Aynen kuzum devam :)27 mi dedinnnyuh bana daha 15 kilodan korkuyorum utandim simdi aynen aynen sabredicez vericez pes etmek yok
Aa anladım Allah kabul etsin canımnormalde içeriç
normalde 3 lt içerim bende bugun niyetli olunca içemedim
Tamam canım yapamadığım günlerde de yürüyüş yaparım hareket olsun yine de. Vizelerim bitince de düzenli yaparım. Bittiğinde peki hergün mü yapayım gün aşırı mı ?Canım şimdilik deneme gibi yap, vize haftanda ara verirsin sonra devam edersin kuzum.. Sınavların önemli bebişim güçden düşme hatta hafta sonu dahi yapma istersen..
Dinlen biraz canım hak ettin :))Kızlar bende iftarda bir tabak kurufasulye, 2 kepçe pilav ve biraz tuzlu salata birkaç acı küçük biber yedim... Sonra çay yanında tatlı krizi geldi iki ince 10 cm uzunluğunda 2 cm inceliğinde 2 çikolata yedim, gözüm döndü 3. Yü almaya giderken kendimi durdurdum :)
Bir de ben oruçda sahurda sadece su içiyorum, dün akşamki yemeğimle tutum, yarında iftarda yediğimle tutucam inşallah :) başka çay ve sudan başka birşey yemem inş.
Enerjim çok düşdü yemek sonrası... Mübarek gecede spor yapmıycam, rest günüm olsun artık :) zaten kandil olmasada bu enerjiyle zor yapardım :))
Haftada bir gün dinlendiriyoruz zaten kasları canım, normalde cmartesi dinlenmem di ama artık o günü dinlenme yapmıycam :)Dinlen biraz canım hak ettin :))
Level 1 10 gün hergünAa anladım Allah kabul etsin canım
Tamam canım yapamadığım günlerde de yürüyüş yaparım hareket olsun yine de. Vizelerim bitince de düzenli yaparım. Bittiğinde peki hergün mü yapayım gün aşırı mı ?
Ben bile yumurtayı tuzsuz yediysem herkes alışırKızlar bu akşam yaptığım salataya çok tuz atmışım ayy, tuzdan resmen dilim yandı, dalgınlıkla attım heralde.. Fazla yemedim ama genede 6,7 çatal aldım, o tuzlar şimdi şişirecek kesin beni :)) tuzu az atmak lazım az tuza alışmak lazım birde...
Anladım canımmHaftada bir gün dinlendiriyoruz zaten kasları canım, normalde cmartesi dinlenmem di ama artık o günü dinlenme yapmıycam :)
Tamam tatlım ayarlarım duruma göre :))Level 1 10 gün hergün
1 gün dinlenme
Level 2 10 gün her gün
1 gün dinlenme
Level 3 10 gün her gün
Şeklinde tatlım , ama zorlarsa arada kafana göre bir gün dinlenme yaparsın .. Normalde böyle
Tamamen tuzu kesmek taraftarı değilim ama azlatabildiğimiz kadar azaltalım..Ben bile yumurtayı tuzsuz yediysem herkes alışır
Anladım canımm
Tamam tatlım ayarlarım duruma göre :))
Kuzum azcık anlatsana nasıl verdin kilolarını ne kadar zamanda verdin, bizlere motivasyon olsun bebeğim.. Kocaman Maşallah sana tatlım ya bravo
Olsun canım ya sen dikkat edersin toparlarsın hemen :))Hayırlı Cumalar kızlar :)
Dün yediğim aşırı tuzlu salata yapacağını yaptı, davul gibi şişim bugünparmaklarım ödemden kapanmakda zorlanıyor resmen ...
