O zaman sporada ağırlık vemen şart kuzum.. Hızlı pilates videosu paylaşmışdım dün, onu yapsan bacakları süper çalıştırıyor..boğazımı tutabilsem kesin etki eder de, boğazımı tutamıyorum
Benim göbek ve basen sorunlu, bacaklarımda kalın
Canımm dün gece yaptım ama 10 dakikalık yapabildim ve çok zorlandımKaizen- kızım yaptın mı pilatesini, ses çıkmadı senden bu gece ??
Kuzum yok gece baya yoğundum spordan sonra ödevle ilgilendim bakamadım buraya sonra uyuyakalmışım. bugün de çok yoğun geçti anca alabildim elime şimdi yazacağım öğünlerimiKaizen- kuzum nerelerdesin? Dün geceden beri yazmadın ? Sınavların mı var acaba??
Ewet o konuda haklı olabilirsin, kırdıysam Hakkı'nı helal et canım @cilekli turtam bwn direk lafa giriyorum neyse uzatmaya gerek yok bence deCanım ben bi resim paylaşsam ve biri bana paldır küldür ben senden 10 kg zayıf görünüyorum dese inan paylaşdığıma bin pişman olurum.. Karşı tarafdan olumlu bir söz duyup sonra eleştiri beklerim.
Belki uslup meselesi asıl mesele... Belkide yazı dilinde yanlış anlaşılıyor bazı yazılar...
Neyse bu konuyu kapatalım şekerim bence uzatmaya gerek yok.. Ortamı germeyede gerek yok tatlım.
Evet çok zorluyor ve etkili ama gün gün artar performansız bence bırakma yapmaya çalış hergün tatlım..Canımm dün gece yaptım ama 10 dakikalık yapabildim ve çok zorlandım
Kuzum yok gece baya yoğundum spordan sonra ödevle ilgilendim bakamadım buraya sonra uyuyakalmışım. bugün de çok yoğun geçti anca alabildim elime şimdi yazacağım öğünlerimi
He kız lafları sokmaya bayılıyorsun anamm :)) ama sevdiğim huyun küslük yapmıyorsun şekerim Maşallah :)Ewet o konuda haklı olabilirsin, kırdıysam Hakkı'nı helal et canım @cilekli turtam bwn direk lafa giriyorum neyse uzatmaya gerek yok bence de
Yeni programın adı neydi? Onu denemedin mi kuzum ? Merak ediyorum sevecek misin? Denede yaz kız bugün :)Bugün sabah max sweat interwals, 10 dk Hıtt kardio
Az önce de 500 ip atlama, 1 saat bölgesel çalışma
Kahvaltı: iki dilim tam buğday ekmeği, 3 köy yumurtası haşlama, yeşillik, bir tatlı kaşığı kadar labne, biraz da bal
Ara öğün bir tabak tarçınlı sütlaç
Yok canım bırakmaycağım :))Evet çok zorluyor ve etkili ama gün gün artar performansız bence bırakma yapmaya çalış hergün tatlım..
Allah kolaylık versin kuzum :)
Menülerin de yürüyüşlerinde süper olmuş tatlım :) sınavların ne zaman? Max' da öğrenci kızımız var sınav haftası diye biliyorum, uni' den üniye değişir gerçi de ?Sabah kahvaltı öncesi yarım litre su içtim
Kahvaltım
Yarım dilim tam buğday ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir
Kahvaltı sonrası okula 20 dakika tempolu yürüyüş
Kahvaltıdan bi yarım saat sonra yarım litre daha su içtim
Öğle yemeği için yürüyüş olsun diye tekrar eve geldim 20 dakika da öyle yürüdüm
Öğle yemeğinde biraz yereyağına 2 yumurta kırdım yanında da yarım dilim kepekli ekmek ve küçük bi kase yoğurt yedim
Yine eve 20 dakika yürüyüş
Az önce de 1 tane elma yedim
Bugün şimdiden 11.800 adım atmışım
Yaaa sorma hiç mail adresime gelecekti program 15$ karşılığında satın aldım yalnız Microsoft hesabım bloke oldu 24 saat geçmesini bekliyorum aksilik işte kırkda yılda bir işe yaratacaktı ya böyle olduYeni programın adı neydi? Onu denemedin mi kuzum ? Merak ediyorum sevecek misin? Denede yaz kız bugün :)
Sağol kuzummm. Sınavlarım 18inde başlıyor benim 1 hafta sürecek ama çok yoğun 5 günde 10 sınav olacağımMenülerin de yürüyüşlerinde süper olmuş tatlım :) sınavların ne zaman? Max' da öğrenci kızımız var sınav haftası diye biliyorum, uni' den üniye değişir gerçi de ?
Düzelir yarına mailin inş tatlım :)Yaaa sorma hiç mail adresime gelecekti program 15$ karşılığında satın aldım yalnız Microsoft hesabım bloke oldu 24 saat geçmesini bekliyorum aksilik işte kırkda yılda bir işe yaratacaktı ya böyle oldu
Kolay gelsin canım :)Kızlar ben gidip sporumu yapayım anacım, duşdan sonra namaz kılıcam dahada geç kalmıyım :)
Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin, sizle bende strese giriyorum ayy sınav zamanlarınızda ne garip kadınım :))Sağol kuzummm. Sınavlarım 18inde başlıyor benim 1 hafta sürecek ama çok yoğun 5 günde 10 sınav olacağım
Yokk ya asla laf sokmayla alakası yok bak yine yanlış anlıyorsun, ben direk yazdım gördüğümü o yüzden öyle oldu, biraZ da reslistim pat pat küt küt işte anlaHe kız lafları sokmaya bayılıyorsun anamm :)) ama sevdiğim huyun küslük yapmıyorsun şekerim Maşallah :)
Haha sağol canım benim duaların yeterlii :))Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin, sizle bende strese giriyorum ayy sınav zamanlarınızda ne garip kadınım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?