Allah Kabul etsin canımKızlar bugün niyetliyim , kısmetse 3 gün tutma niyetindeyim inşallah !
Bizde saat 20:40 da akşam olucak bide Tr' den
bir saat geriyiz ..
Sporumu sanırım akşama yapıcam inş.
Amin inşallah şekerim :)Allah Kabul etsin canım
Çok iyi gene tatlım , yumurta diyorum bebeğim hala yemiyorsun kuzum :) protein ihtiyacın için almalısın en azından günde 2 tane en az .. Protein ihtiyacını karşılar tatlım..yoksa sabah menün de var mıydı ?Öğle yemeğimde
1 dilim kepek ekmek
2 kiraz domates
Yarım kibrit kutusu peynir yedim
Daha sonra 20 dakika okuka ve sonra 20 dakika eve yürüdüm. Yürüyüşlerimi hep tempolu yapıyorum
Evet canım yedim sabah öğleyin kahvaltı gibi yapayım dedim akşam da yumutya yiyeceğim çünkü :)Çok iyi gene tatlım , yumurta diyorum bebeğim hala yemiyorsun kuzum :) protein ihtiyacın için almalısın en azından günde 2 tane en az .. Protein ihtiyacını karşılar tatlım..yoksa sabah menün de var mıydı ?
Ayy pardon bebeğim baktım 1 yumurta yemişsin :) sözümü geri aldım :))
Hayır kullanmadim esim baya kilo aldı bende incelince birazda fit olsan şöyle olur boyle olur dediydim gecenin bi vakti spor yapalim mi dedi çok uykum vardı ama hayır demedimeşinle miayy ne güzel
gider bi kaç güne emin ol. sen açlık otu kullanmışmıydın hic ?
Ohh ohhh ne guzel :)1 bardak kakaolu süt içtim ara öğün
1 tanecik burçak bisküvi attım ağzıma
Son 1 saattir yürüyorum öldü bacaklarım :))
Kızlarr 1 beden küçük kot denedim ve tam geldi mutluluk budur
bende niyetliyim abala bugun rest günüm yarında tutmak istiyorum ama akşamına spor yapmaya halimiz kalır mı acaba diye düşünüyorum.Kızlar bugün niyetliyim , kısmetse 3 gün tutma niyetindeyim inşallah !
Bizde saat 20:40 da akşam olucak bide Tr' den
bir saat geriyiz ..
Sporumu sanırım akşama yapıcam inş.
1 bardak kakaolu süt içtim ara öğün
1 tanecik burçak bisküvi attım ağzıma
Son 1 saattir yürüyorum öldü bacaklarım :))
Kızlarr 1 beden küçük kot denedim ve tam geldi mutluluk budur
O karnabahar nasıl pişdi sen onu söyle bi bakiim bebeğim ??Kizlar 3 kasik makarna az birazda karnibahar yedim çooookk acıkmazsam bugunu kapaticam acikirsamda 6 bucuk gibi birazdaha karnibahar yer kapanisi yaparim :)
Arada olur kaçamaklar önemli olan tekrar toparlanabilmek canım sen kilo koruma döneminde misin ?Kızlar saldırdım yemeğe pzt gününden beri yaptığım gibi karnım ağrıyor abur cubur dahil o kadar çok şey yedimki kilo alicam resmen. Bu hafta ama yok öyle bundan sonraki 3 gün kendime diyet ilan ettim
Allah kabul etsin Efsacığım, sabah beri enerjim düşükdü, daha 2 saattir iyiyim yani.. Spor yapacak enerji şu an var gibi ama susamakdan korkuyorum çünkü ben spor yaparken yudum olsada çok su içiyorum..bende niyetliyim abala bugun rest günüm yarında tutmak istiyorum ama akşamına spor yapmaya halimiz kalır mı acaba diye düşünüyorum.
O karnabahar nasıl pişdi sen onu söyle bi bakiim bebeğim ??
Arada olur kaçamaklar önemli olan tekrar toparlanabilmek canım sen kilo koruma döneminde misin ?
Waww 48 boyun ne kadar şekerim?? Ayy 36 beden olcaksın yani kız :)Yok daha vermek istiyorum ben yani 48 di hedefim benim çünkü eski kilom öyleydi kızkene
Waww 48 boyun ne kadar şekerim?? Ayy 36 beden olcaksın yani kız :)
Suda haşlandı ustune yogurt dokulerek yenildi :)O karnabahar nasıl pişdi sen onu söyle bi bakiim bebeğim ??
Arada olur kaçamaklar önemli olan tekrar toparlanabilmek canım sen kilo koruma döneminde misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?