Hımmm 1 litrelikk yorulacak kollar yaniYok leslie yapma artık, bunda zaten kardio çalışması var. Kendine 1 litrelik iki su şişesi de ayarla.. İçini su doldur ama tam doldur lık lık ses yapmasın :)
İnşallah kuzum :) ama jill yapınca hele kesin çıkarsın ...Sakinimmm çıkıcam bu duraklamadan hissediyorummm
Yarım litreylede başlayabilirsin , sonra 1 litreliğe geçersin.. Birde squat hareketlerini biliyor musun? Onlarda dizlerini aşırı kırmadan yap çünkü eklem yumuşaması var demişdin demi? Hafif kır ağrıdığında ısrar etme biraz daha yükselt kendini onlar aşırı dizlerini kırıyor çünkü..Hımmm 1 litrelikk yorulacak kollar yani
Umarım canım :))İnşallah kuzum :) ama jill yapınca hele kesin çıkarsın ...
Evet canım kıkırdak erimesi var çok fazla yüklenemiyorum ya da arada dinlenmem gerekiyor dikkat ederim ona daYarım litreylede başlayabilirsin , sonra 1 litreliğe geçersin.. Birde squat hareketlerini biliyor musun? Onlarda dizlerini aşırı kırmadan yap çünkü eklem yumuşaması var demişdin demi? Hafif kır ağrıdığında ısrar etme biraz daha yükselt kendini onlar aşırı dizlerini kırıyor çünkü..
Saçmalama kuzum, asla öyle değilsin, sabah beri neyin tartışmasını yaptık :)) döverim bak seni.. Gayet güzel vücudun var.. Ayrıca Seda' da kendisi kaslı ya senin balık etli olduğunu ima etmek istedi.. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar oluyor kuzum, sende kilo fazlan bile olsa gayet güzel bir fiziğin var hiç abes bi tarafın yok Maşallah.. Sen beni görsen orantısız bi vücut o zaman bende gidiyim :)) hepimiz şekle girmek için zayıflamak için burdayız tatlım...Kizlar gerideki mesajlari yeni gordum. BEN ARANİZDAN AYRİLİYORUM LİMBİR LİMBİR SALLANAN ETLERİM GİTTİKTEN SONRA GERİ DONERİM .... 70 KİLO OLDUGUM HALDE 90 KİLO GİBİ GOSTERİYORMUŞUM ÜZÜLDÜM... Rezil oldum resmen. Hadi herkes allaha emanet olsun gorusmek uzere
etlerin gittikten sonra buraya dönmenin anlamı yok canım asıl önemli olan o etleri birlikte yok etmek :)) yok öyle bir yere gitmek falan beni zayıf yapana kadar hepiniz buradasınızKizlar gerideki mesajlari yeni gordum. BEN ARANİZDAN AYRİLİYORUM LİMBİR LİMBİR SALLANAN ETLERİM GİTTİKTEN SONRA GERİ DONERİM .... 70 KİLO OLDUGUM HALDE 90 KİLO GİBİ GOSTERİYORMUŞUM ÜZÜLDÜM... Rezil oldum resmen. Hadi herkes allaha emanet olsun gorusmek uzere
Canım bir iki gün yavaşdan dene bakalım çok rahatsız ederse dizlerini, yapmazsın.. Biraz daha kilo verince yaparsın.. Ben de 89 kiloda rahat yapabiliyordum ..Umarım canım :))
Evet canım kıkırdak erimesi var çok fazla yüklenemiyorum ya da arada dinlenmem gerekiyor dikkat ederim ona da
jilliandan sonra deneyeyim o zaman canım bi :) kötü olursa dizlerim 85e düştükten sonra devam ederim. ayy gitsin artık şu 5 kilo dahaCanım bir iki gün yavaşdan dene bakalım çok rahatsız ederse dizlerini, yapmazsın.. Biraz daha kilo verince yaparsın.. Ben de 89 kiloda rahat yapabiliyordum ..
Sen azmettikden sonra gidecek inşallah kuzum, sabır accık daha :))jilliandan sonra deneyeyim o zaman canım bi :) kötü olursa dizlerim 85e düştükten sonra devam ederim. ayy gitsin artık şu 5 kilo dahadiyete ve spora başlarken ilk hedefim 85ti bir an önce ulaşıp yeni hedef koymak istiyorum artıkk
bugün tam 2 ay oldu başlayalı, toplamda bakınca 9 kilo gitti :)Sen azmettikden sonra gidecek inşallah kuzum, sabır accık daha :))
ben bunu bi,15 kadaryapmıştım acayip etkiligünaydın kızlarrr
dünü kaçamaksız atlattımm
ve bu video yu sadece 40dk yapabildim resmen bittim
Wavv süper 9 kilo çok iyi bebeğim.. Hadi bir 9 kilo daha gitsin inşallah :)bugün tam 2 ay oldu başlayalı, toplamda bakınca 9 kilo gitti :)
Efsa bende seni merak etmişdim kuzum, nasıl gitti bugün beslenmen ??ben bunu bi,15 kadaryapmıştım acayip etkili
Alkışlıyorum kararını ve azmini şekerim, açık havada yürüyenlere gıpta ediyorum inan ki biz daha yağmurdan sezonu açamadık.. Akşamda spor ohh süpersin canım :) sporu ilk günden beri yapıyor musun canım yani 8 kilo verdim demişdin ya diyetinle birlikde yani?İş çıkışı eve gelirken servisden erken inip 40 dk yürüyüş yapmış oldum. Bunu hergün yapmaya calıscam inş. :) günlük sporumu da yemeğimi gec yedigim icin 9dan sonra yapcam
Masallah kizzz harikasinnnnn .. Nasil verdin 2 ayda anlat hele bakim ne yedin ne ictin ne yemedin spor ne kadar yaptin kacamaklarin oldumu ozetle butun detaylari istiyorum :))bugün tam 2 ay oldu başlayalı, toplamda bakınca 9 kilo gitti :)
Haklisin sekerim gitmiyorum biyereSaçmalama kuzum, asla öyle değilsin, sabah beri neyin tartışmasını yaptık :)) döverim bak seni.. Gayet güzel vücudun var.. Ayrıca Seda' da kendisi kaslı ya senin balık etli olduğunu ima etmek istedi.. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar oluyor kuzum, sende kilo fazlan bile olsa gayet güzel bir fiziğin var hiç abes bi tarafın yok Maşallah.. Sen beni görsen orantısız bi vücut o zaman bende gidiyim :)) hepimiz şekle girmek için zayıflamak için burdayız tatlım...
Öyle alınmak gitmek yok, sopalarım heee :)) bi gelme çok üzülürüm ona göre bebeğim ...
( rezil oldum derken , ne rezilliği ayy millet gıptayla baktı sana.. Ahh keşke benim senin gibi fiziğim olsa kilo alınca bile güzel Maşallah ...Sen çogunluğun düşüncesine bak )
Alkışlıyorum kararını ve azmini şekerim, açık havada yürüyenlere gıpta ediyorum inan ki biz daha yağmurdan sezonu açamadık.. Akşamda spor ohh süpersin canım :) sporu ilk günden beri yapıyor musun canım yani 8 kilo verdim demişdin ya diyetinle birlikde yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?