Canım olur yapabilirsin Jillian Schared 30 day yap ama, biraz hoplamalı zıplamalı ilk gün hele nefes nefe kalıp yere yatırıyor insanı.. Onlar kadar yapıp onlar kadar zıplamaya çalışma, az az yap sayıları nefeslen.. Yoksa pes edebilirsin.. Gerçekden çok etkili program tavsiye ederim. Mutlaka spor ayakkabısıyla yap.. Hadi bakalım, heyecanlandım bakalım tecrübelerin nasıl olacak :)2 mile leslie + 10 dakika pilates yaptım. Yarından itibaren jilliana başlayayım diyorum ama leslieyi bırakıp sadece onu mu yapayım ne önerirsiniz? :/
Bende 9 ay once sezeryanla dogum yaptim sekerimLa havle bu işler Birtek belle mi oluyor onu anlamadım, benim yaş olmuş 31 iki çocuk doğurmuşum ikisi de sezeryan ikinci daha yeni 6 aylık
Benim fazlam yok diye birşey mi dedim ben fazlam olmasa burayı hergün didik didik edermiyim, heryerde de söylüyorum 20 kilo fazlam var diye, zayıflayanlara başaranlara sorular soruyorum Nasıl yaptım Nasıl ettin diye! Kendi yaptığım hataları buluyorum, apaçık yazıyorum, Boğaz'ımı tutamıyorum diyr... öyle Bi kompleksim olsa bu kadar objektif olmam kendime karşı demi eleştirmem yani
Arkadaş bana etler lımbır lımbır geldi bel ölçüsü kaçtır diye bakmadım yani, kilosunu yazınca şaşırdım çünkü daha fazla duruyor ha bu da benim görüşüm, o da zaten yazmış daha spor yapalı 2 ay oldu diye
Benim yarışım kendimle kimseye takılmam, ama başaranları da taktir etmeden geçmem
O.degil canimEwet o konuda haklı olabilirsin, kırdıysam Hakkı'nı helal et canım T tombul cilek bwn direk lafa giriyorum neyse uzatmaya gerek yok bence de
Peki 30 günlük programı internette bulabilir miyim yoksa satın almam mı gerek :/ bir de spor ayakkabısız yapsam ne olur canım evde yapacağım da :/Canım olur yapabilirsin Jillian Schared 30 day yap ama, biraz hoplamalı zıplamalı ilk gün hele nefes nefe kalıp yere yatırıyor insanı.. Onlar kadar yapıp onlar kadar zıplamaya çalışma, az az yap sayıları nefeslen.. Yoksa pes edebilirsin.. Gerçekden çok etkili program tavsiye ederim. Mutlaka spor ayakkabısıyla yap.. Hadi bakalım, heyecanlandım bakalım tecrübelerin nasıl olacak :)
Canım ben atayım dur sana buradan youtube da var kuzum.. Hayır kesinlikle ayakkabısız olmaz, eklemlerine aşırı yük biner yoksa.. Mutlaka ayakkabı giy çok önemli bak tatlım !!Peki 30 günlük programı internette bulabilir miyim yoksa satın almam mı gerek :/ bir de spor ayakkabısız yapsam ne olur canım evde yapacağım da :/
Gene süper, kilonda bi fark var mı kuzum birkaç gündür ?18:15te akşam yemeğimi yedim
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt (üzerine nane)
1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
1 yemek kaşığı bezelye
Yarım dilim kepek ekmek
Bugünü 832 kalori ile kapadım :))
Afiyet olsun kuzum.. Yarına devam bozmak yok .. Arada oluyor napalım :) sende hasta olsan bebeğine kim bakcak, gözün açılmışdır iyi işde.. Spor ne yaptın bakem bugün??Ohh ohhh . benim oglan hastalandi hastaneye gittik adet oldugum icin acliktan bayilcakyim daldim biyerr 2 lahmacun 1 porsiyon kunefe yedimmm
Yine harika menün :))Kızlar bende Max30 2. Ay 2. Hafta 4. Gün MAX OUT STRENGHT yaptım, arkasına hiçbirşey eklemedim, namazım geç kalıyordu çünkü.. Ama akşama biraz ağırlıklı squat ekliycem inşallah :)
Sabah
2 haşlanmış yumurta
8 yeşil zeytin
Bolca beyaz peynir tam yağlı
Acı biber sos
2 dilim tambuğday ekmeği ( ekmek bir dilimde kalamadım acı sos iştahımı açmışdı )
Biraz önce acıkdım haşlanmış bir yumurta ve bir muz yedim.
