Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kaizen- kızım yaptın mı pilatesini, ses çıkmadı senden bu gece ??
Canımm dün gece yaptım ama 10 dakikalık yapabildim ve çok zorlandım
Kaizen- kuzum nerelerdesin? Dün geceden beri yazmadın ? Sınavların mı var acaba??
Kuzum yok gece baya yoğundum spordan sonra ödevle ilgilendim bakamadım buraya sonra uyuyakalmışım. bugün de çok yoğun geçti anca alabildim elime şimdi yazacağım öğünlerimi

Ewet o konuda haklı olabilirsin, kırdıysam Hakkı'nı helal et canım @cilekli turtam bwn direk lafa giriyorum neyse uzatmaya gerek yok bence de

Evet çok zorluyor ve etkili ama gün gün artar performansız bence bırakma yapmaya çalış hergün tatlım..
Allah kolaylık versin kuzum :)

Bugün sabah max sweat interwals, 10 dk Hıtt kardio
Az önce de 500 ip atlama, 1 saat bölgesel çalışma
Kahvaltı: iki dilim tam buğday ekmeği, 3 köy yumurtası haşlama, yeşillik, bir tatlı kaşığı kadar labne, biraz da bal
Ara öğün bir tabak tarçınlı sütlaç

Ewet o konuda haklı olabilirsin, kırdıysam Hakkı'nı helal et canım @cilekli turtam bwn direk lafa giriyorum neyse uzatmaya gerek yok bence de
He kız lafları sokmaya bayılıyorsun anamm :)) ama sevdiğim huyun küslük yapmıyorsun şekerim Maşallah :)

Sabah kahvaltı öncesi yarım litre su içtim
Kahvaltım
Yarım dilim tam buğday ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir

Kahvaltı sonrası okula 20 dakika tempolu yürüyüş
Kahvaltıdan bi yarım saat sonra yarım litre daha su içtim

Öğle yemeği için yürüyüş olsun diye tekrar eve geldim 20 dakika da öyle yürüdüm

Öğle yemeğinde biraz yereyağına 2 yumurta kırdım yanında da yarım dilim kepekli ekmek ve küçük bi kase yoğurt yedim
Okula ve sonra yine eve 20şer dakika yürüyüş
Az önce de 1 tane elma yedim
Bugün şimdiden 11.800 adım atmışım

Yeni programın adı neydi? Onu denemedin mi kuzum ? Merak ediyorum sevecek misin? Denede yaz kız bugün :)

Menülerin de yürüyüşlerinde süper olmuş tatlım :) sınavların ne zaman? Max' da öğrenci kızımız var sınav haftası diye biliyorum, uni' den üniye değişir gerçi de ?

Yeni programın adı neydi? Onu denemedin mi kuzum ? Merak ediyorum sevecek misin? Denede yaz kız bugün :)
Yaaa sorma hiç mail adresime gelecekti program 15$ karşılığında satın aldım yalnız Microsoft hesabım bloke oldu 24 saat geçmesini bekliyorum aksilik işte kırkda yılda bir işe yaratacaktı ya böyle oldu

Kızlar ben gidip sporumu yapayım anacım, duşdan sonra namaz kılıcam dahada geç kalmıyım :)

Menülerin de yürüyüşlerinde süper olmuş tatlım :) sınavların ne zaman? Max' da öğrenci kızımız var sınav haftası diye biliyorum, uni' den üniye değişir gerçi de ?
Sağol kuzummm. Sınavlarım 18inde başlıyor benim 1 hafta sürecek ama çok yoğun 5 günde 10 sınav olacağım

Düzelir yarına mailin inş tatlım :)

He kız lafları sokmaya bayılıyorsun anamm :)) ama sevdiğim huyun küslük yapmıyorsun şekerim Maşallah :)
Yokk ya asla laf sokmayla alakası yok bak yine yanlış anlıyorsun, ben direk yazdım gördüğümü o yüzden öyle oldu, biraZ da reslistim pat pat küt küt işte anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…