kesinlikleee :))Dimi bencede harika oldu :)
Evet hem tok kalıyorsun hem kilo veriyorsun :) herşeyin bir vakti zamanı var demk ki anam :) şimdi kısmetmiş konunun açılması :)Zaten bitek sabahlari yiyebiliyorum peynir gunlukte 1 kase yogurt anca cok fazla sevmiyorum cunku ee bu olay çok kolaymiss ohooo daha once neden soylemedin kizs gercekten kilo verdiriyorsa çook kolaymisss
Diyet moduna girince insan zapdediyor kendini .. Epeydir ilk iki ay dışında bende o moddan ne tamamen çıkdım ne tam uyuyorum arada karışık takılıyorum işde ayy :)) ama verdikce insan durdurur kendini hadi sana iki kare diyelim ama haftada ikiyi geçme ve mutlaka bitter olsun :)ben bi kare yiyip duramam ki beni kim durdurcak ya
bende onu diycekdim, fotosunu çekin ya da print edin liste elinizin altında olsun zaten bir süre sonra öğreniyorsun bakmıyorsun:) canım benim çok sağol, birlikde birbirimizi motive ediyoruz.. Yoksa sadece bilmek kar etmiyor :)yaa mükemmel oldu bu hepsinin fotoğrafını çektim telefonumda dursun hep elimin altında :))
senden çok şey öğreniyoruz ya iyiki varsın canım gerçekten bu konuda baya bilgilisin :))
benim de hedefim o kalıcı kilo vermek istiyorum umarım olur :))
Peyniri erken ye geç saatlere bırakma derim .. Bu diyeti yapan bazıları habire peynir yiyor ama bana gelmedi yani, dediğim gibi tuzundan mı? Yoksa bünyeyle mi alakalı onu bilemiycemben tam bi yoğurt peynir hastasıyım yaaa acaba bu yüzden mi geç kilo verdim ben
Afiyet olsun canim :)18:00da son öğünümü yedim 7 hurma ve bir kase yoğurt :)
bi yarım saat sonra da 1 adet haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum
teşekkür ederim canım :))Afiyet olsun canim :)
Sağol tatlım uzun uzun paylaşmışsın hikayeni ve bence özellikle bebeği olanlar için örneksin Maşallah kuzum..
Dikkatimi çeken birşeyde emzirirken YEŞİLÇAY içilebiliyor demek ki kızlar..
Ocakdan bu yana bile çok güzel vermişsin..
Şu Malta içeceği ne ola ki onu ben bilmiyorum ayy :)) Malta erikli bişey mi ki canım ??
Sakın yemee peşindeyiz bak :))kızlar yaaa eşim eve gelirken pastaneden tatlı almışşş ooffff yemiycem işte yemiycemmmm hıhhhh yemiycemmmmm
Yokk yemiycemmm kararliyim bugun :)Sakın yemee peşindeyiz bak :))
Benimde ust bacaklarim cok aciyo otururken kalkarkenKızlar 2 gündür jill yaptığımdan beri yani erkenden uykum geliyor ya yoruluyorum sanırım şuan esnemekten gözlerimden yaş geldi resmen ama daha ders çalışmam lazım1 fincan sade kahve yaptım kendime
O bende ilk gün vardı bugün daha iyiyim alıştı biraz vücudumBenimde ust bacaklarim cok aciyo otururken kalkarken
Çok narin görünüyorsun Maşşallah tatlım, biz bayanlara kesinlikle zayıflık çok ama çok yakışıyor, iyi ki vermişsin canımcıım, hedefine de ulaşır kilonu korursunun inş.Kahveli bi içecek süt artırıyormuş internetten 1 kutu bi sipariş ettiydim ben yeşilçay bolca na içtim sütümde iyi geldi bebeğim tombalak hatta çok şükür hatta bugün eşimle azda olsa dışarı çıktık bi foto atayim :)
Olcak o kadar kuzum :)Benimde ust bacaklarim cok aciyo otururken kalkarken
Amanııınn kuzuma bu yapılmaz ki şimdi yaa, yedin mi kız doğru söölee :))kızlar yaaa eşim eve gelirken pastaneden tatlı almışşş ooffff yemiycem işte yemiycemmmm hıhhhh yemiycemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?