Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Öğle yemeğimde
1 dilim kepek ekmek
2 kiraz domates
Yarım kibrit kutusu peynir yedim

Daha sonra 20 dakika okuka ve sonra 20 dakika eve yürüdüm. Yürüyüşlerimi hep tempolu yapıyorum

Öğle yemeğimde
1 dilim kepek ekmek
2 kiraz domates
Yarım kibrit kutusu peynir yedim

Daha sonra 20 dakika okuka ve sonra 20 dakika eve yürüdüm. Yürüyüşlerimi hep tempolu yapıyorum
Çok iyi gene tatlım , yumurta diyorum bebeğim hala yemiyorsun kuzum :) protein ihtiyacın için almalısın en azından günde 2 tane en az .. Protein ihtiyacını karşılar tatlım..yoksa sabah menün de var mıydı ?

Ayy pardon bebeğim baktım 1 yumurta yemişsin :) sözümü geri aldım :))

Kizlar ogle yemeginde dereotlu yogurt bi adet haslanmis yumurta yedim.
.. Valla gunde 2 ogun yapmak istiyorum ama acikiyorum beceremiyorum neyse 3 ogune devam :) aksam yemeginede karnibahar hasliycam yogurtlayip yicem ins :)

Evet canım yedim sabah öğleyin kahvaltı gibi yapayım dedim akşam da yumutya yiyeceğim çünkü :)

eşinle mi ayy ne güzel

gider bi kaç güne emin ol. sen açlık otu kullanmışmıydın hic ?
Hayır kullanmadim esim baya kilo aldı bende incelince birazda fit olsan şöyle olur boyle olur dediydim gecenin bi vakti spor yapalim mi dedi çok uykum vardı ama hayır demedim çok iyi geldi valla

1 bardak kakaolu süt içtim ara öğün
1 tanecik burçak bisküvi attım ağzıma
Son 1 saattir yürüyorum öldü bacaklarım :))
Kızlarr 1 beden küçük kot denedim ve tam geldi mutluluk budur

Kızlar bugün niyetliyim , kısmetse 3 gün tutma niyetindeyim inşallah !
Bizde saat 20:40 da akşam olucak bide Tr' den
bir saat geriyiz ..

Sporumu sanırım akşama yapıcam inş.
bende niyetliyim abala bugun rest günüm yarında tutmak istiyorum ama akşamına spor yapmaya halimiz kalır mı acaba diye düşünüyorum.

Kızlar saldırdım yemeğe pzt gününden beri yaptığım gibi karnım ağrıyor abur cubur dahil o kadar çok şey yedimki kilo alicam resmen. Bu hafta ama yok öyle bundan sonraki 3 gün kendime diyet ilan ettim

1 bardak kakaolu süt içtim ara öğün
1 tanecik burçak bisküvi attım ağzıma
Son 1 saattir yürüyorum öldü bacaklarım :))
Kızlarr 1 beden küçük kot denedim ve tam geldi mutluluk budur
Çok güzel bir haber bu yaaa Maşallah , almasaydın hemen kız, daha inceleceksin anamm :))

Kizlar 3 kasik makarna az birazda karnibahar yedim çooookk acıkmazsam bugunu kapaticam acikirsamda 6 bucuk gibi birazdaha karnibahar yer kapanisi yaparim :)
O karnabahar nasıl pişdi sen onu söyle bi bakiim bebeğim ??
Kızlar saldırdım yemeğe pzt gününden beri yaptığım gibi karnım ağrıyor abur cubur dahil o kadar çok şey yedimki kilo alicam resmen. Bu hafta ama yok öyle bundan sonraki 3 gün kendime diyet ilan ettim
Arada olur kaçamaklar önemli olan tekrar toparlanabilmek canım sen kilo koruma döneminde misin ?

bende niyetliyim abala bugun rest günüm yarında tutmak istiyorum ama akşamına spor yapmaya halimiz kalır mı acaba diye düşünüyorum.
Allah kabul etsin Efsacığım, sabah beri enerjim düşükdü, daha 2 saattir iyiyim yani.. Spor yapacak enerji şu an var gibi ama susamakdan korkuyorum çünkü ben spor yaparken yudum olsada çok su içiyorum..
Bende 3 gün tutmak istiyorum inşallah bir terslik olmazsa :)
Akşam yemekden sonrada bir garip oluyor insan bide kandil akşamı bakalım, belki bugün yapmam rest günüm bugün olmuş olur.. Yarın normal yaparız inşallah.

O karnabahar nasıl pişdi sen onu söyle bi bakiim bebeğim ??

Arada olur kaçamaklar önemli olan tekrar toparlanabilmek canım sen kilo koruma döneminde misin ?

Yok daha vermek istiyorum ben yani 48 di hedefim benim çünkü eski kilom öyleydi kızkene

Waww 48 boyun ne kadar şekerim?? Ayy 36 beden olcaksın yani kız :)

Boyum 1.64 hayırlısı bakalım kilo vermekten çok vücut ölçülerim daha önemli ama kiloda almamaliyim tabiki sikilasmali vücudum çok hızlı kilo verdim ve etim yumusadi spor yaparak kilo vermiştim allahtan birde

KizLAAAARRRR neden boyleee olduuuuu. Sabahtan beri yediklerimi saydim size yaklasik yarim saat once spor yaptim . spor bitti bana bisiler oldu dizlerim tutmadi aclik vardi biraz birden yere yigildim burnum kanadi incindi gliba kalktm gene ayakta duramyrm elim ayagim titrioe gttm azck bisiler yiyim die 2 tabak makarna 2 tabak puding yedim offf yaaaa a ama gene kotuyum doktora gidicem sanirim birasdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…