Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

o videoyu bulursan bende istiyorum
Birşey buldum yarım saatlik ama daha denemedim deneyim memnun kalırsam paylaşırım zaten tatlım inş.
Sen hızlı pilatesi bi 10 gün ekle mutlaka önceliği ilk bi ona ver bence sonra ağırlık dene diye düşünüyorum :)
kahvaltılar güzelde :) kalorilerin epey düşük tatlım çatır çatır veriyor olman lazım senin bu kalorilere göre aslında ...
Kızlar 87.6 yı gördüm bugün. 1 günde 500 gr. Kesinlikle bugün de hurmaya devam edeceğim
wuhhuu çok güzel bir haber, spor yağtığın içinde yağdan gitmişdir inşallah bebeğim :)
bende bugün 69 900 gördüm şok oldum iki gündür sporda yapmıyorum üstelikk çok mutluyum yaaa
ayy ne mutlu kuzum sana ya, oruç tutmak iyi geldi bak sana :)
Bugün de oruçlu musun tatlım?
Bir de spor yapınca kaslar şişiyor ya yapmadığımızda kaslar normale döndüğü için spor yapmadım kilo verdim diyoruz, aslında vermiş olduğumuzu şişlik olmayınca rahat görüyoruz.. Bugün oruç değilsen başla mutlaka sporunu ara verdikce insanın başlaması zor oluyor ama biliyorum ki sen zaten başlarsın spor seversin Maşallah kuzum :)
Ne güzel haberler geliyorr :))
Kahvaltım 7 hurma + 1kase yoğurt :)
kız bende de bir günlük ancak hurma vardır yarın bir günlük denesem mi ki bende :)

aynen bu kalorilere veriyo olmam lazım, bende bunu anlamıyorum zaten, bu sabah yine 61,8 geldim gram gitmiyo, kaçamağım yok en son 7 de yiyiyorum yemeğimi, ondan sonra sadece su içiyorum ama çok dirençli yağlarım var galiba

Kızlar bende sabah kahvaltıda;

3 haşlanmış yumurta ( aslında çok geldi ama dilimlemişdim zarar etmez dedim yedim hepsini )
Biraz tam yağlı beyaz peynir , kibrit kurütusu kadar falan olabilir
5,6 yeşil zeytin
1 dilim tambuğday ekmeği
Yeşil sivri biber yarım, birkaçdilim zeytinyağlı domates
Şekersiz çay

Sabahlarımız iyide hep sonra cozutuyoruz galiba, kaçamaksız bir gün olur inş hepimize canlarım :))

Kuzum sen hafta sonu evdeyken bi detox yapsana , bakalım vücudun ne tepki verecek.. Hurma moda bugünlerde topiğimizde mesela :) ayran çorbası ya da tek çeşit bir menü yumurta, tek haşlanmış patates ya da tüm gün sadece meyve suyu içmek gibi, ne dersin ?

Kahvaltı 189 kalori

Yeşil Zeytin-10 g
Kiraz Domates-50 g
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Zeytin-5 orta boy

Öğle Yemeği 251 kalori

Kuru Fasulye-200 g
Beyaz Ekmek-1 dilim

Ara Öğün 160 kalori (saat 15,30 da yenilecek)

Elma-1 orta boy
Tarçın1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
Kuru Kayısı-20 g

toplam 600 kalori yapıyo,şimdilik tabi, akşamda balık + salata düşünüyorum
balık yoksa çorba+pırasa/ıspanak+salata

canım detoksu 2 kere denedim, gün içerisinde çok enerjim düşüyo, bende gizli şeker vardı 1 sene tedavi gördüm, ilacı bıraktım ama hala ara öğün yapmazsam titreme geliyo, bu detokslar yaramıyo bana bide migren olduğundan açlık da yaramıyo,o yüzden sevmiyorum,hele hafta sonu hiç yapamam evde bir yığın iş güç, enerji lazım,o olmazsa eşim zaten hayatta evde durmayı sevmez gezelim dolanalım,her türlü enerci lazım :))

Akşam menün de gayet güzel iki türlüde güzel canım...senin bu listelerin diyetisyen listesi mi tatlım?? Diyetisyene mi uyuyorsun yani?

