- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Evet :)Aa ben değilmişim :)))
Çileğin yaşı kaçdı diye düşündüm ve düşünmekde haklıymışım :)Kesinlikle çok fazla seviyorum bölümümü :)) aranızda en küçük benim sanırımm
o kadarcık birşey olmaz kuzum :)Kizlar sozumu tuttum bugun abur cubur ve tatli yemedim fakat en son 4 de 2 yukurta domates yemistim yaa aciktim baya 2 kandil simidi goturmek zorunda kaldim gec yaticam cunku :
İns :)Çileğin yaşı kaçdı diye düşündüm ve düşünmekde haklıymışım :)
o kadarcık birşey olmaz kuzum :)
Bugün canım akşama kadar envai çeşit yiyecek çekti iyiki evde bir şey yok öğrenci evinin faydalarıÇileğin yaşı kaçdı diye düşündüm ve düşünmekde haklıymışım :)
o kadarcık birşey olmaz kuzum :)
Benim evde baklava var tulumba var borek var var varda var almis getirmis gene moralimi bozdu ben atiom o getiriyoBugün canım akşama kadar envai çeşit yiyecek çekti iyiki evde bir şey yok öğrenci evinin faydaları
Kaç o evden kızBenim evde baklava var tulumba var borek var var varda var almis getirmis gene moralimi bozdu ben atiom o getiriyo
Kız nereye gitsin zavallım o kaçacağına tatlıları kaçırsın evden atacak mı yoksa eşine mi yedircek naparsan yap Çileğim..Kaç o evden kız
Öğrencievinden ziyade diyetteki öğrenci nedeniyle bana kalırsa :)))Bugün canım akşama kadar envai çeşit yiyecek çekti iyiki evde bir şey yok öğrenci evinin faydaları
Yedircem hepsini onaKız nereye gitsin zavallım o kaçacağına tatlıları kaçırsın evden atacak mı yoksa eşine mi yedircek naparsan yap Çileğim..
Ovv bu ne enerjiiii :))Kızlar kendimi spor için resmen zorluyorum, bu saat oldu bi girişimde bulunucam şincik bakem bi başlayım gerisi gelir inşallah.. Uzun süre ses soluk çıkmazsa benden anlayın ki yığıldım kaldım demekdir :))
Ay o da doğru eskiden olsa hemen bir şey sipariş ederdim :))Öğrencievinden ziyade diyetteki öğrenci nedeniyle bana kalırsa :)))
İdolümsün başka bir şey demiyorumKızlar ohh sonunda sporumu başardım canlarım . Max30 2. Hafta 5. Gün MAX OUT FRIDAY FIGHT RAUND 2 ve arkasına saymadım ama 7,8 dak ağırlıklarla squat ve kol çalışması karışık bişeyler kafama göre takıldım... Şöyle ağırlıkla çalışılan bir kısa video aradım ama istediğim gibi bişey henüz bulamadım...
Yüzümde şöyle gülen bir ifade oldu okuyunca :))İdolümsün başka bir şey demiyorum
o videoyu bulursan bende istiyorumKızlar ohh sonunda sporumu başardım canlarım . Max30 2. Hafta 5. Gün MAX OUT FRIDAY FIGHT RAUND 2 ve arkasına saymadım ama 7,8 dak ağırlıklarla squat ve kol çalışması karışık bişeyler kafama göre takıldım... Şöyle ağırlıkla çalışılan bir kısa video aradım ama istediğim gibi bişey henüz bulamadım...
Kızlar ilaç alıp biraz uzanmışdım, kalkınca hala halsizliğim geçmiş değildi.. Eşimde pizza yiyelim hadi deyince ben bi gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım, anam napsam ki yumurta omlet yapsam diye geçiriyordum aklımdan, birden aklım çelindi şimdi kim uğraşıcak karışık omlet yapmaya takatim yok boşver ye Aslı dedim.. Attım fırına ... Karbonhidratın dibine vurdum yani anlıyacağınız bugün.. Ne kötü bir topik sahibiyim anam demi
Ama 6 aydan beri bu ikinci pizza yiyişim, vejeterjan pizzaydı... Ama iyi geldi kızlar ha öle yazmışdım gözüm açıldı dirildim accık yaaa
Yarın sıkı bir gün beni bekler anacıklarım
İnşallah kuzumm herbirlikte başaracağız :))Yüzümde şöyle gülen bir ifade oldu okuyunca :))birilerine motive kaynağı olmak güzel bir duygu, sende bana beslenmede öylesin canım taviz vermeden ilerliyorsun Maşallah ve şu ana kadar az kilo vermemişsin, daha nicelerini hep birlikde vermek nasip olsun inşallah bebeğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?