Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Eyvallahh

kızlar yspmayın lütfen ikinizde gitmeyin burda güzel şeyler paylaşıyoruz değermiböle basit şeyler için yapmayın lütfenn gitmeyinn
Ben biyere gitmiyorum canim. Basit falanda degil herkez ettigi lafi kurdugu cumleyi bilmeli bence her neyse cok uzadi kapatalim artik

Gece eşimle TK 500 yaptım 40 dk
Bu sabah ta jilian level 2= 3. Gün yapıldı

Ama pzt gününden itibaren 1 kilo fazlam gorunuyor odemmi acaba yoksa çokmu yedim anlamdım ben
Spor yapınca kaslar şişiyor ve artı görünüyor zamanla düzelir tatlım kafaya takmadan devam et.. Aynı durum şu an bende de oldu yeni bir spor eklenince de tekrarlıyor..

günaydın kızlarrrrr hayırlı kandileriniz olsunnn

dün jilian 30 dak. yaptım 10 bin adım attımm

sıfır kaçamaksız günü kapattımm

bugunde niyetliyiym
Jill zone' yimi yaptın canım, çok güzel gene Maşallah
Allah kabul etsin tatlım, seninde kandilin mübarek olsun kuzum :)

Günaydın herkese hayırlı kandiller :)
Sabah kahvaltım 1 adet haşlanmış yumurta :)
Sabah tartıda 88.1 i gördüm çok mutluyum sanırım çıkıyorum duraklamadan
Ayyy çok mutlu bir haber bu kuzum çıkmışsın bile, devamı gelir sağlıkla inşallah tatlım.. Hayırlı kandiller bebeğim :)

Kızlar kızlar kızlar neler olmuş sabah gene aman yaaa !!!

Ya tamam artık uzatmayın konuyu T tombul cilek tatlım konuya anında müdahele edecekdin birgün sonra değil kızz :))
M Metebatur Seda tamam gaf yaptı, ama kabul etti sonra hatalı davrandığını.. Çilekden de helallik istedi.. Bizim çilekde jeton geç düşdü yalnız :)) ( mesajları sonradan görmüş garibim )
Bu kadar büyütmenin anlamı yok.. Seda sende bi yere gitmiyorsun, Çilekde gitmiyor ... Aaa aa kızdırmayın beni ayol !

Mübarek gün hem, barışın tekrar helallik isteyin birbirinizden.. Böyle şeyler ortamı geriyor ve insanları üzüyor kızlar yapmayın lütfen,, hepimiz zayıflamak için birbirimize motive olmak için buradayız unutmayalım bunu...

Biryere gitmiyorsun Seda, uzatmayın beraberliğimizi bozmayın lütfen,, kız kırılmış işde belli, büyütmeye gerek yok canım..

Amin canım seninde kandilin mübarek olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…