- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Hala acikmafim bakalim acikirssm yogurt yerim :) acikmazsam aksama corba yogurt yicem su ana kadar kacamak yok soz verdigim gibi :)Kız sadece salatlık acıktırmaz inşallah yanına iki kaşık yoğurt atsaydın agzına , acıkırsan yogurt yumurta falan ye barii
Sağol bebeğim, güldürdün kız beni :)) üşütük olduk ha :)))geçmiş olsun, bu sabah bende mide bulantısıyla kalktım ve öğlen yemeğinden sonra zor tuttum kendimi, üşüttük sanırım,üşütükler bizi
bu arada nafile orucun borcu olurmu ya,şaşırdımhani ramazanda olsak borç yazılır mecbur tutarsında bu nafile sonuçta zorunlu değilki
ayaklarını ve sırtını sıkı giyin, dikkat et kendine, bide spor yaparken üşütüyoz galiba, teri soğutmamak lazım
kendini fazla zorlama, akşama iyice acıkır saldırırsın yemeklere, dikkat etHala acikmafim bakalim acikirssm yogurt yerim :) acikmazsam aksama corba yogurt yicem su ana kadar kacamak yok soz verdigim gibi :)
Nasıl hissediyorsun kuzum peki , acıkma falan oldu mu, kolay mı zor mu :) ?? Anlat bi bakemÖğle yemeğimde de hurma ve yoğurt tamamdır
Sağol bebeğim, güldürdün kız beni :)) üşütük olduk ha :)))
Evet nafile oruç için niyetlendiysen ve bozduysan, artık bir gün üzerine borç kalıyor ve yerine tutman gerekiyor canım..Allah sağlık versin tutmak nasip etsin.. Herşey nasip işi işde 3 gün tutmak istiyordum oysa
Dün spor yapmamışdım canım, bugün akşama toparlanırım da yapabilirim inşallah :)
Suan bi sikintim yokta acikirsam cok cok 2 kase corba icerim napim :) abur cuburlari hep cope attim bugun yoksa kendime hakim olamiyorum :)kendini fazla zorlama, akşama iyice acıkır saldırırsın yemeklere, dikkat et
Suan bi sikintim yokta acikirsam cok cok 2 kase corba icerim napim :) abur cuburlari hep cope attim bugun yoksa kendime hakim olamiyorum :)
Yaramaz mı anacığım bel ölçünü göbek ölçünü al bir de bir ay sonra al bak farkı görürsün, ama şöyle bir durum var;İse yariyormu peki shred bi bilgin varmi ?
Canım kahvaltıdan 3.5 saat sonra açlık hissetmeye başladım onda da öğle yemeğimi yedim zaten tam denk geldi :) bence gayet iyi zorlanmıyorım hatta hurma sayesinde bol bol su içiyorum. Şimdiden neredeyse 2 litre oldu :) tek sıkıntı canım başka bir şeyler yemek istiyorNasıl hissediyorsun kuzum peki , acıkma falan oldu mu, kolay mı zor mu :) ?? Anlat bi bakem
Hah gözüme girdin kız, aynı şeyi bende çok yaptım.. Midem çöp olup tırmalıyacagıma at gitsin demişimdir :) ama eşler gene getiriyoo gene getiriyoo işde :))Suan bi sikintim yokta acikirsam cok cok 2 kase corba icerim napim :) abur cuburlari hep cope attim bugun yoksa kendime hakim olamiyorum :)
Bak ya ne diyon sen leyynnn heyyyt :))çöpe mii
bari bitiripte başlasaydın kızz
Ayy bebişim sağol tatlım benim hepimiz birlikdeyken güzel oluyor tatlım benim :)Dikkat et kendine sensiz buralar sikici oluyor :) iyi bak hasta olma allah korusun
Evet çope attim hepsi cok zararli seylerdi bitirmeye kalkarsam bu hafta alirim bi 3 kiloçöpe mii
bari bitiripte başlasaydın kızz
Evet olabilir :)Yaramaz mı anacığım bel ölçünü göbek ölçünü al bir de bir ay sonra al bak farkı görürsün, ama şöyle bir durum var;
Sen Max gibi bir spordan Shred' e geçince etkisi fazla olmayabilir, ama mutlaka faydalı olacakdır... Eger bir saat Jill yaparım dersen sana daha etkilisini tavsiye edebilirim? İster misin?
Ya insanın önce sağlığı bugün diyette falan değilim acıkcası.. Ama tabii aşırı birşey yapmam yanee :))kendini fazla zorlama, akşama iyice acıkır saldırırsın yemeklere, dikkat et
Bak ya ne diyon sen leyynnn heyyyt :))
Evet çope attim hepsi cok zararli seylerdi bitirmeye kalkarsam bu hafta alirim bi 3 kilo
Sorma onun yuzunden sistim bole hamileyken ye cocuga yarasin ye cocuga yarasin 3.700 kilo cocuk dogurdum dogursam ne olcak 20 kilosu bende kaldiHah gözüme girdin kız, aynı şeyi bende çok yaptım.. Midem çöp olup tırmalıyacagıma at gitsin demişimdir :) ama eşler gene getiriyoo gene getiriyoo işde :))
Süper o zaman ama evdeyken yap dışarda olma bunu yaptığında kuzum.. Bugün evde olup denemen iyi olmuş akıllı kuzum maşallah !Canım kahvaltıdan 3.5 saat sonra açlık hissetmeye başladım onda da öğle yemeğimi yedim zaten tam denk geldi :) bence gayet iyi zorlanmıyorım hatta hurma sayesinde bol bol su içiyorum. Şimdiden neredeyse 2 litre oldu :) tek sıkıntı canım başka bir şeyler yemek istiyorayrıca halsizlik falan da yok gayet iyiyim :)) ama birazdan jill yapıcam halsiz düşersem ufak bir şey atmayı planlıyorum ağzıma
Sevmeyenimiz var mı ayy :))takılıyom kız,aburcuburu çok severimdeçöpe attım deyince bir an içim gitti
yuh ne çok şey varmış o zaman, ii etmişsin
kız 10 kilo doğuranda mı var ayySorma onun yuzunden sistim bole hamileyken ye cocuga yarasin ye cocuga yarasin 3.700 kilo cocuk dogurdum dogursam ne olcak 20 kilosu bende kaldi
Aynen kuzum akşama kötü hissetmezsem yarın da deneyeceğim yarın da evde olacağım tüm gün. Ay yiyebilirim dimi yumurta o kadarcıktan bir şey olmaz :)) spor sonrası ihtiyacım olabilir gerçektenSüper o zaman ama evdeyken yap dışarda olma bunu yaptığında kuzum.. Bugün evde olup denemen iyi olmuş akıllı kuzum maşallah !
Dene bakalım, acıkırsan iki haşlanmış yumurta ye hem zararsız hemde kaslarına protein için zaten spor sonrası tavsiye ediliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?