Sağol tatlımmGeçmiş olsun canım.ayrıca tebrik ederim süpersin maşallah
Birlikte yapacağız inşallah canım benim♡♡♡
Ledli daha eğlenceli olur canım kondüsyonun yoksa
Tamam canım,baktığında yardım gerekirse burdayım.
vuuv tebrik ederim canım
Sağlıklı değilmiş ama canım bi arastırmıştım da.sen de bak bi
Bu nasıl diyet yazarmısınız canım duymadım hiç
Geçmiş olsun canım.ayrıca tebrik ederim süpersin maşallah
Herkesin yemeklerine tek tek bakıp yine çingeneliğimi yapacağım ama önce kendi yediklerimi daha doğrusu yiyemediklerimi yazayım da ilk siz beni taşlayın.
Bugün bildiğiniz gibi pirinç lapası diyetimin 2. ve son günüydü.
Akşam üzeri bastıran misafirlere yemek hazırlama telaşı derken kendime lapa yapamadım ve şu saate kaldım. Şu saatten sonra da pirinç yiyemem açıkçası. 10 oldu nerdeyse.
................................
O yüzden bugün tüm yiyebildiğim:
1 çay bardağı pirinçten baharatlı limonlu yağsız ve tuzsuz lapa
1 litre su.
Misafirlerine yemek hazirlayip kendin yemedin mi?
oy canım benim yaa ama vücudun halsiz düşer bi de yorulmuşsun, yarın protein al bol bol e miHerkesin yemeklerine tek tek bakıp yine çingeneliğimi yapacağım ama önce kendi yediklerimi daha doğrusu yiyemediklerimi yazayım da ilk siz beni taşlayın.
Akşam üzeri bastıran misafirlere yemek hazırlama telaşı derken kendime lapa yapamadım ve şu saate kaldım. Şu saatten sonra da pirinç yiyemem açıkçası. 10 oldu nerdeyse.
1 litre su.
Ayy bozuldu valla ne yalan söyleyeyim. Bahaneler üretiyorum acaba ödem mi vardı diye. Gecen hafta meyveyi daha çok tutmama rağmen 1 haftada 500 gr vermiştim. Belki stresten falan veremedim. Bendeki streste kimsede görülmeyen cinsten mübarek :) Görseniz acırsınız halime. Bu sene sınav sırasında geçen seneye oranla daha azdı ama yinede vardı. Sınav öncesinde çok kötüydüm. Dr falanda gittim ancak kendin azaltırsın dediler. Allahtan sınava kadar azalttım biraz. Bu aralar saçlarım yine dökülmeye başladı, dün 2 tane sivilceyede hoşgeldin dedimBiliyorum canm ben de yaptim onu:) ben zaten verdirmiyor demedim, Ara sira detoks yapmak lazim tabi ki, bunu surekli yaparsan olmaz demeyi kastettim:*
Kuzum yine de iyi bence, kilo alip gerilemektense, az da olsa vermemiz en iyisi. Sakin bozma sen moralini. Sinavdan sonra spora da baslicaksin bak o zaman daha hizli gidicek inan bana
Gayet güzel menün canım :)Iyi aksamlar kizlaaar, kimsecikler ugramamis yaben sinavdan geldim bugunumun ozetii....
Kahvalti/Ogle 12:00
(sabah yine islerim cikinca banka falan derken gec oldu)
2 yumurta ile omlet
Kasar peyniri
Zeytin
Yarim domates
1 salatalik
1 dilim hindi fume
Spor sonrasi 16:00
1 bardak tarcinli sut
1 hurma
Aksam 17:30
1 buyuk kase tavuklu salata
1 kase yogurt
Yeşil cay icerim simdi<3
Su: 2 lt
Spor: 30 dk aerobic dance workout
30 dk bacak, karin ve kalca calismasi
10 dk kol calismasi
Canım bence yarın düzgün bir yemek ye. Ayy bu şeyler bana çok ters :)Herkesin yemeklerine tek tek bakıp yine çingeneliğimi yapacağım ama önce kendi yediklerimi daha doğrusu yiyemediklerimi yazayım da ilk siz beni taşlayın.
