Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Sağol bebeğim, güldürdün kız beni :)) üşütük olduk ha :)))

Evet nafile oruç için niyetlendiysen ve bozduysan, artık bir gün üzerine borç kalıyor ve yerine tutman gerekiyor canım..Allah sağlık versin tutmak nasip etsin.. Herşey nasip işi işde 3 gün tutmak istiyordum oysa
Dün spor yapmamışdım canım, bugün akşama toparlanırım da yapabilirim inşallah :)

anladım, hiç nafile oruç tutmadığımdan bilemedim işte
tekrar tutarsın inşallah,herşey nasip

İse yariyormu peki shred bi bilgin varmi ?
Yaramaz mı anacığım bel ölçünü göbek ölçünü al bir de bir ay sonra al bak farkı görürsün, ama şöyle bir durum var;
Sen Max gibi bir spordan Shred' e geçince etkisi fazla olmayabilir, ama mutlaka faydalı olacakdır... Eger bir saat Jill yaparım dersen sana daha etkilisini tavsiye edebilirim? İster misin?

Nasıl hissediyorsun kuzum peki , acıkma falan oldu mu, kolay mı zor mu :) ?? Anlat bi bakem
Canım kahvaltıdan 3.5 saat sonra açlık hissetmeye başladım onda da öğle yemeğimi yedim zaten tam denk geldi :) bence gayet iyi zorlanmıyorım hatta hurma sayesinde bol bol su içiyorum. Şimdiden neredeyse 2 litre oldu :) tek sıkıntı canım başka bir şeyler yemek istiyor ayrıca halsizlik falan da yok gayet iyiyim :)) ama birazdan jill yapıcam halsiz düşersem ufak bir şey atmayı planlıyorum ağzıma

Suan bi sikintim yokta acikirsam cok cok 2 kase corba icerim napim :) abur cuburlari hep cope attim bugun yoksa kendime hakim olamiyorum :)
Hah gözüme girdin kız, aynı şeyi bende çok yaptım.. Midem çöp olup tırmalıyacagıma at gitsin demişimdir :) ama eşler gene getiriyoo gene getiriyoo işde :))

Evet olabilir :)

Hah gözüme girdin kız, aynı şeyi bende çok yaptım.. Midem çöp olup tırmalıyacagıma at gitsin demişimdir :) ama eşler gene getiriyoo gene getiriyoo işde :))
Sorma onun yuzunden sistim bole hamileyken ye cocuga yarasin ye cocuga yarasin 3.700 kilo cocuk dogurdum dogursam ne olcak 20 kilosu bende kaldi

Süper o zaman ama evdeyken yap dışarda olma bunu yaptığında kuzum.. Bugün evde olup denemen iyi olmuş akıllı kuzum maşallah !
Dene bakalım, acıkırsan iki haşlanmış yumurta ye hem zararsız hemde kaslarına protein için zaten spor sonrası tavsiye ediliyor...

takılıyom kız,aburcuburu çok severimde çöpe attım deyince bir an içim gitti

yuh ne çok şey varmış o zaman, ii etmişsin
Sevmeyenimiz var mı ayy :))
Sorma onun yuzunden sistim bole hamileyken ye cocuga yarasin ye cocuga yarasin 3.700 kilo cocuk dogurdum dogursam ne olcak 20 kilosu bende kaldi
kız 10 kilo doğuranda mı var ayy herkes aynı doğuruyo bebeğim 20 kilo feda olsun oğluşuna napak kız vercen işde anam :))

Aynen kuzum akşama kötü hissetmezsem yarın da deneyeceğim yarın da evde olacağım tüm gün. Ay yiyebilirim dimi yumurta o kadarcıktan bir şey olmaz :)) spor sonrası ihtiyacım olabilir gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…