Çok haklısın kuzum, light ürünlerden tatlandırıcılardan uzak durun ...Kizlaarrrrr light urun yemeyin canlarimmm. İcinde katki maddesi var ve daha zararli hic bir anlami yok onlar sasrtmaca hersyin dogalindan az yiyin yani dogal ya alin hwrseyin dogali makbulll
6 da erken yemişsin eritirsin inşallah.. Tek pilavsa fazla zarar etmez.. Yanında yemekle yiyince daha çok kilo aldırıryor , o kadar sıkma canını tatlım :) ama fazlada tekrarlama genede :)Ben aksam koca tabak pilav yedim karataycilar duyma.sin.. sanirim sabah kahvaltimi az yaptigim icin olmali sabah 2 yumurrali omlet 9 zeytin yemis baska bisi yememistim olmadi boyleee bugunde olmadi yarin guzel bir kahvalti yemeliyilmki aksam yumulmayayim dimi 6dan snrada bisi yemedim suan acim ama yemiyceemmmm
Günaydın dün çoook yoğundum hiç açma bakma fırsatım olmadı, 63 olamadım maalesef hatta 64.4 gözüküyor canımKızfatima38 nirlerdesin ayy bebeğim ses vermedin ya bugün hiç? 63 oldu mu kilon bugün???
Hayırlı günler kızlar, bugün kaslarım şiş ödemim var kilo verememişim, birde hızlı pilates yüzünden popom ve bacaklarım incelmiş gördümona accık canım sıkıldı... Bacak basen popo inceltmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim :) ama ben bacak ve popom kaslı dolgun olsun istiyorum.. Elmaya kürdan takmış gibi olmuyum ya :)))
Süper bir kahvaltı canımcıım ..Gunaydin kizlarrr..Sabah kahvaltim. Herzamanki gibi 2 yumurta ile ve tereyagli omlet 5 zeytin bol domates 5 catal peynir roka ustune limon 7 bitkili cay :)
işdesin sonuçda normaldir açamaman tatlım. Arada bir kilo oynamalar hep oluyor takma kuzum ödem oluyoruz, biz bayanların bu ödem sorunları başlı başına dert zaten:) yavaş yavaş gidecek kilolar, hızlı gidince takılmalar daha çok oluyor zaten :)Günaydın dün çoook yoğundum hiç açma bakma fırsatım olmadı, 63 olamadım maalesef hatta 64.4 gözüküyor canım
yaseminim süper canım, ilk günden 40 dk yapabilmen bile çok çok iyi, 55 e ne kalmış zaten.. Çok faydalı bir çalışma gerçekden kuzum her yerini çalıştırıyor Jill bu çalışmada favori programlarımdan.. Sende sorunlu bölge var mı peki? Kilo fazlan yokdu hatırladığım kadarıyla demi kuzum?günaydın kızlarrr
dünü kaçamaksız atlattımm
ve bu video yu sadece 40dk yapabildim resmen bittim
kuzum gayet güzel kahvaltın, akşam yemeğini sadece kalori yazmakla yırtamazsın bebeğim, ben ne biliyim 386 kaloriyi tatlıdan almadığını :))dün akşamki kalorim;
Akşam Yemeği 382 kalori,dün toplam :1081 kalori - 92,06 k.hihrat
Bu sabah:
Kahvaltı: 164 kalori
Beyaz Ekmek-1 dilim
Kiraz Domates-36 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Salatalık (Soyulmuş)-45 g
Yeşil Zeytin-10 g
Süper tatlım, evet zaten en fazla karın ve kollar toplanıyor Jill Schared' de .. Göreceğinden emin ol tatlım :)Jilian level 2=2. Günü yapmış bulunmaktayim .. 10. Günümde değişim olacakmi merak içindeyim ölçülerimde.. bu level 2 de karina yüklenmiş birde kola tam ihtiyacim olan yerler
gider gider kızım, ödemlerle başımız hep dertte zaten :)Hoş geldin üzülme canım ödem gider nasılsa, ödem bende de var sanırım dün bitki çayı aldım sabah öğle akşam içicem inşallah fayda eder, yürümeye başlayamadım
yok canım kaçamak yok, tarhana çorbası, tavuk,köfte,salataSüper bir kahvaltı canımcıım ..
işdesin sonuçda normaldir açamaman tatlım. Arada bir kilo oynamalar hep oluyor takma kuzum ödem oluyoruz, biz bayanların bu ödem sorunları başlı başına dert zaten:) yavaş yavaş gidecek kilolar, hızlı gidince takılmalar daha çok oluyor zaten :)
yaseminim süper canım, ilk günden 40 dk yapabilmen bile çok çok iyi, 55 e ne kalmış zaten.. Çok faydalı bir çalışma gerçekden kuzum her yerini çalıştırıyor Jill bu çalışmada favori programlarımdan.. Sende sorunlu bölge var mı peki? Kilo fazlan yokdu hatırladığım kadarıyla demi kuzum?
kuzum hayet güzel kahvaltın, akşam yemeğini sadece kalori yazmakla yırtamazsın bebeğim, ben ne biliyim 386 kaloriyi tatlıdan almadığını :))
Tatlıdan alınan 386 kaloriyle sebzeden alınan 386 kalori aynı şey değil vücudumuz için kızlar.. O yüzden zaten kalori hesabı yerine temiz beslenme yapın deniyor.. Begümüm tatlı yediğini hiç sanmıyorum zaten takılıyorum kuzum, kaçamak var mıydı onu yaz yeter :)
Kız tartıldın mı fark var mı peki kilonda bebeğim ?yok canım kaçamak yok, tarhana çorbası, tavuk,köfte,salata
Kız tartıldın mı fark var mı peki kilonda bebeğim ?
Süper tatlım, evet zaten en fazla karın ve kollar toplanıyor Jill Schared' de .. Göreceğinden emin ol tatlım :)
Durmak yok devam :))
gider gider kızım, ödemlerle başımız hep dertte zaten :)
Ne çayı aldın kuzum??
Yürüyüş dışarda yapamıyorsan bile evde tv izlerken falan olduğun yerde ileri geri yana biraz tempolu biraz yavaş 15 dk hareket etsen bile olur.. Ama imkanın varsa kesinlikle dışarda yürü kuzum :)
Olivenoil cnm eve fazla kilom yokkk fakat çok zor kilo veriyorum gerçi bunu söylemek istemiyorumm negatif düşünmek yokkk
sadece kalçalarımın küçülmesini istiyorum gerçi uzun zamandır kalçamda kaç bilmiyorum
ama 38-40 beden arası giyoyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?