Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

bugün yarım saat boyunca az hareketli spor yaptım ( leslie vs azar azar belimi incitmeden )

dünkü menüm, 10.06.2016 sahurda 2 küçük dilim kaşarlı tost
azar azar kahvaltılıklar, 1 bardak çay ve 3 bardak su
iftar: 3 çatal patates kızartması, yoğurtlu semiz otu salatası , 3 bardak su
spor hiç yoktu...

Kızlar herkese afiyet olsun. Bugünkü menüm:

Sabah
1 KK beyaz peynir
Domates, salatalık
5 zeytin
Sade omlet
1 bardak tarçınlı süt

Öğle
1 kase baharatlı yoğurt

Ara
2 küçük kırmızı erik

Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber dolması yanına 3 kaşık kaşık yoğurt

Bu kadar.

Iyi aksamlar kizlaaar, gunumun ozetii....

Kahvalti 8:45
2 yumurta ile maydanozlu omlet
1 dilim peynir (tulum peynirine benzio ama bilmiyorum tam ne oldugunu ev arkadasim getirmisti Almanyadan)
Zeytin
1 salatalik
1 dilim hindi fume
1 tatli kasigi biberli kahvalti sosu

Spor sonrasi 14:30
1 bardak tarcinli sut
1 kucuk parca antep fistik ezmesi
Biraz yer fistigi ve leblebi

Aksam 19:20
Yarim porsiyon etli nohut
Yarim porsiyon bulgur pilavi
Yogurt

Ara 21:00
1 fincan yesil cay

Su: 2 lt
Spor: 30 dk cardio workout
30 dk bacak, karin ve kalca calismasi
10 dk kol calismasi

Supersiniz kizlar

Evet canım ben yeni başladım yolum uzun anladığım kadarıyla yurt dışındasın hedefe az kalmış.benim vücut tipimde senin gibi bacaklar ince üst bölgem kilolu inşallah bende en kısa zamanda 6 lı rakamları görürüm
Benim cildin içinde aynısını söylerler gençler sürerken farketmiyor ama yaş aldıkça kendine iyi bakmışsan belli oluyor.inşallah canım biran önce hedeflerimize ulaşırız

Ayy tatlım benim ters hareket olmuş demek ki inşallah tamamen atlatmışsındır.. Kız Jill de seni sevmişdi oysa ki :))
Yürüyüş yaptın mı yapabildin mi? Ayy okullar kapanınca siz hemen tatile giriyor musunuz yoksa devam mı ediyorsunuz bir süre nasıl oluyor bir hafta sonra en azından dersler olmayınca rahatlarsınız.. Bebişine kim bakıyor kuzum senin ??

Valla bravo sana hayatım gerçekden :) Maşallah :)
Normale döndün artık beslenmende biraz daha az gider ama gene gider helede senin azmini dayanamaz o kilolar canım :) hedef kaç canım, boyun kaç birde ??

Kız canımı tost çekdirdin haa :) sahurda bende mi yesek bu gece ne :))
Gayet hafif besleniyorsun şekerim Maşallah azmine hırma bile yok ya :))
Kıı ben dün gece bir tatlı krizine girdim 15 hurma götürdüm :)) neyse çok ama napıyım revani ya da diğer tatlılardan iyidir demi ama :))

Seni taklit etmek lazım ayy cok güzel menülerin :) regl olmana ragmen ne güzel eksileri gördün tamamen bitince kimbilir kaç çıkarsın canım :)

Valla bravo sana hayatım gerçekden :) Maşallah :)
Normale döndün artık beslenmende biraz daha az gider ama gene gider helede senin azmini dayanamaz o kilolar canım :) hedef kaç canım, boyun kaç birde ??

Normale geçtim canım 2 gün açlıktan sonra bugün kendime geldim resmen.

Boyum 1.66 civarında. Hedef:53 şuanda vermem gereken bir 6.4 kilom kaldı.

Kuzum leblebi yememeye çalış, tokluk yapıyor gerçi ama onun yerine yağlı olan tohumlar daha iyi, fındık ceviz fıstık bunlarıda abartmadan ama bir de çok sık tüketmeden yiyebilirsin ..

Nohut ve pilav sevdiğim ikililerden ama beni hemen artı yapan yemekler, gerçi porsiyonun azmış ama yarın artı çıksanda kafayı takma bunların şişliğidir iki güne gider inş canım :)

Seni taklit etmek lazım ayy cok güzel menülerin :) regl olmana ragmen ne güzel eksileri gördün tamamen bitince kimbilir kaç çıkarsın canım :)

Canım protein ağırlıklı beslenme mantığı üzerinden kendi menülerimi yaratıyorum. Ama kahvaltı günün en önemli öğünü ve o öğüne kendime güzel bir tabak hazırlıyorum.

Benim kilo vermemin tek nedeni; un tuz ve şekeri kesmem.

6 gündür ilk kez bugün 2 erik yiyerek şeker aldım oda meyve şekeri.

6 gündür ilk kez un aldım oda biber dolmasının içindeki pirinçti.

(Pirinç lapası diyetini saymıyorum o zaten 1 kiloya yakın verdirdi.)

Normale geçtim canım 2 gün açlıktan sonra bugün kendime geldim resmen.

Boyum 1.66 civarında. Hedef:53 şuanda vermem gereken bir 6.4 kilom kaldı.
İyi saldırmamışsın yemeklere genede canım :)
Az kalmış hedef kilona canım ha gayret bakalım , boyunda gayet iyi Maşallah canım :)

Canım diyete ilk başlandığında ödemler falan epey hızlı gidiyor kilo bu da insana acayip motive oluyor.. Bundan sonra bu kadar hızlı gitmese bile ille gidecek sonuçda bilinçli yapıyorsun canım .. Bakalım bu hafta normal düzende ne kadar vereceksin merakdayım :)

İyi saldırmamışsın yemeklere genede canım :)
Az kalmış hedef kilona canım ha gayret bakalım , boyunda gayet iyi Maşallah canım :)

Saldırmaktan kastımız sabah normalde zeytin yemem ama öyle açtım ki 5 tane de zeytin attım tabağa.

Akşamda gözümün açlığı olmasa 1 dolma yer bırakırdım ama işte 2 günün hıncını çıkardım.

Bir de sonra pişman oldum keşke 2 yemeseydim diye çok şişirdi çünkü. Neyse geç saate kadar oturuyorum vücudum yaksın artık o kadarını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…