Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

normalde içeriç
normalde 3 lt içerim bende bugun niyetli olunca içemedim
Aa anladım Allah kabul etsin canım
Canım şimdilik deneme gibi yap, vize haftanda ara verirsin sonra devam edersin kuzum.. Sınavların önemli bebişim güçden düşme hatta hafta sonu dahi yapma istersen..
Tamam canım yapamadığım günlerde de yürüyüş yaparım hareket olsun yine de. Vizelerim bitince de düzenli yaparım. Bittiğinde peki hergün mü yapayım gün aşırı mı ?

Dinlen biraz canım hak ettin :))

Kızlar bu akşam yaptığım salataya çok tuz atmışım ayy, tuzdan resmen dilim yandı, dalgınlıkla attım heralde.. Fazla yemedim ama genede 6,7 çatal aldım, o tuzlar şimdi şişirecek kesin beni :)) tuzu az atmak lazım az tuza alışmak lazım birde...

Level 1 10 gün hergün
1 gün dinlenme
Level 2 10 gün her gün
1 gün dinlenme
Level 3 10 gün her gün

Şeklinde tatlım , ama zorlarsa arada kafana göre bir gün dinlenme yaparsın .. Normalde böyle

Ben bile yumurtayı tuzsuz yediysem herkes alışır

Haftada bir gün dinlendiriyoruz zaten kasları canım, normalde cmartesi dinlenmem di ama artık o günü dinlenme yapmıycam :)
Anladım canımm
Level 1 10 gün hergün
1 gün dinlenme
Level 2 10 gün her gün
1 gün dinlenme
Level 3 10 gün her gün

Şeklinde tatlım , ama zorlarsa arada kafana göre bir gün dinlenme yaparsın .. Normalde böyle
Tamam tatlım ayarlarım duruma göre :))

Kızlar yarın tartı günümüz, herkes tartılsın sabah anacıklarım unutmayın, biraz geç hatırlattım ama umarım hatırınızdadır.. Kendimizi bi kontrol edek bakem bir haftada ne değişmiş :)

sumuhendis Betül arkadaşımızın verdiği kiloyu merak ediyorum? Karabugday detoxu yapıyordu, forumda yapanlar epey memnun , bakalım Betül' ün tecrübeleri nasıl olacak?? Başarılıysa bizde deneriz, gerçi benim önce Greçka ( karabuğday ) bulmam lazım :)) bi bakinim markete ilk gittiğimde inş :)

Kuzum azcık anlatsana nasıl verdin kilolarını ne kadar zamanda verdin, bizlere motivasyon olsun bebeğim.. Kocaman Maşallah sana tatlım ya bravo

Benim doğum sonrası kilomdu evden geldiğim de 80 kiloydum ve istahim yoktu ama sütüm olsun diye saat başı veya 2 saatte bir mutlaka bir şeyler içerdim onları soyleyim.... öncelikle şekersiz hoşaf yaptiriyordum anneme incir ..kayısı...erik hoşafıydi bunlar ve 2 güne bir mutlaka 1 tencere bitiriyordum... 2 güne bir veya 1 günde 1 tencere çorba içiyordum .. malta içeceği varya kahveli süt artırıcı günde 2 veya 3 teneke kutu ondan içiyordum 2 bardak yeşilçay 5 litre su içiyordum ... sabah 1 dilim veya 2dilim ekmek yumurta peynir ile bir kahvaltı yapiyordum .. daha sonra bebeğimi emzirip 500 litre suya limon sıkıp zorla bir dikişte bitiiriyordum ardından ya hosafimi.. ya yesilcayimi ya çorbami yada maltami içiyordum gece dahil 2 saatte bir bunu yapıyordum ... çorbam yağlı yoğurtlu klasik bir çorba oluyordu... aksam yemegimim yoktu benim sabah normal kahvaltı hariç gece dahil boyle beslendim bilerek yapmadım sütüm artsın diye yaptım 2 saatte bir nerdeyse 500 litre suya limon sıkıp içtim salata maydonoz yedim...... bu şekilde bir sure devam ettim sonra aklımda diyet yapmak yoktu bebeğimi beslemek vardı ama tartı yanibasimda olduğu için tartılıyordum bazen bi bakiyordum gündü 2 kilo bile oldu ödemdi tabikide... sonra kısa süre sonra 70 kilo oldum kaldım orada sonra iştahım normale döndü az biraz dikkat etmeye ödem yapacak şeyler yememeye çalıştım 65 kiloya düştüm 65 kiloda takılı kaldım sonra diyet yapmaya karar verdim ve sporda ekledim leslie yaptım birde plates yemegimden fazla kısmadım abur cubur birde ekmegi azaltmaya çalıştım suyuma dikkat ettim haftada artik 1 kilo gitmeye başladı ama bu hafta 1 kilo aldım galiba hic hissetmiyorum ama t artida öyle gösteriyor

