bende 40 bedenim ve benimde basen+kalça sorunum var, erimiyoda erimiyo işte
Tatlım yavaş yavaş da olsa gidecek , pes etmek yok..yok yaa
pazartesi:61,9
salı:61,8
çarşamba:61,9
rap rap yerimde sayıyorum yine
ooo süper karışımmış he, kapızlık da yaşamazsın, ı- carnitine bile var kız, enerji veriyor ve yağ yaktırıyor.. Süpermiş gerçekden.. Deneyince etkilerini yaz kuzum bizede olur mu :)Baharatçıdan aldım Biberiye, acı çehre, sandaroz, kitre, şahtere funda, sinameki, rezene, defne, anason, portakal, kekik, mersin yaprağı, papatya, ardıç tohumu ve l-carnitine ve kaysı aroması var içerisinde
Yürüyüş biraz yapıyorum ama şöyle işe geliş gidiş çocukları okula bırak al, sürekli oturmuyorum yani
canım verecek kilo azalınca gram gram gidiyor resmen o zaman, sorun yapma sporunla devam et ediyorsunda Maşallah ..Olivenoil cnm eve fazla kilom yokkk fakat çok zor kilo veriyorum gerçi bunu söylemek istemiyorumm negatif düşünmek yokkk
sadece kalçalarımın küçülmesini istiyorum gerçi uzun zamandır kalçamda kaç bilmiyorum
ama 38-40 beden arası giyoyorummmm
eriyecek yap şu hızlı pilatesi anamm :))bende 40 bedenim ve benimde basen+kalça sorunum var, erimiyoda erimiyo işte
Tatlım yavaş yavaş da olsa gidecek , pes etmek yok..
ooo süper karışımmış he, kapızlık da yaşamazsın, ı- carnitine bile var kız, enerji veriyor ve yağ yaktırıyor.. Süpermiş gerçekden.. Deneyince etkilerini yaz kuzum bizede olur mu :)
O kadar yürüyüşün bile faydasını görüyorsundur tatlım.. Bide evde ufak bir program ekleye bilirsen süper olur.. Sorunlu bölgen var mı peki??
canım verecek kilo azalınca gram gram gidiyor resmen o zaman, sorun yapma sporunla devam et ediyorsunda Maşallah ..
Kız kalçaların için dün paylaştığım hızlı pilatesi yap, yaparken totoma kıramplar girdi ve iki gündür totomda ağrı var .. Bende kaslarıma iyi geliyor diye seviniyordum ama sanki bugün küçülmüş gibi geldi, birazdan bi daha bakayım ya bende kaslansın istiyorum.. Kim neresinden şikayetçiyse işde değişik değişiğiz kuzum :))
38-40 süper bebeğim, 36 beden çok zayıf geliyor bana ya , ama oda kişiden kişiye değişiyor :)
eriyecek yap şu hızlı pilatesi anamm :))
sen hergün o pudingleri nerden buluyosun alma artık yeter kızz, sen başladınmı şeker orucunaKizlar bugun 7 de kahvalti yaptigim icin aciktim ve dayanamadim 1 bardak sut 1 adet salatalik ve 3 tane ceviz yedim olsun en azindan dolaptaki kocaaa pudingi yemedim saglikli bisiler yedim buda bişi
Biyerden almiyorumda eşim istedigi için mecbur yapmak zorunda kaliyorum :) basladim da ne kadar gider bilmiyorumsen hergün o pudingleri nerden buluyosun alma artık yeter kızz, sen başladınmı şeker orucuna
Senin boy kaç ben 79 üm ama sen benden 10 kg fazla duruyorsun
kız o makas ne fazlalıklarımı kesiyosun banyoda
163 boyum kisa napim anacimm :)Senin boy kaç ben 79 üm ama sen benden 10 kg fazla duruyorsun
Esimin isi ney kestiyse koymus oraya :)kız o makas ne fazlalıklarımı kesiyosun banyoda
Yokki instagram merak ettm simdi bakT tombul cilek instegram varsa @gulsjourney baksana Bi dün akşamdan beri kadonı didik didik ettim, süper olmuş kadın ya azmin ve sabrın Zafer'i resmen
Gayet sağlıklı yediklerin kuzum o pudinge dokunmayacaksın ona göre :))Kizlar bugun 7 de kahvalti yaptigim icin aciktim ve dayanamadim 1 bardak sut 1 adet salatalik ve 3 tane ceviz yedim olsun en azindan dolaptaki kocaaa pudingi yemedim saglikli bisiler yedim buda bişi
sporunu yaptın mı kuzum dün gece nerde bildirim ? :)
Oyy oyy Maşallah ya tam sevdiğim olmak istediğim gibi bir vücudun var Maşallah gerçekden.. Gayet güzelsin bu halinle bile tatlım. Ama ver biraz daha dahada fit ol.. Balık eti dedikleri işde böyle olur Maşallah !!
Kız Seda özgüven patlaması sendeki gibi bişii heralde anamm, kız bi göz doktoruna git.. Kız bikerem hatları süper!! Bizde orantısızlık var onda orantılı anam :)) doğruya doğru şimdi ne yalan söyleyim.. Kızda göbek bile yok incecik beli.. Ben 65 olsam öyle ince olmaz sanırım..Senin boy kaç ben 79 üm ama sen benden 10 kg fazla duruyorsun
Tesekkur ederim moral verdigin icin ama tabi daha gitmesi gereken 15 kilo var bana gore :) sen bu vucudun nesini begenion kiz ben aynaya baktikca cildircak gibi oluyoyorumOyy oyy Maşallah ya tam sevdiğim olmak istediğim gibi bir vücudun var Maşallah gerçekden.. Gayet güzelsin bu halinle bile tatlım. Ama ver biraz daha dahada fit ol.. Balık eti dedikleri işde böyle olur Maşallah !!
Anam sendeki değişimde az değil Maşallah sende öyle paylaşsan o kadından daha çok takip edilirsin kız :))T tombul cilek instegram varsa @gulsjourney baksana Bi dün akşamdan beri kadonı didik didik ettim, süper olmuş kadın ya azmin ve sabrın Zafer'i resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?