Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

aynen bugün lacivert kumaş pantolonumu giydim , aşağısı bildiğin manken inceliği bacaklar incecik, kalça neredeyse erkek gibi dümdüz , ama üst maşallah ım vardır
Tatlım benimde popom öyle zayıfken dümdüzdü ama şimdi spor sayesinde yuvarlak ve kaslı dolgun duruyor :)
Spora devam et sanada Jill programlarını öneririm bu konuda , şu bellerimizide inceltelim bi gayet güzel olacak bedenlerimiz de inşallah tatlım :) üst bedenlerimizde artık yola girmeye başladı :) daha da güzel olacak şekerim :)

O Olivenoil abla özletiyosun kendini yaa
Ayy canlarım ya bende sizleri burayı özledim yaaa :) ama yetişemiyorum kıı iftar sizdeki gibi erken olsayda daha bir iyi olurdu belki ama geç olunca eşimde Ramazanı hissetmek istiyor evde doğal olarak geceler iptal yanii gündüzde iş güç kur' an okumam ancak inan yetişiyorum kuzum :) şu iş yoğunluğunu aradan çıkarabilirsem gündüz bari biraz vaktim olur inşallah tatlım :)
Evet yaa Ah bu isler, dersler....
cevabım hepinize kuzucuklarım benim :)

Kızlar son sayfaları malesef okuyamadım henüz ayy ben bu durumlara düşecek kadınmıydım ayy :)) biri yazsada cevap yazsam diye avcı kedi gibi beklerken şu hallerime bak yaw :))

Diyetime sporuma dikkat ediyorum canlarım ama iki gündür artılardayım sebzeler şişlik yaptı sanırım bu gece sahuru hafif geçirebilirsem bakalım yarın ne olcak .. Ancak iftar öncesi tartılıp bildirim yaparımmyarın için canlarım :)
Öpüyorum hepinizi :))

Yok canım dibine kadar ev hanımıyım 1 oğlum var

kolay gelsin ablacım seviyoruz seni

Çok da genç sayılmam canım 26 yaşındayım. :) Sadece un tuz ve şekeri hayatından çıkarabilirsen bir de akşamları 9'dan sonra yemezsen farkı sende görebilirsin.
Gençsin maaşallah ben 34 üm 30 dan sonra meto çok düşüyor.hepsinden az kullanıyorum ama şimdi oruç tutuyorum zor ama regliyken yapayım canım

Hangi sahne o hatırlayamadım
Ah nerede filmi vardı ya gülşen bibikoğluda oynuyordu. Adile naşit tarık akana aşık olmuştu.İkide bir Ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım şarkısını söylüyordu. Tarık çapkındı sonra gülşene aşık oldu falan. Gülşende buna ders vermişti adle naşiti kullanarak. Ayy çok güzeldi ya o film. hatırladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…