Gençsin maaşallah ben 34 üm 30 dan sonra meto çok düşüyor.hepsinden az kullanıyorum ama şimdi oruç tutuyorum zor ama regliyken yapayım canım
Menüm
Sabah 9.30
1 tereyağlı yumurta
1 bardak tarçınlı süt
2 cherry domates
Yarım salatalık
3 tane çilek
Peynir
Marul
Öğle 14.00
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
1 kase çorba
Ara 17.00
13 tane dut ( Zorla yedirdiler)
Akşam 20.30
Çok çok bol salata
1 tane ceviz
10 tane kabak çekirdeği
1.7 lt su
2 bardak kiraz saplı yeşil çay
Ayy hatırlamaz mıyım afile naşitin elektiriklerine bakıyodu.bu ara star da her gece Türk filmi var gördünmüAh nerede filmi vardı ya gülşen bibikoğluda oynuyordu. Adile naşit tarık akana aşık olmuştu.İkide bir Ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım şarkısını söylüyordu. Tarık çapkındı sonra gülşene aşık oldu falan. Gülşende buna ders vermişti adle naşiti kullanarak. Ayy çok güzeldi ya o film. hatırladın mı?
Evdekiler yedirmeye çalışıyor zaten sizde başlarsanız anem dayanamam bu kadar baskıya :) Getirin baklavaları börekleri :)ben dayanamam ramazanda canım ya onu sürekli yemek gerekiyor ya:s
Çete kurcaz sana karşı,bütün pastaları çörekleri zorla yedireceğiz
bayrama kadar üç kere daha yiyeyim ya da 59.0-58.0-57.0 gördükçe ödül olsun
ben yavaş yavaş sıkılıyorum galiba jillden
ses35 alemdar
ayyy canım çekti, daha gecen sene bu vakitler ıyy derdim oysa ki
canım benim sen iyi ol da bağrımıza taş basar bekleriz artık napalım ama sohbetini özlüyoruz bilesin, bu kadar kısa sürede bağımlılık yaptın
beyini de al topiğe,burdan mesajlaşırsınız artık, kızlarımı ihmal edemem derabbim zamanını bereketlendirsin ne güzel her şeye yetişmeye çalışıyorsun
vuuuvvv benzetme on numara beş yıldız olmus
sınavı olan canlar;Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Tamam canım deneyeyim teşekkür ederimOlsun sahur ve iftarda her gün illaki pilav makarna yemek zorunda değilsin bu tamamen senin seçimin. İstersen hiç makarna yada pilav pişirmeyebilirsin. Veya yap ama evdekiler yesin.
Ben bugün iftara annemlere ciğer kavurma + ezogelin çorbası ve bulgur pilavı yaptım. Ama ben kenarda piriç lapası yedim mesela Lapa diyeti yaptığım için şuanda. Yani kafanda bitirirsen zaten canın çekmiyor. O kadar yemek pişirdim, ısrar da ettiler ama elimi bile sürmedim. :)
Sahurda menemen yap mesela veya omlet.
Yanına peynir, zeytin, salata, domates
Tarçınlı süt
Böyle gıdalar hem doyurur hem de uzun süre tok tutarlar hem de diyet beslenmeye girerler. :)
Hep annemin yüzünden zorla tıktı ağzıma.Dut çok olmuş ya o kötü. Şimdi doğruya doğru çok şekerli miktarı da çok fazla. Yarın kesinlikle şekerli bir şey tüketme canım meyve yemeden geçir mümkünse.:*
Hep annemin yüzünden zorla tıktı ağzıma.Aynen yarın meyve yemeyeceğim :) Bir tane hurma yesem mi bugün çok canım çekti dut yemiştim diye yemedim. En azından sabah bir tane yiyeyim.
Görmedim bu aralar tv ye bakamıyorum. Tek sosyal aktivitem bu topikAyy hatırlamaz mıyım afile naşitin elektiriklerine bakıyodu.bu ara star da her gece Türk filmi var gördünmü
Elinden geldiğince uy canım şu leptin hormonu bana çok mantıklı geliyor.zaten yenmeyince vücut alışıyor hemen.Daha iyi ama iste karatay aklima cok yatsaa da tam uyamiyorum ben bi turlu :/
Ciğer miiOlsun sahur ve iftarda her gün illaki pilav makarna yemek zorunda değilsin bu tamamen senin seçimin. İstersen hiç makarna yada pilav pişirmeyebilirsin. Veya yap ama evdekiler yesin.
Ben bugün iftara annemlere ciğer kavurma + ezogelin çorbası ve bulgur pilavı yaptım. Ama ben kenarda piriç lapası yedim mesela Lapa diyeti yaptığım için şuanda. Yani kafanda bitirirsen zaten canın çekmiyor. O kadar yemek pişirdim, ısrar da ettiler ama elimi bile sürmedim. :)
Sahurda menemen yap mesela veya omlet.
