Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

yok yaa
pazartesi:61,9
salı:61,8
çarşamba:61,9
rap rap yerimde sayıyorum yine
Tatlım yavaş yavaş da olsa gidecek , pes etmek yok..
ooo süper karışımmış he, kapızlık da yaşamazsın, ı- carnitine bile var kız, enerji veriyor ve yağ yaktırıyor.. Süpermiş gerçekden.. Deneyince etkilerini yaz kuzum bizede olur mu :)

O kadar yürüyüşün bile faydasını görüyorsundur tatlım.. Bide evde ufak bir program ekleye bilirsen süper olur.. Sorunlu bölgen var mı peki??
canım verecek kilo azalınca gram gram gidiyor resmen o zaman, sorun yapma sporunla devam et ediyorsunda Maşallah ..

Kız kalçaların için dün paylaştığım hızlı pilatesi yap, yaparken totoma kıramplar girdi ve iki gündür totomda ağrı var .. Bende kaslarıma iyi geliyor diye seviniyordum ama sanki bugün küçülmüş gibi geldi, birazdan bi daha bakayım ya bende kaslansın istiyorum.. Kim neresinden şikayetçiyse işde değişik değişiğiz kuzum :))

38-40 süper bebeğim, 36 beden çok zayıf geliyor bana ya , ama oda kişiden kişiye değişiyor :)
bende 40 bedenim ve benimde basen+kalça sorunum var, erimiyoda erimiyo işte
eriyecek yap şu hızlı pilatesi anamm :))

onu da yaparım bu hafta jillian teyzeyi yapam birazzz

Kizlar bugun 7 de kahvalti yaptigim icin aciktim ve dayanamadim 1 bardak sut 1 adet salatalik ve 3 tane ceviz yedim olsun en azindan dolaptaki kocaaa pudingi yemedim saglikli bisiler yedim buda bişi

Kızlar işle ilgili kontrollerim vardı, bitirip geldim anacıklarım:)
Hafifden arada güneş çıkıyor, kış güneşi bizimki arada yok oluyor arada çıkıyor, güneşi görünce moralim yerine geliyor, kahvemi de aldım.. Şimdi şu resimlere bi bakiim :))

Senin boy kaç ben 79 üm ama sen benden 10 kg fazla duruyorsun
Kız Seda özgüven patlaması sendeki gibi bişii heralde anamm, kız bi göz doktoruna git.. Kız bikerem hatları süper!! Bizde orantısızlık var onda orantılı anam :)) doğruya doğru şimdi ne yalan söyleyim.. Kızda göbek bile yok incecik beli.. Ben 65 olsam öyle ince olmaz sanırım..
Kıskanma kız sende de boy var anam :))

Oyy oyy Maşallah ya tam sevdiğim olmak istediğim gibi bir vücudun var Maşallah gerçekden.. Gayet güzelsin bu halinle bile tatlım. Ama ver biraz daha dahada fit ol.. Balık eti dedikleri işde böyle olur Maşallah !!
Tesekkur ederim moral verdigin icin ama tabi daha gitmesi gereken 15 kilo var bana gore :) sen bu vucudun nesini begenion kiz ben aynaya baktikca cildircak gibi oluyoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…