Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Olsun canım ya sen dikkat edersin toparlarsın hemen :))
Gider de orucdan su içemediğimden gitmesi zor olacak idare etcez artık şekerim :)
Bugün hurmayı deniyorum kızlar
Kahvaltısa 7 hurma ve 1 kase yoğurt yedim yanında da yarım litre su
dışarda işlerin varsa dikkat et tansiyonun falan düşmesin bebeğim.. Evdeysen dene dışardaysan dikkatli ol yanında birşeyler bulundur derim ...

tüm hafta o buğdayla geçer mi abla ölür insan ölür :) ben gün gün yazayim o zaman ama şimdiden söyleyim bu bir sistem eleştiriler fikrimi değiştirmeyecek
öncelikle tuz yok, şeker yok, yağ yok bunlar ilk kural bitki çayi serbest siyah çay sınırlı bunlar ikinci kural ben buna çok uyamadim
1. gün tüm öğünler aynı 3yemek kaşığı haşlanmış karabugday (ölçü haşlanmış şekilde olacak) 1yeşil elma öğleden sonra açlık hissi olunca tuzsuz salatalık
2. gün tüm öğünler aynı 1greyfurt 1 haşlanmış yumurtla
3. gün sabah 1haşlanmış yumurta öğlen ve akşam 100er gramlik levrek
4. gün sabah öğlen akşam muz +1 bardak süt tarçın serbest aralarda yani iki ara öğün de muz (anamur muzu küçük olanlardan)
5. gün sabah domates salatalık 4zeytin öğlen bol yeşillikli içine 5-6 TANE nohut salata tuzsuz yağsız akşam ise tavuk göğsü 100gram bununla salata
6. gün sabah 1çay bardagi tam bugday unu ve tuzsuz lor ile gözleme öğlen ıspanak kavurma akşam 120gram et
7. gün niyetliydim

Evdeyim bugün canım kötü olursam yerim zaten birşeyler

Ben en çok 6. Günü sevdim Betülüm :)) Gözleme, ıspanak kavurma falan ayy süpermiş :))
Kız iyiymiş ben ne biliyim hep karabugday yeniyo falan sanmışdım :)
Acil kilo vereceklere örnek oldu, evde olanlar rahat yapabilir.. Benimde en zoruma giden malzemelere uymak :)) ama resmini çekdim listenin ben ara ara örnek menü yaparım bunlardan, hergün aynı sıraya uyamasamda :))

Aslında çok da az değil , muz+süt günü hariç gayet iyi yani..

Kizlar sabah kahvaltim
Domates
Peynir
Yumurta
Zeytin
Yesilcay

Guncel kilom 69.9
Gecen haftaki kilom 70.5 veya 70.8 di sanirim tam hatirlamiyorum :)

begum75 nerdesin şekerim, herşey yolunda mı? Bu sabah gelmemişsin topiğe ??

Geldim şekerim geldim,hemen menümüde yazayım:

Kahvaltı:15,16 K.hidrat - 161 Kalori

Beyaz Ekmek-1 dilim
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Kiraz Domates-25 g
Yeşil Zeytin-10 g

Öğle Yemeği : 35,03K.hidrat - 253 Kalori

Şehriye Çorbası-200 g
Kapuska-50 g
Bulgur Pilavı-20 g
(aslında sadece kapuska yedim ama içine bulgurda atmış aşçı bende ayrı ayrı yazmak zorunda kaldım,bulgurun gramını ayrı hesaplamadım ama 1 yemek kaşığı bile yoktu o yüzden 20 gram kabul ettim)

Gayet güzel tatlım menün, yalnız 50 gr kapuska bir kaşık ancak eder kız o kadar az mı yedin :)

Kilonda fark mıydı bugün tartılmış mıydın canımcım ?

Gayet güzel tatlım menün, yalnız 50 gr kapuska bir kaşık ancak eder kız o kadar az mı yedin :)

Kilonda fark mıydı bugün tartılmış mıydın canımcım ?

aynen öyleydi 1 kaşık kadarcıktı,içine çok baharat attığından az istedim, onu bile zorla yedim
kiloma bakamadım 2 gündür ne spor yapabildim nede beslenmeme dikkat edemedim, eşimin doğum günü vardı,gelen giden oldu 2 gündür misafirim vardı,korkudan tartılamadım

Ya arkadaşlar sadece sporla 5 kilo verdim ama 5 kilo daha vermek istiyorum 1 haftadır işten eve yürüyorum 45-50 dk.ama ahh o son 5 kilo gitmiyor.asıl sorun iş yerinde çıkan yemekler öğlen 12:30-13:00 gibi yemek yiyorum ekmek kesinlikle yok tabiki ama burdaki yemekler beni kötü etkiliyor istediğim gibi dikkat edemiyorum.Kayısı eti form elma gibi atıştırmalıklarım oluyor acı türk kahvemde.Evde olsam hiç sorun olmazdı.Sizce ne yapayım?

genelde ilk kiloların çabuk verilmesi kaybedilen ödemlerden kaynaklanıyor,asıl kilo verme işin şimdi başlayacak, yürüyüş yapman çok güzel aynen devam

işyerindeki yemeklere gelince, klasik olcak ama k.hidratlı şeyleri tabağına alma (makarna,pilav vs...) kayısı,form gibi şeyleri ana öğünde değilde ara öğünlerde tüketmeye çalış (hatta şu diyet ürünleri hiç kullanmasan daha iyi)

akşam belli saatten sonra birşey yeme,öğünlerinde proteinlere ne kadar ağırlık veriyosun bilmiyorum ama,öğünlerine süt+yoğurt ekle,akşamları tavuk+salata / balık+salata yapabilirsin

çok bi fazlalığın kalmadığı için,akşam vaktin olursa plates tarzı hafif egzersizler ekleyebilirsin,

tabi herşeyden önemlisi ne yaparsan yap düzenli,istikrarlı yapmalısın,ilk aklıma gelenler bunlar, düzenli yaparsan mutlaka faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…