Boyunda güzel Maşallah tatlım.. Kaç kilodan düşdün? Sıkılaşmak gibi yok zaten, sıkı bir vucüt gerçekden insana kendini iyi hissettiriyor.. Ama o sıkılık için hep spor hayatımızda olacak bundan sonra inş..Boyum 1.64 hayırlısı bakalım kilo vermekten çok vücut ölçülerim daha önemli ama kiloda almamaliyim tabiki sikilasmali vücudum çok hızlı kilo verdim ve etim yumusadi spor yaparak kilo vermiştim allahtan birde
E süpermiş o zaman , kızartma mı diye endişelenmişdim :) yapmıyacagını biliyorum gerçi de emin olmak için sordum kıı :)Suda haşlandı ustune yogurt dokulerek yenildi :)
aman kuzum ne oldu öyle.. Burnunun kanaması da ilginç.. Bencede hemen git bi doktora ...şekerine de bir baktır aklında olsun...geçmiş olsun kuzum ihmal etme.. Çok mu az yedin acaba bugün..baktımda epey az yemişsin bugün.. Az yemek ölçü değil aslında ne yendiğine bakmak lazım... Kahvaltı yok, tek güzel olan kuruyemiş öğlen yumurta ve yogurt.. Sonrasında yediğin makarna 3 kaşıkda olsa şeker seviyeni oynattı acıktırdı seni... Bu tür durumlarda titreme falan varsa şeker belirtisi olabilir doktora gitmekde fayda var canımKizLAAAARRRR neden boyleee olduuuuu. Sabahtan beri yediklerimi saydim size yaklasik yarim saat once spor yaptim . spor bitti bana bisiler oldu dizlerim tutmadi aclik vardi biraz birden yere yigildim burnum kanadi incindi gliba kalktm gene ayakta duramyrm elim ayagim titrioe gttm azck bisiler yiyim die 2 tabak makarna 2 tabak puding yedim offf yaaaa a ama gene kotuyum doktora gidicem sanirim birasdan
burnum yere vurdu ondan kanamistir. Esim erken gelirse gidicem hastsneye malum istanbulun trafigi.. Evet az yemis olabilirim sabah 1 tabak marul oglen 1 tabak dereotlu yogurt aksamds 3 kasik makarna karnibahar yemistim aslinda ac degildim ama birden yigildim yere... O degilde 2 tabak makarna 2 tabak pudinge yaniyorum yokk yokk ben hic zayiflayamiycammmE süpermiş o zaman , kızartma mı diye endişelenmişdim :) yapmıyacagını biliyorum gerçi de emin olmak için sordum kıı :)
aman kuzum ne oldu öyle.. Burnunun kanaması da ilginç.. Bencede hemen git bi doktora ...şekerine de bir baktır aklında olsun...geçmiş olsun kuzum ihmal etme.. Çok mu az yedin acaba bugün..
Bırak şimdi yediğine yanmayı ya, sağlığın önemli kuzum, bide bebeğin var. Başka zamanlarda da böyle acıkınca titreme el ayak tutmama durumları yaşadın mı hiç?? Şu an yedikden sonra düzeldin mi? Kuzum bir de marulla kahvaltı olmaz, hiçbirşey yeme inan daha dengede olur insanın şekeri.. Marulu ara öğünde falan al.. Kahvaltını karatay usulu yapmaya çalış.. Kilo vermek için acele etme bu sende var sabırsız kuzu :))burnum yere vurdu ondan kanamistir. Esim erken gelirse gidicem hastsneye malum istanbulun trafigi.. Evet az yemis olabilirim sabah 1 tabak marul oglen 1 tabak dereotlu yogurt aksamds 3 kasik makarna karnibahar yemistim aslinda ac degildim ama birden yigildim yere... O degilde 2 tabak makarna 2 tabak pudinge yaniyorum yokk yokk ben hic zayiflayamiycammm
Evet cok aciktigim zamanlar elim ayagim titriyor gecti ama hala biraz titreme varBırak şimdi yediğine yanmayı ya, sağlığın önemli kuzum, bide bebeğin var. Başka zamanlarda da böyle acıkınca titreme el ayak tutmama durumları yaşadın mı hiç?? Şu an yedikden sonra düzeldin mi?