Spor yapanlar için muzun faydası çok içindeki potasyum ve magnezyum çok önemli. Hele magnezyum kilo vermemize yardımcı oluyor.. Ama kalorisinden dolayı abartmadan haftada bir iki yenilebilir..
Ben neredeyse bir aydır ağzıma sürmüyordum..
Akşam içinde kurufasulye pilav ve salata yapıcam
Pilavdan bir iki kaşık alıcam sanırım çok canım istiyor çünkü :))
Amaan diyetteyiz diye ölelim mi anamm :) ama tatlı falan yok yani :)
Aa süper olur canım çok sağol. O zaman ayaklabımı temizleyeyim benCanım ben atayım dur sana buradan youtube da var kuzum.. Hayır kesinlikle ayakkabısız olmaz, eklemlerine aşırı yük biner yoksa.. Mutlaka ayakkabı giy çok önemli bak tatlım !!
Künefeee canım çektiOhh ohhh . benim oglan hastalandi hastaneye gittik adet oldugum icin acliktan bayilcakyim daldim biyerr 2 lahmacun 1 porsiyon kunefe yedimmm
Canım geçen cuma 88.9 yapmıştım kilo bildirimi sonraki günler 89larda gördüm ama bu sabah 88.7 çıktıGene süper, kilonda bi fark var mı kuzum birkaç gündür ?
Şu hizli platesi yapabildim sadece okdrAfiyet olsun kuzum.. Yarına devam bozmak yok .. Arada oluyor napalım :) sende hasta olsan bebeğine kim bakcak, gözün açılmışdır iyi işde.. Spor ne yaptın bakem bugün??
Peki 30 günlük programı internette bulabilir miyim yoksa satın almam mı gerek :/ bir de spor ayakkabısız yapsam ne olur canım evde yapacağım da :/
Çok iyi, etkili oldu mu kız? Nasıl buldun?Şu hizli platesi yapabildim sadece okdr
Ya seni bitanesiiinn çok teşekkür ederimm :) sadece bunu yapıyorum o zaman leslie karıştırmıyorum canım?3 level dan oluşuyor program , bu level 1 ve 10 gün hergün yapıyorsun, sonra 2. Levele geçiyorsun oda 10 gün sonra 3 level oda 10 gün.. Levellar youtube da var.. 3. Level bir ara yokdu o zamana gelip bulamazsan eğer sorarsın bulurum sana kuzum inş ..
Zaten hemen belli olmuyor dalgalanmalar oluyor, cuma bakalım daha net belli olur, ödem falan olmazsa.. Bir de spor yaptığında ilk günler kas şişlik yapar, kilo almış gibi olur, telaşlanma onlar ödem sonra geçiyor ..Aa süper olur canım çok sağol. O zaman ayaklabımı temizleyeyim ben
Künefeee canım çekti
Canım geçen cuma 88.9 yapmıştım kilo bildirimi sonraki günler 89larda gördüm ama bu sabah 88.7 çıktı
Sakinimmm çıkıcam bu duraklamadan hissediyorummmZaten hemen belli olmuyor dalgalanmalar oluyor, cuma bakalım daha net belli olur, ödem falan olmazsa.. Bir de spor yaptığında ilk günler kas şişlik yapar, kilo almış gibi olur, telaşlanma onlar ödem sonra geçiyor ..
Yok leslie yapma artık, bunda zaten kardio çalışması var. Kendine 1 litrelik iki su şişesi de ayarla.. İçini su doldur ama tam doldur lık lık ses yapmasın :)Ya seni bitanesiiinn çok teşekkür ederimm :) sadece bunu yapıyorum o zaman leslie karıştırmıyorum canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?