Bu arada bebeğim 7 aylık oldu ama 65 kilodan 53 kiloya ocak ayında başladım

Ben 53.2 kiloyum 900 gram fazla görünüyor... sabah jilian michael level 2 yaptım 4. Günüm

Kızlarr kilo bildiririmimi yapıyorum

Başlangıç kilo
: 98
Geçen süre
: 9 hafta
Güncel kilo: 88.1
Geçen hafta ile fark
: -800 gr.
Yaşasınn duraklamadan çıktım

Günaydın
Sabah 3 adet yumurta, dere otu maydanoz salata yaptım
ara yeşil elma ve 1 lt su
sabah 65,1 gördüm maalesef

günaydın kızlar benim internet sınırlı olduğu için sürekli takip edemiyorum burayi birde menülerim biraz değişik olduğu için tepki çeker endişem var açıkçası

1nisan cuma 68.2
8nisan cuma 66.4
fark 1.8

Hayırlı Cumalar kızlar :)

Dün yediğim aşırı tuzlu salata yapacağını yaptı, davul gibi şişim bugün parmaklarım ödemden kapanmakda zorlanıyor resmen ...

Başlangıç kilo : 89
Başlangıç süresi : 8 kasım
Boy: 172 cm
Geçen hafta : 76.30
Bugün : 76,90
+900 olamazzzzz

Aslında birkaçgün önce 75,80 i bile görmüşdüm
Neyse anacıklarımız yediğimiz tuzlara dikkat edicez bana ders olsun işde :))

Olsun canım ya sen dikkat edersin toparlarsın hemen :))

Sağol tatlım uzun uzun paylaşmışsın hikayeni ve bence özellikle bebeği olanlar için örneksin Maşallah kuzum..

Dikkatimi çeken birşeyde emzirirken YEŞİLÇAY içilebiliyor demek ki kızlar..
Ocakdan bu yana bile çok güzel vermişsin..

Şu Malta içeceği ne ola ki onu ben bilmiyorum ayy :)) Malta erikli bişey mi ki canım ??

Ben 53.2 kiloyum 900 gram fazla görünüyor... sabah jilian michael level 2 yaptım 4. Günüm
Canım ben gibi sende ödem tutmuşsundur.. Hafta sonu yediklerin etkilemişdir.. Devam şekerim :))
Kızlarr kilo bildiririmimi yapıyorum

Başlangıç kilo
: 98
Geçen süre
: 9 hafta
Güncel kilo: 88.1
Geçen hafta ile fark
: -800 gr.
Yaşasınn duraklamadan çıktım
Oley bravo kuzuma
Günaydın
Sabah 3 adet yumurta, dere otu maydanoz salata yaptım
ara yeşil elma ve 1 lt su
sabah 65,1 gördüm maalesef
kahvaltı süper ayy :)
Sende de ödem var sanırım bebeğim, haftaya gidecek bu ödemlerimiz inşallah yaa :)
waaawww Islık ıslık alkıs alkıs kızz Maşallah kuzum çok iyi vermişsin...haftanın birincisi sensin sanırım :)
Karabugday mı yedin ay tüm hafta , çok önemli zamanda netin bittiyor ya, ayrıntıları alacakdık senden kuzum :)
O Olivenoil kız asli abla yazdım bak sonucu dün niyetli olmasam biraz daha az olacaktı ama akşam yediğim şeyler kaldı vucutta bakalım haftaya hedef 64ler inşallah
Evet kuzum oruçluyken bende hiç veremeyenlerdeyim, üstelik sahur da yapmıyorum gene gitmiyor gene gitmiyor, neyse orucu zayıflamak için yapmıyoruz sonucda ...Bugün de oruçluyum inş.. İnş haftaya 64 ü görürsün şekerciim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…