En fazla 10 gün oldu tam hatırlamıyorum ama 59.5 ile başladım aç karnima 57.1 çıkıyorum ama canımın istediği bişey olduğunda fazla kacirmadan azcık yiyorumKuzum sen ne zamandir yapiyosun bu detoksu?
En fazla 10 gün oldu tam hatırlamıyorum ama 59.5 ile başladım aç karnima 57.1 çıkıyorum ama canımın istediği bişey olduğunda fazla kacirmadan azcık yiyorum
Yok beni düşündüğüniçin soyluyosun Hiç yanlış anlar miyimBence 1 haftadan fazla yapmamamiz daha iyi kuzum cunku omur boyu boyle beslenemeyiz ve tekrar normal beslenmeye dondugunde kilo alirsinbu tarz detokslar tikanma donemlerinde en fazla 1 hafta, normalde de haftada 2-3 gun yapilmali, bugune kadarki girisimlerim ve arastirmalarim sonucunda ogrendigim bu yanlis anlama sadece soylemek istedim canim..
Hurma yogurt diyeti yapıyorum 7 hurma 1 kase yoğurt sabah akşam öğlen ama ben sadece sabah ve öğlen yapıyorum arada meyve ya da canımın istediği bişey olursa yuklenmeden yiyorum çorba falan mesela
Spor olarak da sadece bacak çalışıyorum eritme hareketleri yapıyorum ama kaldım dediğim gibi
Evet duymuştum ama hiç denemedim bence denemeliyimBunun benzeri patates diyeti var canım. Sabah öğle akşam yoğurt + patates bunu da deneyebilirsin.
Evet sonunda eve geldim. O tartıların gözü çıksınBir tanesinde 53.85 digerinde 53.5 la 54 arasında bir deger gosterdi.
2 hafta önce 54.5
Bu hafta 53.85
2 haftada Fark -0.65 gramcık
Gunaydin kizlaaar sabah yazamadim, kardesimin paralarini atm yutmus geri vermemis onlarla ugrastim telefonda.. Hemen dersime donmem lazim, sonra bankaya gidip dilekce vericem bu sicaktaBildirimimi yapayim;
Gecen hafta: 60,8 kg
Bu sabah: 59,3 kg
Sende supersin cok iyiymisKilo bildirimiim : 84.7 ilk hedefime ulaştım kızlar
Geçen hafta ile fark: -600
O kadar çok yemedim ki Sadece 1 hurma. Normalde bunu bile yemiyordum ama ders çalışınca ve stres oldugundan canım istiyor. Geç saatte yemekte etkiledi galiba. Bu hafta daha çok yiyeceğim gibi malum sınav cok yakın. Ama yinede dikkat etmeye çalisacağım. :)Yediğin hurmalar şimdi tırmalar diyeceğim şekerli şeyleri biraz çıkart hayatından balım bak ben 5 günde 2.1 kilo verdim ama şekerli hiç tüketmedim.
Ne demiş bunlar benim haberim yokCanım benim nostaljik kuzum :))
Yaşında nostalji yapacak kadar değil ya :))
Tarık Akan malesef tüm çocukluğumuzun gençliğimizin mahsumiyet dolu yakışıklılığını son yıllardaki bizden olmadığını
Belgeyen tarzdaki sözleriyle mahvetmiş durumda.. Artık o masum Tarık Akan malesef ki yok, Türk filmlerinede eski saflıkla bakamıyorum ben artık malesef canım ..
Duygularını alaşa etmek istemem ama bilinçlenmeye ihtiyacımız olduğundan yazmak istedim .. Şu an en nefret ettiğim isimler ilyas Salman ( sanat adına çirkinliğinden başka katkısı olmayan kişi ) ve Tarık Akan dahasıda elbette var. Gerçek kimliklerini bizden olmayışlarını onlar aşikar söylüyorsa bende bizden değilsiniz siz diye aşikar rahatça söyleyebilirm bu isimleri ...
