Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Masallah kizzz harikasinnnnn .. Nasil verdin 2 ayda anlat hele bakim ne yedin ne ictin ne yemedin spor ne kadar yaptin kacamaklarin oldumu ozetle butun detaylari istiyorum :))
ya ilk ay çok gitti ödemden dolayı sanırım ama son 2 haftadır duraklamadayım ben çok hareketsiz biriydim ilk zamanlar sabah akşam çıkıp tempolu yürüdüm daha sonra leslieyi ekledim, abur cubur çok yerdim onu kestim baya azalttım, ekmek yerine tam buğday yedim o tarz şeyler canım farklı bir şey yapmadım aslında sizden :)

Allah allah buyuk basari leslie ye gerimi donsem napsam :)

dogru olabilir :) ama iyi vermissin bende 70 de kaldim 1 ay olcak nerdeyse veremiyorm okdr yememe ragmen almiyorum ama veremiyorumda kaldim ole
ben de o durumdayım yarından itibaren sporumu değiştiriyorum bakalım etkili olur umarım :) ay ben 70leri görsem daha ne isterim

ben de o durumdayım yarından itibaren sporumu değiştiriyorum bakalım etkili olur umarım :) ay ben 70leri görsem daha ne isterim
Ahh şekerim oyle diyorsun ama benim boyum baya kisa 163 boyum var en fazla 55 60 arasi olmaliyim kizligimdada 55 60 geziniyordum memnundum okdr yememe ragmen almiyordum ama cocuk dogurunca isler deisti :)

Ahh şekerim oyle diyorsun ama benim boyum baya kisa 163 boyum var en fazla 55 60 arasi olmaliyim kizligimdada 55 60 geziniyordum memnundum okdr yememe ragmen almiyordum ama cocuk dogurunca isler deisti :)
bak beni en iyi sen anlarsın o zaman benim boyum da 165 basıl beter durumdayım sen düşün

Sporla birlikde verilen kilolarda kalıcı oluyor, vücut daha sıkı daha ince oluyor, bambaşka biri yapıyor spor insanı aslında psikolojik etkilerinide unutmamak lazım tabii :)

Evet spor hep hayatımızda bundan sonra inşallah, hareket edelim de spor olarak ne yaparsak yapalım kuzum.. Sen epey zayıfsın Maşallah sporunla hep fit kalırsın hem kas yaparsın çok rahat yağların yokdur ne güzel tatlım..

Evet Giysilerle zayıf görünüyorum ama ben artık kıyafetsizde zayıf görünmek istiyorum. Oturdugumda katlanmayan dümdüz bir karın istiyorum

Evet Giysilerle zayıf görünüyorum ama ben artık kıyafetsizde zayıf görünmek istiyorum. Dümdüz, oturdugumda katlanmayan bir göbek istiyorum
O zaman spora ve temiz beslenmeye devam şekerim.. Kız olmuşken kaslı bir karın olsun şekerim .. Sende çabuk oluşur kaslar he, çabuk bitir şu Jill' i de kas yapma çalışmalarına geç kuzum :)

O zaman spora ve temiz beslenmeye devam şekerim.. Kız olmuşken kaslı bir karın olsun şekerim .. Sende çabuk oluşur kaslar he, çabuk bitir şu Jill' i de kas yapma çalışmalarına geç kuzum :)

Ay inş ama hala göbek var :) onu bi eriteyimde... Zaten hedefim haziran 1de 50 kg olmaktı ona da 4kilo kaldı.. Sonrasında kas çalışcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…