- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Diyet urunler kullanma k.hidrat yememeye ozen goster . yogurt sut peynir yumurta mutlaka tuket bol su ic yuruyuslerin gayet guzel aynen devam et verirsin abur cuburda kes ekmek hic yemessen olmaz en azindan sabah 1 dilik ye ki vucud k.hidrat ihtiyacini karsilasin. O 5 kilo odemdi simdi basliyor asil mesele :) yesilcayda kullanirsan iyi olurgenelde ilk kiloların çabuk verilmesi kaybedilen ödemlerden kaynaklanıyor,asıl kilo verme işin şimdi başlayacak, yürüyüş yapman çok güzel aynen devam
işyerindeki yemeklere gelince, klasik olcak ama k.hidratlı şeyleri tabağına alma (makarna,pilav vs...) kayısı,form gibi şeyleri ana öğünde değilde ara öğünlerde tüketmeye çalış (hatta şu diyet ürünleri hiç kullanmasan daha iyi)
akşam belli saatten sonra birşey yeme,öğünlerinde proteinlere ne kadar ağırlık veriyosun bilmiyorum ama,öğünlerine süt+yoğurt ekle,akşamları tavuk+salata / balık+salata yapabilirsin
çok bi fazlalığın kalmadığı için,akşam vaktin olursa plates tarzı hafif egzersizler ekleyebilirsin,
tabi herşeyden önemlisi ne yaparsan yap düzenli,istikrarlı yapmalısın,ilk aklıma gelenler bunlar, düzenli yaparsan mutlaka faydasını görürsün
Haha yanlislikla sana atmisim :)Diyet urunler kullanma k.hidrat yememeye ozen goster . yogurt sut peynir yumurta mutlaka tuket bol su ic yuruyuslerin gayet guzel aynen devam et verirsin abur cuburda kes ekmek hic yemessen olmaz en azindan sabah 1 dilik ye ki vucud k.hidrat ihtiyacini karsilasin. O 5 kilo odemdi simdi basliyor asil mesele :) yesilcayda kullanirsan iyi olur
Diyet urunler kullanma k.hidrat yememeye ozen goster . yogurt sut peynir yumurta mutlaka tuket bol su ic yuruyuslerin gayet guzel aynen devam et verirsin abur cuburda kes ekmek hic yemessen olmaz en azindan sabah 1 dilik ye ki vucud k.hidrat ihtiyacini karsilasin. O 5 kilo odemdi simdi basliyor asil mesele :) yesilcayda kullanirsan iyi olurYa arkadaşlar sadece sporla 5 kilo verdim ama 5 kilo daha vermek istiyorum 1 haftadır işten eve yürüyorum 45-50 dk.ama ahh o son 5 kilo gitmiyor.asıl sorun iş yerinde çıkan yemekler öğlen 12:30-13:00 gibi yemek yiyorum ekmek kesinlikle yok tabiki ama burdaki yemekler beni kötü etkiliyor istediğim gibi dikkat edemiyorum.Kayısı eti form elma gibi atıştırmalıklarım oluyor acı türk kahvemde.Evde olsam hiç sorun olmazdı.Sizce ne yapayım?
Diyet urunler kullanma k.hidrat yememeye ozen goster . yogurt sut peynir yumurta mutlaka tuket bol su ic yuruyuslerin gayet guzel aynen devam et verirsin abur cuburda kes ekmek hic yemessen olmaz en azindan sabah 1 dilik ye ki vucud k.hidrat ihtiyacini karsilasin. O 5 kilo odemdi simdi basliyor asil mesele :) yesilcayda kullanirsan iyi olurYa arkadaşlar sadece sporla 5 kilo verdim ama 5 kilo daha vermek istiyorum 1 haftadır işten eve yürüyorum 45-50 dk.ama ahh o son 5 kilo gitmiyor.asıl sorun iş yerinde çıkan yemekler öğlen 12:30-13:00 gibi yemek yiyorum ekmek kesinlikle yok tabiki ama burdaki yemekler beni kötü etkiliyor istediğim gibi dikkat edemiyorum.Kayısı eti form elma gibi atıştırmalıklarım oluyor acı türk kahvemde.Evde olsam hiç sorun olmazdı.Sizce ne yapayım?
Ben hic 6 dan sonra yemiyorum ama pek degisiklik yok ne yiyorsam gunduz yiyorum 6da kesiyorum yemegi yataga 11 de giriyorumkızlar yapılan bi araştırmays göre gündüz az yemek yiyenlerin akşam ve gece istemsiz bi şekilde yemeğe yüklendilkeri görülmüş .bence kilo vermek için aç yatmak çok önemli en azından bende işe yarıyo .gündüz istediği gibi yiyip 5 den sonra yemeyerek kilo veren çok tanıdığım var .
kızlar yapılan bi araştırmays göre gündüz az yemek yiyenlerin akşam ve gece istemsiz bi şekilde yemeğe yüklendilkeri görülmüş .bence kilo vermek için aç yatmak çok önemli en azından bende işe yarıyo .gündüz istediği gibi yiyip 5 den sonra yemeyerek kilo veren çok tanıdığım var .
Ben hic 6 dan sonra yemiyorum ama pek degisiklik yok ne yiyorsam gunduz yiyorum 6da kesiyorum yemegi yataga 11 de giriyorum
Gecmis olsun canim yaa . bi doktora gorunseydinKızlar çok kötüyüm midem acayip şekilde bulanıyor.. İstifra ettim afedersiniz, orucumda bozuldu.. Bir gün borçlanmış oldum.. Birşeyler yedim bulantım hala devam ediyor hep çıkaracakmışım hissi var..şimdi bir çay aldım yeni demledim bakiim fayda edecek mi ... Sabahda bir üşüme bir üşüme sanki koş ayındayız elim ayağım buz kesmişdi sıkı giyindim üşümem geçdi şükür..
