Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Seni özlüyorum napayım da:-(yoğunsun biliyorum,allah kolaylık versin,rahata erişirsin inşallah...
Hedefim 52 olmak,nerdeyse yarısını verdim işte yazıo diye bi program canım bu dün ki oranlar canım,çok kolay öğreniliyor yine de merak ettiğin olrsa sor e mi:-*♡♡♡♡

Çok da genç sayılmam canım 26 yaşındayım. :) Sadece un tuz ve şekeri hayatından çıkarabilirsen bir de akşamları 9'dan sonra yemezsen farkı sende görebilirsin.

şişşşşştttt noluyo ben 39 yaşımdayım, anammmmm bir ayağım çukurda o zaman benim
Gençsin maaşallah ben 34 üm 30 dan sonra meto çok düşüyor.hepsinden az kullanıyorum ama şimdi oruç tutuyorum zor ama regliyken yapayım canım

hele dur bakalım gelecek zopalar şimdi esas 35 inden sonra meto zayıflıyo, sen bu yaşta verdin verdin , 35 ten sonra daha da yavaşlıyor metabolizma, o kadarr

keşke dut bulabilsek ist da , zorla yedirseler

maşallah canım sen yaparsın
Gunaydin kizlaaar sabah yazamadim, kardesimin paralarini atm yutmus geri vermemis onlarla ugrastim telefonda.. Hemen dersime donmem lazim, sonra bankaya gidip dilekce vericem bu sicakta Bildirimimi yapayim;
Gecen hafta: 60,8 kg
Bu sabah: 59,3 kg

çok geçmiş olsun canım

dün akşam saat 8,50 tartıldım, bugün niyetli olacağım için ve 60 kg çıktım ( 13 nisanda 65 kg )

dünkü menüm
sabah ve öğle bir paket form bisküvi
akşam
3 kaşık tel şehriye çorbası
fırında buğulama uskumru 1 tane
domatesli semiz otu salatası

toplam 1,5 lt su içmişimdir, 30 dk tempolu yürüyüş ekliyelim

maşallah canım sen yaparsın

çok geçmiş olsun canım

Tesekkurler kuzum<3

Kızlar dün Jill'i denedim ancak ilk 15 dakika da pes dedim doğru nefes almama rağmen aşırı yoruldum napmalıyım kiii??

Canim Jill ciddi bi kondusyon gerektiriyo, o yuzden sordum sana yakin zamanda yaptin mi diye.. Simdi hafif bir seylerle basla o zaman, Leslie,Zumba vs. gibi biraz daha hazir hissedince donersin<3

Tok karnina 60 ciktiysan, daha az demek ki canim:)

Amman bebeymişin sen daha Kıyamam Türk filmlerini nerden biliyon sen bu kadar
Aaa aşk olsun benim çocukluğum bunlarla geçti. Hep yeşilçam kanalı izlerdim :))
Kullanmıyorum bakıcam o programlara . Bu aralar bu yeme düzenimle kilo verebiliyorum. Eger duraklarsam diger yontemide denerim :) :)
Abla ben sadece tip yönünden degerlendirmiştim. Açıkçası siyasi yönüyle pek ilgilenmiyorum.
keşke dut bulabilsek ist da , zorla yedirseler
Almanyayı anlarımda ist da da mı yok. Anem bu dut bulunmaz velinimet olmuş :)

istanbul da hele bazı mahallelerde ot bile yok canım, geçen sene hiç yiyemedim, kaç kere pazarlara bile gitmiştim

Gunaydin kizlaaar sabah yazamadim, kardesimin paralarini atm yutmus geri vermemis onlarla ugrastim telefonda.. Hemen dersime donmem lazim, sonra bankaya gidip dilekce vericem bu sicakta Bildirimimi yapayim;
Gecen hafta: 60,8 kg
Bu sabah: 59,3 kg
Edacım harikasınnn :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…