Shred sonunda iyice sıkılaşır göbeğin yediklerine dikkat edersen.. Ahh ahh benimde hedefime bi 4 kilo kalsa keşge anam nerde :) hadi kız yap kaslarıda bizi azimlendir inşallah kuzum :))Ay inş ama hala göbek var :) onu bi eriteyimde... Zaten hedefim haziran 1de 50 kg olmaktı ona da 4kilo kaldı.. Sonrasında kas çalışcam inş
benide benideetlerin gittikten sonra buraya dönmenin anlamı yok canım asıl önemli olan o etleri birlikte yok etmek :)) yok öyle bir yere gitmek falan beni zayıf yapana kadar hepiniz buradasınız
Cok buyuk basari masallah :)bozmuyorum canım da sabırsızlanıyorum bazen :) 98den 89a düşmek bile nasıl iyi geldi anlatamam, 70lere bi gelsem uçarım herhalde :))
Hepimiz incecik olana kadar pes etmek yokkkkbenide benide
Devmı da gelir canım umarm :))Cok buyuk basari masallah :)
şok şok şokKizlar gerideki mesajlari yeni gordum. BEN ARANİZDAN AYRİLİYORUM LİMBİR LİMBİR SALLANAN ETLERİM GİTTİKTEN SONRA GERİ DONERİM .... 70 KİLO OLDUGUM HALDE 90 KİLO GİBİ GOSTERİYORMUŞUM ÜZÜLDÜM... Rezil oldum resmen. Hadi herkes allaha emanet olsun gorusmek uzere
gitmiyorum canim vazgectim . zaten 54 kilo olan bir insandan bile daha zayif duruyormus metabur ben onunla yarisamamşok şok şok
gitmen için bir sebep yok canım,burda herkes manken de bi sen mi kilolusun, burda olmamızın amacı zaten zayıflamak, zayıf olsak burda olmazdık sakın gideyim deme,bak ne güzel 5 kiloyuda vermişsin, emeklerine yazık etme
şok şok şok
gitmen için bir sebep yok canım,burda herkes manken de bi sen mi kilolusun, burda olmamızın amacı zaten zayıflamak, zayıf olsak burda olmazdık sakın gideyim deme,bak ne güzel 5 kiloyuda vermişsin, emeklerine yazık etme
Hayirli olsun canim darisi bana :)Günaydın herkese hayırlı kandiller :)
Sabah kahvaltım 1 adet haşlanmış yumurta :)
Sabah tartıda 88.1 i gördüm çok mutluyum sanırım çıkıyorum duraklamadan
kız proteinli bişilerde ye acıkırsın sadece bunlarlaKizlar sabah kahvaltim koca tabak marul limon
Gece eşimle TK 500 yaptım 40 dk
Bu sabah ta jilian level 2= 3. Gün yapıldı
Ama pzt gününden itibaren 1 kilo fazlam gorunuyor odemmi acaba yoksa çokmu yedim anlamdım ben
Mantikli dedin dur bi avuç yiyeyim :)kız proteinli bişilerde ye acıkırsın sadece bunlarla
ceviz,badem,fındık da ekleyebilirsin süper olur
Hadi inşallah kuzum :)) bol bol su içtim ben onun da etkisi olduğunu düşünüyorumHayirli olsun canim darisi bana :)
Valla gunde 3 litre su iciyorum ama deisen bisi yok :)Hadi inşallah kuzum :)) bol bol su içtim ben onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
Kimmiş o 54 kilo olan da ben ondan zayıf duruyormuşum merak ettim, sen misin yoksa?gitmiyorum canim vazgectim . zaten 54 kilo olan bir insandan bile daha zayif duruyormus metabur ben onunla yarisamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?