Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Değişim ne güzel ne heyecan verici şey değil mi ben de çok istiyorum saçlarımla başladım bende inşallah biran önce kiloları dan da kurtulurum
Amin herkes istediği kiloya insin inşallah canım :) naptın ayy saçlarına de bakem :)
Kilon kaç şimdi canım ? Hedef ne ??

Ayy canım geçmiş olsun , Jillde mi oldu kıı nasıl başardın anam yaa hay Allah ??
Yürüyüş yaparsın dediğin gibi kuzum.. Spor yaparken aman kontrollü yapın canlarım , kendi sınırlarınızı zorlamayın .. Benimde en büyük korkum sakatlanmak çok şükür şimdiye kadar hep kontrollü gittiğimden sınırlarımı bildiğimden bişey olmadı .. Mesela onlar squat larda çok aşırı dizleri kırıyor bende dizim ağrı yaparsa hemen biraz yükseliyorum , onlar kadar yükseğe sıçrayım diye uğraşmıyorum böyle böyle gidiyorum canım .. Tekrar geçmiş olsun canım çabuk geçer şnşallah tatlım ..

Saçların Güzelse hiç başlama benim Yaşım var beyazlar çoğalmaya başladı zaten boyatıyordum şimdi renk değiştirdim canım spor çok sıkılaştırıyor imkanın varsa artırabilirsin
Evet ya gençlerin saç boyamalarına bende karşıyım doğal halleri en çok yakışan bence, zaten ilerde bol bol boyatacaklar demi ama :)) sen ne renk kullanıyorsun canım şimdi ?

Amin herkes istediği kiloya insin inşallah canım :) naptın ayy saçlarına de bakem :)
Kilon kaç şimdi canım ? Hedef ne ??
Ben röfle yaptırdım uzun bi aradan sonra bi de kestirdim çok ta beğendim ama gel gör ki şu kilolar biraz işi bozuyor.160 a 72 kiloyum daha yolun başındayım anlayacağın ama kurtulcam şu kilolardan artık kararlıyım.ilk hedef 65 koydum çünkü gözümde büyümesin diye 2. Hedef 58 olur 55 e kadar yolu var işte sen buralarda kaç kilo verdin nasıl yol izledim bahsedermisin

Evet ya gençlerin saç boyamalarına bende karşıyım doğal halleri en çok yakışan bence, zaten ilerde bol bol boyatacaklar demi ama :)) sen ne renk kullanıyorsun canım şimdi ?
Evet ben de üzülüyorum erkenden birsürü işlem. benim yüzüme bile fondeten pudra sürdüğü nadirdir makyaj yaparım ama cildimë temizleyici tonik krem kullanırım saçlarım erken beyazladı genetik işte yoksa onları da elletmezdim

Güle güle kullan yeni saçlarını sağlıkla mutlulukla tatlım :)
Yeni mi başladın diyete canım ?
Sabrettikden sonra hedefine ulaşırsın inşallah kuzum..
Ben 10 Kasımda 89 kiloyla başladım dün 73,400 düm 7 ay dolacak .. Ama arada 2 kez Tr ye gittim iki gidişimde de 4,5 kilo alıp döndüm .. Şimdiye kadar 70 i çokdan görmem gerekirdi hatta altını ya napalım :)

Ben genelde iki öğün besleniyorum canım ekmek yemiyorum hamır işi tatlı kısıyorum klasik şeyler işde .. Protein ağırlıklı beslenmek bana güzel kilo verdiriyor ama artık bıkkınlık geldi şu aralar .. Havalarda sıcak olunca sebze yemek daha cazip olsada bana sebze yaramıyor ya da ölçüyü sebze bile olsa kaçırmamam gerekiyor.. Benim hedefim 65 canım .. Boyum 172
Daha fazlasını düşünür müyüm bilemiycem şimdi :) eşim aşırı zayıflık sevmiyor bende :) şu an bile spor yapıyorum kas yapıcam diye kandırıyorum onu :) kendisi hafif göbekli olunca beni de fit istemiyor heralde :))) Aslında 67 kiloda falan bile zayıf duruyorum ben .. Üst bedenim düzelince bacaklar zaten zayıf ince duruyorum .. Bakalım ne olacak canım :)

Erken yaşda saçları boyatmak da beyazlaşmayı hızlandırıyor canım .. Benim eşim hiç makyaj sevmez bende hiç yapmam.. Cildimde Allah' a şükür ondan mı bilmem yaşıtlarıma göre gayet genç görünüyor , öyle söylüyorlar :)
Kilo ile oluşan çirkinliği epey attım sayılır :) kilo alınca yüzümde üç katına çıkan gıdısı olan bir tipim :) şimdi boynum inceldi gıdı zaten kalmadı çok şükür.. Şu anki kilomu bile 5 yıldır görmüyordum :)
İnşallah 65 i kısa zamanda beraberce görürüz tatlım :)

Banada dua edin lütfeeen lys sınavım basliyo 26 sinda bitiyo 29 unda da burun ameliyati oluyorum inşallah ay çok stresli bi ay oldu benim içinnn

Ayy Allah razı olsun :) türkçe ogretmenligi istiyirum inşallah olur
Burun ameliyatı da sol tarafımda kemik büyümesi var hem onun için hem de biraz estetik :))

Aa sen de sozelcisin demek:) ben de oyleydim lisede ama lys donemi matematige de girdim ve tm'den yaptigin tercihe yerlestim
Kuzum sikma kendini artik, cunku oyle yaptikca daha cok stres olursun. Son hafta kaldi artik bol bol soeu cozmeye bak.

Çok geçmiş olsun nasıl sakatlandı belim çok üzüldüm dikkat et kendine iyileş bian once
Sagolasin canım ,teşekkür ederim
Okadar haklisin ki cancagizim
Sagolasin ablacım,sporda olması,dun sabah oğlumu yatakta yastığına ben de yatarken alayim derken kuyruk sokumu tarafından kütleme sesleri geldi,.aslında her zaman kaldırıyorum öyle ama uykuluydum,ters bi şey yaptım galiba:-(simdi daha iyi gibiyim,,geçecek inşallah,sagolasin♡♡♡♡♡
Ayy 59,4 ciktim, nerden geldi bu 100 gr
fazla kaçırdığın bi şey var mi canım,menünü hatiayamadim

Sağol ablacım benim :))

Günaydın canlarım nasılsınız?

2 günlük pirinç lapası diyeti de bitti.

Reglimin artık 5. günü de yarın inşallah bitiyor.

Az önce tartıldım ve kilom: 59.4

6 Haziran: 61.8
9 Haziram: 60.1
10 Haziran: 59.7
11 Haziran: 59.4

Ayni kiloya gelmisiiiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…