Ayni kiloya gelmisiiiz:)
Aaa öyle mi?
Ben bugün yeniden normal düzene geçtim canım 2 günlük lapa çok yordu.
Sabah:
Peynir, zeytin, domates salata, yumurta ve 1 bardak tarçınlı süt kombinasyonunu özlemişiiiiiiiiiiiiiim
bugün yarım saat boyunca az hareketli spor yaptım ( leslie vs azar azar belimi incitmeden )
dünkü menüm, 10.06.2016 sahurda 2 küçük dilim kaşarlı tost
azar azar kahvaltılıklar, 1 bardak çay ve 3 bardak su
iftar: 3 çatal patates kızartması, yoğurtlu semiz otu salatası , 3 bardak su
spor hiç yoktu...
Kızlar herkese afiyet olsun. Bugünkü menüm:
Sabah
1 KK beyaz peynir
Domates, salatalık
5 zeytin
Sade omlet
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
1 kase baharatlı yoğurt
Ara
2 küçük kırmızı erik
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber dolması yanına 3 kaşık kaşık yoğurt
Bu kadar.
Evet canım ben yeni başladım yolum uzun anladığım kadarıyla yurt dışındasın hedefe az kalmış.benim vücut tipimde senin gibi bacaklar ince üst bölgem kilolu inşallah bende en kısa zamanda 6 lı rakamları görürümGüle güle kullan yeni saçlarını sağlıkla mutlulukla tatlım :)
Yeni mi başladın diyete canım ?
Sabrettikden sonra hedefine ulaşırsın inşallah kuzum..
Ben 10 Kasımda 89 kiloyla başladım dün 73,400 düm 7 ay dolacak .. Ama arada 2 kez Tr ye gittim iki gidişimde de 4,5 kilo alıp döndüm .. Şimdiye kadar 70 i çokdan görmem gerekirdi hatta altını ya napalım :)
Ben genelde iki öğün besleniyorum canım ekmek yemiyorum hamır işi tatlı kısıyorum klasik şeyler işde .. Protein ağırlıklı beslenmek bana güzel kilo verdiriyor ama artık bıkkınlık geldi şu aralar .. Havalarda sıcak olunca sebze yemek daha cazip olsada bana sebze yaramıyor ya da ölçüyü sebze bile olsa kaçırmamam gerekiyor.. Benim hedefim 65 canım .. Boyum 172
Daha fazlasını düşünür müyüm bilemiycem şimdi :) eşim aşırı zayıflık sevmiyor bende :) şu an bile spor yapıyorum kas yapıcam diye kandırıyorum onu :) kendisi hafif göbekli olunca beni de fit istemiyor heralde :))) Aslında 67 kiloda falan bile zayıf duruyorum ben .. Üst bedenim düzelince bacaklar zaten zayıf ince duruyorum .. Bakalım ne olacak canım :)
Benim cildin içinde aynısını söylerler gençler sürerken farketmiyor ama yaş aldıkça kendine iyi bakmışsan belli oluyor.inşallah canım biran önce hedeflerimize ulaşırızErken yaşda saçları boyatmak da beyazlaşmayı hızlandırıyor canım .. Benim eşim hiç makyaj sevmez bende hiç yapmam.. Cildimde Allah' a şükür ondan mı bilmem yaşıtlarıma göre gayet genç görünüyor , öyle söylüyorlar :)
Kilo ile oluşan çirkinliği epey attım sayılır :) kilo alınca yüzümde üç katına çıkan gıdısı olan bir tipim :) şimdi boynum inceldi gıdı zaten kalmadı çok şükür.. Şu anki kilomu bile 5 yıldır görmüyordum :)
İnşallah 65 i kısa zamanda beraberce görürüz tatlım :)
Canım tartıldıkdan on dakika sonra tartılınca insan 100 gr fazla geliyor :)) böbrek üstü bezlerimizden falan salgılanan hormonlar yüzünden öyle oluyormuş belkide odur sendeki , kafaya takmaya değmez 100 gr hayatım :))Ayy 59,4 ciktim, nerden geldi bu 100 gr
Ayy tatlım benim ters hareket olmuş demek ki inşallah tamamen atlatmışsındır.. Kız Jill de seni sevmişdi oysa ki :))Sagolasin canım ,teşekkür ederim
Okadar haklisin ki cancagizim
Sagolasin ablacım,sporda olması,dun sabah oğlumu yatakta yastığına ben de yatarken alayim derken kuyruk sokumu tarafından kütleme sesleri geldi,.aslında her zaman kaldırıyorum öyle ama uykuluydum,ters bi şey yaptım galiba:-(simdi daha iyi gibiyim,,geçecek inşallah,sagolasin♡♡♡♡♡
fazla kaçırdığın bi şey var mi canım,menünü hatiayamadim
Sen çalış kuzum derslerine kusur mu olurmuş bebeğim sınavlar birince acısını çıkarıcaz inşallah :)Kızlar çok ayrıntılı okuyup cevap yazamıyorum bu ara sınavlarımdan dolayı beni mazur görün
Valla bravo sana hayatım gerçekden :) Maşallah :)Günaydın canlarım nasılsınız?
