Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Okuldan iki arkadaşım bizi de zayıflat dedi bayram sonrası onları da kampa sokuyorum diyet ve spor kendi yaptığım şeyleri yaptırıcam büyüdüm de öğrencilerim oldu ay
1 haftada nasıl dolduysam şimdi de çenem düşmüyor kızlar

Edaaa'mm yerim kız seni nasıl özlemişim :)) Sağol canım benimm. Sen neler yaptın sınavları nasıldı? Sporun ne alemde kuzum?

Cok guzeldi hayatm ortalamam 3,60 geldi:) aciklanmayan sinavlarim da var daha onlari da iyi bekliyorum:) banish'e basladim haftada 3 gun yapiyorum canm:)

Geçen bir arkadaşım geldi 2 aydır görüşmüyorduk beni görünce şok oldu yüzün kalmamış erimişsin dedi ay nasıl mutlu oldumm, dün de gelince annemler dedi biraz daha incelmişsin diye

Ayy nasil moral oluyo insana di mi:)

Ooo masallah:) konus kuzum konus ozledik zaten seni:)

Sağol bebeğim sizlerde motive kaynağımsınız herzaman :))

Abla geçen max denemiştim ya, hareketler aşırı zor gelmedi açıkcası ama yetişmekte çok zorlandım yani ben hareketin ne olduğunu çözene kadar diğerine geçiyorlar
Canım çok normal çünkü tempo hızlı ve ilk günler hareketleri öğrenene kadar yetişememen normal yani bir hafta sonra rahat rahat yaparsın kesinlikle canım.. Ama her seferinde de yorucu onuda söyleyim bu da etkisinin sebebi zaten vücut alışamıyor her gün farklı program yapınca ama alışıyorsun canım .. Kesinlikle yapacağınızdan eminim ben senin ve Edanın :)

Oo süper bu canım sende onlarla daha bir motive olursun işde kuzum :) harikasın :)

Kızlar oruçlu değilim ama bugün nerdeyse oruç gibi iftara kadar yemedim birşey ..

Akşam üzeri iki çıtır minik salatalık
İftarda
Bolca tavuk fırında
1 yeşil bir kırmızı biber ızgara
1 kase yoğurt

Biberler olmasa daha iyiydi ya bakalım yarın ne durumda olucam ona göre belki safa dönebilirim :)
Protein diyeti yapıyorum çok fazla şiş ve kilo almış görünüyorum :)

Ayy yine yememis aksama kadar dayanabiliyosun abla masallah:) ben hemen bayginlik gecircrk gibi oluyorum bi de bugun Izmir'de 40 dereceyi gorduk

Ayy yine yememis aksama kadar dayanabiliyosun abla masallah:) ben hemen bayginlik gecircrk gibi oluyorum bi de bugun Izmir'de 40 dereceyi gorduk
Canım oruçdan alıştım canım şstemedi evdekilerde oruçlu olunca bende yemedim :)
Adana 61 dereceymiş bugün , Allah yardımcınız olsun sıcak daha bir zor, bizde bugün kış soğuğu var resmen ..

Canım oruçdan alıştım canım şstemedi evdekilerde oruçlu olunca bende yemedim :)
Adana 61 dereceymiş bugün , Allah yardımcınız olsun sıcak daha bir zor, bizde bugün kış soğuğu var resmen ..

Yaaa geliyorum hemeeen ben tam bi kis insaniyim, yazdan nefret ediyorum :/

Hadi gözün aydın canım :))
Ne kadar kalacaksın canım valizler falan dediğine göre bayramı geçirip mi döneceksin napcaksın :)

Evet oyle dusunuyorum abla:)

Yaaa geliyorum hemeeen ben tam bi kis insaniyim, yazdan nefret ediyorum :/

Evet oyle dusunuyorum abla:)
Gel canım hadi koş koşş :))
Bende baharı severim ne çok sıcak ne çok soğuk :)) baharı sevmeyen yoktur heralde de :))
Oo epey kalacaksın demek :) sonuçda yabancı ev değil düzenini kurarsın orada da canım inş :))

Yine mi kabızım yine miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Gecenin 2'sinde başladım yine erik hoşafı yapmaya ve soğan suyu ceviz suyu kekik suyu form çayı suyu kombosu hazırlamaya.

Cok guzeldi hayatm ortalamam 3,60 geldi:) aciklanmayan sinavlarim da var daha onlari da iyi bekliyorum:) banish'e basladim haftada 3 gun yapiyorum canm:)

Ayy nasil moral oluyo insana di mi:)

Ooo masallah:) konus kuzum konus ozledik zaten seni:)
Tebrik ederim kuzum benimmm

Olsun ablacım hazır hissediyorum kendimi psikolojij olarak çok fazla :))

Yarin yolcuyum nasipse kizlar ama valiz toplamayi halledemedim hala, evi temizledim cok yoruldum kalkip valiz yerlestirmem lazimm
Canım iyi yolculuklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…