Çok güzel bebeğim, şınavları normal mi dizinde mi çekiyorsun?? Level 2 de şınav var mıydı ? Yapalı epey oldu karıştırıyorum ama :)Jilian level 2 5. Gün yapıldı 15 dk bacak egzersizi yapildi
aslında bende öyleyim kalıp listelere uyamıyorum, zaten önemli olan değişimleri bilip ona göre ayar yapmak,nazi kampında değilizya elbet oynamalar değişimler olacakBende diyetisyen listelerine hiç gelemeyen bir tipim..
Muhtemelen gene şekerinden kaynaklı olabilir yavaş vermen kuzum, ama illa ki bir yerde kırılacak gıdım gıdım da olsa gidecek... Benim eşim evet 17 kiloya yakın verdi ama onun 5 kilosu kesin ödemdir.. Ödem yapan bir vücudu var , gluten alerjisinden şüphelendi dr ama testleri temiz çıkdı, bir bakarsın incecik olur, bir bakmışsın davul gibi şişer vücudu.. Şu D vitamini eksikliği bir gitsin bakalım .. Kilo verince düzeliyor.. Bu kilolar ne yapmıyor ki insana
Ayy evet ya Kumruydu :)) ben sosis hiç sevmem ama bu kumruda çok lezzetli oluyor :) Ayy boyoz hiç yemedim kıı o nasıl bişi öle.. Öyle deme ayy diyetteyken hele hayatımızın merkezine oturuyor bu tür kaçamak günleri düşünceleri :)) haftada bir de kalması şartıyla olur napalım:))
Haftada 1 olduğu için böyle sabırsızlanıyorum canımAyy evet ya Kumruydu :)) ben sosis hiç sevmem ama bu kumruda çok lezzetli oluyor :) Ayy boyoz hiç yemedim kıı o nasıl bişi öle.. Öyle deme ayy diyetteyken hele hayatımızın merkezine oturuyor bu tür kaçamak günleri düşünceleri :)) haftada bir de kalması şartıyla olur napalım:))
Amin inşallah canım..aslında bende öyleyim kalıp listelere uyamıyorum, zaten önemli olan değişimleri bilip ona göre ayar yapmak,nazi kampında değilizya elbet oynamalar değişimler olacak
eşinin inşallah vitamin eksikliği giderde kiloyuda kontrol altında tutabilir, kesinlikle katılıyorum fazla kilo neler yapıyo insana neler
İsmi değişikmiş evet bilinen katmet poğaca gibi birşeymiş.. Ayy anam sende ben gibi hamurseversin sanırım ayy :)) bende tatlıdan çok hamurişlerine bayılırım :))Haftada 1 olduğu için böyle sabırsızlanıyorum canımaa boyoz asıl meşhur olan ama çok yağlı bir şey bak hemen internetten fotoğrafına belki biliyorsundur canım :))
Ayy sorma sadece hamur işiyle yaşayabilirim yaa :))) ama bırakalı baya olduu çünkü oturduğum yerden zayıflanmıyor onu anladım çabalamam gerek :))İsmi değişikmiş evet bilinen katmet poğaca gibi birşeymiş.. Ayy anam sende ben gibi hamurseversin sanırım ayy :)) bende tatlıdan çok hamurişlerine bayılırım :))
Pogaca katkat olsun diye katı yağ kullanıyor olmalılar, doğrudur... Ayy bizim mutfağımız çok lezzetli şeylerle dolu yaa..burda ne börek bilirler ne bişey birkaç çeşit hamur işleri var bizdeki gibi asla değil ..kızlar bir haberde izlemiştim poğaça açmadan daha zararlıymış biz yağlı diye açmadan kaçıp poğaça alıyoruz ya, aslında poğaçada daha çok katı yağ açmada ise sırf sıvı yağ varmış aklınızda olsun
bu arada boyozda bildiğim kadarıyla poğaça gibi ama daha lezzetli sanırım,oda yağının farkı olabilir
Evet evet aynıyız kuzum :)Ayy sorma sadece hamur işiyle yaşayabilirim yaa :))) ama bırakalı baya olduu çünkü oturduğum yerden zayıflanmıyor onu anladım çabalamam gerek :))
Ya ben sizlerin nerde yaşadığınızı bilmiyorum aslındaaPogaca katkat olsun diye katı yağ kullanıyor olmalılar, doğrudur... Ayy bizim mutfağımız çok lezzetli şeylerle dolu yaa..burda ne börek bilirler ne bişey birkaç çeşit hamur işleri var bizdeki gibi asla değil ..
grill ve hazır fırına verilmiş pizza balık falan dışında yemek kokusu bile duymazsın .. Sabahları sadece mis gibi kahve kokusu gelir evlerden birtek o hoşuma gider :)
Evet başarabiliriz inanıyorum :))Evet evet aynıyız kuzum :)
Spor yapcaz, yemiycez zayıflıycaz yani sağlıklı yiycez :)
Canım ben Almanya' dayım kuzum :)Ya ben sizlerin nerde yaşadığınızı bilmiyorum aslındaa
doşlandCanım ben Almanya' dayım kuzum :)
Türkiye'ye geliyor musun abla sıklıkla ? Bir de nerelisin normaldeCanım ben Almanya' dayım kuzum :)
Yerim seni :))doşland
Canım iki hafta önce Tr' deydik yeni yani 15 gün kaldık.. Senede 3 kere falan geliyoruz.. Ailelerimiz İstanbul' da. Senin ailen nerde ??Türkiye'ye geliyor musun abla sıklıkla ? Bir de nerelisin normalde
Denizli'deler :)Canım iki hafta önce Tr' deydik yeni yani 15 gün kaldık.. Senede 3 kere falan geliyoruz.. Ailelerimiz İstanbul' da. Senin ailen nerde ??
kolay gelsin sana, bende ara öğünümü hazırlıycam birazdan ama türk kahvesi geldi şimdi onu içiyorumKızlar yeşilçayımı içiyorum şuan, sonra kalkıp eve süpürge açıcam.. Arada bakarım size ama :)
Denizli' ye hiç gitmedim.. O kadar güzel yerlerimiz var ki aslında ülkemizde.. Cennet bir vatanımız var ..Denizli'deler :)
Ben de öğle yemeğimde de yedim hurma menümü yazmayı unutmuşum :))
afiyet olsun kuzum :) sen cumartesileri çalışıyor muydun ? Bilmiyordum :)kolay gelsin sana, bende ara öğünümü hazırlıycam birazdan ama türk kahvesi geldi şimdi onu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?