Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Zaten bitek sabahlari yiyebiliyorum peynir gunlukte 1 kase yogurt anca cok fazla sevmiyorum cunku ee bu olay çok kolaymiss ohooo daha once neden soylemedin kizs gercekten kilo verdiriyorsa çook kolaymisss
Evet hem tok kalıyorsun hem kilo veriyorsun :) herşeyin bir vakti zamanı var demk ki anam :) şimdi kısmetmiş konunun açılması :)

ben bi kare yiyip duramam ki beni kim durdurcak ya
Diyet moduna girince insan zapdediyor kendini .. Epeydir ilk iki ay dışında bende o moddan ne tamamen çıkdım ne tam uyuyorum arada karışık takılıyorum işde ayy :)) ama verdikce insan durdurur kendini hadi sana iki kare diyelim ama haftada ikiyi geçme ve mutlaka bitter olsun :)
bende onu diycekdim, fotosunu çekin ya da print edin liste elinizin altında olsun zaten bir süre sonra öğreniyorsun bakmıyorsun:) canım benim çok sağol, birlikde birbirimizi motive ediyoruz.. Yoksa sadece bilmek kar etmiyor :)

Kızlar en önemli konuda günde en az 2,5 3 litre suyu eksik etmeyin helede protein ağırlıklı ( yumurta, tavuk, et, balık ) besleniyorsanız. Proteinlerin parçalanması sırasında çıkan aminoasitler vücuttan atılmazsa böbreklerinize zarar verebilir .. Asidik bir vücudunuz olur aman dikkat.. Bol su yeşil çay limonlu ve ya sirkeli su vücudun asidikliğini giderir bunlarıda ihmal etmeyin ..

Kahveli bi içecek süt artırıyormuş internetten 1 kutu bi sipariş ettiydim ben yeşilçay bolca na içtim sütümde iyi geldi bebeğim tombalak hatta çok şükür hatta bugün eşimle azda olsa dışarı çıktık bi foto atayim :)

Eklentiler

• P_20160408_152013_1_BF_p_1.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar 2 gündür jill yaptığımdan beri yani erkenden uykum geliyor ya yoruluyorum sanırım şuan esnemekten gözlerimden yaş geldi resmen ama daha ders çalışmam lazım 1 fincan sade kahve yaptım kendime

Çok narin görünüyorsun Maşşallah tatlım, biz bayanlara kesinlikle zayıflık çok ama çok yakışıyor, iyi ki vermişsin canımcıım, hedefine de ulaşır kilonu korursunun inş.
Sizcede çok kibar ve narin görünmüyor mu kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…