Benimde günlerdir öyle oldu dün gece dahil büyük patlama yaşadım bence gündüz ye bi şeyler aksama kalma derimkızlar morelim çok bozuk ve aburcubur yemek istiyorum delice yemek istiyorum şimdi kemdimi tutmaya calışıyırum ama akaşama büyük bi yeme patlaması olacak kendimi durduramıyorum
Daha sağlıklı bir aperatif yesen?kızlar morelim çok bozuk ve aburcubur yemek istiyorum delice yemek istiyorum şimdi kemdimi tutmaya calışıyırum ama akaşama büyük bi yeme patlaması olacak kendimi durduramıyorum
Acaba tekrar o diyete baslasakmi sen bugün ye bi şeyler ondan sonra en azından şöyle yapabiliriz orda yazılanları yemesekte zararli olsa dahil orda yazan şeyin kalorisiyle bizim canımızı istedigimiz şeyin kalorisine eşit tutarak deneyebiliriz birde bakalım o zaman ne olacak çok karışık oldu ama anladinmi bilmemkızlar morelim çok bozuk ve aburcubur yemek istiyorum delice yemek istiyorum şimdi kemdimi tutmaya calışıyırum ama akaşama büyük bi yeme patlaması olacak kendimi durduramıyorum
eşimle ilgili sorunlarım var ve bu yüzden yemeklere saldırmak istiyorummAcaba tekrar o diyete baslasakmi sen bugün ye bi şeyler ondan sonra en azından şöyle yapabiliriz orda yazılanları yemesekte zararli olsa dahil orda yazan şeyin kalorisiyle bizim canımızı istedigimiz şeyin kalorisine eşit tutarak deneyebiliriz birde bakalım o zaman ne olacak çok karışık oldu ama anladinmi bilmembirde sen verebildinmi o diyetle
Sınav çekmek zor gerçekden, kolların güçlendikçe daha rahat çekmeye başlarsın ama bu hemencecik olmuyor, kolay olanı yapmakda etkili , yapamadığında kolay yapmaya geç karışık takıl kuzum :)Var sınav ama fazla deil normal çekmeye calisiyorum ama tam yapamiyorum :)
Kuzum olay neyse büyütmemeye bakın, bu konularda genelde biz bayanlar daha fedakar daha anlayışlı olmak zorundayız. Erkekler fıtrat olarak baskın lider yaratılmış bizde şevkatli daha ince ruhluyuz.. Kafana takma, geçer.. Eşlerin bizim gönlümüzü almaları zaten onların bir gülümsemesine bakar... Anlayışlı olmaya çalış, güler yüzünü eksik etme.. Sorun neyse konuşmaya çalışın, iletişimsizlik zaten genelde sorunları büyütüyor.. Meselelerinizi açıklıkla konuşun dile getirin, azıcıkda gözyaşı dök, erkekler gözyaşına hiç dayanamazlar :))eşimle ilgili sorunlarım var ve bu yüzden yemeklere saldırmak istiyorumm
Wuuhhuu ya süper bebeğim.. Sporda yaptığın için tamamı olmasada çogu yağdandır inşallah, şu tartıda eksi görmek bizleri nasıl sevindiriyor ya :))) devam devamm :)))Bu sabah 87.2 :)
Hurma sayesinde 2 günde -900 gr. gitti
Canım epey kilo verdiğin için vücut eksikleri kapatma çabasında, birde spor yağtığın için iştah patlaman o yüzden ve tabi GI yüksek yiyeceklerde iştahı tetikliyor.. Aşagıda yazmışsın gerçi yeniden diyete başlama konusunu.. Bundan sonra sadece dikkat edere gitsen mesela haftanın iki günü diyet modunda geçirsen sporunu yapsan korumana yardımcı olur..Evet arkadaşlar sabah jilian level 2 6. Gün ve 17 dk bacak egzersizi yaptim onun haricinde artik kendimi tutamıyorum yiyorum bu yüzden bir sure sadece spor yapicam 53 kilomu korucam inşallah ve istediğimi yiyeceğim kendimi hazır hissedince tekrar 5 kiloyu vermeye çalışacağım elbette ama 53 kilonun üstüne cikarsam anında mudahele edeceğim tabiki
