Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Denizli' ye hiç gitmedim.. O kadar güzel yerlerimiz var ki aslında ülkemizde.. Cennet bir vatanımız var ..

afiyet olsun kuzum :) sen cumartesileri çalışıyor muydun ? Bilmiyordum :)
bir hafta çalışıyorum diğer hafta izinliyim, ama olaki iş çıktı izinli olduğum hafta işe gelirsem sonraki 2 hafta üst üste izinli oluyorum

bugün tutmuyorum abla üç aylar boyunca pazartesi perşembe tutmaya çalılacağım inşallah sporumu yaptım bile sweat inerval tamamdır birazdan tabata perşembe günü olanı yapıcam inşallah

bugün tutmuyorum abla üç aylar boyunca pazartesi perşembe tutmaya çalılacağım inşallah sporumu yaptım bile sweat inerval tamamdır birazdan tabata perşembe günü olanı yapıcam inşallah
Haftalarıyla yazsaydın keşke kuzum, senin hızını takip edemiyorum Maşallah :)
P.tesi perşembe orucu tutman harika olur canım Allah kabul etsin. Bende mi öyle yapsam acaba arka arkaya tutmak daha zor geliyor nefsimize :)

Kız çilek begeni begenip çıkıyosun iki kelam et kız ne yedin içdin bugün, tatlılar ne alemde anam :))

En disiplinli üyemiz :) Maşallah kuzuma süpersin.. Ne kadar ağırlık kullanıyorsun, squat ve Lunge hareketleri dizlerini zorluyor mu ?
ayy sağol ablacım :)) şimdilik yarım litrelik su şişesi kullanıyorum 5.günden sonra 1 litreye geçeceğim :) squatı yapıyorum ama lungede tam yere yaklaştıramıyorum çok dizlerim sızlıyor o zaman baya

En disiplinli üyemiz :) Maşallah kuzuma süpersin.. Ne kadar ağırlık kullanıyorsun, squat ve Lunge hareketleri dizlerini zorluyor mu ?
kuzum bir de şey soracağım ben sana yarın izin günüm ama ben jilli yapmak istiyorum yine de. vizelerim gelmeden 1. leveli tamamlamak istiyorum çünkü. sence yapayım mı yoksa dinleneyim mi?

Başlangıç için iyi yarım litre, alışınca arttırırsın evet.. Ben 5. Ayım bitti 6. Aya girdim spor ve diyette hala Lunge larda dizimi yere onlar kadar yaklaştıramıyorum..kontrollu ve kendi sınırlarımızı bilerek yapmalıyız ki sakatlanmıyalım canım. Zorlama kendini sakın :))

haklısın canım zaten korkuyorum dizlerimden :) ama spor yaptıkça da dizlerime iyi geliyor bir yandan :)
senin 5 ayda ölçülerin ne kadar değişti abla? ben yaz sonunda (eylülde) 75i görmek istiyorum sence olur mu :)

kuzum bir de şey soracağım ben sana yarın izin günüm ama ben jilli yapmak istiyorum yine de. vizelerim gelmeden 1. leveli tamamlamak istiyorum çünkü. sence yapayım mı yoksa dinleneyim mi?
İzin günü aslında 10 gün sonunda yapılıyor canım:) o yüzden hiç sıkıntı yok yapabilirsin.. Vizelerden sonra kaldığın yerden devam edersin inş.. Başdan almana gerek görmüyorum çünkü spor hayatında olacak bundan sonra inş. Shred bitince başkasına geçeceksin, uzatmaya gerek yok o yüzden de..

aa tamam o zaman :) ben jillden önce dinlenme günü yapıyordum işte haftada 1 gün. ama jille geçince dengeler değişiyor tabi 10 günde 1 o da güzel :)) ama yarın akşam güzel bir yemek yiyeceğim kimse beni tutmasın aynen canım jill bitsin başkasına geçeceğim durmak yok bundan sonra :)

haklısın canım zaten korkuyorum dizlerimden :) ama spor yaptıkça da dizlerime iyi geliyor bir yandan :)
senin 5 ayda ölçülerin ne kadar değişti abla? ben yaz sonunda (eylülde) 75i görmek istiyorum sence olur mu :)
Canım aslında tam başlangıcımı not almamışım öyle net değilde hatırladığım kadarıyla;
Belim yaklaşık 95 cm
Göbek yaklaşık 115 cm civarındaydı

Şu an ;
Bel: 82
Göbek: 101

Beli malesef kalın tiplerdenim öyle incecik belli değilim :) eskiye göre epey inceldi şükür.. Kilo verdikce ne kadar incelir daha bilmiyorum .. Ama ilk zamanlardaki kadar hızlı değişmiyor artık onu biliyorum 70 e inse benim için yeteli yani :)

çok iyi incelmişsinnn

Eylile kadar 60 bile olursun kuzum bırakmazsan inşallah :) boyun 1.65 di sanırım demi ?
1.65 evet :) ayy 70e razıyım gerçekten dedim ya hani kendimi bildim bileli hep kiloluydum 70leri görmek bile çok iyi gelecek bana :))

çok iyi incelmişsinnn

1.65 evet :) ayy 70e razıyım gerçekten dedim ya hani kendimi bildim bileli hep kiloluydum 70leri görmek bile çok iyi gelecek bana :))
Kesinlikle spor ve dikkatle 70 e de dediğim gibi 60 a da düşersin inş kuzum:)
Bende 70 olsam yeter diyordum ama şu an inan 65 diyorum :) artık isterse bidahiki kışa kadar sürsün napalım yavaş yavaş bile olsa verelim..ben hep haldur huldur bir en fazla iki ay diyet yapar çabucak 8-10 kilo verir sonra normal devam ederdim... Ama hep geri dönmek artık bıktırdı.. Böyle yavaş yavaş benim için iyi yani.. Sıkmadan aşırı inşallah gidecek kuzum bu kilolar...
Diyeceğim o ki sende 70 e inşallah kısa sürede inersin ve insende gözünü 60 lara dikeceğinden eminim tatlım... Azimlisin akıllısın Maşallah ve başarılı bir tipsin eminim bunuda başaracaksın inşallah kuzum !!

çok sağol ablacım senin desteğin bana çok iyi geliyor, kendime daha da güvenmemi sağlıyorsun :) 70 olsam zaten o saatten sonra bırakmam devamını da getireceğime eminim :) ama benim için çok büyük bir şey şu an 70, onu bir göreyimd e gerisini öyle düşünürüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…