Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Gençsin maaşallah ben 34 üm 30 dan sonra meto çok düşüyor.hepsinden az kullanıyorum ama şimdi oruç tutuyorum zor ama regliyken yapayım canım

Olsun sahur ve iftarda her gün illaki pilav makarna yemek zorunda değilsin bu tamamen senin seçimin. İstersen hiç makarna yada pilav pişirmeyebilirsin. Veya yap ama evdekiler yesin.

Ben bugün iftara annemlere ciğer kavurma + ezogelin çorbası ve bulgur pilavı yaptım. Ama ben kenarda piriç lapası yedim mesela Lapa diyeti yaptığım için şuanda. Yani kafanda bitirirsen zaten canın çekmiyor. O kadar yemek pişirdim, ısrar da ettiler ama elimi bile sürmedim. :)

Sahurda menemen yap mesela veya omlet.
Yanına peynir, zeytin, salata, domates
Tarçınlı süt

Böyle gıdalar hem doyurur hem de uzun süre tok tutarlar hem de diyet beslenmeye girerler. :)

Menüm
Sabah 9.30

1 tereyağlı yumurta
1 bardak tarçınlı süt
2 cherry domates
Yarım salatalık
3 tane çilek
Peynir
Marul

Öğle 14.00

1 kase yoğurt
1 parça tavuk
1 kase çorba

Ara 17.00

13 tane dut ( Zorla yedirdiler )

Akşam 20.30

Çok çok bol salata
1 tane ceviz
10 tane kabak çekirdeği

1.7 lt su
2 bardak kiraz saplı yeşil çay

Dut çok olmuş ya o kötü. Şimdi doğruya doğru çok şekerli miktarı da çok fazla. Yarın kesinlikle şekerli bir şey tüketme canım meyve yemeden geçir mümkünse.:*

Ayy hatırlamaz mıyım afile naşitin elektiriklerine bakıyodu.bu ara star da her gece Türk filmi var gördünmü

Evdekiler yedirmeye çalışıyor zaten sizde başlarsanız anem dayanamam bu kadar baskıya :) Getirin baklavaları börekleri :)
Şu an kaç kilosun ?

Tamam canım deneyeyim teşekkür ederim

Dut çok olmuş ya o kötü. Şimdi doğruya doğru çok şekerli miktarı da çok fazla. Yarın kesinlikle şekerli bir şey tüketme canım meyve yemeden geçir mümkünse.:*
Hep annemin yüzünden zorla tıktı ağzıma. Aynen yarın meyve yemeyeceğim :) Bir tane hurma yesem mi bugün çok canım çekti dut yemiştim diye yemedim. En azından sabah bir tane yiyeyim.

Hep annemin yüzünden zorla tıktı ağzıma. Aynen yarın meyve yemeyeceğim :) Bir tane hurma yesem mi bugün çok canım çekti dut yemiştim diye yemedim. En azından sabah bir tane yiyeyim.

Yiyeceksen olabilecek en erken saatte ye canım. Ye ki vücudun yaksın 1 taneden bir zarar gelmez. :)

Ayy hatırlamaz mıyım afile naşitin elektiriklerine bakıyodu.bu ara star da her gece Türk filmi var gördünmü
Görmedim bu aralar tv ye bakamıyorum. Tek sosyal aktivitem bu topik Ama hepsini tekrar izlerim sıkılmadan :) Ne kıvançı, kenanı çağatayı tarık akan varken :) Ayy görende beni bu jenerasyondan değilim zanneder :)

Daha iyi ama iste karatay aklima cok yatsaa da tam uyamiyorum ben bi turlu :/
Elinden geldiğince uy canım şu leptin hormonu bana çok mantıklı geliyor.zaten yenmeyince vücut alışıyor hemen.
Ciğer mii)nasıl yemezsin ciğeri, agliyciimmm
Evdekiler yedirmeye çalışıyor zaten sizde başlarsanız anem dayanamam bu kadar baskıya :) Getirin baklavaları börekleri :)
Şu an kaç kilosun ?
ahh o evdekiler zaten de mi canım, diren,yeme
Nisanda66.5 ile başladım, şimdi 59.5imellili rakamları ozlemisim

Yiyeceksen olabilecek en erken saatte ye canım. Ye ki vücudun yaksın 1 taneden bir zarar gelmez. :)
Sabah yesem bişey olmaz inş. Valla şu an kara kara yarın nasıl tartılacağımı düşünüyorum. Annem tartının üzerine nasıl çıktıysa tartının alt ayaklarında bir yer kırıldı. Beni 10 kez farklı tarttı

Her şeye direniyorumda meyveyede karşı gelsem beni dr götürcekler diye korkuyorum hiç bir şey yemiyor diye. Ahh anlatamıyorumki şeker yemiyorum diye Hemen senin şekerin mi var diyorlar
Ya ben normalde 2 öğün besleniyordum. O gürkan kubilay mı neydi adı en az 3 öğün dedi. Bende en azından 3 öğün yiyeyim dedim. Zaten öğleyi tok tok yiyorum. Valla hangisine inansam bilemedim. Bence bunlar aralarında toplaşıp bir anlaşsınlar. Herkes farklı telden çalıyor
Maşallah çok güzel zayıflamışsın. Helal olsun cidden

Bende çok severim tekrar tekrar izlerim ve de ağlarım.sen kaç yaşındasın ki

2.5 ayda 7 kilo iyi gitmiş canım yaz sonu bendende bi 7 gitse ne güzel olurrrr

Bi ay birini diğer ay oburunu deneyip vücudunun tepkisine bakabilirsinben bi ara aksam yemesin sadece tarçınlı sut ve elma ile gecistirdim,esim okuldan geç geliyordu,8gibi yiyorduk ben de öğlen iyi yedim aksam da sut içtim ama ailenin yaninda olunca zor olur tabi:-( gün içinde aldigin besinlerin karbonhidrat,protein,yağ oranlarını hesaplayan programlar var,kullanıyor musun?tavsiye ederim,ben hem kalori takibi yapıyorum hem de ordan takip ediyorum,protein eksik gelirse hen iki kaşık yoğurt yiyorum
2.5 ayda 7 kilo iyi gitmiş canım yaz sonu bendende bi 7 gitse ne güzel olurrrr
İnşallah canım benim ne güzel olur♡♡♡♡♡

Canım benim nostaljik kuzum :))
Yaşında nostalji yapacak kadar değil ya :))
Tarık Akan malesef tüm çocukluğumuzun gençliğimizin mahsumiyet dolu yakışıklılığını son yıllardaki bizden olmadığını
Belgeyen tarzdaki sözleriyle mahvetmiş durumda.. Artık o masum Tarık Akan malesef ki yok, Türk filmlerinede eski saflıkla bakamıyorum ben artık malesef canım ..

Duygularını alaşa etmek istemem ama bilinçlenmeye ihtiyacımız olduğundan yazmak istedim .. Şu an en nefret ettiğim isimler ilyas Salman ( sanat adına çirkinliğinden başka katkısı olmayan kişi ) ve Tarık Akan dahasıda elbette var. Gerçek kimliklerini bizden olmayışlarını onlar aşikar söylüyorsa bende bizden değilsiniz siz diye aşikar rahatça söyleyebilirm bu isimleri ...

Canımm napıyosun kuzum özledim ya sohbetini :)
Tatlım Nisandan bu yana ne kadar güzel kilo vermişsin öyle Maşallah canım .. Hedefin kaç olmak tatlım ??
Program olarak ne kullanıyorsun hani protein yağ hesabı falan yapan bir programa ihtiyacım var benimde bi de bakem :) ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…