Evet ev daha rahat ama kötü tarafı yiyeceklerin daha ulaşılabilir olmasıEv hanımı olman çok güzel canım, diyetinide sporunuda daha rahat yaparsın canım benim :)
Amman 1 senem kalmış hemen verip korumaya geçeyim bari yoksa zopa yicez:))şişşşşştttt noluyoben 39 yaşımdayım, anammmmm bir ayağım çukurda o zaman benim
hele dur bakalım gelecek zopalar şimdiesas 35 inden sonra meto zayıflıyo, sen bu yaşta verdin verdin , 35 ten sonra daha da yavaşlıyor metabolizma, o kadarr
Yok beni düşündüğüniçin soyluyosun Hiç yanlış anlar miyim
Eve hurmalari doldurdum onu bitiriyim yoksa içimde kalır hemencik bitiyo zatenşimdi anneme de yaptiriyorum zorla 4 gün içinde 1 buçuk kilosu gitti onunda benim bıraktığım günler oldu ama geri almadım çok şükür demekki kalıcı verdiriyo ama eski beslenmeme geri doncem hurmalarım bitsin de çok lezzetli oluyo :)))
Evet sonunda eve geldim. O tartıların gözü çıksınBir tanesinde 53.85 digerinde 53.5 la 54 arasında bir deger gosterdi.
2 hafta önce 54.5
Bu hafta 53.85
2 haftada Fark -0.65 gramcık
Tebrikler canımGunaydin kizlaaar sabah yazamadim, kardesimin paralarini atm yutmus geri vermemis onlarla ugrastim telefonda.. Hemen dersime donmem lazim, sonra bankaya gidip dilekce vericem bu sicaktaBildirimimi yapayim;
Bu nasıl diyet yazarmısınız canım duymadım hiçYok beni düşündüğüniçin soyluyosun Hiç yanlış anlar miyim
Eve hurmalari doldurdum onu bitiriyim yoksa içimde kalır hemencik bitiyo zatenşimdi anneme de yaptiriyorum zorla 4 gün içinde 1 buçuk kilosu gitti onunda benim bıraktığım günler oldu ama geri almadım çok şükür demekki kalıcı verdiriyo ama eski beslenmeme geri doncem hurmalarım bitsin de çok lezzetli oluyo :)))
Geçmiş olsun canım.ayrıca tebrik ederim süpersin maşallahGunaydin kizlaaar sabah yazamadim, kardesimin paralarini atm yutmus geri vermemis onlarla ugrastim telefonda.. Hemen dersime donmem lazim, sonra bankaya gidip dilekce vericem bu sicaktaBildirimimi yapayim;
Birlikte yapacağız inşallah canım benim♡♡♡maşallah canım sen yaparsın
çok geçmiş olsun canım
Ledli daha eğlenceli olur canım kondüsyonun yoksaKızlar dün Jill'i denedim anco3isırırkenak ilk 15 dakika da pes dedim doğru nefes almama rağmen aşırı yoruldumnapmalıyım kiii??
Tamam canım,baktığında yardım gerekirse burdayım.Aaa aşk olsun benim çocukluğum bunlarla geçti. Hep yeşilçam kanalı izlerdim :))
Kullanmıyorum bakıcam o programlara . Bu aralar bu yeme düzenimle kilo verebiliyorum. Eger duraklarsam diger yontemide denerim :) :)
Abla ben sadece tip yönünden degerlendirmiştim. Açıkçası siyasi yönüyle pek ilgilenmiyorum.
Almanyayı anlarımda ist da da mı yok. Anem bu dut bulunmaz velinimet olmuş :)
vuuv tebrik ederim canımKilo bildirimiim : 84.7 ilk hedefime ulaştım kızlar
Geçen hafta ile fark: -600
Sağlıklı değilmiş ama canım bi arastırmıştım da.sen de bak biBunun benzeri patates diyeti var canım. Sabah öğle akşam yoğurt + patates bunu da deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?