Seni özlüyorum napayım da:-(yoğunsun biliyorum,allah kolaylık versin,rahata erişirsin inşallah...Canımm napıyosun kuzum özledim ya sohbetini :)
Tatlım Nisandan bu yana ne kadar güzel kilo vermişsin öyle Maşallah canım .. Hedefin kaç olmak tatlım ??
Program olarak ne kullanıyorsun hani protein yağ hesabı falan yapan bir programa ihtiyacım var benimde bi de bakem :) ??
Çok da genç sayılmam canım 26 yaşındayım. :) Sadece un tuz ve şekeri hayatından çıkarabilirsen bir de akşamları 9'dan sonra yemezsen farkı sende görebilirsin.
Gençsin maaşallah ben 34 üm 30 dan sonra meto çok düşüyor.hepsinden az kullanıyorum ama şimdi oruç tutuyorum zor ama regliyken yapayım canım
Menüm
Sabah 9.30
1 tereyağlı yumurta
1 bardak tarçınlı süt
2 cherry domates
Yarım salatalık
3 tane çilek
Peynir
Marul
Öğle 14.00
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
1 kase çorba
Ara 17.00
13 tane dut ( Zorla yedirdiler)
Akşam 20.30
Çok çok bol salata
1 tane ceviz
10 tane kabak çekirdeği
1.7 lt su
2 bardak kiraz saplı yeşil çay
Seni özlüyorum napayım da:-(yoğunsun biliyorum,allah kolaylık versin,rahata erişirsin inşallah...
Hedefim 52 olmak,nerdeyse yarısını verdim işteyazıo diye bi program canımEki Görüntüle 1844882 bu dün ki oranlar canım,çok kolay öğreniliyor yine de merak ettiğin olrsa sor e mi:-*♡♡♡♡
Gunaydin kizlaaar sabah yazamadim, kardesimin paralarini atm yutmus geri vermemis onlarla ugrastim telefonda.. Hemen dersime donmem lazim, sonra bankaya gidip dilekce vericem bu sicaktaBildirimimi yapayim;
Gecen hafta: 60,8 kg
Bu sabah: 59,3 kg
maşallah canım sen yaparsın
çok geçmiş olsun canım
Kızlar dün Jill'i denedim ancak ilk 15 dakika da pes dedim doğru nefes almama rağmen aşırı yoruldumnapmalıyım kiii??
dün akşam saat 8,50 tartıldım, bugün niyetli olacağım için ve 60 kg çıktım ( 13 nisanda 65 kg )
dünkü menüm
sabah ve öğle bir paket form bisküvi
akşam
3 kaşık tel şehriye çorbası
fırında buğulama uskumru 1 tane
domatesli semiz otu salatası
toplam 1,5 lt su içmişimdir, 30 dk tempolu yürüyüş ekliyelim
Uyandım ılık limonlu su içtim
7 hurma
1 kase biberli yoğurt yedim sabah öğünüm bu kadar
Aaa aşk olsun benim çocukluğum bunlarla geçti. Hep yeşilçam kanalı izlerdim :))Amman bebeymişin sen daha Kıyamam Türk filmlerini nerden biliyon sen bu kadar
Kullanmıyorum bakıcam o programlara . Bu aralar bu yeme düzenimle kilo verebiliyorum. Eger duraklarsam diger yontemide denerim :) :)Bi ay birini diğer ay oburunu deneyip vücudunun tepkisine bakabilirsinben bi ara aksam yemesin sadece tarçınlı sut ve elma ile gecistirdim,esim okuldan geç geliyordu,8gibi yiyorduk ben de öğlen iyi yedim aksam da sut içtim ama ailenin yaninda olunca zor olur tabi:-( gün içinde aldigin besinlerin karbonhidrat,protein,yağ oranlarını hesaplayan programlar var,kullanıyor musun?tavsiye ederim,ben hem kalori takibi yapıyorum hem de ordan takip ediyorum,protein eksik gelirse hen iki kaşık yoğurt yiyorum
İnşallah canım benim ne güzel olur♡♡♡♡♡
Abla ben sadece tip yönünden degerlendirmiştim. Açıkçası siyasi yönüyle pek ilgilenmiyorum.Canım benim nostaljik kuzum :))
Yaşında nostalji yapacak kadar değil ya :))
Tarık Akan malesef tüm çocukluğumuzun gençliğimizin mahsumiyet dolu yakışıklılığını son yıllardaki bizden olmadığını
Belgeyen tarzdaki sözleriyle mahvetmiş durumda.. Artık o masum Tarık Akan malesef ki yok, Türk filmlerinede eski saflıkla bakamıyorum ben artık malesef canım ..
Duygularını alaşa etmek istemem ama bilinçlenmeye ihtiyacımız olduğundan yazmak istedim .. Şu an en nefret ettiğim isimler ilyas Salman ( sanat adına çirkinliğinden başka katkısı olmayan kişi ) ve Tarık Akan dahasıda elbette var. Gerçek kimliklerini bizden olmayışlarını onlar aşikar söylüyorsa bende bizden değilsiniz siz diye aşikar rahatça söyleyebilirm bu isimleri ...
Almanyayı anlarımda ist da da mı yok. Anem bu dut bulunmaz velinimet olmuş :)keşke dut bulabilsek ist da , zorla yedirseler
Tok karnina 60 ciktiysan, daha az demek ki canim:)
Aaa aşk olsun benim çocukluğum bunlarla geçti. Hep yeşilçam kanalı izlerdim :))
Kullanmıyorum bakıcam o programlara . Bu aralar bu yeme düzenimle kilo verebiliyorum. Eger duraklarsam diger yontemide denerim :) :)
Abla ben sadece tip yönünden degerlendirmiştim. Açıkçası siyasi yönüyle pek ilgilenmiyorum.
Almanyayı anlarımda ist da da mı yok. Anem bu dut bulunmaz velinimet olmuş :)
Edacım harikasınnn :)))))Gunaydin kizlaaar sabah yazamadim, kardesimin paralarini atm yutmus geri vermemis onlarla ugrastim telefonda.. Hemen dersime donmem lazim, sonra bankaya gidip dilekce vericem bu sicaktaBildirimimi yapayim;
Gecen hafta: 60,8 kg
Bu sabah: 59,3 kg
Edacım harikasınnn :)))))
Kilo bildirimiim : 84.7 ilk hedefime ulaştım kızlar
Geçen hafta ile fark: -600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?