2 günlük pirinç lapası diyeti de bitti.
Reglimin artık 5. günü de yarın inşallah bitiyor.
Az önce tartıldım ve kilom: 59.4
6 Haziran: 61.8
9 Haziram: 60.1
10 Haziran: 59.7
11 Haziran: 59.4
Kız canımı tost çekdirdin haa :) sahurda bende mi yesek bu gece ne :))bugün yarım saat boyunca az hareketli spor yaptım ( leslie vs azar azar belimi incitmeden )
dünkü menüm, 10.06.2016 sahurda 2 küçük dilim kaşarlı tost
azar azar kahvaltılıklar, 1 bardak çay ve 3 bardak su
iftar: 3 çatal patates kızartması, yoğurtlu semiz otu salatası , 3 bardak su
spor hiç yoktu...
Seni taklit etmek lazım ayy cok güzel menülerin :) regl olmana ragmen ne güzel eksileri gördün tamamen bitince kimbilir kaç çıkarsın canım :)Kızlar herkese afiyet olsun. Bugünkü menüm:
Sabah
1 KK beyaz peynir
Domates, salatalık
5 zeytin
Sade omlet
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
1 kase baharatlı yoğurt
Ara
2 küçük kırmızı erik
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber dolması yanına 3 kaşık kaşık yoğurt
Bu kadar.
Valla bravo sana hayatım gerçekden :) Maşallah :)
Normale döndün artık beslenmende biraz daha az gider ama gene gider helede senin azmini dayanamaz o kilolar canım :) hedef kaç canım, boyun kaç birde ??
Kuzum leblebi yememeye çalış, tokluk yapıyor gerçi ama onun yerine yağlı olan tohumlar daha iyi, fındık ceviz fıstık bunlarıda abartmadan ama bir de çok sık tüketmeden yiyebilirsin ..Iyi aksamlar kizlaaar, gunumun ozetii....
Kahvalti 8:45
2 yumurta ile maydanozlu omlet
1 dilim peynir (tulum peynirine benzio ama bilmiyorum tam ne oldugunu ev arkadasim getirmisti Almanyadan)
Zeytin
1 salatalik
1 dilim hindi fume
1 tatli kasigi biberli kahvalti sosu
Spor sonrasi 14:30
1 bardak tarcinli sut
1 kucuk parca antep fistik ezmesi
Biraz yer fistigi ve leblebi
Aksam 19:20
Yarim porsiyon etli nohut
Yarim porsiyon bulgur pilavi
Yogurt
Ara 21:00
1 fincan yesil cay
Su: 2 lt
Spor: 30 dk cardio workout
30 dk bacak, karin ve kalca calismasi
10 dk kol calismasi
Seni taklit etmek lazım ayy cok güzel menülerin :) regl olmana ragmen ne güzel eksileri gördün tamamen bitince kimbilir kaç çıkarsın canım :)
İyi saldırmamışsın yemeklere genede canım :)Normale geçtim canım 2 gün açlıktan sonra bugün kendime geldim resmen.
Boyum 1.66 civarında. Hedef:53 şuanda vermem gereken bir 6.4 kilom kaldı.
Canım diyete ilk başlandığında ödemler falan epey hızlı gidiyor kilo bu da insana acayip motive oluyor.. Bundan sonra bu kadar hızlı gitmese bile ille gidecek sonuçda bilinçli yapıyorsun canım .. Bakalım bu hafta normal düzende ne kadar vereceksin merakdayım :)Canım protein ağırlıklı beslenme mantığı üzerinden kendi menülerimi yaratıyorum. Ama kahvaltı günün en önemli öğünü ve o öğüne kendime güzel bir tabak hazırlıyorum.
Benim kilo vermemin tek nedeni; un tuz ve şekeri kesmem.
6 gündür ilk kez bugün 2 erik yiyerek şeker aldım oda meyve şekeri.
6 gündür ilk kez un aldım oda biber dolmasının içindeki pirinçti.
(Pirinç lapası diyetini saymıyorum o zaten 1 kiloya yakın verdirdi.)
İyi saldırmamışsın yemeklere genede canım :)
Az kalmış hedef kilona canım ha gayret bakalım , boyunda gayet iyi Maşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?