Nerde boyoz ( yanlış yazmadım sanırım ) kız ben olsam sabahın köründe gidip almışdım :))Kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 kiraz domates
1 salatalık
1 tatlı kaşığı bal
Ve şekersiz çay :)
Kesinlikle canımm :))Wuuhhuu ya süper bebeğim.. Sporda yaptığın için tamamı olmasada çogu yağdandır inşallah, şu tartıda eksi görmek bizleri nasıl sevindiriyor ya :))) devam devamm :)))
Abla akşam yemeğim biraz ağır olabilir o yüzden kahvaltıyı normal yaptım :) öğle yemeğinde de 1 muz 1 kivi çok ufak bi parçacık da ekmek arası peynir yedim :)Nerde boyoz ( yanlış yazmadım sanırım ) kız ben olsam sabahın köründe gidip almışdım :))
Nebiççim topik sahibiysem anamama bugün sana serbest gün ya ondan yanee :))
Ya canım benim düşüncelim:)) severim ben de çok hem deee :)) iner kuzucummKızlar bende öğlen diyim artık sabah namazından sonra hemen uyumadım sonra birdaha yatınca geç kalktık..
1 yumurtadan omlet
1 tabak dolu dolu kısır
Şekersiz çay
Rachelciğim dün sana yazmak istemediğim yemek kısırdı canım :)) bugün canın çeksede yersin nasılsa istersen :)
Ayy ben çok seviyorum kısırı ya eşim pek yemez midemi ağrıtuyor der.. Hepsi bana kaldı, dün akşamda yemişdim bugün akşamda yerim biter artık :) kısır yiyince ödem ve çok şişlik oluyor, çok tok tutuyor ama ona buna saldırası gelmiyor insanın.. İki güne geçer inş şişliğide...
Öğlen yemeğinde gayet güzel geçmiş tatlım..Kesinlikle canımm :))
Abla akşam yemeğim biraz ağır olabilir o yüzden kahvaltıyı normal yaptım :) öğle yemeğinde de 1 muz 1 kivi çok ufak bi parçacık da ekmek arası peynir yedim :)
Ya canım benim düşüncelim:)) severim ben de çok hem deee :)) iner kuzucumm
Afiyet olsun canım olur öyle arada :)) benim erkek arkadaşım da ben zatıflamaya ilk başladığımda çok da zayıflama falan diyordu bunlar neden böyleÖğlen yemeğinde gayet güzel geçmiş tatlım..
Bende şimdi kalan kısırımın yanına, büyük bir bardak tuzsuz ayran yaptım yedim, şimdi de çay yanında daa kızmayın ufak iki çikolata aldım :) bugün benimde kaçamak günüm olsun ya bana ne bana ne :))
Sporumu akşama yapıcam gene kısmetse inşallah.. Eşler evde olunca programlar aksıyor ille, neyse gece mece yapalımda demi ama :)
Dün spor yaparken eşim yapanlar kadar incelmişsin ha dedi :)) bende hee sorma iki gün yiyince onların iki katı oluveriyorum onu napcaz dedim :) eskiden fazla zayıflama derdi, aman şu aralar sesi çıkmıyor, zayıflıyamıyorum ki iki ileri beş geri yaptığımdan olsa gerek :))
Zaten eşim hep bana kilo al derdi eskiden o yüzden saldım bende sonra toparlıyamıyorum işde :)Afiyet olsun canım olur öyle arada :)) benim erkek arkadaşım da ben zatıflamaya ilk başladığımda çok da zayıflama falan diyordu bunlar neden böyle
oo süpersin gene bebeğim.. 4 gün ne zaman geçdi ya, vakit hızla geçiyor demi kuzum.. İyiki başladın Jill' e :) sınavlardan sonra 5. Günle devam edersin inşallah tatlım.. Erkek arkadaşın okuldan mı şekerim ? Son halini gördü mü ?Jillian 1.level 4.gün tamamdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?