- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
EyvallahhKimmiş o 54 kilo olan da ben ondan zayıf duruyormuşum merak ettim, sen misin yoksa?
Ben hiç öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum, birşeyi uzattıkça uzatma güzelim. Yanlış Bi telaffuzda bulundum Hakkı'nı da helal et dedim daha ne sataşıp duruyorsun acaba...
Burda çoluk çocuklamı uğraşıcam ya, çok uzadı bu konu
Kusura bakma O Olivenoil bana müsade arkadaşım
İnşallah gönlünüzce olur herşey
kızlar yspmayın lütfen ikinizde gitmeyin burda güzel şeyler paylaşıyoruz değermiböle basit şeyler için yapmayın lütfenn gitmeyinnEyvallahh
Cnm kac gundur internetim cok kotu 4.5 g ye gecmek gerekiyomus gecemedim daha.PaytiPo şekerim nerelerdesin ? Diyet spor nasıl gidiyor tatlım ?? Max30 a başlıyabildin mi ??
Ben biyere gitmiyorum canim. Basit falanda degil herkez ettigi lafi kurdugu cumleyi bilmeli bence her neyse cok uzadi kapatalim artikkızlar yspmayın lütfen ikinizde gitmeyin burda güzel şeyler paylaşıyoruz değermiböle basit şeyler için yapmayın lütfenn gitmeyinn
Okadardan bisi olmas yahuuu :))Öğle Yemeği 457 kalori
Tavuk Budu- 1 orta boy
Susamlı Simit-1/2
Çoban Salatası-75 g
simiti yemiyecektim ama tavuk + salata doyurmadı, pişmanımama tokum
artık akşama sporu biraz fazla yaparımOkadardan bisi olmas yahuuu :))
Spor yapınca kaslar şişiyor ve artı görünüyor zamanla düzelir tatlım kafaya takmadan devam et.. Aynı durum şu an bende de oldu yeni bir spor eklenince de tekrarlıyor..Gece eşimle TK 500 yaptım 40 dk
Bu sabah ta jilian level 2= 3. Gün yapıldı
Ama pzt gününden itibaren 1 kilo fazlam gorunuyor odemmi acaba yoksa çokmu yedim anlamdım ben
Jill zone' yimi yaptın canım, çok güzel gene Maşallahgünaydın kızlarrrrr hayırlı kandileriniz olsunnn
dün jilian 30 dak. yaptım 10 bin adım attımm
sıfır kaçamaksız günü kapattımm
bugunde niyetliyiym
Güzel bir kahvaltı olmuş canım :) Seninde kandilin mübarek olsun şekerim :)kızlar günaydın,kandiliniz mübarek olsun.
Bugünkü Kahvaltım 196 kalori
Kiraz Domates-25 g
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-15 g
Omlet Yumurta veya Peynirli Karışık Yumurta-70 g
Beyaz Ekmek-5 g
Ayyy çok mutlu bir haber bu kuzumGünaydın herkese hayırlı kandiller :)
Sabah kahvaltım 1 adet haşlanmış yumurta :)
Sabah tartıda 88.1 i gördüm çok mutluyum sanırım çıkıyorum duraklamadan
Jill zone' yimi yaptın canım, çok güzel gene Maşallah
Allah kabul etsin tatlım, seninde kandilin mübarek olsun kuzum :)
Okadardan bisi olmas yahuuu :))
Aynen :)artık akşama sporu biraz fazla yaparım
Biryere gitmiyorsun Seda, uzatmayın beraberliğimizi bozmayın lütfen,, kız kırılmış işde belli, büyütmeye gerek yok canım..Kimmiş o 54 kilo olan da ben ondan zayıf duruyormuşum merak ettim, sen misin yoksa?
Ben hiç öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum, birşeyi uzattıkça uzatma güzelim. Yanlış Bi telaffuzda bulundum Hakkı'nı da helal et dedim daha ne sataşıp duruyorsun acaba...
Burda çoluk çocuklamı uğraşıcam ya, çok uzadı bu konu
Kusura bakma O Olivenoil bana müsade arkadaşım
İnşallah gönlünüzce olur herşey
Amin canım seninde kandilin mübarek olsun :)Hayırlı Kandiller kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun canlarım
Rabbim vatanımızı bu girdiğimiz mübarek aylarda selamete çıkarsın, bu sıkıntılı günleri sona erdirsin inşallah. Herkesin gönlündeki dualarını kabul etsin inşallah
Cabucak hallolur inşallah kuzum, haber aldığıma sevindim senden :) çabuk dön aramıza şekerimCnm kac gundur internetim cok kotu 4.5 g ye gecmek gerekiyomus gecemedim daha.
Siteye giremiyorum
Ayy sağol kuzum yaa :))Ayyy çok mutlu bir haber bu kuzumçıkmışsın bile, devamı gelir sağlıkla inşallah tatlım.. Hayırlı kandiller bebeğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?