Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kesinlikle çok fazla seviyorum bölümümü :)) aranızda en küçük benim sanırımm
Çileğin yaşı kaçdı diye düşündüm ve düşünmekde haklıymışım :)
Kizlar sozumu tuttum bugun abur cubur ve tatli yemedim fakat en son 4 de 2 yukurta domates yemistim yaa aciktim baya 2 kandil simidi goturmek zorunda kaldim gec yaticam cunku :
o kadarcık birşey olmaz kuzum :)

Ovv bu ne enerjiiii :))

Öğrencievinden ziyade diyetteki öğrenci nedeniyle bana kalırsa :)))
Ay o da doğru eskiden olsa hemen bir şey sipariş ederdim :))

Kızlar ohh sonunda sporumu başardım canlarım . Max30 2. Hafta 5. Gün MAX OUT FRIDAY FIGHT RAUND 2 ve arkasına saymadım ama 7,8 dak ağırlıklarla squat ve kol çalışması karışık bişeyler kafama göre takıldım... Şöyle ağırlıkla çalışılan bir kısa video aradım ama istediğim gibi bişey henüz bulamadım...

İdolümsün başka bir şey demiyorum

İdolümsün başka bir şey demiyorum
Yüzümde şöyle gülen bir ifade oldu okuyunca :)) birilerine motive kaynağı olmak güzel bir duygu, sende bana beslenmede öylesin canım taviz vermeden ilerliyorsun Maşallah ve şu ana kadar az kilo vermemişsin, daha nicelerini hep birlikde vermek nasip olsun inşallah bebeğim :)

Son düzenleme:
o videoyu bulursan bende istiyorum

ohohh afiyet olsun, bende dün akşam 2 dilim peynirli börek yedim
menümüde paylaşayım yanlız yediklerimide yazıyorum ama iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum, sadece kalorimi yazsam ki

Akşam Yemeği 408 kalori

Zeytin-3 orta boy
Salatalık (Soyulmuş)-1/2 orta boy
Kiraz Domates-3 kiraz
Peynirli Börek-1 porsiyon (90 g)
Tahsildaroğlu Ezine Koyun Peyniri-30 gramhttp://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2264076000&dt=16899

dün gün içinde toplam 934 kalori almışım

Bugün Kahvaltım 189 kalori

Yeşil Zeytin-10 g
Kiraz Domates-50 g
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Zeytin5 orta boy

İnşallah kuzumm herbirlikte başaracağız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…