ya ilk ay çok gitti ödemden dolayı sanırım ama son 2 haftadır duraklamadayımMasallah kizzz harikasinnnnn .. Nasil verdin 2 ayda anlat hele bakim ne yedin ne ictin ne yemedin spor ne kadar yaptin kacamaklarin oldumu ozetle butun detaylari istiyorum :))
Allah allah buyuk basari leslie ye gerimi donsem napsam :)ya ilk ay çok gitti ödemden dolayı sanırım ama son 2 haftadır duraklamadayımben çok hareketsiz biriydim ilk zamanlar sabah akşam çıkıp tempolu yürüdüm daha sonra leslieyi ekledim, abur cubur çok yerdim onu kestim baya azalttım, ekmek yerine tam buğday yedim o tarz şeyler canım farklı bir şey yapmadım aslında sizden :)
benim o kadar hareketsizlikten birden öyle bir tempoya geçince vücut şaşırdı tabi ondan kaynaklı oldu :)Allah allah buyuk basari leslie ye gerimi donsem napsam :)
dogru olabilir :) ama iyi vermissin bende 70 de kaldim 1 ay olcak nerdeyse veremiyorm okdr yememe ragmen almiyorum ama veremiyorumda kaldim olebenim o kadar hareketsizlikten birden öyle bir tempoya geçince vücut şaşırdı tabi ondan kaynaklı oldu :)
ben de o durumdayım yarından itibaren sporumu değiştiriyorum bakalım etkili olur umarım :) ay ben 70leri görsem daha ne isterimdogru olabilir :) ama iyi vermissin bende 70 de kaldim 1 ay olcak nerdeyse veremiyorm okdr yememe ragmen almiyorum ama veremiyorumda kaldim ole
Ahh şekerim oyle diyorsun ama benim boyum baya kisa 163 boyum var en fazla 55 60 arasi olmaliyim kizligimdada 55 60 geziniyordum memnundum okdr yememe ragmen almiyordum ama cocuk dogurunca isler deisti :)ben de o durumdayım yarından itibaren sporumu değiştiriyorum bakalım etkili olur umarım :) ay ben 70leri görsem daha ne isterim
bak beni en iyi sen anlarsın o zaman benim boyum da 165 basıl beter durumdayım sen düşünAhh şekerim oyle diyorsun ama benim boyum baya kisa 163 boyum var en fazla 55 60 arasi olmaliyim kizligimdada 55 60 geziniyordum memnundum okdr yememe ragmen almiyordum ama cocuk dogurunca isler deisti :)
Offf seninde ideal kilon 55 60 arasi ozamanbak beni en iyi sen anlarsın o zaman benim boyum da 165 basıl beter durumdayım sen düşün
inşallah kuzum yaa.. 88.7 çıktım bu sabah :/Offf seninde ideal kilon 55 60 arasi ozamanhaklisin canim seni coook iyi anliyorum ins azim edip birlikte vericez . kac kiloydun tam olarak unuttum sekerim. ?
Olsun olsun bozma moralini ya gidicek yaaaa gidicek bu kilolar baska yolu yok :)inşallah kuzum yaa.. 88.7 çıktım bu sabah :/
bozmuyorum canım da sabırsızlanıyorum bazen :) 98den 89a düşmek bile nasıl iyi geldi anlatamam, 70lere bi gelsem uçarım herhalde :))Olsun olsun bozma moralini ya gidicek yaaaa gidicek bu kilolar baska yolu yok :)
Heh şöyle akıllı ol kız bebeiğim nere gidecek mişsin :))Haklisin sekerim gitmiyorum biyere
Sporla birlikde verilen kilolarda kalıcı oluyor, vücut daha sıkı daha ince oluyor, bambaşka biri yapıyor spor insanı aslında psikolojik etkilerinide unutmamak lazım tabii :)Evet sporla verdim. Sporun faydasını kesinlikle gördüm. Yeri geldi leslie yaptm yeri geldi fitness blender yaptm yanlarında da birsürü hareketler yapıyodum. simdi buaralarda jillian'a sardım..
Spor bi ömür hayatımızda olmalı. Mesela şimdi sıfır hareketle bol bol yiyip pek kilo almıyorum. Bu büyük ihtimal spordan kaynaklı :) ama tabi şımarmıyoruz kaldıgımız yerden devam ediyoruuz
Vayy anam süpersin kızJillian level 2,
100 jumping jack,
70 mekik ve iş çıkışı 40dk yürüyüşle günü kapadım cok şükür :)
Sporla birlikde verilen kilolarda kalıcı oluyor, vücut daha sıkı daha ince oluyor, bambaşka biri yapıyor spor insanı aslında psikolojik etkilerinide unutmamak lazım tabii :)
Evet spor hep hayatımızda bundan sonra inşallah, hareket edelim de spor olarak ne yaparsak yapalım kuzum.. Sen epey zayıfsın Maşallah sporunla hep fit kalırsın hem kas yaparsın çok rahat yağların yokdur ne güzel tatlım..
Vayy anam süpersin kızbanada bi hırs geldi bak şimdi kalkıp squat yapmalıyım
O zaman spora ve temiz beslenmeye devam şekerim.. Kız olmuşken kaslı bir karın olsun şekerim .. Sende çabuk oluşur kaslar he, çabuk bitir şu Jill' i de kas yapma çalışmalarına geç kuzum :)Evet Giysilerle zayıf görünüyorum ama ben artık kıyafetsizde zayıf görünmek istiyorum. Dümdüz, oturdugumda katlanmayan bir göbek istiyorum
Ayy güldürdün anam beni ya , Allah da seni hep güldürsün kızz... :))Kalk anacıım kalk oturdugun kabahat :) yanına iki de jumping ekleoohh sefan olsun
O zaman spora ve temiz beslenmeye devam şekerim.. Kız olmuşken kaslı bir karın olsun şekerim .. Sende çabuk oluşur kaslar he, çabuk bitir şu Jill' i de kas yapma çalışmalarına geç kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?