırken 7 kilo almıştımsen yine de hafif atlatmışsın cancagizim

Kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık

Akşam
Fırında 4 elma dilim patates, 3 köfte
4 yk bulgr pilavı
1 kase cacık
2 yk puding

1056 kalori ile bugünü kapadım, su 2 litre, spor 1 saat tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…