Birazdan oturup bi spor programı hazırlayacağım kendime galiba vazgeçeceğim:-( ramazandan sonra evde olmayacağım canım eylüle yakin dönerim galiba
komşum getirdi,çiğ pasta dedikleri var ya altı bisküvi kırıntısı ustu irmik hindistan cevizi daha da ustu çikolata sosu ama benim yediğim visneliydi...offff ağzımın suyu altı yine:-(uzun zamandır yenmeyince tabi
Oyy maşallah,darısı kalan kilolarının basina
Sabahları klasik
Domates, salatalık
1 KK peynir
Zeytin
1 bardak tarçınlı süt
Öğlenleri
1 bardak tarçınlı süt yada 1 kase yoğurt
Akşamları
1 kase yoğurt
salata
sebze yemeği veya tavuk
Bu şekilde beslendim canım yani UN TUZ ve ŞEKERİ sıfır tükettim. 3 günde sonuç ortada. ^^
Ya Kizlar o kadar bunaldim ki artik derslerden, sabah bi sinavdan ciktim geldim, 6da yine sinavim varcalisamiorum resmen o kadar bunaldim ki (
Kızlar ben dde bu sabah 55.00 ile başlıyorum 13 Haziran da 54.00 görmüş olarak sizlere yazacağım inşallah tüm tavsiyelerinize açığım yağ oranını düşürerek başlayacağım inşaallah ofiste çalışıyorum 18.30dan sonra ne gibi spor yapabilirim spor salonu şansım yok lütfen destek olun ::) Mutlu kilo verellimmmm
ne bileyim sana nasıl tavsiyede bulunsak, açık havada kulaklığı takıp müzik dinleyerek gezme imkanın var mı şu an,
kafan dağılır canım
Sinava gidicem 2 saate kadar
Kuzum ben de öyleyim inan ama dayan bitecek sonra rahatlaycağzzYa Kizlar o kadar bunaldim ki artik derslerden, sabah bi sinavdan ciktim geldim, 6da yine sinavim varcalisamiorum resmen o kadar bunaldim ki (
Kuzum ben de öyleyim inan ama dayan bitecek sonra rahatlaycağzz
Ay benim de tam tersi önümüzdeki haftam çok ağırHaklisin kuzumbugun ve yarini atlatsam, onumuzdeki hafta daha sevdigim dersler var, rahat caliscam ama :/
Nasıl bi diyet ve spor uyguluyosunnKizlarr diyete başladığım kilo 59.5 di suan 57.3 um ama kaldım böyle gitmiyooo
Hurma yogurt diyeti yapıyorum 7 hurma 1 kase yoğurt sabah akşam öğlen ama ben sadece sabah ve öğlen yapıyorum arada meyve ya da canımın istediği bişey olursa yuklenmeden yiyorum çorba falan meselaAy benim de tam tersi önümüzdeki haftam çok ağır
Nasıl bi diyet ve spor uyguluyosunn
Kizlarr diyete başladığım kilo 59.5 di suan 57.3 um ama kaldım böyle gitmiyooo
Giremiyorum cook fena hallerdeyim lye sınavı yaklaştı konular birikti ben YUSUF YUSUF
Dua edin bana nolurrr deRS çalışcam diye giremedim bi süre :)
kuzum menün gayet güzel, sporunda jillden sonra farklılık olmuş kasların şaşırmıştır azıcık, hem onların da dinlenmesi gerek :)Kizlaar gunumun ozetini yazayim:)
Sabah 7:30
1 sade turk kahvesi
1 hurma
Biraz fistik ve leblebi
Kahvalti/Ogle 12:00
2 yumurta ile omlet
Kasar peyniri
Zeytin
3 cherry domates
1 salatalik
1 dilim hindi fume
1 bardak tarcinli sut
Ara 15:00
(Aslinda yapmicaktim ama ders calisirken canim nasiil deli gibi tatli cekti anlatamam, boyle resmen ders calismami engelleyecek sekilde)
2 hurma, yogurtla yedim
Aksam 17:00
5 inegol kofte
1 kasik nohut
2 kozlenmis biber
1 kase yogurt
Su: 2 lt
Spor: Leslie 3 mile
10 dk kol calismasi
Bugun 2 Sinavim oldugu icin spora fazla bi zaman ayiramadim, zaten leslie'yi de ozledim diye onu yaptim<3
Bi de kol sirt ve karin kaslarima son gunlerde epey yuklendigim icin komple govde kaslarim agriyo :/
Sabret canım , her sınavdan sonra kendine iki saat izin ver ve canın ne istiyorsa yap,rahatlatacak bi şeyler ozellikleYa Kizlar o kadar bunaldim ki artik derslerden, sabah bi sinavdan ciktim geldim, 6da yine sinavim varcalisamiorum resmen o kadar bunaldim ki (
Canım canım sen iste yeter ki hemenyerken video da çekseyin de tam olsaydı,, @yolcukardelen bütün detayları anlattın
şimdi kargoyla göndermezsen bence ayıp olur valla, şurasında çikolata var , burasında hisdistan cevizi var
Ayy oynarken nasıl merak ettim anlatamamarkadaşım hoşgeldin , bende senin gibi çalışanım, ben hiç bir şey yapamıyorsam , kulaklığı takıp son ses acıp, hareketli bir şekilde dans ediyorum,hiç olmadı mezdeke yapıyorum
o bile bana yarıyor farkındayım
Ne kadar zamandır yapıyorsun?Kizlarr diyete başladığım kilo 59.5 di suan 57.3 um ama kaldım böyle gitmiyooo
KatılıyorumSen nerelerdesin Bakiim hic gelmiyosun ki gorelim menuleri
Tatlim boyle duraklama donemleri oluyor, ozellikle fazlaliklarin azaldikca.. Istikrarini bozma, detoks yap bi kac gun, ya da 1 gun izin ver kendine ne istiyosan ye, vucudu sasirt yani... Egzersizlerini artir, hiit cardio workout falan yapabilirsin canm
Geçmiş olsun,sonuç istediğin gibi olur inşallah canımSinavi atlatip geldim kizlar, orta derecedeydi:/ yarin yine sinavim var ama aksam 7de o yuzden simdi biraz dinlenmeyi hak ediyorum(sanki cok calistim da sabahtan beri )
ayy o ders çalışırken oluyo zaten ne olursa,ben koda çalışırken 7 kilo almıştımKizlaar gunumun ozetini yazayim:)
Sabah 7:30
1 sade turk kahvesi
1 hurma
Biraz fistik ve leblebi
Kahvalti/Ogle 12:00
2 yumurta ile omlet
Kasar peyniri
Zeytin
3 cherry domates
1 salatalik
1 dilim hindi fume
1 bardak tarcinli sut
Ara 15:00
(Aslinda yapmicaktim ama ders calisirken canim nasiil deli gibi tatli cekti anlatamam, boyle resmen ders calismami engelleyecek sekilde)
2 hurma, yogurtla yedim
Aksam 17:00
5 inegol kofte
1 kasik nohut
2 kozlenmis biber
1 kase yogurt
Su: 2 lt
Spor: Leslie 3 mile
10 dk kol calismasi
Bugun 2 Sinavim oldugu icin spora fazla bi zaman ayiramadim, zaten leslie'yi de ozledim diye onu yaptim<3
Bi de kol sirt ve karin kaslarima son gunlerde epey yuklendigim icin komple govde kaslarim agriyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?