Akşam menün de gayet güzel iki türlüde güzel canım...senin bu listelerin diyetisyen listesi mi tatlım?? Diyetisyene mi uyuyorsun yani?
diyetisyene gittim ama açıkcası sadece fikir oluştu bende,zaten diyetisyen bana genel bir liste verdi, öyle hergünüm planlı değil, bende ondaki ölçülere göre değişimlere göre ayarlıyorum kendimi,diyetisyene kalsa günde 6 dilim ekmeğim, 4 porsiyon meyvam var, ona uysam hayatta veremem kilo gitgel zamanım boşa geçer

Canım dene kesinlikle inan zorlamıyor :)

Uzun zamandır ev işi yapmadığın ekstra bir durumsa vücuda etkisi oluyor ama vücudun alıştığı rutin işlerdense vücut tınmıyor :)) sen karar ver canısı buna göre :))
Tam ortadayım o zaman tatlım :) oturmaktan iyidir en kötüsü yaa :))

Ay en sevdiğim kahvaltı :)) canım çekti ya yarın izin günüm hurma yetiversin 2 günlük güzel bi kahvaltı yapayım yarın :)) afiyet olsun canım çok güzel menün :)

Yok tatlım zaten işin içine şeker giriyorsa yapamazsın.. Benim eşimde de insülün direnci var, aniden acıkma gelir, eli ayağı titrer.. Ama iki yıl önce yumurta ile diyet yaptı ve inan şeker seviyesini oynatmadığı için diyet çok güzel 17 kilo kadar kilo vermişdi iki ay gibi zamanda hemde.. Yani sabah normal yaprığın gibi bir kahvaltı, sonrasında sadece yumurtalı tek bir menü yumurtalı salata sebzeli yumurta gibi.. Bu şekeri oynatmıyor.. Aklında olsun belki bir gün bir günlük olsada denersin :))

evet şeker oynaması gerçekten çok kötü yapıyo yığılıp kalıyosun bide iş işten geçtikten sonra ne yersen ye fayda etmesi zaman alıyo o yüzden hale gelmeden öğünümü geçiktirmeden yemem gerekiyo
17 kilomu hemde 2 ayda maşallah maşallah,birgün denemek istersem senden alırım detayları,teşekkür ederim

Tam ortadayım o zaman tatlım :) oturmaktan iyidir en kötüsü yaa :))
Enerjine göre spor ekler veya eklemezsin o zaman kuzum :) ders çalışıyorsun enerjini onada sakla bu hafta için , sonrasında zaten sıkı gideceksin spor anlamında da inşallah tatlım :)
Ay en sevdiğim kahvaltı :)) canım çekti ya yarın izin günüm hurma yetiversin 2 günlük güzel bi kahvaltı yapayım yarın :)) afiyet olsun canım çok güzel menün :)
ayy kıyamam ya :) evet yarın çok güzel bir kahvaltıyla ödüllendir kendini kuzum :) ama hamburger yeme :) İzmir' in neydi o ya, atom şeklinde ekmeğin arasına ince uzun sosislerden yapılmış bir yiyeceği vardı adı dilimin ucunda getiremedim ayy ? Lezzetlide oluyor ondan osmarla kendine yarın öğlen saatlerinde olsun ama .. Ay bende şimdi senin iştahını açmış mı oldum ne

Yine de yapıcam canım bugün jilli :) kumru tatlım ismi :)) ama ben boyozu daha çok seviyorum daha kalorili ama sabah kahvaltımı normal yaparım her zamanki gibi, öğleyin bir tane öyle bir şey atabilirim ağzıma :) akşam da canımın çok çektiği bir şey yemek istiyorum çok önemli bir karar bu düşünüyorum günlerdir

Bende diyetisyen listelerine hiç gelemeyen bir tipim..
Muhtemelen gene şekerinden kaynaklı olabilir yavaş vermen kuzum, ama illa ki bir yerde kırılacak gıdım gıdım da olsa gidecek... Benim eşim evet 17 kiloya yakın verdi ama onun 5 kilosu kesin ödemdir.. Ödem yapan bir vücudu var , gluten alerjisinden şüphelendi dr ama testleri temiz çıkdı, bir bakarsın incecik olur, bir bakmışsın davul gibi şişer vücudu.. Şu D vitamini eksikliği bir gitsin bakalım .. Kilo verince düzeliyor.. Bu kilolar ne yapmıyor ki insana

Ayy evet ya Kumruydu :)) ben sosis hiç sevmem ama bu kumruda çok lezzetli oluyor :) Ayy boyoz hiç yemedim kıı o nasıl bişi öle.. Öyle deme ayy diyetteyken hele hayatımızın merkezine oturuyor bu tür kaçamak günleri düşünceleri :)) haftada bir de kalması şartıyla olur napalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…