Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

son öğün hurmamı da yarım saat önce yedim böylece 2 günlük hurma diyetimin sonuna gelmiş bulunuyorum kesinlikle tavsiye ederim beni çok iyi hissettirdi :))

80 e az kaldı, oda gelir inşallah kuzum.. Beraber Allah sağlık sıhhat versin o günleri göreceğiz inşallah.. Seninde sana iyi geldiğimi telaffuz etmen çok hoşuma gidiyor itiraf edeyim kız :) birilerine iyi gelmek güzel duygu, toplum olarak hislerini yansıtan dile getiren tipler az aramızda.. Oysa öyle olmamalı demi.. Eleştiriye bayılıyoruz da iş takdire gelince sınıfda kalıyoruz :)
Mesela biz Tr' ye gittiğimizde alışveriş yerlerinde havaalanında falan inan güleryüz sorunu yaşıyoruz :)
Mesela burada herkes birbirini tanısın tanımasın selam verir evinin civarında olsun, bir yere girdiğinde olsun..bizde aynı apartmana giren yabancı birine merhaba desen bi garip oluyor :) niye bana merhaba dedi gibi :) oysaki selamlaşmak asıl bizim dinimizde sünnet, asıl bizde yaygın olmalı demi :)

Burada markete gidersin kasiyer her gelene güleryüzle hoşgeldiniz der, giderken mutlaka güle güle der.. Bizde de var yapan haksızlık etmiyim ama yapmayan yüzü gülmeyen çok var..
Ufacık şeyler bile görünse bir güleryüz inanın çok şeyi değiştiriyor, bir insanın tüm gününü bile değiştirebilirsiniz bir gülüşünüzle bir selamınızla :)) canım genel yazdım sana hitaben gibi olmasın yani... Sosyolog kuzum' la paylaşıyım dedim :)

Sabırla bekliyorum ve elimden geleni yapıyorum, o günler de gelecek buna inanıyorum ben :) işte bu topiğin güzelliği de bu herkes kendine iyi gelen bir şeyler bulabiliyor ne kadar şanslıyızz :)))
Bizim toplumumuz hislerini dile getirmeye alışkın bir toplum değil ne yazık ki ablacım. Küçüklüğümüzden beri bu böyle geliyor, bir şey hakkında karşı gelecek olsak yorum yapacak olsak ''sus kız öyle denmez'' diye tepki aldık hep büyüklerimizden. Kimse dönüp bakmadı acaba bu kız ne demek istiyor diye. Bu da çekingen ve ne yazık ki diyalog kurmaya korkar bireyler haline getirdi bizi. Herkes çok sıcakkanlı olduğumuzu söyler ki gerçekten de öyleyizdir aslında. Ama bu sadece tanıdığımız kişilere karşı geçerli ne yazık ki.
Çalışanların güler yüzlü olmamasının bir nedeni daha var aslında. İş şartlarımız malum ortada, ve çalışanlara insan değil de robot gözüyle bakılıyor bu da motivasyon düşürüyor haliyle :)

Bende yakında denesem iyi olacak da tırsıyorum ayy :) sonrasında yemeklere saldırmakdan :))
yok yok hiç tırsma bana güven :) ama itiraf edeyim 3.gün de yapsam zorlanırdım artık çünkü canım başka bir şeyler yemek istiyor iki gündür hep aynı menü bıkkınlık geldi :)

Evet o da doğru çocukların düşüncelerine önem verilmeye başlanınca ki yeni çocuklar bi bitirimler Maşallah çok sey değişecek inanıyorum :)
İşde aslında bir çıkmazda burada var tatlım.. Değil mi ki o işde çalışıyorsun, az ve ya çok kazanıyorsun şükretmesini bilmek gerekiyor ve yaptığın iş ne olursa olsun en iyisini yapmaya çalışmak gerekiyor ki farkındalığı olsun insanın.. İnsan bulaşık yıkıyorsa bile bir tabağı dizişinden ne biliyim kurulamadan hijene dikkatten gibi farkındalık oluşturabilir..buda o kişiyi inan daha iyi yerlere yükseltir..
Aslında ne eğitimi alırsak alalım insan psikolojisi, toplum psikolojisi dersi verilmeli bence insanlara..
Lisede psikoloji dersleri vardı, hala var mı bilmiyorum ama teorileri okumakdan ileri geçmiyordu, oysa canlı, hayatın içinden örneklendirmelere ihtiyacımız vardı...

