Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ay inş ama hala göbek var :) onu bi eriteyimde... Zaten hedefim haziran 1de 50 kg olmaktı ona da 4kilo kaldı.. Sonrasında kas çalışcam inş
Shred sonunda iyice sıkılaşır göbeğin yediklerine dikkat edersen.. Ahh ahh benimde hedefime bi 4 kilo kalsa keşge anam nerde :) hadi kız yap kaslarıda bizi azimlendir inşallah kuzum :))

Namazımı kılayım inşallah bende squata başlıycam kızlar bakalım ilk gün ne kadar yapabilicem ağırlıklarla, o değilde benim herif kafayı bozdu bizim hatun sporla diyecek anam :)

Gece eşimle TK 500 yaptım 40 dk
Bu sabah ta jilian level 2= 3. Gün yapıldı

Ama pzt gününden itibaren 1 kilo fazlam gorunuyor odemmi acaba yoksa çokmu yedim anlamdım ben

şok şok şok
gitmen için bir sebep yok canım,burda herkes manken de bi sen mi kilolusun, burda olmamızın amacı zaten zayıflamak, zayıf olsak burda olmazdık sakın gideyim deme,bak ne güzel 5 kiloyuda vermişsin, emeklerine yazık etme

Günaydın herkese hayırlı kandiller :)
Sabah kahvaltım 1 adet haşlanmış yumurta :)
Sabah tartıda 88.1 i gördüm çok mutluyum sanırım çıkıyorum duraklamadan

gitmiyorum canim vazgectim . zaten 54 kilo olan bir insandan bile daha zayif duruyormus metabur ben onunla yarisamam

Son düzenleme:
gitmiyorum canim vazgectim . zaten 54 kilo olan bir insandan bile daha zayif duruyormus metabur ben onunla yarisamam

Kimmiş o 54 kilo olan da ben ondan zayıf duruyormuşum merak ettim, sen misin yoksa?
Ben hiç öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum, birşeyi uzattıkça uzatma güzelim. Yanlış Bi telaffuzda bulundum Hakkı'nı da helal et dedim daha ne sataşıp duruyorsun acaba...
Burda çoluk çocuklamı uğraşıcam ya, çok uzadı bu konu
Kusura bakma O Olivenoil bana müsade arkadaşım
İnşallah gönlünüzce olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…