Edaaa'mm yerim kız seni nasıl özlemişim :)) Sağol canım benimm. Sen neler yaptın sınavları nasıldı? Sporun ne alemde kuzum?
Geçen bir arkadaşım geldi 2 aydır görüşmüyorduk beni görünce şok oldu yüzün kalmamış erimişsin dedi ay nasıl mutlu oldumm, dün de gelince annemler dedi biraz daha incelmişsin diye
Okuldan iki arkadaşım bizi de zayıflat dedi bayram sonrası onları da kampa sokuyorum diyet ve spor kendi yaptığım şeyleri yaptırıcam büyüdüm de öğrencilerim oldu ay
1 haftada nasıl dolduysam şimdi de çenem düşmüyor kızlar
Sağol bebeğim sizlerde motive kaynağımsınız herzaman :))Abla yok senin ramazandaki müthiş performansını görünce artık anladım kesinlikle idolümsün
Edaaa'mm yerim kız seni nasıl özlemişim :)) Sağol canım benimm. Sen neler yaptın sınavları nasıldı? Sporun ne alemde kuzum?
Canım çok normal çünkü tempo hızlı ve ilk günler hareketleri öğrenene kadar yetişememen normal yani bir hafta sonra rahat rahat yaparsın kesinlikle canım.. Ama her seferinde de yorucu onuda söyleyim bu da etkisinin sebebi zaten vücut alışamıyor her gün farklı program yapınca ama alışıyorsun canım .. Kesinlikle yapacağınızdan eminim ben senin ve Edanın :)Abla geçen max denemiştim ya, hareketler aşırı zor gelmedi açıkcası ama yetişmekte çok zorlandım yani ben hareketin ne olduğunu çözene kadar diğerine geçiyorlar
Oo süper bu canım sende onlarla daha bir motive olursun işde kuzum :) harikasın :)Okuldan iki arkadaşım bizi de zayıflat dedi bayram sonrası onları da kampa sokuyorum diyet ve spor kendi yaptığım şeyleri yaptırıcam büyüdüm de öğrencilerim oldu ay
1 haftada nasıl dolduysam şimdi de çenem düşmüyor kızlar
Kolay gelsin canım benim bir koşu yapıver bitsin :)Yarin yolcuyum nasipse kizlar ama valiz toplamayi halledemedim hala, evi temizledim cok yoruldumkalkip valiz yerlestirmem lazimm
Kızlar oruçlu değilim ama bugün nerdeyse oruç gibi iftara kadar yemedim birşey ..
Akşam üzeri iki çıtır minik salatalık
İftarda
Bolca tavuk fırında
1 yeşil bir kırmızı biber ızgara
1 kase yoğurt
Biberler olmasa daha iyiydi ya bakalım yarın ne durumda olucam ona göre belki safa dönebilirim :)
Protein diyeti yapıyorum çok fazla şiş ve kilo almış görünüyorum :)
Canım oruçdan alıştım canım şstemedi evdekilerde oruçlu olunca bende yemedim :)Ayy yine yememis aksama kadardayanabiliyosun abla masallah:) ben hemen bayginlik gecircrk gibi oluyorum bi de bugun Izmir'de 40 dereceyi gorduk
Hadi gözün aydın canım :))Regl oldum sonunda, haftaya gercek kilom cikicak:)) Valizler tamamlandii gozumden uyku akiyo ama Dus almam lazim :/
Canım oruçdan alıştım canım şstemedi evdekilerde oruçlu olunca bende yemedim :)
Adana 61 dereceymiş bugün , Allah yardımcınız olsun sıcak daha bir zor, bizde bugün kış soğuğu var resmen ..
Hadi gözün aydın canım :))
Ne kadar kalacaksın canım valizler falan dediğine göre bayramı geçirip mi döneceksin napcaksın :)
Gel canım hadi koş koşş :))Yaaa geliyorum hemeeen ben tam bi kis insaniyim, yazdan nefret ediyorum :/
Evet oyle dusunuyorum abla:)
Aslı cezamı aldı kızlar?
Valla ben de bilmiyorum topiğimdeki mesajına cevap verirken farkettim...Ya ben de yeni gordum noldu ki??
Tebrik ederim kuzum benimmmCok guzeldi hayatm ortalamam 3,60 geldi:) aciklanmayan sinavlarim da var daha onlari da iyi bekliyorum:) banish'e basladim haftada 3 gun yapiyorum canm:)
Ayy nasil moral oluyo insana di mi:)
Ooo masallah:) konus kuzum konus ozledik zaten seni:)
Olsun ablacım hazır hissediyorum kendimi psikolojij olarak çok fazla :))Canım çok normal çünkü tempo hızlı ve ilk günler hareketleri öğrenene kadar yetişememen normal yani bir hafta sonra rahat rahat yaparsın kesinlikle canım.. Ama her seferinde de yorucu onuda söyleyim bu da etkisinin sebebi zaten vücut alışamıyor her gün farklı program yapınca ama alışıyorsun canım .. Kesinlikle yapacağınızdan eminim ben senin ve Edanın :)
Canım iyi yolculuklar şimdidenYarin yolcuyum nasipse kizlar ama valiz toplamayi halledemedim hala, evi temizledim cok yoruldumkalkip valiz yerlestirmem lazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?