Gider de orucdan su içemediğimden gitmesi zor olacak idare etcez artık şekerim :)Olsun canım ya sen dikkat edersin toparlarsın hemen :))
dışarda işlerin varsa dikkat et tansiyonun falan düşmesin bebeğim.. Evdeysen dene dışardaysan dikkatli ol yanında birşeyler bulundur derim ...Bugün hurmayı deniyorum kızlar
Kahvaltısa 7 hurma ve 1 kase yoğurt yedim yanında da yarım litre su
tüm hafta o buğdayla geçer mi abla ölür insan ölür :) ben gün gün yazayim o zaman ama şimdiden söyleyim bu bir sistem eleştiriler fikrimi değiştirmeyecekCanım ben gibi sende ödem tutmuşsundur.. Hafta sonu yediklerin etkilemişdir.. Devam şekerim :))
Oley bravo kuzuma
kahvaltı süper ayy :)
Sende de ödem var sanırım bebeğim, haftaya gidecek bu ödemlerimiz inşallah yaa :)
waaawww Islık ıslık alkıs alkıs kızzMaşallah kuzum çok iyi vermişsin...haftanın birincisi sensin sanırım :)
Karabugday mı yedin ay tüm hafta , çok önemli zamanda netin bittiyor ya, ayrıntıları alacakdık senden kuzum :)
Evet kuzum oruçluyken bende hiç veremeyenlerdeyim, üstelik sahur da yapmıyorum gene gitmiyor gene gitmiyor, neyse orucu zayıflamak için yapmıyoruz sonucda ...Bugün de oruçluyum inş.. İnş haftaya 64 ü görürsün şekerciim
Evdeyim bugün canım kötü olursam yerim zaten birşeylerGider de orucdan su içemediğimden gitmesi zor olacak idare etcez artık şekerim :)
Anladım kuzum olsun o kadar :)
dışarda işlerin varsa dikkat et tansiyonun falan düşmesin bebeğim.. Evdeysen dene dışardaysan dikkatli ol yanında birşeyler bulundur derim ...
Ben en çok 6. Günü sevdim Betülüm :)) Gözleme, ıspanak kavurma falan ayy süpermiş :))tüm hafta o buğdayla geçer mi abla ölür insan ölür :) ben gün gün yazayim o zaman ama şimdiden söyleyim bu bir sistem eleştiriler fikrimi değiştirmeyecek
öncelikle tuz yok, şeker yok, yağ yok bunlar ilk kural bitki çayi serbest siyah çay sınırlı bunlar ikinci kural ben buna çok uyamadim
1. gün tüm öğünler aynı 3yemek kaşığı haşlanmış karabugday (ölçü haşlanmış şekilde olacak) 1yeşil elma öğleden sonra açlık hissi olunca tuzsuz salatalık
2. gün tüm öğünler aynı 1greyfurt 1 haşlanmış yumurtla
3. gün sabah 1haşlanmış yumurta öğlen ve akşam 100er gramlik levrek
4. gün sabah öğlen akşam muz +1 bardak süt tarçın serbest aralarda yani iki ara öğün de muz (anamur muzu küçük olanlardan)
5. gün sabah domates salatalık 4zeytin öğlen bol yeşillikli içine 5-6 TANE nohut salata tuzsuz yağsız akşam ise tavuk göğsü 100gram bununla salata
6. gün sabah 1çay bardagi tam bugday unu ve tuzsuz lor ile gözleme öğlen ıspanak kavurma akşam 120gram et
7. gün niyetliydim
İyi bak bu haftaki kaçamaklarına ragmen güzel kilo vermişsin şekerim Maşallah :)Kizlar sabah kahvaltim
Domates
Peynir
Yumurta
Zeytin
Yesilcay
Guncel kilom 69.9
Gecen haftaki kilom 70.5 veya 70.8 di sanirim tam hatirlamiyorum :)
Ama nasil eksi gordum ben onu anlayamadim regl yim suanİyi bak bu haftaki kaçamaklarına ragmen güzel kilo vermişsin şekerim Maşallah :)
Evde olman iyi o zaman kuzum :)Evdeyim bugün canım kötü olursam yerim zaten birşeyler
hemde regl şişliğin vardır, demekk ki aslında daha azsın :) mutlu ol kız bak veriyorsun yeniden tatlım :))Ama nasil eksi gordum ben onu anlayamadim regl yim suan
İns gorucez :)Evde olman iyi o zaman kuzum :)
hemde regl şişliğin vardır, demekk ki aslında daha azsın :) mutlu ol kız bak veriyorsun yeniden tatlım :))
begum75 nerdesin şekerim, herşey yolunda mı? Bu sabah gelmemişsin topiğe ??
Gayet güzel tatlım menün, yalnız 50 gr kapuska bir kaşık ancak eder kız o kadar az mı yedin :)Geldim şekerim geldim,hemen menümüde yazayım:
Kahvaltı:15,16 K.hidrat - 161 Kalori
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Kiraz Domates-25 g
Yeşil Zeytin-10 g
Öğle Yemeği : 35,03K.hidrat - 253 Kalori
Şehriye Çorbası-200 g
Kapuska-50 g
Bulgur Pilavı-20 g
(aslında sadece kapuska yedim ama içine bulgurda atmış aşçı bende ayrı ayrı yazmak zorunda kaldım,bulgurun gramını ayrı hesaplamadım ama 1 yemek kaşığı bile yoktu o yüzden 20 gram kabul ettim)
Canım regl olduğun için şişsin şu an kilon hiç doğru çıkmaz tartılma moralin bozulacaksa regl bitimini bekle tartılmak için ..Kizlar tartida yanilma var heralde simdi gene tartildim bisi yiyip icmedim henuz 70.2 gosteriyorsevinmistim oysaki
Gayet güzel tatlım menün, yalnız 50 gr kapuska bir kaşık ancak eder kız o kadar az mı yedin :)
Kilonda fark mıydı bugün tartılmış mıydın canımcım ?
Ozaman bidahaki cumayi ele aliriz bu cuma beni magruz gorunCanım regl olduğun için şişsin şu an kilon hiç doğru çıkmaz tartılma moralin bozulacaksa regl bitimini bekle tartılmak için ..
Ya arkadaşlar sadece sporla 5 kilo verdim ama 5 kilo daha vermek istiyorum 1 haftadır işten eve yürüyorum 45-50 dk.ama ahh o son 5 kilo gitmiyor.asıl sorun iş yerinde çıkan yemekler öğlen 12:30-13:00 gibi yemek yiyorum ekmek kesinlikle yok tabiki ama burdaki yemekler beni kötü etkiliyor istediğim gibi dikkat edemiyorum.Kayısı eti form elma gibi atıştırmalıklarım oluyor acı türk kahvemde.Evde olsam hiç sorun olmazdı.Sizce ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?