Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

egEr evde tatı yada aburcubur olsaydı kesin bende yemiştim gözüm fena döndü ama çekmeceleri falan bi yokladım zararlı bişi bulamadmeve almamanın faydaları eşim bazen alıyo kızıyorum onada almıyo artıkk
Eyvah neyse yarın telafi edersin canım sporla falan :))[/QUOTE

Hergun yarin telafi ederim die yiyorum zaten kafayi yicem puding olsa gene iyi iki tabakta makarna gitti
Cezayı hak ediyosun bak olmaz böyle

evet canım bencede susuzluktanmış su içince yatıştı baya gün boyu su içmeyince tabii
Aa o kadar içmenezlik yapma canım şişe bulundur hep yanında ben o sayede iyi içiyorum bugün 3 litre oldu

Yaa sorma abur cubur olunca dayanamıyor insan kesinlikle en iyisi almamak

normalde içeriç
Cezayı hak ediyosun bak olmaz böyle

Aa o kadar içmenezlik yapma canım şişe bulundur hep yanında ben o sayede iyi içiyorum bugün 3 litre oldu

Yaa sorma abur cubur olunca dayanamıyor insan kesinlikle en iyisi almamak
normalde 3 lt içerim bende bugun niyetli olunca içemedim

Canım şimdilik deneme gibi yap, vize haftanda ara verirsin sonra devam edersin kuzum.. Sınavların önemli bebişim güçden düşme hatta hafta sonu dahi yapma istersen..

Ayin 14une dahiliyeden randevu aldim dyetisyen icin bakalim :)
İyi yapmışsın şekerim
akşam iftarda yediklerim büyük bi kase mercimek çorbası üç büyük kase salata ve tam buğday ekmek kaç dilim gitti bilmiyorum 4 kesin vardır 1 tanede elma yrdim ve canım tatlı istiyo ve açımmmmmmm
gayet hafif yemişsin ekmekler azıcık fazla olmuş ama yarında oruçlu olacaksan erir gider sorun yapma tatlım
evet ya Seda nerdesin kız gel gayrı

Kızlar bende iftarda bir tabak kurufasulye, 2 kepçe pilav ve biraz tuzlu salata birkaç acı küçük biber yedim... Sonra çay yanında tatlı krizi geldi iki ince 10 cm uzunluğunda 2 cm inceliğinde 2 çikolata yedim, gözüm döndü 3. Yü almaya giderken kendimi durdurdum :)

Bir de ben oruçda sahurda sadece su içiyorum, dün akşamki yemeğimle tutum, yarında iftarda yediğimle tutucam inşallah :) başka çay ve sudan başka birşey yemem inş.

Enerjim çok düşdü yemek sonrası... Mübarek gecede spor yapmıycam, rest günüm olsun artık :) zaten kandil olmasada bu enerjiyle zor yapardım :))

3.cude kendini durdurman iyi okdr cikolatadan bisi olmaz siz iyi gidiyorsunuz masallah :) bende ilk 5 kiloyu verdigimde ne azim varmis yaa simdi ole degilim halbuki daha 15 kilo var vermem gereken aslinda okdrda cok degil ama gozumde buyudu 15 kilo versem daha vermeme gerek yok :)

Kuzum diyet ve sporda motivasyon herzaman yakalanmıyor malesef, yakalayınca devam etmek lazım.. Yakalarsın inş gene o motivasyonu.. Seninde misafirlerin geldi motiven gitti.. Ama yakalamak üzeresin bence ha gayret :)

Çilekcim, Beyaz lotus 27 kilo vermiş kuzum ya Maşallah ona, 80' den 53 e inmiş ve 48 e inmek istiyor bravo gerçekden Ona.. Ne kadar zamanda verdi sordum daha yazmadı ama böyle güzel örnekler bize motivasyon oluyor kuzum , o yüzden sabreden kazanıyor .. Vazgeçen kilosuyla kalıyor.. Gayret inş vericez bizde :)

27 mi dedinnn yuh bana daha 15 kilodan korkuyorum utandim simdi aynen aynen sabredicez vericez pes etmek yok

İnşallah 80 kilodan düştüm hep spor yapmayı düşünüyorum bende kendimi daha mutlu hissediyorum :)
Kuzum azcık anlatsana nasıl verdin kilolarını ne kadar zamanda verdin, bizlere motivasyon olsun bebeğim.. Kocaman Maşallah sana tatlım ya bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…