1 litre su.
Aaa gerçi şaşırmamak lazım her yer sitelerle doldu. Bazen ist yaşamayı çok istiyorum ama bu yönlerini duyunca şükrediyorum oturduğum yere :)istanbul da hele bazı mahallelerde ot bile yok canım, geçen sene hiç yiyemedim, kaç kere pazarlara bile gitmiştim
Ooo kuzum bu menüyle bu sporla yarın sen kesin -500 desin canım , kaçamak yapmazsan tabii ki sanmıyorum :)Iyi aksamlar kizlaaar, kimsecikler ugramamis yaben sinavdan geldim bugunumun ozetii....
Kahvalti/Ogle 12:00
(sabah yine islerim cikinca banka falan derken gec oldu)
2 yumurta ile omlet
Kasar peyniri
Zeytin
Yarim domates
1 salatalik
1 dilim hindi fume
Spor sonrasi 16:00
1 bardak tarcinli sut
1 hurma
Aksam 17:30
1 buyuk kase tavuklu salata
1 kase yogurt
Yeşil cay icerim simdi<3
Su: 2 lt
Spor: 30 dk aerobic dance workout
30 dk bacak, karin ve kalca calismasi
10 dk kol calismasi
Gayet hafif beslenmişsin tatlım.. Kız iftarda çok yemişsin anamm :)) alemsin kuzum ya :))Eczaneye aç gittim ayriyeten işlerim vardı öğlen anca geldim. O yüzden sabah yok.
Öğle 13.30
1 tereyağlı yumurta
2 cherry domates
2 zeytin
Peynir
Marul
2 tane kiraz
1 tane hurma
1 bardak tuzsuz ayran
Akşam 17.30
1 tane haşlanmış tavuk butu
6-7 kaşık soğuk ayran çorbası
İftarda da 1 kaşık çorba, yarım kaşık bulgur pilavı aldım.
Güneşte yürümekten halsiz düşmüştüm o yüzden yedim hurma ve kirazı
1.8 lt su
Kuzum benim kıyamam sana az kaldı tatlım hayırlısıyla atlatacak güzel istediğin bölüme girmek nasip olsun inşallah tatlım .. Saçların çıkar hiç dert etme canım.. Ağır diyet yapanlarda da dökülüyor , kansızlıkdan falanda oluyor .. Ama yerine çıkıyor.. Troid hastalarında sanırım çıkmayan dökülmeler olabiliyor, onuda herkesde değildir de hangi çeşidinde tam bilmiyorum doğrusu tatlım .. Sınavdan sonra cildiye druna gidersin bişeyciğin kalmaz inşallah :) benimde bazen yumak yumak dökülür eyvak derim ama gene çıkıyorlar yerine kuzum ..Ayy bozuldu valla ne yalan söyleyeyim. Bahaneler üretiyorum acaba ödem mi vardı diye. Gecen hafta meyveyi daha çok tutmama rağmen 1 haftada 500 gr vermiştim. Belki stresten falan veremedim. Bendeki streste kimsede görülmeyen cinsten mübarek :) Görseniz acırsınız halime. Bu sene sınav sırasında geçen seneye oranla daha azdı ama yinede vardı. Sınav öncesinde çok kötüydüm. Dr falanda gittim ancak kendin azaltırsın dediler. Allahtan sınava kadar azalttım biraz. Bu aralar saçlarım yine dökülmeye başladı, dün 2 tane sivilceyede hoşgeldin dedimDemekki stres yine zirvelerde. Geçen senelerde herkes benim saçımın gürlüğünden bahsederken bu sene bir avuç kaldı. Yani bu yaz saç sorunumda var. Onu nasıl halledicem Allah bilir. Acaba stresten dökülen saçlar geri çıkar mı? Ayy ben gene dolmuşum buraya yazınca farkettim içimi döktüm buraya resmen.
Zaten sınav bittiğinde kendimi bir düzene sokacağım inş .
