Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

b
bunu öğrendiğim çok ii oldu canım allah razı olsn

ben zaten meyve hiç aramam yumurtaya tavugada bayılırım yarın deniycem bakalımbugün iftarda yumurta yiyim vari

Kesinlikle yiyebilirsiniz, hem kendim çok kez denedim hemde iki yıl önce eşim sadece yumurta salata yiyerek neredeyse 17 kilo vermişdi şimdi yumurtadan pek hoşlanmaz oldu o ayrı :))

Ya Allah kabul etsim kuzum sizin oruçlarınızı, bana kısmet olmadı bugün ya , yarın belki iyi hissedersem tutmaya çalışırım.. Nasip meselesi işde.. Sabah namazlarına ne zaman kalkamasam üzülürüm davet edilmedim demek ki diye :) onun gibi üzüldüm gene bugün, en azından dün tutabilmişdim çok şükür ...

ams tavuk kalori olarsk çok fszla o nasıl olcak
Bu karbonhidrat diyetinde asla kalori hesabı yapmak yok unutacaksın kalori hesabını canım.. Sadece karbonhidrat değerine bakacaksın... Tüm besinlerin paketlerinde karbonhidrat değerleride yazar .. Onlara bakmayı alışkanlık edeceksiniz artık..eger bu sisteme uyacaksanız..ve araştırırsanız çok kilo veren var bu yöntemle..

Mesela taş devri diyeti, damdan düşen adam diyeti mantık aynı..
Dukan da da sistem bu mantığa göre kurulu , bir gün sırf protein bir gün protein sebze yediriyor ve sınır koymuyor , çünkü bir gün sıfır karbonhidrat aldırıyor ve ikinci gün sebzeyle zaten o sınırı geçemiyecegini bildiginden sınır koymadan dengeletiyor ve meyveye de o yüzden yasak koyuyor...

Ben 4,5 yıldır herbir diyeti didik didik incelemiş biriyim.. Hep çabuk verip sonrasında malesef aldım..en uzun süreli ve en yavaş gittiğim bu seneki oldu :) hep bir iki ayda çabucak verirdim.. Şimdi yavaş yavaş acele etmeden gidiyorum spor ve dikkatle artık geri almak istemiyorum verdiklerimi ...

Son düzenleme:
çıkolatada ne kadar acaba

Ooo bu liste çok iyi yaaa insan aç kalmadan zayiflar bununlaaa tsk ediyorum sekerim karbonhidratsiz seyler sinirsiz yenebilir . eee ben bugum cok karbonhidrat almamisim kacamakta yapmadim iyi bari bugun kardayim :) sen ole dedik diye simdik acikmistim 2 yumurta 1 domates 1 kase yogurt yiyerek gunu kapatiyorum cok acikirsam 1 yumurta daha yerim

Yoğurtu ve peyniri fazla abartmayın yalnız, günde bir kase yogurdu aşmayın :) peynirde değerleri çok az görünsede belki bünyeden bünye ye değişiyordur, bende sabah etkilemiyor ama acıktım peyniri karbosu az yiyim yapamaıyorum. Akşam peynir yemek kilomu durduruyor.. Belkide tuzundan olabilir tuzsuz olsa bilemiycem ama ona dikkar edin.. Yoksa peynir yer dururduk süper olurdu :)

Zaten bitek sabahlari yiyebiliyorum peynir gunlukte 1 kase yogurt anca cok fazla sevmiyorum cunku ee bu olay çok kolaymiss ohooo daha once neden soylemedin kizs gercekten kilo verdiriyorsa çook kolaymisss

yaa mükemmel oldu bu hepsinin fotoğrafını çektim telefonumda dursun hep elimin altında :))
senden çok şey öğreniyoruz ya iyiki varsın canım gerçekten bu konuda baya bilgilisin :))
benim de hedefim o kalıcı kilo vermek istiyorum umarım olur :))

jillian level 1 imi de yaptımm hala halsiz hissetmiyorum kendimi çok şükür :))
bu arada 2,5 litre içtim şimdiden
toparlandığım için çok mutluyum ya umarım vize haftasında bozmam

Dimi bencede harika oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…