Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar ilaç alıp biraz uzanmışdım, kalkınca hala halsizliğim geçmiş değildi.. Eşimde pizza yiyelim hadi deyince ben bi gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım, anam napsam ki yumurta omlet yapsam diye geçiriyordum aklımdan, birden aklım çelindi şimdi kim uğraşıcak karışık omlet yapmaya takatim yok boşver ye Aslı dedim.. Attım fırına ... Karbonhidratın dibine vurdum yani anlıyacağınız bugün.. Ne kötü bir topik sahibiyim anam demi
Ama 6 aydan beri bu ikinci pizza yiyişim, vejeterjan pizzaydı... Ama iyi geldi kızlar ha öle yazmışdım gözüm açıldı dirildim accık yaaa

Yarın sıkı bir gün beni bekler anacıklarım

Kızlar 2 gündür jill yaptığımdan beri yani erkenden uykum geliyor ya yoruluyorum sanırım şuan esnemekten gözlerimden yaş geldi resmen ama daha ders çalışmam lazım 1 fincan sade kahve yaptım kendime
Uyudun mu bebeğim yoksa? O ders çalışmamak içindir hee yeme sakın uyku gelme numaralarını :))

kesinlikle çok ii görünüyosun darısı bizim başımıza artıkk en kısa zamamda

İnşallah hepimiz tatlım inci gibi dizilelim burda :)

Hic bi seycik olmaz hatta haftada 1 gün yapmalısın bunu bence daha hızlı kilo verirsin

Hic bi seycik olmaz hatta haftada 1 gün yapmalısın bunu bence daha hızlı kilo verirsin
İşde aylardır sorunum o haftada biri iki üç güne bir yapar oldum, pizzayla değil ama ne biliyim lahmacun börek çörek falan filan kuzım, zaten yaklaşık 10 gün önce Tr' yede 15 gün istediğimi yedim .. Motivasyon yakalamak kolay olmuyor işde .. Yakalayınca da sıkı tutmak lazım.. Yakalamak için koşturuyorum şu aralar :)
Neyse ki tamamen vazgeçmediğime şükrediyorum en azından :))

Bence bu hiç sıkıntı yapacağın bir şey değil sen sonrasında hayli hayli telafi edersin onu canım hem arada lazım öyle motivasyonlar :)

Uyudun mu bebeğim yoksa? O ders çalışmamak içindir hee yeme sakın uyku gelme numaralarını :))
Yok yok uyumadım kahve iyi geldi hala ders çalışıyorum çalışkan bir öğrenciyim ben yemem bu uyku numaralarını falan

Kız senden bildirim gelince ben bi sevindirik oluyorum sorma :)) yaşına göre çok olgun aklı başında buluyorum seni Maşallah kuzum :) ne okuyorsun sen acaba meleğim :)

Afferin çalışkan kuzum çalış tatlım bunada sevindim bak şimdi :)

Yaa ablacım ben de öyleyim karşılıklıymış demek hislerimiz çok sevindimm :)) çok teşekkür ederim düşünceleri için :) sosyoloji okuyorum ben :)

Yaa ablacım ben de öyleyim karşılıklıymış demek hislerimiz çok sevindimm :)) çok teşekkür ederim düşünceleri için :) sosyoloji okuyorum ben :)
Oo Maşallah kuzum, olgun, irdeleyici bir bölümde de okuyormuşsun Maşallah :) evet ya karşılıklı demek ki duygularımız cicim :)

Kizlar sozumu tuttum bugun abur cubur ve tatli yemedim fakat en son 4 de 2 yukurta domates yemistim yaa aciktim baya 2 kandil simidi goturmek zorunda kaldim gec yaticam cunku :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…