Başlangıç kilo : 89
Başlangıç süresi : 8 kasım
Boy: 172 cm
Geçen hafta : 76.30
Bugün : 76,90
+900 olamazzzzz
Aslında birkaçgün önce 75,80 i bile görmüşdüm
Neyse anacıklarımız yediğimiz tuzlara dikkat edicez bana ders olsun işde :))
Sağol tatlım uzun uzun paylaşmışsın hikayeni ve bence özellikle bebeği olanlar için örneksin Maşallah kuzum..Benim doğum sonrası kilomdu evden geldiğim de 80 kiloydum ve istahim yoktu ama sütüm olsun diye saat başı veya 2 saatte bir mutlaka bir şeyler içerdim onları soyleyim.... öncelikle şekersiz hoşaf yaptiriyordum anneme incir ..kayısı...erik hoşafıydi bunlar ve 2 güne bir mutlaka 1 tencere bitiriyordum... 2 güne bir veya 1 günde 1 tencere çorba içiyordum .. malta içeceği varya kahveli süt artırıcı günde 2 veya 3 teneke kutu ondan içiyordum 2 bardak yeşilçay 5 litre su içiyordum ... sabah 1 dilim veya 2dilim ekmek yumurta peynir ile bir kahvaltı yapiyordum .. daha sonra bebeğimi emzirip 500 litre suya limon sıkıp zorla bir dikişte bitiiriyordum ardından ya hosafimi.. ya yesilcayimi ya çorbami yada maltami içiyordum gece dahil 2 saatte bir bunu yapıyordum ... çorbam yağlı yoğurtlu klasik bir çorba oluyordu... aksam yemegimim yoktu benim sabah normal kahvaltı hariç gece dahil boyle beslendim bilerek yapmadım sütüm artsın diye yaptım 2 saatte bir nerdeyse 500 litre suya limon sıkıp içtim salata maydonoz yedim...... bu şekilde bir sure devam ettim sonra aklımda diyet yapmak yoktu bebeğimi beslemek vardı ama tartı yanibasimda olduğu için tartılıyordum bazen bi bakiyordum gündü 2 kilo bile oldu ödemdi tabikide... sonra kısa süre sonra 70 kilo oldum kaldım orada sonra iştahım normale döndü az biraz dikkat etmeye ödem yapacak şeyler yememeye çalıştım 65 kiloya düştüm 65 kiloda takılı kaldım sonra diyet yapmaya karar verdim ve sporda ekledim leslie yaptım birde plates yemegimden fazla kısmadım abur cubur birde ekmegi azaltmaya çalıştım suyuma dikkat ettim haftada artik 1 kilo gitmeye başladı ama bu hafta 1 kilo aldım galiba hic hissetmiyorum ama t artida öyle gösteriyor
Bu arada bebeğim 7 aylık oldu ama 65 kilodan 53 kiloya ocak ayında başladım
Canım ben gibi sende ödem tutmuşsundur.. Hafta sonu yediklerin etkilemişdir.. Devam şekerim :))Ben 53.2 kiloyum 900 gram fazla görünüyor... sabah jilian michael level 2 yaptım 4. Günüm
Kızlarr kilo bildiririmimi yapıyorum
Başlangıç kilo: 98
Geçen süre: 9 hafta
Güncel kilo: 88.1
Geçen hafta ile fark: -800 gr.
Yaşasınn duraklamadan çıktım
kahvaltı süper ayy :)Günaydın
Sabah 3 adet yumurta, dere otu maydanoz salata yaptım
ara yeşil elma ve 1 lt su
sabah 65,1 gördüm maalesef
waaawww Islık ıslık alkıs alkıs kızzgünaydın kızlar benim internet sınırlı olduğu için sürekli takip edemiyorum burayi birde menülerim biraz değişik olduğu için tepki çeker endişem var açıkçası
1nisan cuma 68.2
8nisan cuma 66.4
fark 1.8
Evet kuzum oruçluyken bende hiç veremeyenlerdeyim, üstelik sahur da yapmıyorum gene gitmiyor gene gitmiyor, neyse orucu zayıflamak için yapmıyoruz sonucda ...Bugün de oruçluyum inş.. İnş haftaya 64 ü görürsün şekerciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?