Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Boyunda güzel Maşallah tatlım.. Kaç kilodan düşdün? Sıkılaşmak gibi yok zaten, sıkı bir vucüt gerçekden insana kendini iyi hissettiriyor.. Ama o sıkılık için hep spor hayatımızda olacak bundan sonra inş..

Suda haşlandı ustune yogurt dokulerek yenildi :)
E süpermiş o zaman , kızartma mı diye endişelenmişdim :) yapmıyacagını biliyorum gerçi de emin olmak için sordum kıı :)
aman kuzum ne oldu öyle.. Burnunun kanaması da ilginç.. Bencede hemen git bi doktora ...şekerine de bir baktır aklında olsun...geçmiş olsun kuzum ihmal etme.. Çok mu az yedin acaba bugün..baktımda epey az yemişsin bugün.. Az yemek ölçü değil aslında ne yendiğine bakmak lazım... Kahvaltı yok, tek güzel olan kuruyemiş öğlen yumurta ve yogurt.. Sonrasında yediğin makarna 3 kaşıkda olsa şeker seviyeni oynattı acıktırdı seni... Bu tür durumlarda titreme falan varsa şeker belirtisi olabilir doktora gitmekde fayda var canım

Son düzenleme:
burnum yere vurdu ondan kanamistir. Esim erken gelirse gidicem hastsneye malum istanbulun trafigi.. Evet az yemis olabilirim sabah 1 tabak marul oglen 1 tabak dereotlu yogurt aksamds 3 kasik makarna karnibahar yemistim aslinda ac degildim ama birden yigildim yere... O degilde 2 tabak makarna 2 tabak pudinge yaniyorum yokk yokk ben hic zayiflayamiycammm

Bırak şimdi yediğine yanmayı ya, sağlığın önemli kuzum, bide bebeğin var. Başka zamanlarda da böyle acıkınca titreme el ayak tutmama durumları yaşadın mı hiç?? Şu an yedikden sonra düzeldin mi? Kuzum bir de marulla kahvaltı olmaz, hiçbirşey yeme inan daha dengede olur insanın şekeri.. Marulu ara öğünde falan al.. Kahvaltını karatay usulu yapmaya çalış.. Kilo vermek için acele etme bu sende var sabırsız kuzu :))

Evet cok aciktigim zamanlar elim ayagim titriyor gecti ama hala biraz titreme var

O ne oluyorkii off çok cahılım
Kız ben doktor muyum :) estagfurullah bebeğim internet varken kimse cahil değil artık şekerim :)

Az yiyor ama kilo veremiyor musunuz? Yeterli yeseniz de çabuk mu acıkıyorsunuz ya da doygunluk hissetmiyor musunuz? Sık sık tatlı yeme isteği de duyabilirsiniz. Tüm bunların sebebi insülin direnci olabilir. İnsülin direnci son yıllarda sık görülen bir rahatsızlık. İnsülin direnci, Tip 2 diyabetin gelişmesine zemin hazırlayan önemli bir sorundur. Şeker yani glikozu enerji olarak kullanabilmemiz için insülin hormonuna ihtiyaç vardır. Pankreastan salgılanan ve karaciğer, kas, yağ dokusu gibi dokularda insülin hormonuna karşı duyarsızlık gelişmesi sonucu insülin direnci oluşur.

Yani dikkat edilmese şeker hastalığı başlangıcına neden oluyor..

Ohooo bunlarin hepsi bende waarrr ondanmi kilo veremiyorum acaba

İnşallah 80 kilodan düştüm hep spor yapmayı düşünüyorum bende kendimi daha mutlu hissediyorum :)

Kızlar akşam yemeğimi 6 da yedim. Biraz tereyağına 3 yumurta kırdım yarım dilim kepek ekmek yedim. Yanında da 1 kase naneli yoğurt 756 kalori almışım bugün sadece. 10752 de adım atmışım.
Yemekten sonra jillian level 1 i denedim baya yoruldum leslieden sonra ağır geldi ama çoğunu eksiksiz yaptım hareketlerin. Birkaç hareketi dizlerim dolayısıyla az yaptım. Üzerine de 10 dakika pilates :))

Valla dayanamadım aldım aman yeterki gitsin kilolar bisaha almaya razıyım
Neyse hediyen olsun kendine, zaten az kilo vermedin iyi yapmışsın tatlım..
kuzum Maşallah ya hem beslenmen hem sporun çok iyi gidiyorsun.
Jıllde zorlanmadın demek kız Maşallah ya çok yürüyüş yapman kondüsyonunu arttırmış demek ki, buna sevindim kuzum çok inan.. Jill' de değişimlerin süper olacak göreceksin inş ..

Sana 40 bin kere Maşallah çekiyorum..

Canım benim çok teşekkür ederimm. Leslie ile kıyaslayınca aslında ağır geldi ama çok duraklamadım yine de :) ama baya ter attım çok iyi oldu :) inşallah etkisi fark edilir canım ya bakalım hep birlikte göreceğiz :)
Ama bir şey soracağım ben bunu gün aşırı mı yapıcam yoksa hergün mü? Bir de 18-22 arası vize haftam ve o süreçte yapmam pek mümkün değil çünkü 10 sınava gireceğim çok yoğun geçicek ne yapmalıyım sizce :/

akşam iftarda yediklerim büyük bi kase mercimek çorbası üç büyük kase salata ve tam buğday ekmek kaç dilim gitti bilmiyorum 4 kesin vardır 1 tanede elma yrdim ve canım tatlı istiyo ve açımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…