Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

@yolcukardelen kuzum program için sağol canım.. Not aldım inşallah işlerim hafiflediğinde bakıcam ben kalori hesabından ziyade pro karb ve yağ ölçümleri için istiyorum :)
Jill' le aranız nasıl bakiim :)

Banada dua edin lütfeeen lys sınavım basliyo 26 sinda bitiyo 29 unda da burun ameliyati oluyorum inşallah ay çok stresli bi ay oldu benim içinnn
Canım benim ederiz etmez miyiz hiç . Allah yardımcınız olsun zihin açıklığı versin inşallah istediğiniz bölümlere yerleşirsiniz .. Sen nereyi istiyorsun kızum ?

Burun ameliyatında inşallah başarıyla gerçekleşir, estetik için mi yoksa nefes sorunu falan mı var tatlım ??

Son düzenleme:
Ayy Allah razı olsun :) türkçe ogretmenligi istiyirum inşallah olur
Burun ameliyatı da sol tarafımda kemik büyümesi var hem onun için hem de biraz estetik :))
Ayy hadi inşallah hayırlısıyla kazanırsın bebeğim :)
Yeni okul yeni burun Maşallah kız kiloda vermiş fit olmuş olcaksın noluyoz ayy :)))
Ayy canlarım benim Allah herkesin gönlüne göre isteklerini hayırlısıyla versin inşallah canım .. Ameliyatında korkma canım artık kolay burun ameliyatları .. Benim babaöda iki kez oldu kemik aldırmışdı ., hayırlısıyla iyi geçer inşallah tatlım :)

Akla karanın birbirine karıştığı zamanlardayız allah sonumuzu hayretsin

Kaizen- tatlım ilk hedefini tutturdun tebrikler canım benim :) şimdi hedefin ne kuzum ?
Şu sınavlarınızda hayırlısıyla bir bitseydi rahatlasaydınız sizde bizde :))
Sağol ablacım bi sonraki hedefim 80, daha küçğk bi hedef koydum bu sefer :))
Ah ablacım asıl yoğunluğum bu hafta başlıyor bir an önce atlatıp kurtulmak istiyorum...

Banada dua edin lütfeeen lys sınavım basliyo 26 sinda bitiyo 29 unda da burun ameliyati oluyorum inşallah ay çok stresli bi ay oldu benim içinnn
Canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Değişim ne güzel ne heyecan verici şey değil mi ben de çok istiyorum saçlarımla başladım bende inşallah biran önce kiloları dan da kurtulurum

Değişim ne güzel ne heyecan verici şey değil mi ben de çok istiyorum saçlarımla başladım bende inşallah biran önce kiloları dan da kurtulurum
Evet üniversiteye başladığımda bende istiyorum saçlarımı boyatmak :)) yepyeni imaj ile okula başlamak ... 50 kiloya dusseydim bide çok mutlu olcam ama hayorlisi acaba sporu mu arttirsam

@yolcukardelen kuzum program için sağol canım.. Not aldım inşallah işlerim hafiflediğinde bakıcam ben kalori hesabından ziyade pro karb ve yağ ölçümleri için istiyorum :)
Jill' le aranız nasıl bakiim :)
Cancagizim,belini sakatladım bi kaç gün spor yapamam galiba:-(yürüyüş tarzı olabilir en fAzla:-( dediğim program işini görür büyük ihtimalle
Ayy Allah razı olsun :) türkçe ogretmenligi istiyirum inşallah olur
Burun ameliyatı da sol tarafımda kemik büyümesi var hem onun için hem de biraz estetik :))
anam desene zümrem olacaksın,hadi inşallah bakalım♡♡

Evet üniversiteye başladığımda bende istiyorum saçlarımı boyatmak :)) yepyeni imaj ile okula başlamak ... 50 kiloya dusseydim bide çok mutlu olcam ama hayorlisi acaba sporu mu arttirsam
Saçların Güzelse hiç başlama benim Yaşım var beyazlar çoğalmaya başladı zaten boyatıyordum şimdi renk değiştirdim canım spor çok sıkılaştırıyor imkanın varsa artırabilirsin

Akla karanın birbirine karıştığı zamanlardayız allah sonumuzu hayretsin
Canım akla kara çokdan karışıkdı asıl şimdi herkes rengini belli ediyor.. Ermenistan hayalleri var bunların çoğunun, istanbul' u tek başına bir yönetim yapma hayalleri var var da var.. Gerçek kürt müslüman kardeşlerimin çoğu bunların gerçk yüzlerini görüyor artık, mesele kürt davası asla değil, kürtleri kıtır kıtır doğrayacak kine sahipler Ermeni soykırımından dolayı.. Bu konularda malesef öyle doluyum ki , sayfalarca yazabilirim .. Uyanık olalım bir olalım vatan bütünlüğümüzü asla kimselere böldürmeyelim .. Gerçeklere gözümüzü açalım, Tr üzerinde oynana oyunlara meydan bırakmayalım ..
Gelin bakalım Almanya' da bu kadar çatal ses duyabilir misiniz.. Herkes Almanya söz konusu olduğunda tek ağız konulur asla çatlak ses duymazsınız.. Bide bize bakın !!

Malesef ki ne malesef yüzyılların oyunları bozuluyor diye hepsi tutuşmuş oyun üstüne oyun kurmakda, onların bir oyunu varsa Allah' ında bir oyunu vardır.. Diyerek konuyu kapatıyorum .. :)

Sen onlarında üstesinden gelirsin kuzum sana güvenim tam tatlım:) Allah yazrdımcın olsun kolaylıklar versin inşallah tatlım.
Hedefleri küçük tutalım ki adım adım yaklaşalım bebeğim gayet mantıklı şu anki hedefin canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…