Hiçbir iş zorluğu birine güleryüz göstermeyi engellemeye sebep değil aslında kuzum :)
Mesela son bir örnek daha sana ;
En son Almanya' dan İstanbul' a uçarken; uçağa geçişlerde son bilet kontrollerinde Alman görevli hiç bıkmadan her yolcuya tek tek hoşgeldiniz iyi uçuşlar diyordu ama her yolcuya, papağan olsa yorulur susar yani .. Ve bunu güleryüzle yapıyordu... Basit gelebilir ama toplum hakkında çok şey ele veriyor bu hareket bana göre canım :)

Önce işine saygı
Sonra karşısındaki saygı
İş disiplini

Başarının ilk anahtarları belkide bunda gizli..

yok yok hiç tırsma bana güven :) ama itiraf edeyim 3.gün de yapsam zorlanırdım artık çünkü canım başka bir şeyler yemek istiyor iki gündür hep aynı menü bıkkınlık geldi :)
Tamam o zaman bende bir günlük hurmam olduğu için bir gün deneyeceğim, hazır hissettiğim ilk anda tatlım.. Ben son zamanlarda detoks sonraları hep yemeklere saldırdım da ondan dı korkum ama cesaret verdin kuzum bana :))

Dediklerin çok doğru canım. Çok güzel gözlem yapmışsım gerçekten :) kesinlikle katılıyorum özellikle de herkesin sosyoloji ile ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum bana bambaşka bir hayat görüşü kattı

Korkma canım hiç sen de iradelisin saldırmayacağına eminim bu sefer :) çünkü aç kalmıyorsun :)

Sevindim tatlım, gözlemci olmak lazım azcıkda olsa :)
Korkma canım hiç sen de iradelisin saldırmayacağına eminim bu sefer :) çünkü aç kalmıyorsun :)
tamam deniycem bu hafta bir gün inşallah :)) yarın bakalım sen kaç çıkacaksın merakdayım hee :)

Sevindim tatlım, gözlemci olmak lazım azcıkda olsa :)

tamam deniycem bu hafta bir gün inşallah :)) yarın bakalım sen kaç çıkacaksın merakdayım hee :)
Ayy inan ben de öyle sabah olsun bir an önce heyecanlandım :)) 87.6 da kalsa bile razıyım abla ya

Ayy inan ben de öyle sabah olsun bir an önce heyecanlandım :)) 87.6 da kalsa bile razıyım abla ya
Kesin bugünde vermişsindir regl şişliğin falan yoksa eger ... Sabah yaz olur mu tatlım :) bir daha birşey yemedin mi ?
Ayy ben ne yediğimi yazıcakdım ama senin şimdi canın falan çeker sebep olurum diye yazmaya yeltenemedim.. Sağlıksız birşey değil ama kurubaklagil tarzı salata karışımlı birşey :) saat 18 de yedim şişlik yapıyor epey ama canım istemişdi..
Yarında tüm gün ondan yerim artık :) pzartesi de artık şişliğim gitsin diye hurma detoksunu yaparım :)

regl şişkinliğim yok şuan ablacım. sabah ilk işim buraya yazmak olacak :)) başka bir şey yemedim en son 6 da akşam öğünümü yedim :) yaa kıyamam sana düşüncelim benim kurubaklalar mmı şişlik yapıyor abla :/

Benim yediğimi yarın yazıyım o yapıyor :) ama zararsız, ilk anda yapıyor ama 2,3 gün sonra geçiyor :) detoks da üstüne iyi gelecek bence :)

Kızlar şincik 25 dak ağırlık çalışması ve ardından Max30 2. Ay 2. Hafta 6. Gün PULSE ( esneme programı ) bitirdim.
Yarın 2. Ay 3. Haftaya geçicem inş. Rest günümü perşembe günü kullanmışdım.
Ağırlık çalışması için iki program denedim.. Pek menun kalmadım.. Güzel birşey bulunca paylaşıcam sizlerle inş.

Ohh gitsin yağlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…