Kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
Akşam
Fırında 4 elma dilim patates, 3 köfte
4 yk bulgr pilavı
1 kase cacık
2 yk puding
1056 kalori ile bugünü kapadım, su 2 litre, spor 1 saat tempolu yürüyüş
mecbur kaldım kuzum ya 2 buçuktaydı sınavım, kahvaltı yapıp çıktım erken gittim. e sınav da 2 saat sürüyor derken çıktığımda saat 5e geliyordu direkt yemek yedim :))Supeer canim 2 ogun beslenebilsem ben de
mecbur kaldım kuzum ya 2 buçuktaydı sınavım, kahvaltı yapıp çıktım erken gittim. e sınav da 2 saat sürüyor derken çıktığımda saat 5e geliyordu direkt yemek yedim :))
ay ben de uyamam herhalde ya mutlaka kaçırdığım noktalar olur :/Daha iyi ama iste karatay aklima cok yatsaa da tam uyamiyorum ben bi turlu :/
Tatlım benimde popom öyle zayıfken dümdüzdü ama şimdi spor sayesinde yuvarlak ve kaslı dolgun duruyor :)aynen bugün lacivert kumaş pantolonumu giydim , aşağısı bildiğin manken inceliği bacaklar incecik, kalça neredeyse erkek gibi dümdüz , ama üst maşallah ım vardır
Ayy canlarım ya bende sizleri burayı özledim yaaa :) ama yetişemiyorum kıı iftar sizdeki gibi erken olsayda daha bir iyi olurdu belki ama geç olunca eşimde Ramazanı hissetmek istiyor evde doğal olarak geceler iptal yanii gündüzde iş güç kur' an okumam ancak inan yetişiyorum kuzum :) şu iş yoğunluğunu aradan çıkarabilirsem gündüz bari biraz vaktim olur inşallah tatlım :)
cevabım hepinize kuzucuklarım benim :)Evet yaaAh bu isler, dersler....
Yok canım dibine kadar ev hanımıyım 1 oğlum varKızlar malesef fazla giremiyorum canlarım ama birlikde Maşallah güzel bir ekibimiz oldu hepniz çok güzel enerjilerle yazmışsınız :)
Benim yoğunluğum bir on gün daha devam edecek canlarım ya , işlerim var bitirmem gereken bir tarafdan akşamları eşim birlikde sohbet falan dinlemek istiyor çok yalnız bırakdım son zamanlarda onu .. Onuda ihmal etmemem gerekicek , gündüz Kur' anımı okuyorum iş yemek derken iftar öncesi spor derken malesef bir süre böyle gidecek canlarım..
Hepinize tek tek cvp yazamıycam ama
Kaizen- ve Smiile kızum her ikinizde çok dikkat ediyorsunuz yerken tebrik ederim yeni kilolarınızı malahit cimcime kuzumdan da cuma günü bir atak bekliyorum şimdi söylemiyor ama :)
@yolcukardelen şekerim ve arkadaşlarınız renk getirdiniz can getirdiniz ama şu yoğunluğum olmayaydı acayip eğlenirdik kıı burda , bekleyin beni anacıım :) adaşım senin boy kaç Aslılar üst bedenden mi alıyoruz acep kıı bende aynen öelyim tatlım üst kilolu bacaklar manken mübarek :))
malahit canım benim kardio ile o bacaklar eriyecek kızum merak etme hiç tatlım :)
@Ses35 canım sen çalışıyor musun tatlım?
EceZ tatlım sende gayet güzel gidiyorsun , Cuma günleri tartı günümüz eminim vermiş olacaksın .. Bugünkü fasulye salatana da bayıldım haa eminim çok lezzetlidir.. Fasulye haşlama mıydı yoksa turşu olan fasulye miydi kuzum ???
Kızlar menümü de yazayım
Sahur( dün )
Tavuk kırmızıbıber yeşilbiber kabak fırınlanmış
2 kaşık yoğurt
İftar
2 hurma
5 kiraz
1 kase tavuklu şehriye çorbası salçalı
1 yemek tabağı türlü güveç
1 kaşık yoğurt
Dünkü revani için hala kendime o kadar kızgınım ki tüm revaniyi dökesim var ama eşim seviyor az az yer diye ellemiyorum :)) hurmalarda öyle güzel ki kız 2 tane yerken @yolcukardelen kuzum sen geldin aklıma üçlesem mi diye :)) ama genede yapmadım bir taneyi belki sahırda yerim :)
Sporumuda iftardan önce yaptım 1 saat :))
Hepinizi öpüyorum :)))
Eksik olma canım benim amma sen yinede Tenhada gezmeTeslim oluyorum gerek yok şiddete tatlı tatlı çözebiliriz :) Bir daha yapmam söz
Aynen böyledaha dikkatli davranıyoruz. Burası olmasa ben asla bu kadar dikkat etmezdim. Sizlerin sayesinde dikkatli davranıyorum :)
Nası yani 3 günde6 Haziran sabahı: 61.8
9 Haziran sabahı: 60.1
Gitsin kilolar ooh oooh
kolay gelsin ablacım seviyoruz seniKızlar son sayfaları malesef okuyamadım henüzayy ben bu durumlara düşecek kadınmıydım ayy :)) biri yazsada cevap yazsam diye avcı kedi gibi beklerken şu hallerime bak yaw :))
Diyetime sporuma dikkat ediyorum canlarım ama iki gündür artılardayım sebzeler şişlik yaptı sanırım bu gece sahuru hafif geçirebilirsem bakalım yarın ne olcak .. Ancak iftar öncesi tartılıp bildirim yaparımmyarın için canlarım :)
Öpüyorum hepinizi :))
Nası yani 3 günde
Tenha deyince direk aklıma adile naşitle tarık akanın sahnesi geliyorEksik olma canım benim amma sen yinede Tenhada gezme
Ay ya ne güzel yaşın genç mi ozaman da güzel gidiyoEvet canım üstelik 7 Haziran'da regl olmama rağmen 3 günde 1.7 kilo verdim. ^^
Hiçbir diyet uygulamadım sadece UN TUZ ŞEKER yok.
Hangi sahne o hatırlayamadımTenha deyince direk aklıma adile naşitle tarık akanın sahnesi geliyor
Ay ya ne güzel yaşın genç mi ozaman da güzel gidiyo
Gençsin maaşallah ben 34 üm 30 dan sonra meto çok düşüyor.hepsinden az kullanıyorum ama şimdi oruç tutuyorum zor ama regliyken yapayım canımÇok da genç sayılmam canım 26 yaşındayım. :) Sadece un tuz ve şekeri hayatından çıkarabilirsen bir de akşamları 9'dan sonra yemezsen farkı sende görebilirsin.
Ah nerede filmi vardı ya gülşen bibikoğluda oynuyordu. Adile naşit tarık akana aşık olmuştu.İkide bir Ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım şarkısını söylüyordu. Tarık çapkındı sonra gülşene aşık oldu falan. Gülşende buna ders vermişti adle naşiti kullanarak. Ayy çok güzeldi ya o film. hatırladın mı?Hangi sahne o hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?