Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bir de elmayı eklemeyi unutmuşum 904 kalori oluyor bugün.
Kaç gündür su içemiyordum ama şu 1 2 gündür baya iyiyim şuan neredeyse 2 buçuk litreye yakın oldu geceye kadar 3 buçuk bile yaparım inşallahh

Hımmm 1 litrelikk yorulacak kollar yani
Yarım litreylede başlayabilirsin , sonra 1 litreliğe geçersin.. Birde squat hareketlerini biliyor musun? Onlarda dizlerini aşırı kırmadan yap çünkü eklem yumuşaması var demişdin demi? Hafif kır ağrıdığında ısrar etme biraz daha yükselt kendini onlar aşırı dizlerini kırıyor çünkü..

İnşallah kuzum :) ama jill yapınca hele kesin çıkarsın ...
Umarım canım :))

Evet canım kıkırdak erimesi var çok fazla yüklenemiyorum ya da arada dinlenmem gerekiyor dikkat ederim ona da

Kizlar gerideki mesajlari yeni gordum. BEN ARANİZDAN AYRİLİYORUM LİMBİR LİMBİR SALLANAN ETLERİM GİTTİKTEN SONRA GERİ DONERİM .... 70 KİLO OLDUGUM HALDE 90 KİLO GİBİ GOSTERİYORMUŞUM ÜZÜLDÜM... Rezil oldum resmen. Hadi herkes allaha emanet olsun gorusmek uzere

Saçmalama kuzum, asla öyle değilsin, sabah beri neyin tartışmasını yaptık :)) döverim bak seni.. Gayet güzel vücudun var.. Ayrıca Seda' da kendisi kaslı ya senin balık etli olduğunu ima etmek istedi.. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar oluyor kuzum, sende kilo fazlan bile olsa gayet güzel bir fiziğin var hiç abes bi tarafın yok Maşallah.. Sen beni görsen orantısız bi vücut o zaman bende gidiyim :)) hepimiz şekle girmek için zayıflamak için burdayız tatlım...

Öyle alınmak gitmek yok, sopalarım heee :)) bi gelme çok üzülürüm ona göre bebeğim ...

( rezil oldum derken , ne rezilliği ayy millet gıptayla baktı sana.. Ahh keşke benim senin gibi fiziğim olsa kilo alınca bile güzel Maşallah ...Sen çogunluğun düşüncesine bak )

etlerin gittikten sonra buraya dönmenin anlamı yok canım asıl önemli olan o etleri birlikte yok etmek :)) yok öyle bir yere gitmek falan beni zayıf yapana kadar hepiniz buradasınız

Umarım canım :))

Evet canım kıkırdak erimesi var çok fazla yüklenemiyorum ya da arada dinlenmem gerekiyor dikkat ederim ona da
Canım bir iki gün yavaşdan dene bakalım çok rahatsız ederse dizlerini, yapmazsın.. Biraz daha kilo verince yaparsın.. Ben de 89 kiloda rahat yapabiliyordum ..

Canım bir iki gün yavaşdan dene bakalım çok rahatsız ederse dizlerini, yapmazsın.. Biraz daha kilo verince yaparsın.. Ben de 89 kiloda rahat yapabiliyordum ..
jilliandan sonra deneyeyim o zaman canım bi :) kötü olursa dizlerim 85e düştükten sonra devam ederim. ayy gitsin artık şu 5 kilo daha diyete ve spora başlarken ilk hedefim 85ti bir an önce ulaşıp yeni hedef koymak istiyorum artıkk

Sen azmettikden sonra gidecek inşallah kuzum, sabır accık daha :))

İş çıkışı eve gelirken servisden erken inip 40 dk yürüyüş yapmış oldum. Bunu hergün yapmaya calıscam inş. :) günlük sporumu da yemeğimi gec yedigim icin 9dan sonra yapcam
Alkışlıyorum kararını ve azmini şekerim, açık havada yürüyenlere gıpta ediyorum inan ki biz daha yağmurdan sezonu açamadık.. Akşamda spor ohh süpersin canım :) sporu ilk günden beri yapıyor musun canım yani 8 kilo verdim demişdin ya diyetinle birlikde yani?

Haklisin sekerim gitmiyorum biyere

Evet sporla verdim. Sporun faydasını kesinlikle gördüm. Yeri geldi leslie yaptm yeri geldi fitness blender yaptm yanlarında da birsürü hareketler yapıyodum. simdi buaralarda jillian'a sardım..

Spor bi ömür hayatımızda olmalı. Mesela şimdi sıfır hareketle bol bol yiyip pek kilo almıyorum. Bu büyük ihtimal spordan kaynaklı :) ama tabi şımarmıyoruz kaldıgımız yerden devam ediyoruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…