EceZ kuzum tebrik ederim hayatım pek bir sıkı diyetçi çıkdın sen kıı :)) 2.100 vermek 3 günde ne demek Maşallah Maşallah :)) hadi bakalım devam tatlım :)Yok canım ben pirinç lapası diyetindeydim ve sadece pirinç lapası yiyebilecektim. Onu da tezgahta yer bile yoktu tencerelerden ızgaralardan. -.-
Lapa diyeti bugün sondu yarın normal düzene geçeceğim ama düzeltirim yarından itibaren. ^^
Yok canım ben pirinç lapası diyetindeydim ve sadece pirinç lapası yiyebilecektim. Onu da tezgahta yer bile yoktu tencerelerden ızgaralardan. -.-
Lapa diyeti bugün sondu yarın normal düzene geçeceğim ama düzeltirim yarından itibaren. ^^
Ayy bozuldu valla ne yalan söyleyeyim. Bahaneler üretiyorum acaba ödem mi vardı diye. Gecen hafta meyveyi daha çok tutmama rağmen 1 haftada 500 gr vermiştim. Belki stresten falan veremedim. Bendeki streste kimsede görülmeyen cinsten mübarek :) Görseniz acırsınız halime. Bu sene sınav sırasında geçen seneye oranla daha azdı ama yinede vardı. Sınav öncesinde çok kötüydüm. Dr falanda gittim ancak kendin azaltırsın dediler. Allahtan sınava kadar azalttım biraz. Bu aralar saçlarım yine dökülmeye başladı, dün 2 tane sivilceyede hoşgeldin dedimDemekki stres yine zirvelerde. Geçen senelerde herkes benim saçımın gürlüğünden bahsederken bu sene bir avuç kaldı. Yani bu yaz saç sorunumda var. Onu nasıl halledicem Allah bilir. Acaba stresten dökülen saçlar geri çıkar mı? Ayy ben gene dolmuşum buraya yazınca farkettim içimi döktüm buraya resmen.
Zaten sınav bittiğinde kendimi bir düzene sokacağım inş .
Gayet güzel menün canım :)
Canım bence yarın düzgün bir yemek ye. Ayy bu şeyler bana çok ters :)
Eczaneye aç gittim ayriyeten işlerim vardı öğlen anca geldim. O yüzden sabah yok.
Öğle 13.30
1 tereyağlı yumurta
2 cherry domates
2 zeytin
Peynir
Marul
2 tane kiraz
1 tane hurma
1 bardak tuzsuz ayran
Akşam 17.30
1 tane haşlanmış tavuk butu
6-7 kaşık soğuk ayran çorbası
İftarda da 1 kaşık çorba, yarım kaşık bulgur pilavı aldım.
Güneşte yürümekten halsiz düşmüştüm o yüzden yedim hurma ve kirazı
1.8 lt su
Kızlar kilo verenleri tebrik ederim canları sanırım herkes vermiş Maşallah :)
malahit canım eczanede kıyafetle tartılmışsındır, kıyafetlerinin ağırlığını düştün mü kilonu yazarken ??
Bende iftardan önce 73,400 geldim ( 3 gündür wc yok )
Geçen hafta 74,500 idim -1.100 vermiş sayıyorum :) oysa üç gün önce 72,500 ü görmüşdüm ama bu wc sorunum yüzünden bi daha 72 leri göremedim :)
Sporumu hergün iftar öncesi bir saat yapıyorum .
Ooo kuzum bu menüyle bu sporla yarın sen kesin -500 desin canım , kaçamak yapmazsan tabii ki sanmıyorum :)
Bankadaki sorunu hallettin mi tatlım ne gıcık bir durum ya kart kaçıranı duydum da atm ye para yutturanı ilk duydum inş hallolmuşdur canım ..
Canım geçen sene çok azıttı bu gerçek türk olmayan gerçek müslüman olmayan güya sanatçı geçinen birtakım güçlerin belirlediği bu kişiler terörist sevici propaganlarıyla ortalığı inlettiler, hayatı durdurun' diye bu millete türk halkına türk kimliğine müslümanlığa bir saldırıydı ..Ne demiş bunlar benim haberim yok
Evet ev daha rahat ama kötü tarafı yiyeceklerin daha ulaşılabilir olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?