Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

aslında bende öyleyim kalıp listelere uyamıyorum, zaten önemli olan değişimleri bilip ona göre ayar yapmak,nazi kampında değilizya elbet oynamalar değişimler olacak
eşinin inşallah vitamin eksikliği giderde kiloyuda kontrol altında tutabilir, kesinlikle katılıyorum fazla kilo neler yapıyo insana neler

kızlar bir haberde izlemiştim poğaça açmadan daha zararlıymış biz yağlı diye açmadan kaçıp poğaça alıyoruz ya, aslında poğaçada daha çok katı yağ açmada ise sırf sıvı yağ varmış aklınızda olsun
bu arada boyozda bildiğim kadarıyla poğaça gibi ama daha lezzetli sanırım,oda yağının farkı olabilir

Haftada 1 olduğu için böyle sabırsızlanıyorum canım aa boyoz asıl meşhur olan ama çok yağlı bir şey bak hemen internetten fotoğrafına belki biliyorsundur canım :))

Amin inşallah canım..

Haftada 1 olduğu için böyle sabırsızlanıyorum canım aa boyoz asıl meşhur olan ama çok yağlı bir şey bak hemen internetten fotoğrafına belki biliyorsundur canım :))
İsmi değişikmiş evet bilinen katmet poğaca gibi birşeymiş.. Ayy anam sende ben gibi hamurseversin sanırım ayy :)) bende tatlıdan çok hamurişlerine bayılırım :))

İsmi değişikmiş evet bilinen katmet poğaca gibi birşeymiş.. Ayy anam sende ben gibi hamurseversin sanırım ayy :)) bende tatlıdan çok hamurişlerine bayılırım :))
Ayy sorma sadece hamur işiyle yaşayabilirim yaa :))) ama bırakalı baya olduu çünkü oturduğum yerden zayıflanmıyor onu anladım çabalamam gerek :))

Pogaca katkat olsun diye katı yağ kullanıyor olmalılar, doğrudur... Ayy bizim mutfağımız çok lezzetli şeylerle dolu yaa..burda ne börek bilirler ne bişey birkaç çeşit hamur işleri var bizdeki gibi asla değil ..

grill ve hazır fırına verilmiş pizza balık falan dışında yemek kokusu bile duymazsın .. Sabahları sadece mis gibi kahve kokusu gelir evlerden birtek o hoşuma gider :)

Ya ben sizlerin nerde yaşadığınızı bilmiyorum aslındaa

Denizli'deler :)

Ben de öğle yemeğimde de yedim hurma menümü yazmayı unutmuşum :))
Denizli' ye hiç gitmedim.. O kadar güzel yerlerimiz var ki aslında ülkemizde.. Cennet bir vatanımız var ..
kolay gelsin sana, bende ara öğünümü hazırlıycam birazdan ama türk kahvesi geldi şimdi onu içiyorum
afiyet olsun kuzum :) sen cumartesileri çalışıyor muydun ? Bilmiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…