O zaman mutlaka şekerine baktır kuzum . Insülin direncin olabilir..Evet cok aciktigim zamanlar elim ayagim titriyor gecti ama hala biraz titreme var
O ne oluyorkii off çok cahılımO zaman mutlaka şekerine baktır kuzum . Insülin direncin olabilir..
Kız ben doktor muyum :) estagfurullah bebeğim internet varken kimse cahil değil artık şekerim :)O ne oluyorkii off çok cahılım
Ohooo bunlarin hepsi bende waarrr ondanmi kilo veremiyorum acabaKız ben doktor muyum :) estagfurullah bebeğim internet varken kimse cahil değil artık şekerim :)
Az yiyor ama kilo veremiyor musunuz? Yeterli yeseniz de çabuk mu acıkıyorsunuz ya da doygunluk hissetmiyor musunuz? Sık sık tatlı yeme isteği de duyabilirsiniz. Tüm bunların sebebi insülin direnci olabilir. İnsülin direnci son yıllarda sık görülen bir rahatsızlık. İnsülin direnci, Tip 2 diyabetin gelişmesine zemin hazırlayan önemli bir sorundur. Şeker yani glikozu enerji olarak kullanabilmemiz için insülin hormonuna ihtiyaç vardır. Pankreastan salgılanan ve karaciğer, kas, yağ dokusu gibi dokularda insülin hormonuna karşı duyarsızlık gelişmesi sonucu insülin direnci oluşur.
Yani dikkat edilmese şeker hastalığı başlangıcına neden oluyor..
Tahlil yaptır kuzum, varsada kilo verince düzelir inşallah.. Ayrıca sen 75' den düşmedin mi kız.. Sabırlı ol verirsin..Ohooo bunlarin hepsi bende waarrr ondanmi kilo veremiyorum acaba
Boyunda güzel Maşallah tatlım.. Kaç kilodan düşdün? Sıkılaşmak gibi yok zaten, sıkı bir vucüt gerçekden insana kendini iyi hissettiriyor.. Ama o sıkılık için hep spor hayatımızda olacak bundan sonra inş..
Valla dayanamadım aldım aman yeterki gitsin kilolar bisaha almaya razıyımÇok güzel bir haber bu yaaa Maşallah , almasaydın hemen kız, daha inceleceksin anamm :))
Wuhhuuu hey be Maşallah kız 80' den 53 e kaç yapıyor ayy..27 miİnşallah 80 kilodan düştüm hep spor yapmayı düşünüyorum bende kendimi daha mutlu hissediyorum :)
Neyse hediyen olsun kendine, zaten az kilo vermedin iyi yapmışsın tatlım..Valla dayanamadım aldım aman yeterki gitsin kilolar bisaha almaya razıyım
kuzum Maşallah ya hem beslenmen hem sporun çok iyi gidiyorsun.Kızlar akşam yemeğimi 6 da yedim. Biraz tereyağına 3 yumurta kırdım yarım dilim kepek ekmek yedim. Yanında da 1 kase naneli yoğurt 756 kalori almışım bugün sadece. 10752 de adım atmışım.
Yemekten sonra jillian level 1 i denedim baya yoruldum leslieden sonra ağır geldi ama çoğunu eksiksiz yaptım hareketlerin. Birkaç hareketi dizlerim dolayısıyla az yaptım. Üzerine de 10 dakika pilates :))
Canım benim çok teşekkür ederimm. Leslie ile kıyaslayınca aslında ağır geldi ama çok duraklamadım yine de :) ama baya ter attım çok iyi oldu :) inşallah etkisi fark edilir canım ya bakalım hep birlikte göreceğiz :)Neyse hediyen olsun kendine, zaten az kilo vermedin iyi yapmışsın tatlım..
kuzum Maşallah ya hem beslenmen hem sporun çok iyi gidiyorsun.
Jıllde zorlanmadın demek kız Maşallah ya çok yürüyüş yapman kondüsyonunu arttırmış demek ki, buna sevindim kuzum çok inan.. Jill' de değişimlerin süper olacak göreceksin inş ..
Sana 40 bin kere Maşallah çekiyorum..
Dussem ne olcak 1 ay olcak yerimde sayiyorumTahlil yaptır kuzum, varsada kilo verince düzelir inşallah.. Ayrıca sen 75' den düşmedin mi kız.. Sabırlı ol verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?