Canım çok geçmiş olsun mideni mi üşüttün acaba bi nane limon içKızlar çok kötüyüm midem acayip şekilde bulanıyor.. İstifra ettim afedersiniz, orucumda bozuldu.. Bir gün borçlanmış oldum.. Birşeyler yedim bulantım hala devam ediyor hep çıkaracakmışım hissi var..şimdi bir çay aldım yeni demledim bakiim fayda edecek mi ... Sabahda bir üşüme bir üşüme sanki koş ayındayız elim ayağım buz kesmişdi sıkı giyindim üşümem geçdi şükür..
İyi yapmışsın kuzum, jill yap max yapmıyorsun madem ...Kizlar sabah jillian shred yaptim asiri zorlanmadim max 30 dan daha kolay 30 gun bunu yapicam
Begüm arkadaşımız ve çilek arkadaşımız güzel tavsiyelerde bulunmuş sana canım.. Azimle beslenmene dikkat ve spor ile kosa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah,,Ya arkadaşlar sadece sporla 5 kilo verdim ama 5 kilo daha vermek istiyorum 1 haftadır işten eve yürüyorum 45-50 dk.ama ahh o son 5 kilo gitmiyor.asıl sorun iş yerinde çıkan yemekler öğlen 12:30-13:00 gibi yemek yiyorum ekmek kesinlikle yok tabiki ama burdaki yemekler beni kötü etkiliyor istediğim gibi dikkat edemiyorum.Kayısı eti form elma gibi atıştırmalıklarım oluyor acı türk kahvemde.Evde olsam hiç sorun olmazdı.Sizce ne yapayım?
ne güzel vermişsin tatlım .. Eskiden haftada bir kilo vermek çok az gelirdi gözüme, şimdi nerde anam 500 e de razıyım ben , damlaya damlaya göl oluyor sonuçda azimle.. Diyete başlıyalı 6. Aya girdim epi topu 14 kilo vermişim sporla bide, ama 15 gün ara beni bir ay geriye attı tabii.. Birde kaçamak çok yapıyorum düzene sokmam lazım...diyet başlangiç 78.600
Geçen hafta 71.900
Bu sabah 70.700
Boy 168
Mate ve karışımlı bir çay var eşime mide ilaçlarını kesdiren bir çay, ondan içtim yarımsaat önce, azıcık azalır gibi oldu bulantı ama bakalım... Nane limon beni direk istfra ettirir ikinciyi kaldıramam şu an sağol bebeğim..Canım çok geçmiş olsun mideni mi üşüttün acaba bi nane limon iç
Doktorluk birşey değil kuzum telaş yapmayın geçer canlarım iyiyim çok şükür bulantı işde tansiyonum düşdü belki :))Gecmis olsun canim yaa . bi doktora gorunseydin
Kız sadece salatlık acıktırmaz inşallah yanına iki kaşık yoğurt atsaydın agzına , acıkırsan yogurt yumurta falan ye bariiÖgle yemegi 2 salatalik ama tıka basa yemek yemiş gibiyim
geçmiş olsun, bu sabah bende mide bulantısıyla kalktım ve öğlen yemeğinden sonra zor tuttum kendimi, üşüttük sanırım,üşütükler biziKızlar çok kötüyüm midem acayip şekilde bulanıyor.. İstifra ettim afedersiniz, orucumda bozuldu.. Bir gün borçlanmış oldum.. Birşeyler yedim bulantım hala devam ediyor hep çıkaracakmışım hissi var..şimdi bir çay aldım yeni demledim bakiim fayda edecek mi ... Sabahda bir üşüme bir üşüme sanki koş ayındayız elim ayağım buz kesmişdi sıkı giyindim üşümem geçdi şükür..
Evet erken yemek ve gece yememek çok işe yarıyor kuzum.kızlar yapılan bi araştırmays göre gündüz az yemek yiyenlerin akşam ve gece istemsiz bi şekilde yemeğe yüklendilkeri görülmüş .bence kilo vermek için aç yatmak çok önemli en azından bende işe yarıyo .gündüz istediği gibi yiyip 5 den sonra yemeyerek kilo veren çok tanıdığım var .
İse yariyormu peki shred bi bilgin varmi ?İyi yapmışsın kuzum, jill yap max yapmıyorsun madem ...
Begüm arkadaşımız ve çilek arkadaşımız güzel tavsiyelerde bulunmuş sana canım.. Azimle beslenmene dikkat ve spor ile kosa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah,,
ne güzel vermişsin tatlım .. Eskiden haftada bir kilo vermek çok az gelirdi gözüme, şimdi nerde anam 500 e de razıyım ben , damlaya damlaya göl oluyor sonuçda azimle.. Diyete başlıyalı 6. Aya girdim epi topu 14 kilo vermişim sporla bide, ama 15 gün ara beni bir ay geriye attı tabii.. Birde kaçamak çok yapıyorum düzene sokmam lazım...
Dikkat et kendine sensiz buralar sikici oluyor :) iyi bak hasta olma allah korusunDoktorluk birşey değil kuzum telaş yapmayın geçer canlarım iyiyim çok şükür bulantı işde tansiyonum düşdü belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?