Yanına peynir, zeytin, salata, domates
Tarçınlı süt
Böyle gıdalar hem doyurur hem de uzun süre tok tutarlar hem de diyet beslenmeye girerler. :)
ahh o evdekiler zaten de mi canım, diren,yemeEvdekiler yedirmeye çalışıyor zaten sizde başlarsanız anem dayanamam bu kadar baskıya :) Getirin baklavaları börekleri :)
Şu an kaç kilosun ?
Sabah yesem bişey olmaz inş. Valla şu an kara kara yarın nasıl tartılacağımı düşünüyorum. Annem tartının üzerine nasıl çıktıysa tartının alt ayaklarında bir yer kırıldı. Beni 10 kez farklı tarttıYiyeceksen olabilecek en erken saatte ye canım. Ye ki vücudun yaksın 1 taneden bir zarar gelmez. :)
Her şeye direniyorumda meyveyede karşı gelsem beni dr götürcekler diye korkuyorum hiç bir şey yemiyor diye. Ahh anlatamıyorumki şeker yemiyorum diye Hemen senin şekerin mi var diyorlarElinden geldiğince uy canım şu leptin hormonu bana çok mantıklı geliyor.zaten yenmeyince vücut alışıyor hemen.
Ciğer mii)nasıl yemezsin ciğeri, agliyciimmm
ahh o evdekiler zaten de mi canım, diren,yeme
Nisanda66.5 ile başladım, şimdi 59.5imellili rakamları ozlemisim
Bende çok severim tekrar tekrar izlerim ve de ağlarım.sen kaç yaşındasın kiGörmedim bu aralar tv ye bakamıyorum. Tek sosyal aktivitem bu topikAma hepsini tekrar izlerim sıkılmadan :) Ne kıvançı, kenanı çağatayı tarık akan varken :) Ayy görende beni bu jenerasyondan değilim zanneder :)
2.5 ayda 7 kilo iyi gitmiş canım yaz sonu bendende bi 7 gitse ne güzel olurrrrElinden geldiğince uy canım şu leptin hormonu bana çok mantıklı geliyor.zaten yenmeyince vücut alışıyor hemen.
Ciğer mii)nasıl yemezsin ciğeri, agliyciimmm
ahh o evdekiler zaten de mi canım, diren,yeme
Nisanda66.5 ile başladım, şimdi 59.5imellili rakamları ozlemisim
19 2 ay sonra 20 :)Bende çok severim tekrar tekrar izlerim ve de ağlarım.sen kaç yaşındasın ki
Amman bebeymişin sen daha Kıyamam Türk filmlerini nerden biliyon sen bu kadar19 2 ay sonra 20 :)
Bi ay birini diğer ay oburunu deneyip vücudunun tepkisine bakabilirsinHer şeye direniyorumda meyveyede karşı gelsem beni dr götürcekler diye korkuyorum hiç bir şey yemiyor diye. Ahh anlatamıyorumki şeker yemiyorum diye Hemen senin şekerin mi var diyorlar
Ya ben normalde 2 öğün besleniyordum. O gürkan kubilay mı neydi adı en az 3 öğün dedi. Bende en azından 3 öğün yiyeyim dedim. Zaten öğleyi tok tok yiyorum. Valla hangisine inansam bilemedim. Bence bunlar aralarında toplaşıp bir anlaşsınlar. Herkes farklı telden çalıyor
Maşallah çok güzel zayıflamışsın. Helal olsun cidden
İnşallah canım benim ne güzel olur♡♡♡♡♡2.5 ayda 7 kilo iyi gitmiş canım yaz sonu bendende bi 7 gitse ne güzel olurrrr
Canım benim nostaljik kuzum :))Görmedim bu aralar tv ye bakamıyorum. Tek sosyal aktivitem bu topikAma hepsini tekrar izlerim sıkılmadan :) Ne kıvançı, kenanı çağatayı tarık akan varken :) Ayy görende beni bu jenerasyondan değilim zanneder :)
Canımm napıyosun kuzum özledim ya sohbetini :)Bi ay birini diğer ay oburunu deneyip vücudunun tepkisine bakabilirsinben bi ara aksam yemesin sadece tarçınlı sut ve elma ile gecistirdim,esim okuldan geç geliyordu,8gibi yiyorduk ben de öğlen iyi yedim aksam da sut içtim ama ailenin yaninda olunca zor olur tabi:-( gün içinde aldigin besinlerin karbonhidrat,protein,yağ oranlarını hesaplayan programlar var,kullanıyor musun?tavsiye ederim,ben hem kalori takibi yapıyorum hem de ordan takip ediyorum,protein eksik gelirse hen iki kaşık yoğurt yiyorum
İnşallah canım benim ne güzel olur♡♡♡♡♡
Ev hanımı olman çok güzel canım, diyetinide sporunuda daha rahat yaparsın canım benim :)Amman bebeymişin sen daha Kıyamam Türk filmlerini nerden biliyon sen bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?