Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

sana katılıyorum balık et ama orantı güzel,tek bir yerde toplanmamış,o pudingler yenmese o vücut,o hatlar fıstık gibim olur

Tesekkur ederim moral verdigin icin ama tabi daha gitmesi gereken 15 kilo var bana gore :) sen bu vucudun nesini begenion kiz ben aynaya baktikca cildircak gibi oluyoyorum
Ne var kız gayet orantılı bence vücudun, ben gibi göbek bel kalın bacak ince değil.. Pürtleyen fazlalıklarında yok.. Bir 10 kiloda manken olursun manken :))

Tesekkur ederim moral verdigin icin ama tabi daha gitmesi gereken 15 kilo var bana gore :) sen bu vucudun nesini begenion kiz ben aynaya baktikca cildircak gibi oluyoyorum

canım sen kilonu takma,hatların bence çok güzel, o tatlıyı kes,spora devam et bak mayısa 3-4 kilo rahat gider,kendine güvenin gelir

Valla özgüvenle alakası yok bunun herşey ortada iki fotoyu yan yana getirelim bakalım yorumlar Nasıl olacak, benim vücudumda bir orantısızlık yok aksine alınca heryerden alıyorum yüzümde dahil
Bunda kıskanacak bişey göremiyorum ben kıskansam eğer o dediğim kızı kıskanırım ki kıskanmıyorum aksine imrendim
Bence sen tekrar o fotoğrafları yan yana getirip tekrar bak

Canim ben duzenli spor yapmiyorum ve senin kadar yapmadim spor toplasan 2 aylik bi gecmisim var sen sıkısın biliyorsun kilo vermese bile insan 1kilo verdiginde sikilastigi icin 5 kiloymus gibi gosteriyor ayrica benim boyumda kisa neden kendinle beni bir tuttun anlamadm simdi

belin ince ve göbekte yok maşallah omuzlarda geniş daha ne olsun, iyisin iyi, ama o tatlıları yeme artık, birde max. 30daki kilon 75 görünüyor, şimdi 70 olmuşsun biraz daha dikkat etsen daha çok vercen demek ki
Evet canim ozaman 75 kusur dum simdi 70im gobek dedigin entresan bisi ayakta iken yok oturunca portluyo ben oturuncada olmasin istiyorum sinirimi bozuyor zaten ovunebilecegim bi belim var 55 kilo iken o bel dahada inceydi bi 15 kilo daha verirsem sıkislastgmda gene aticam resim aradaki fark inanilmaz oluyor :)

o zaman bekliyoruz canım, bir an önce zayıflada görelim bakalım

bide ne dikkatimi çeki biliyomusun alakasız olcak ama alnında kalp şekli var sanki kız :))

Ya Seda kız bel ölçün kaç anam bi yaz hele , bu kızda bel taş çatlasın 70 -72 dir.. Ayrıca kıskanma derken takılıyorum ayy ne kıskancan anam lafın gelimi sana takılıyorum kız.. Resimleri yanyana getirmeye gerek yok tatlım.. Herkesin beğendiği şekil vücut farklı olabilir zevkler farklıdır zaten.. Mesela bende o senin instagramda begendiğin kadını begenmedim o kadar, incelmiş kilo vermiş bravo benim için o kadar..

Sen fazlam yok diyorsan yokdur şekerim.. Ne diyim

Belki ben kendimle kıyaslamısımdır. Bende omuzlar geniş, bel kalın göbek çok pörtlemiyor artık ama genede kalın, bacaklar göbek hizasında aynı ve bana ince çirkin geliyor.. Biraz kas yapıp kalınlasın istiyorum, azıcık başarmışdım iki günde incelmiş kız panik oldum bu sabah o yüzden...
Ama sen ben senden 10 kg daha az görünüyorum dediğin için kıyasladım ikinizi, yoksa herkes kendine şahsına münhasır ve kilolu bile olsak hepimizde güzeliz ayy süsslü hatun :))

La havle bu işler Birtek belle mi oluyor onu anlamadım, benim yaş olmuş 31 iki çocuk doğurmuşum ikisi de sezeryan ikinci daha yeni 6 aylık
Benim fazlam yok diye birşey mi dedim ben fazlam olmasa burayı hergün didik didik edermiyim, heryerde de söylüyorum 20 kilo fazlam var diye, zayıflayanlara başaranlara sorular soruyorum Nasıl yaptım Nasıl ettin diye! Kendi yaptığım hataları buluyorum, apaçık yazıyorum, Boğaz'ımı tutamıyorum diyr... öyle Bi kompleksim olsa bu kadar objektif olmam kendime karşı demi eleştirmem yani

Arkadaş bana etler lımbır lımbır geldi bel ölçüsü kaçtır diye bakmadım yani, kilosunu yazınca şaşırdım çünkü daha fazla duruyor ha bu da benim görüşüm, o da zaten yazmış daha spor yapalı 2 ay oldu diye
Benim yarışım kendimle kimseye takılmam, ama başaranları da taktir etmeden geçmem

Canım ben bi resim paylaşsam ve biri bana paldır küldür ben senden 10 kg zayıf görünüyorum dese inan paylaşdığıma bin pişman olurum.. Karşı tarafdan olumlu bir söz duyup sonra eleştiri beklerim.
Belki uslup meselesi asıl mesele... Belkide yazı dilinde yanlış anlaşılıyor bazı yazılar...
Neyse bu konuyu kapatalım şekerim bence uzatmaya gerek yok.. Ortamı germeyede gerek yok tatlım.

boğazımı tutabilsem kesin etki eder de, boğazımı tutamıyorum
Benim göbek ve basen sorunlu, bacaklarımda kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…