Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kesinlikle ben leslieden sonra bu kadar adapte olabileceğimi hiç tahmin etmezdim iyik başlamışım çok iyi hissediyorum kendimi :))
Sınavlarım 18inde başlıyor abla o güne kadar 1.leveli bitireyim diyorum en azından
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz abla kilo veröeye başladığımdan beri görmedi beni gördüğünde tepkisi ne olacak çok merak ediyorum :))

Hmm ben yarın başlıyor sanıyordum, aa o zamana level 1 biter tabii, bu daha iyi kuzum :)
Ayy ne heyecanlı kız ben bile heyecanlandım bak, kesin çok şaşıracakdır eminim :)) ne zaman görüşeceksiniz? O güne kadar biraz daha incelmiş olursun.. Hem sporla zayıflamak normale göre 7,8 kilo daha ince gösteriyor, hele Jill bitsin bak incelmene sen bile inanamıyacaksın kuzum :))

Abla inan şuan bile okadar inceldim ki eskiye göre :) ya bizim durumlar biraz karışık aramız bozuk, ara verdik gibi bir şey oldu görüşmeye. Ne zaman görüşeceğimizi bilmiyorum ablacım

Abla inan şuan bile okadar inceldim ki eskiye göre :) ya bizim durumlar biraz karışık aramız bozuk, ara verdik gibi bir şey oldu görüşmeye. Ne zaman görüşeceğimizi bilmiyorum ablacım
İnanırım kuzum 11,12 kilo az değil kendimden tahmin edebiliyorum ne kadar inceldiğini tatlım, çok güzel bir duygu demi :) inşallah daha da inceliceksin, incelicez hep beraber :)
Yaa üzüldüm ayy, seviyorsan, gelecek görüyorsan peşinden gidersin, değilse hayırlı başka kısmetler çıkarsın Allah karşına inşallah kuzum.. Gençlikde aşk acısı çekmekde zor, çekenleri kavuştursun haklarında hayırlı eylesin yaradan ..

İnşallahh :)) seviyorum ablacım onun sevgisine de inanıyorum sadece bazen zaman iyi geliyor bakalım hayırlısıysa zaten düzelir bir şeyler :) dua et bana çok sağol ablacımm :))

İnşallahh :)) seviyorum ablacım onun sevgisine de inanıyorum sadece bazen zaman iyi geliyor bakalım hayırlısıysa zaten düzelir bir şeyler :) dua et bana çok sağol ablacımm :))
İnşallah düzelir kavuşursunuz kuzum o zaman hakkınızda birbirinizi hayırlı etsin Allah inş tatlım. Ederim tabii kuzum, dualarımız karşılıklı canımcım.. Ne de sakin anlatmışsın ama sanki zamana bırakan sen mişsin gibi geldi :) burcun ne kuzum?

İnşallah ablacım :)) abla benim içim çok kırgın sadece bu yüzden pek iyi ifade edemiyorum kendimi. Akrebiz ikimiz de :))

İnşallah ablacım :)) abla benim içim çok kırgın sadece bu yüzden pek iyi ifade edemiyorum kendimi. Akrebiz ikimiz de :))
Ayy çok şaşırdım şimdi nerden bildin kız :) ??
kırgınlığın ne boyutta bilmiyorum ya da neye kızdın bilemiyorum ama eminim geçerli bir sebebin vardır..yoksa trip atacak tipler değildir akrepler canım yanılıyor muyum :) inşallah en kısa zamanda mesele tatlıya bağlanır hayırlısıyla canımcıım, sıkma canını..

Benimde yeğenim ünide birine tutuldu, çocuğun haberi yok gibi var gibi yani platonik bir durum.. Mezun olmalarına rağmen aynı şehirdeler ve arada arkadaşca hala görüşüyorlar, yeğenim ümitle çocuğun ona açılmasını bekliyor, o çocuk uğruna hiç kimseyle çıkmadı, kimseyi kabul etmiyor... Resmen aşk acısıyla kendini bitiriyor, konuyla ilgili kimseyide konuşturmuyor.. Öyle üzülüyorum ki ona, gerçekden hafife alınacak konular değil bir genç için.. Yazdığı paylaştığı yazılardan gözyaşlarımı tutamıyorum, ancak dua ediyorum onun için Rabbim hayırlısıyla çocuğun gönlünüde ona çevirsin diye...

Yok abla erkek arkadaşımla ben akrebiz seni kast etmemiştim ama sen de mi akrepsin aa :))) aslında ben baya attım benim de hatalarım var iki taraf için de zaman iyi gelecek hayırlısıysa inşallah :) sağol kuzum benim inşallah dediğin gibi olur. Yaa öyle mi inşallah verdiği değerin karşılığını bulur, üni dönemlerinde daha da ciddileşiyor bu durumlar çocukluktan çıktığımız için sanırım :)

Ayy ben yanlış anlamışım :)) evet kız bende akrebim :))
İki akrep bir arada nasıl olur ki :)) hayırlı olur eminim .. Arayı fazla soğutma kız genede madem seviyorsun ipleri fazla gevşek tutma, zaten uzakmışsınız, araya soğukluk girmesin tatlım..

Günaydın
3 gündür dahada dikkat ediyorum ekmek çok çok az yiyorum
kiloda düşme var ama cumaya kadar yazmıycam
bu arada regl yakın benim cuma gelir büyük ihtimal
sabah 1 kalem börek, domates, salatalık biber az peynir 2 siyah zeytin ve yarım yağlı süt
öğlen yoğurtla nesfit yemeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…