Su iç su susuzluktandır :)akşam iftarda yediklerim büyük bi kase mercimek çorbası üç büyük kase salata ve tam buğday ekmek kaç dilim gitti bilmiyorum 4 kesin vardır 1 tanede elma yrdim ve canım tatlı istiyo ve açımmmmmmm
Dayan dayan benim bugun yaptgimi yapma 2 koca kase puding gittiCanım çok tatlı çekti yarım elma yedim ben de :/
EyvahDayan dayan benim bugun yaptgimi yapma 2 koca kase puding gitti
Hergun yarin telafi ederim die yiyorum zaten kafayi yicem puding olsa gene iyi iki tabakta makarna gittiEyvahneyse yarın telafi edersin canım sporla falan :))
evet canım bencede susuzluktanmış su içince yatıştı baya gün boyu su içmeyince tabiiSu iç su susuzluktandır :)
Eyvahneyse yarın telafi edersin canım sporla falan :))[/QUOTE
Cezayı hak ediyosun bak olmaz böyleHergun yarin telafi ederim die yiyorum zaten kafayi yicem puding olsa gene iyi iki tabakta makarna gitti
Aa o kadar içmenezlik yapma canım şişe bulundur hep yanında ben o sayede iyi içiyorum bugün 3 litre olduevet canım bencede susuzluktanmış su içince yatıştı baya gün boyu su içmeyince tabii
Yaa sorma abur cubur olunca dayanamıyor insan kesinlikle en iyisi almamakegEr evde tatı yada aburcubur olsaydı kesin bende yemiştim gözüm fena döndü ama çekmeceleri falan bi yokladım zararlı bişi bulamadmeve almamanın faydaları eşim bazen alıyo kızıyorum onada almıyo artıkk
normalde 3 lt içerim bende bugun niyetli olunca içemedimCezayı hak ediyosun bak olmaz böyle
Aa o kadar içmenezlik yapma canım şişe bulundur hep yanında ben o sayede iyi içiyorum bugün 3 litre oldu
Yaa sorma abur cubur olunca dayanamıyor insan kesinlikle en iyisi almamak
Canım şimdilik deneme gibi yap, vize haftanda ara verirsin sonra devam edersin kuzum.. Sınavların önemli bebişim güçden düşme hatta hafta sonu dahi yapma istersen..Canım benim çok teşekkür ederimm. Leslie ile kıyaslayınca aslında ağır geldi ama çok duraklamadım yine de :) ama baya ter attım çok iyi oldu :) inşallah etkisi fark edilir canım ya bakalım hep birlikte göreceğiz :)
Ama bir şey soracağım ben bunu gün aşırı mı yapıcam yoksa hergün mü? Bir de 18-22 arası vize haftam ve o süreçte yapmam pek mümkün değil çünkü 10 sınava gireceğim çok yoğun geçicek ne yapmalıyım sizce :/
İyi yapmışsın şekerimAyin 14une dahiliyeden randevu aldim dyetisyen icin bakalim :)
gayet hafif yemişsin ekmekler azıcık fazla olmuş ama yarında oruçlu olacaksan erir gider sorun yapma tatlımakşam iftarda yediklerim büyük bi kase mercimek çorbası üç büyük kase salata ve tam buğday ekmek kaç dilim gitti bilmiyorum 4 kesin vardır 1 tanede elma yrdim ve canım tatlı istiyo ve açımmmmmmm
evet ya Seda nerdesin kız gel gayrı@Metebatur nerdesin canımm
Tercih ve miktar süper :)Canım çok tatlı çekti yarım elma yedim ben de :/
iyiki bulundurmamışsın yoksa gitmişdi demi :))egEr evde tatı yada aburcubur olsaydı kesin bende yemiştim gözüm fena döndü ama çekmeceleri falan bi yokladım zararlı bişi bulamadmeve almamanın faydaları eşim bazen alıyo kızıyorum onada almıyo artıkk
Kuzum bugün sağlığın sözkonusuydu, yarın yumurtalı sebze ve düzgün kahvaltılı öğünler geçirmeye bakHergun yarin telafi ederim die yiyorum zaten kafayi yicem puding olsa gene iyi iki tabakta makarna gitti
Yarin soz veriyorum kaytarmiycam abur cubur yok gerekirse yerimden kalkmiycsm bak cok fena kizin bana hatta dovun en iyisi hiihhhhKuzum bugün sağlığın sözkonusuydu, yarın yumurtalı sebze ve düzgün kahvaltılı öğünler geçirmeye bak
3.cude kendini durdurman iyi okdr cikolatadan bisi olmaz siz iyi gidiyorsunuz masallah :) bende ilk 5 kiloyu verdigimde ne azim varmis yaa simdi ole degilim halbuki daha 15 kilo var vermem gereken aslinda okdrda cok degil ama gozumde buyudu 15 kilo versem daha vermeme gerek yok :)Kızlar bende iftarda bir tabak kurufasulye, 2 kepçe pilav ve biraz tuzlu salata birkaç acı küçük biber yedim... Sonra çay yanında tatlı krizi geldi iki ince 10 cm uzunluğunda 2 cm inceliğinde 2 çikolata yedim, gözüm döndü 3. Yü almaya giderken kendimi durdurdum :)
Bir de ben oruçda sahurda sadece su içiyorum, dün akşamki yemeğimle tutum, yarında iftarda yediğimle tutucam inşallah :) başka çay ve sudan başka birşey yemem inş.
Enerjim çok düşdü yemek sonrası... Mübarek gecede spor yapmıycam, rest günüm olsun artık :) zaten kandil olmasada bu enerjiyle zor yapardım :))
Kuzum diyet ve sporda motivasyon herzaman yakalanmıyor malesef, yakalayınca devam etmek lazım.. Yakalarsın inş gene o motivasyonu.. Seninde misafirlerin geldi motiven gitti.. Ama yakalamak üzeresin bence ha gayret :)3.cude kendini durdurman iyi okdr cikolatadan bisi olmaz siz iyi gidiyorsunuz masallah :) bende ilk 5 kiloyu verdigimde ne azim varmis yaa simdi ole degilim halbuki daha 15 kilo var vermem gereken aslinda okdrda cok degil ama gozumde buyudu 15 kilo versem daha vermeme gerek yok :)
27 mi dedinnnÇilekcim, Beyaz lotus 27 kilo vermiş kuzum ya Maşallah ona, 80' den 53 e inmiş ve 48 e inmek istiyor bravo gerçekden Ona.. Ne kadar zamanda verdi sordum daha yazmadı ama böyle güzel örnekler bize motivasyon oluyor kuzum , o yüzden sabreden kazanıyor .. Vazgeçen kilosuyla kalıyor.. Gayret inş vericez bizde :)
Kuzum azcık anlatsana nasıl verdin kilolarını ne kadar zamanda verdin, bizlere motivasyon olsun bebeğim.. Kocaman Maşallah sana tatlım ya bravoİnşallah 80 kilodan düştüm hep spor yapmayı düşünüyorum bende kendimi daha mutlu hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?