Canım şurda sınavına bir haftan kalmış kuzum az daha sabır sınavın ameliyatın bitdsin inşallah bol bol spor yaprsın bence :)Konu yetistircem diye buara hiç spor yapamıyorumama biraz yapsam da etkisi olur mu bilmiyorum ki
Amin herkes istediği kiloya insin inşallah canım :) naptın ayy saçlarına de bakem :)Değişim ne güzel ne heyecan verici şey değil mi ben de çok istiyorum saçlarımla başladım bende inşallah biran önce kiloları dan da kurtulurum
Ayy canım geçmiş olsun , Jillde mi oldu kıı nasıl başardın anam yaa hay Allah ??Cancagizim,belini sakatladım bi kaç gün spor yapamam galiba:-(yürüyüş tarzı olabilir en fAzla:-( dediğim program işini görür büyük ihtimalle
anam desene zümrem olacaksın,hadi inşallah bakalım♡♡
Evet ya gençlerin saç boyamalarına bende karşıyım doğal halleri en çok yakışan bence, zaten ilerde bol bol boyatacaklar demi ama :)) sen ne renk kullanıyorsun canım şimdi ?Saçların Güzelse hiç başlama benim Yaşım var beyazlar çoğalmaya başladı zaten boyatıyordum şimdi renk değiştirdim canım spor çok sıkılaştırıyor imkanın varsa artırabilirsin
Ben röfle yaptırdım uzun bi aradan sonra bi de kestirdim çok ta beğendim ama gel gör ki şu kilolar biraz işi bozuyor.160 a 72 kiloyum daha yolun başındayım anlayacağın ama kurtulcam şu kilolardan artık kararlıyım.ilk hedef 65 koydum çünkü gözümde büyümesin diye 2. Hedef 58 olur 55 e kadar yolu var işte sen buralarda kaç kilo verdin nasıl yol izledim bahsedermisinAmin herkes istediği kiloya insin inşallah canım :) naptın ayy saçlarına de bakem :)
Kilon kaç şimdi canım ? Hedef ne ??
Evet ben de üzülüyorum erkenden birsürü işlem. benim yüzüme bile fondeten pudra sürdüğü nadirdir makyaj yaparım ama cildimë temizleyici tonik krem kullanırım saçlarım erken beyazladı genetik işte yoksa onları da elletmezdimEvet ya gençlerin saç boyamalarına bende karşıyım doğal halleri en çok yakışan bence, zaten ilerde bol bol boyatacaklar demi ama :)) sen ne renk kullanıyorsun canım şimdi ?
Güle güle kullan yeni saçlarını sağlıkla mutlulukla tatlım :)Ben röfle yaptırdım uzun bi aradan sonra bi de kestirdim çok ta beğendim ama gel gör ki şu kilolar biraz işi bozuyor.160 a 72 kiloyum daha yolun başındayım anlayacağın ama kurtulcam şu kilolardan artık kararlıyım.ilk hedef 65 koydum çünkü gözümde büyümesin diye 2. Hedef 58 olur 55 e kadar yolu var işte sen buralarda kaç kilo verdin nasıl yol izledim bahsedermisin
Erken yaşda saçları boyatmak da beyazlaşmayı hızlandırıyor canım .. Benim eşim hiç makyaj sevmez bende hiç yapmam.. Cildimde Allah' a şükür ondan mı bilmem yaşıtlarıma göre gayet genç görünüyor , öyle söylüyorlar :)Evet ben de üzülüyorum erkenden birsürü işlem. benim yüzüme bile fondeten pudra sürdüğü nadirdir makyaj yaparım ama cildimë temizleyici tonik krem kullanırım saçlarım erken beyazladı genetik işte yoksa onları da elletmezdim
Banada dua edin lütfeeen lys sınavım basliyo 26 sinda bitiyo 29 unda da burun ameliyati oluyorum inşallah ay çok stresli bi ay oldu benim içinnn
Ayy Allah razı olsun :) türkçe ogretmenligi istiyirum inşallah olur
Burun ameliyatı da sol tarafımda kemik büyümesi var hem onun için hem de biraz estetik :))
Sagolasin canım ,teşekkür ederimÇok geçmiş olsun nasıl sakatlandı belim çok üzüldümdikkat et kendine iyileş bian once
Okadar haklisin ki cancagizimCanım akla kara çokdan karışıkdı asıl şimdi herkes rengini belli ediyor.. Ermenistan hayalleri var bunların çoğunun, istanbul' u tek başına bir yönetim yapma hayalleri var var da var.. Gerçek kürt müslüman kardeşlerimin çoğu bunların gerçk yüzlerini görüyor artık, mesele kürt davası asla değil, kürtleri kıtır kıtır doğrayacak kine sahipler Ermeni soykırımından dolayı.. Bu konularda malesef öyle doluyum ki , sayfalarca yazabilirim .. Uyanık olalım bir olalım vatan bütünlüğümüzü asla kimselere böldürmeyelim .. Gerçeklere gözümüzü açalım, Tr üzerinde oynana oyunlara meydan bırakmayalım ..
Gelin bakalım Almanya' da bu kadar çatal ses duyabilir misiniz.. Herkes Almanya söz konusu olduğunda tek ağız konulur asla çatlak ses duymazsınız.. Bide bize bakın !!
Malesef ki ne malesef yüzyılların oyunları bozuluyor diye hepsi tutuşmuş oyun üstüne oyun kurmakda, onların bir oyunu varsa Allah' ında bir oyunu vardır.. Diyerek konuyu kapatıyorum .. :)
Sagolasin ablacım,sporda olması,dun sabah oğlumu yatakta yastığına ben de yatarken alayim derken kuyruk sokumu tarafından kütleme sesleri geldi,.aslında her zaman kaldırıyorum öyle ama uykuluydum,ters bi şey yaptım galiba:-(simdi daha iyi gibiyim,,geçecek inşallah,sagolasin♡♡♡♡♡Ayy canım geçmiş olsun , Jillde mi oldu kıı nasıl başardın anam yaa hay Allah ??
Yürüyüş yaparsın dediğin gibi kuzum.. Spor yaparken aman kontrollü yapın canlarım , kendi sınırlarınızı zorlamayın .. Benimde en büyük korkum sakatlanmak çok şükür şimdiye kadar hep kontrollü gittiğimden sınırlarımı bildiğimden bişey olmadı .. Mesela onlar squat larda çok aşırı dizleri kırıyor bende dizim ağrı yaparsa hemen biraz yükseliyorum , onlar kadar yükseğe sıçrayım diye uğraşmıyorum böyle böyle gidiyorum canım .. Tekrar geçmiş olsun canım çabuk geçer şnşallah tatlım ..
fazla kaçırdığın bi şey var mi canım,menünü hatiayamadimAyy 59,4 ciktim, nerden geldi bu 100 gr
fazla kaçırdığın bi şey var mi canım,menünü hatiayamadim
Bugun yapiosun o zamaaan
Sağol ablacım benim :))Sen onlarında üstesinden gelirsin kuzum sana güvenim tam tatlım:) Allah yazrdımcın olsun kolaylıklar versin inşallah tatlım.
Hedefleri küçük tutalım ki adım adım yaklaşalım bebeğim gayet mantıklı şu anki hedefin canım benim :)
Günaydın canlarım nasılsınız?
2 günlük pirinç lapası diyeti de bitti.
Reglimin artık 5. günü de yarın inşallah bitiyor.
Az önce tartıldım ve kilom: 59.4
6 Haziran: 61.8
9 Haziram: 60.1
10 Haziran: 59.7
11 Haziran: 59.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?